Hali!
Sünivel toltam egy random balane-t, most lett vége. All random beállítással indultunk neki. Ő Dungeont kapott, hozzá Xsi-t választotta a csontik miatt, míg nekem Strongholdat hozott a szerencse, herom Tyris lett. Kicsit vacak lett az eleje, a fabányám messze volt, a kőbánya blokkolva volt, de végül lett két farkas dwell, és szerencsémre üresen tátongott a második vár is. Az első hét végén vettem észre a közelben egy madár dwellt, sajnos csak a 2.héten lett meg. Első hétre volt macim, és castle, a második hét közepére megvolt a capitol, minden jól ment. A területemen lévő 5 csontváz mind üres volt...
A sivatag határos volt a területemmel, a blokk 32 death knight volt. Májerkedtem, nekimentem. Komoly veszteségeim lettek, 5 macit buktam, 3 madarat, 40 wolfot, 100 goblint...
Aztán a sivatagban egy kesztyű és egy gold mine kivételével semmi érdemleges nem volt, mentem tovább a közeli lávára, ott volt két pandora, és pár apróság. Közben a lávás terület tőlem elzárt területére merészkedett Süni hőse, ment a nekropolis ellen. Nem láthatott engem, mert én is csak a kilátótoronynak köszönhettem, hogy látom. Tudtam gyorsan kell lépnem, amíg nem sejti a jelenlétem. Sajnos nem értem el, a blokként álló magek ráadásul 30 goblintól is megszabadítottak...
Süni a várban ácsorgott, majd mivel meglátott egy utolsó adag lényt hozott magának. Emiatt szerencsémre kiment a várból, köv körben nagy nehezen én is hoztam egy kis utánpótlást és betámadtam. Mindkét váramat fullra kellett ürítenem ahhoz, hogy épkézláb sereget tudjak kiállítani Xsi haderejével szemben.
A főcsatában Xsi asszem 5 7 9 6 volt, lényei: 250+ csonti, 17 minotaurusz, 9 manticore, 3 red dragon, 29 medusa, 10 beholder, 2 trottyos. Ezzel szemben a túloldalon Tyris 10 10 2 2 vezetésével felállt: 34 orc, 9 + 3 ogre mage, 161 goblin, 107 wolf rider, 2 behemót, 28 thunderbird, nyílvető. A taktika, armorer, offense meghozta gyümölcsét, a terep nekem kedvezett, így végig el tudtam érni, hogy a csontvázak ne férjenek hozzám. Süni 246-os villámokat lődözött egy ideig, 46 manája volt, nekem 3, így varászlat nélkül sikerült a végére térdre kényszerítenem az ellenfelet. Izgalmas csata volt. Köszönöm a gamet!
Üdv: Laca