Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 10 szer., 17:06 

csak szólok, a kéknek is megduplázódik első nap a manája, a vortextől, még a piros körében.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 10 szer., 17:23 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 10 szer., 21:06 

Ez így van! Ha nem lépsz be a várba amikor a te köröd van akkor nem duplázza meg. Szóval ha nem a te köröd van akkor csak kiírja de nem csinálja meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: :)
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 10 szer., 22:27 
Heroes Team

Bozso84 írta:
Amúgy ezt nem is tudtam hogy ha bilincs van fent akkor automatikusan főcsata... :shock:

de most már ez is megvan

Köszi srácok

Miért szerinted mi más egyéb lehetne még?? :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: :)
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 11 csüt., 1:52 

Nimbus írta:
Bozso84 írta:
Amúgy ezt nem is tudtam hogy ha bilincs van fent akkor automatikusan főcsata... :shock:

de most már ez is megvan

Köszi srácok

Miért szerinted mi más egyéb lehetne még?? :lol: :lol: :lol:

Én úgy tudom hogy a játék addig tart, amíg az egyik fél fel nem adja, teljesen meg nem semmísítik, vagy a FŐCSATÁBAN vereséget nem szenved.
ha nekem van egy másik hősöm akivel van értelme tovább folytatni és a seregem jórésze mondjuk a várban van és meg tudom venni, miért adjam fel???
hacsak nem automatikusan főcsatának minősül a dolog a bilincs miatt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 11 csüt., 10:19 
Heroes Team

Hi!

Te Bozso, mi kicsit elbeszélünk egymás mellett... :? Nyilván nem jelent "automatikus főcsatát" (ezalatt ne szabályozást keress, hanem LOGIKÁT!) a bilincs abban az esetben ha te 2-8 főhőssel jáccol... azonban valjuk meg ezt nem sokan művelik.
Annak sem sok teteje van, ha mondjuk az emlegetett elementalwarban mindkét főhős elbukik, tovább baromkodjonak egy már teljesen kifosztott mapon... dehát ízlések és pofonok...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 11 csüt., 21:08 

az elementar war csata végén azért kiirja ki a győztes ill. a vesztes

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 12 pén., 0:41 

Nimbus írta:
Hi!

Te Bozso, mi kicsit elbeszélünk egymás mellett... :? Nyilván nem jelent "automatikus főcsatát" (ezalatt ne szabályozást keress, hanem LOGIKÁT!) a bilincs abban az esetben ha te 2-8 főhőssel jáccol... azonban valjuk meg ezt nem sokan művelik.
Annak sem sok teteje van, ha mondjuk az emlegetett elementalwarban mindkét főhős elbukik, tovább baromkodjonak egy már teljesen kifosztott mapon... dehát ízlések és pofonok...

Csak félreértettél Nimbi! én csak a szabályokra kérdeztem rá, nem arra mi a logikus. Amúgy én sem bohóckodnék tovább szívesen, ha bukom a főhősömet, csak kérdeztem:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 13 szomb., 19:33 

Hali!

Tyronnal játszottunk egy meccset a Fighting for Turf nevű mapon. Random beállításokkal indultunk, alap tábori szabályokkal. Nagy kedvencét fortresst kapott, hozzá jött neki Mephala, kicsit el voltam kenődve, míg nekem inferno jött, hozzá a sok láma hero közül Thorgrimet választottam. Mint utóbb kiderült, nagyon jól tettem. :)
Az elején viszonylag jól haladtam, irtottam mindent, hamar meglett a második vár (castle), majd a vár mögött manticoroknak estem, mögöttük +6 kard és +1 health gyűrű. Nehéz csata volt, a sok apróság mellett egy efreet is elesett. :( A karddal utána elég szépen haladtam, mivel nem sokkal utána devilem is lett szépen irtottam midnent. (fullos treasury meg ilyenek) Közben Mephala megérkezett népes sereg élén, én így déli tájakra húzódtam, mert nem sok lényem volt, szerencsére egy ideig téblábolt a másik váramnál, amit elfoglalt, majd a térkapu felé távozott, visszament saját területére. Mindketten a +2 allunk felé vettük az irányt, közben én szert tettem egy kesztyűre is. Neki chaosok védték, nekem ősi macik. Exp. Slowwal és 5 devillel nem igazán okozott gondot a leverésük. Ezután közép felé indultam, eredeti tervem szerint a +3 allért. De aztán új hét jött, meg beállt 32 gog is :) Inkább havon elindultam az ellenfél felé, aki épp a második várát ütötte be (inferno), így a távolság bátorságot adott.
A 4. hét első napján jött az új sereg, sajnos sok lényt nem tudtam kivenni, de az ellenfelem sem, és vele szemben nálam a devil kivételével minden fejlesztett volt. Nemmessze kalandozott Mephala, így elkaptam és gyorsan megütköztünk.
A főcsatában: Mephala 12/19/7/6 volt, Thorgrim pedig 16/16/9/13. Első körben Mephala mass slowja két lényre hatott csak (imp,cerberus) aztán nyomtam egy mass shieldet, köv körben az előretörő fortress lények kaptak egy mass slowt, így aztán komoly mészárlásba kezdtem. Nagyobb és gyorsabb sereg volt nálam. Jó game volt! Kösz!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 0:14 

Sziasztok!
2hét múlvára keresek olyanokat akik szembe szállnának egy eléggé kezdő játékossal vagyis velem :D
Heroes3-ról lenne szó és készítettem egy táblázatot, hogy mikor leszek szabad egy heroes3 meccsre:
http://www.necropolis.tvn.hu/heroesnaptar.bmp
Akinek nem egyértelmű a táblázat az szóljon...
Hamachin a hálózat neve:Fifivs?
Jelszava:necro
Akinek az időpont jó már most menjen fel a hálózatra :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 1:58 

Hali!

Tegnap sikerült befejeznem Karesszel egy régebben elkezdett gamet a Heartlands nevű mapon. Ő Stronghold volt, míg én Dungeon. Főhősnek Arlachot választotta. Én sokat szenvedtem rajta, végül Shakti mellett döntöttem. A dreadeknél elvéreztem vele az első héten, két nappal később ismét, a full első heti populációmnak annyi lett, fenékbe rúgtam, új hős: Malekith. Könnyedén végzett a maradék 1 dreaddel, de a sok kezdeti bénázás az egész játékomra rányomta a bélyegét. A pechsorozat a 3 red dragon bebukásánál csúcsosodott ki, rég nem játszottam ilyen bénán. Ezután szerencsére kissé magamra találtam, de a kezdeti nehézségek elegek voltak ahhoz, hogy Karesz az orrom elől kivegye a +4 all pajzsot. Mivel még volt némi tartalékom belehúztam. Jeditte jött korábban, Malekith utlsó skillje a scholar lett, űztem az xp.-t, végül éppencsak meglett az exp scholar, mellé adv. earth. Így jött a resu, volt mellette adv. air is, mivel a dungeonban semmi jó spell nem volt a towerben vért izzadva húztam lvl4-et, jött is a chain. A spellpowerre alaposan rágyúrtam, tudtam, hogy ez az egyetlen esélyem. Gyorsan rohantam át, hátha be tudok menni a libraryjába, csökkentve Arlach értékek-beli fölényét. Sajnos Arlach már szintén az átjárónál toporgott, két mozgás híján nem értem el a csak madarakkal ácsorgó harcost...
Ezután nekemrontott, értékeink: Arlach 25/24/23/18, Malekith 17/13/29/18. A serege is nagyobb volt. Első körben ahogy kell, chain bontott rendesen. Karesz viszont határozottan tört előre, nem segített, hogy 5 macit az első körben padlóra küldtem, nem segített, hogy a madarak kővé váltak, nem segített a resu. Karesz okosan bontotta szét a seregem, mindenre ráállított valamit. A szerencse is mellé szegődött egy reziszt képében. Lemosott! Izgalmas meccs volt, Karesz ügyesen használta ki a hibáimat, jól tolta, bár ahogy mesélte neki sem volt minden fenékig tejföl. Gratula!
Ilyen meccseket még!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 20:01 

Hétvégére keresek ellenfelet egy random játékra!
Az első jelentkezőre lecsapok! :)
Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 20:21 
Heroes Team

Biztosan? :twisted:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 20:23 

Halál biztos! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 31 szer., 2:47 

Fifi
de ugye nem ugy képzeled, hogy 1x csak gondolsz egyet, s szólsz, hogy mostmár Te lelépsz, majd folytatjuk?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 02 pén., 15:31 

Random game most
el lehet érni msn-en
go
sajnálhatjátok,Jou játszik velem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 02 pén., 15:57 

Adler írta:
Fifi
de ugye nem ugy képzeled, hogy 1x csak gondolsz egyet, s szólsz, hogy mostmár Te lelépsz, majd folytatjuk?

ŐŐŐ....
Hááát :roll: :oops: :oops:
De ráérek következő héten....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 03 szomb., 0:02 

Hali!

Sünivel toltam egy random balane-t, most lett vége. All random beállítással indultunk neki. Ő Dungeont kapott, hozzá Xsi-t választotta a csontik miatt, míg nekem Strongholdat hozott a szerencse, herom Tyris lett. Kicsit vacak lett az eleje, a fabányám messze volt, a kőbánya blokkolva volt, de végül lett két farkas dwell, és szerencsémre üresen tátongott a második vár is. Az első hét végén vettem észre a közelben egy madár dwellt, sajnos csak a 2.héten lett meg. Első hétre volt macim, és castle, a második hét közepére megvolt a capitol, minden jól ment. A területemen lévő 5 csontváz mind üres volt... :?
A sivatag határos volt a területemmel, a blokk 32 death knight volt. Májerkedtem, nekimentem. Komoly veszteségeim lettek, 5 macit buktam, 3 madarat, 40 wolfot, 100 goblint... :?
Aztán a sivatagban egy kesztyű és egy gold mine kivételével semmi érdemleges nem volt, mentem tovább a közeli lávára, ott volt két pandora, és pár apróság. Közben a lávás terület tőlem elzárt területére merészkedett Süni hőse, ment a nekropolis ellen. Nem láthatott engem, mert én is csak a kilátótoronynak köszönhettem, hogy látom. Tudtam gyorsan kell lépnem, amíg nem sejti a jelenlétem. Sajnos nem értem el, a blokként álló magek ráadásul 30 goblintól is megszabadítottak... :(
Süni a várban ácsorgott, majd mivel meglátott egy utolsó adag lényt hozott magának. Emiatt szerencsémre kiment a várból, köv körben nagy nehezen én is hoztam egy kis utánpótlást és betámadtam. Mindkét váramat fullra kellett ürítenem ahhoz, hogy épkézláb sereget tudjak kiállítani Xsi haderejével szemben.
A főcsatában Xsi asszem 5 7 9 6 volt, lényei: 250+ csonti, 17 minotaurusz, 9 manticore, 3 red dragon, 29 medusa, 10 beholder, 2 trottyos. Ezzel szemben a túloldalon Tyris 10 10 2 2 vezetésével felállt: 34 orc, 9 + 3 ogre mage, 161 goblin, 107 wolf rider, 2 behemót, 28 thunderbird, nyílvető. A taktika, armorer, offense meghozta gyümölcsét, a terep nekem kedvezett, így végig el tudtam érni, hogy a csontvázak ne férjenek hozzám. Süni 246-os villámokat lődözött egy ideig, 46 manája volt, nekem 3, így varászlat nélkül sikerült a végére térdre kényszerítenem az ellenfelet. Izgalmas csata volt. Köszönöm a gamet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 03 szomb., 10:54 

Üdv!
Lehet,hogy hülyeség volt de kifejezetten csontit akartam gyűjteni.
Mert olyan kedvem volt :D
Xsi mellett voksoltam,szintlépéseknél a gép nekem mind a 4 mágiát beadta,de én nagy sügér csak az earthot választottam be... :roll:
Gyaktam ahogy csak tudtam az első naptól kezdve mindent,meglett a 2.váram,+1 medusa dwell.
Én is be voltam zárva,horde wood elf,és pack ghost dragon őrzött egy egy átjárót.
Tyron meccs közben azzal a tanáccsal látott el hogy inkább a ghostokat kéne megcélozni,de én mégis a 61 wood elfet gyaktam,veszteség nélkül 1.3.1nél.
1.3.7re sikerült felhúzni a sarti,2 nappal előtte a capitolt :P
A wood elfek után horde orc következett,majd ssjna egy mocsáros területen kötöttem ki...
Vagy 1 hetet szenvedtem itt,hiába volt expert logom,és nap végén csak a mantit hagytam a főherómnál...
Még egy tomb nyújtott reménysugarat,de csak egy napi 3 manát töltő nyaklánc volt...
Aztán bevettem a nekró várat,láttam,hogy a váram mellett Laca főherója hogy gyakja le sorban a lényeket...
Sok lényt nem tudtam kihozni a váramból,a napi 5500 kevésnek bizonyult.
Főcsatában kevés manám volt,meg a csontik se tudtak úgy ütni ahogy kellett volna.Az earth magicem nem volt experten :P
A közelben volt még egy nekró vár,1 hét kellett volna még ahhoz,hogy egy tápos sereggel rukkolhattam volna elő,dehát Laca elég gyors volt,és megvert.
Thx a gamet,egyszer az életben majdcsak megverlek Laca-faca :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 12 hétf., 2:04 

Sziasztok!

A Locked Undergroundon vívtam egyet Bogpistával!
Ő Nekróval hódított, hőse Vidomina volt, míg én Infernoval kezdtem, hősöm Marius lett! Elős héten ghost dragon jött a refugeeban, igy viszonylag simán mentem át a térkapun, melyet war unicornisok és wyvernek őriztek. Meglett a két "kötelező" dwell, de a bányát gold dragonok védték! :(
A második hét elején úgy döntöttem lemegyek a föld alá démont gyűjteni és értékeket fejleszteni! Közben Pista verte a gold mineom előtti barna macikat és ő is beverte a dwelleket. :(
Találtam earth gömböt, a föld alatt meg bénáztam, sok lényt buktam, ennek ellenére lett 60 démon, meg király értékek, találtam +2 speed köpenyt is! Minden jól ment, egy dolgot kivéve! Ez a furfangos Bogpista nem jött le!!!! :shock:
Így nem tudtam felhozni a lényeket, csak a hőst! :cry: :cry: :cry:
Lényhátrányban rohantam középre, mivel Pista már ott garázdálkodott, Tazar keményen megszedett... :(
Aztán kiderült Pista is bakizgatott, de belefért neki, az alvilágban történt felsülésemnek köszönhetően. A főcsatában volt neki 7 ghost, 20 dread, 40 lord, 18 lics, plusz az apró, míg nekem 5 devil, 12 szultán, 1 titán, 10 körüli pit, szóval semmi jó
Attack/defenseben jobb voltam, mindkét oldalról mentek a meteorok, nem birtam a túlerővel! :(
Kösz a gamét még egyszer, Pista nagyon okosan tolta!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]