Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: re: Greed
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 03 vas., 14:21 

yc írta:
Udv,
ez 1 bug,ha eljutsz a 88. szintig,akkor utána szinte a végtelenségig felpörög a szintlépés !
...

A gyors szintlépések nálam a 74. szintnél kezdődtek a 100M-es lépegetésnél, és 88 körül újra belassult.. És nem értem el a 100-as szintet túlcsordulás előtt.
De ezek szerint 1800 és 1900 millió XP között van még egy gyorsított szakasz. Írtam levelet a gyereknek, hátha más trükköket is tud.
Megyek vissza tesztelni, belövöm a kritikus tartományt.

WoG alatt még nem próbáltam. Vigyázni kell a beállításokkal.
Milyen lehet pl. egy 6424-es szintű Commander? :D
Vagy az ellenséges lovag fullos próbababával? (szintenkénti arti)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 03 vas., 18:32 

Hát ez egy elég érdekes pálya,az tény :) ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: nosztalgia...
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 13 szer., 0:14 

TeoZ írta:
Hát, gyerekek, asszem egy kicsit rég látogattam ide... Az igazság az, hogy Heroesozni sem nagyon mardt időm, de azért volna egy dolog...

Szóval aki H4ben 3 pappal (L12-11-8 summoner, de ez nem sokat számít), 19 crusaderrel, 25 körüli monkkal, 190+-10 sprite-tal meg tudja verni a következő sereget, az előtt megmelem a kalapom:
-92 efreet
-56 nightmare
-100+ medusa és minotaur

próbálkoztam párszor, de hiába volt meg a divine intervention, mass bless, regeneration,prayer, 2xbasic summoning&nature magic, meg még pár kevésbé lényeges spell, és crossbow mindenkinél...
Az igazi gond nem is az, hogy nagy az ellenfél, hanem hogy a medusák és az efreet egyetlen ütésre képes leszedni a hőseimet. Meg aztán, ha valaki utánaszámol, ennek a bandának kb 4xeres a hp-je, amit chaos vagy order nélkül lehetetlenség ellensúlyozni. asszem elértem a life magic korlátait, de a legnagyobb röhely az egészben, hogy egy master stealth-tel meg lehetne oldani az egész cuccot, mert egy questes varázstárgyat őriznek. (gy. k. most a H4 Life cmp 2. részéről van szó...)

Na, lehet licitálni, akink kell, elküldöm a mentést...
Béke veletek az életben, sok XP-t a harcmezőn!
TeoZ :( :( :(

Üdv!

sztem nem lehetetlen ennyivel megtenni. kellene hozzá summon water e. + jó lenne (de nem szükséges) a s. faerie dragon is. persze a binding liquid sokat segít az efreetek lelassításában ill. a spider silk arrow. mondjuk mérgezés nélkül még ígyis húzós... iszonyú túlerőt lehet ugyanis kinyírni gyorsított hőssel, lassított ellenféllel, miközben a w. elemental televarázyolja futóhomokkal a pályát, és a méreg közben lassan öl. kellene poison potion vagy vmi mérgező artefact. ha elég zsé van, akkor vannak potion of immortalityk is, így nem akkora gáz a medúza. sprite-ot kell röptetni elé vagy úgy beállni, hogy 3 idézett kobold / szatír, stb. mindenkit eltakarjon (ugyebár a 3féle beállással is igen jól lehet kombinálni)

sztem ha el lehet állni az ellen útját, azzal halálra lehet szívatni (meg a fenti mérgezős-lassítós-futóhomokos cuccal).
Példa:
ellenfél: 10 evil sorc. + 10 drag. golem + 12 titan
én: Spazz Maticus lvl. 28 hős (gm chaos+comb+mag.res.+ exp death+ exp nature) 1 megadragon + 5x1 thief :)

Spazz chain lightninggal lenyom 6 dr. golemet (3x2) + 1 titant + 1 evil sorc.-t. Thiefek beállnak "sorfalba", védik a titántól Spazzt meg a megadragont :)

Ellenfél: mindenki közelít, evil s. üt is Spazzbe (-100 HP)
Megadragon jön (waitelt), párat leszed az evilekből.

Köv. kör:
Spazz leszedi asszem infernoval a maradék 4 (2x2) dragonyost :) mivel már odaértek volna, és kinyírták volna Spazzt - nem volt mit tenni. M.D. megint a sorceresst üti, mostmár alig van, üti is Spazzt, titán még közelebb jön (thiefek még mindig sorfalban :)

3. kör:
Spazz animate-olja az evil s.-eket, összejön 3 db, az ellennek már csak 1, az üti spazzt, de már nem zavar, nem ütöm le. titánt körbeállom a tolvajokkal, moccanni sem tud, kezdi leütni a tolvajokat :)

4. kör:
summon imp, szipkázza a manát az 1 ellenséges eviltől, le is ütöm az impekkel. M.D. megint védekezik, azaz nem csinál semmit, titán megint tolvajt gyilkol. 3 ev.sorcom implosiont nyomat a titán ba, ami csak felest sebez a chaos ward miatt, de asszem 135-öt ígyis begyak

5. kör:
summon w. elemental. 110 ice bolt sebzés a titánba, aki még egy tolvajt kinyír megint (pechjére egy szakadékhoz mászott, így kevés tolvajjal is el tudom állni az útját) + 3 evil sorc. uaz + Spazz lövi az íjával

6. kör:
egyik thief good morale, nosza kihasználom, és megütöm vele a titánt, amivel elhasználja az egy szem visszaütését, innetől ütöm a M.D.-nal, impekkel (vagy 100 db), lövi Spazz, stb. nemsokára meg is mordelt az összes titán, és 4 thief veszteséggel röhögök a markomba (kb. 20e XP Spazznak! + chaos armor)

a másik bevált cucc a meghalok-visszavásárlom/feltámad, csak sok zsozsó kellene hozzá

a martyr varázslat is iszonyú király tud lenni.
sok HP-t kell idézni, feltápolni egy adott hős defense skilljét, és így a hős által elszenvedett sebzést az idézett lény kapja - minél jobb a hős defense skillje (stone skin+spiritual armor+max luck+ minden faja artefact), annál kevesebbet sebeznek a mártír lénynek... ha sikerül gyorsabban idézni őket, mint ahogy fogynak, nyert csata
lehetne még spékelni heavenly shielddel, giant/dragon strength-szel

no meg ezeket lehet kombinálni. a halál mágia pl. a szellemteremtés spell miatt olyan jó. megütöd vele az ellent, ami lelassítja, meggyengíti. a hypnotize is faja, csak hát lvl5... sztem jobb az expertig vinni 2 iskolát, mint 1et GM-ig. az idézés/feltámasztás nagyon jó dolog, ezért a nature és a death igen hasznos tud lenni - kisegít a bajban. szvsz a summon water e. a legahsznosabb lvl3 spell, mert nagyon jók a w.elementálok. igen sokoldalúak, és ha elfogy a spellpontjuk, újabb summon w.e., és a s.p. újra a maxon, miközben ugye több is lesz belőlük - nő az ice bolt ereje.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 26 kedd, 16:56 

TeoZ írta:
Hát, gyerekek, asszem egy kicsit rég látogattam ide... Az igazság az, hogy Heroesozni sem nagyon mardt időm, de azért volna egy dolog...

Szóval aki H4ben 3 pappal (L12-11-8 summoner, de ez nem sokat számít), 19 crusaderrel, 25 körüli monkkal, 190+-10 sprite-tal meg tudja verni a következő sereget, az előtt megmelem a kalapom:
-92 efreet
-56 nightmare
-100+ medusa és minotaur

próbálkoztam párszor, de hiába volt meg a divine intervention, mass bless, regeneration,prayer, 2xbasic summoning&nature magic, meg még pár kevésbé lényeges spell, és crossbow mindenkinél...
Az igazi gond nem is az, hogy nagy az ellenfél, hanem hogy a medusák és az efreet egyetlen ütésre képes leszedni a hőseimet. Meg aztán, ha valaki utánaszámol, ennek a bandának kb 4xeres a hp-je, amit chaos vagy order nélkül lehetetlenség ellensúlyozni. asszem elértem a life magic korlátait, de a legnagyobb röhely az egészben, hogy egy master stealth-tel meg lehetne oldani az egész cuccot, mert egy questes varázstárgyat őriznek. (gy. k. most a H4 Life cmp 2. részéről van szó...)

Na, lehet licitálni, akink kell, elküldöm a mentést...
Béke veletek az életben, sok XP-t a harcmezőn!
TeoZ

Üdv,

TeoZ, 2 nagy probléma van az adott mentéseddel:
1, a life kampány 2. pályáján minimális sereget lehet csak toborozni, nem érdemes sokáig húzni az időt az ominózus csata előtt, abból amit írtál úgy látom champion fokozaton játszod. A hősök nagyon gyengék, az első pályán 18.szintig lehetett volna fejleszteni.
2. mivel kevés lény lehet csak a seregedben ezért bizony a life mágia elég harmatos a győzelemhez. Én személy szerint csak lysandert fejlesztettem az elején kapott hősöktől, vettem hozzá egy rend mágust, és később ugye Prosztót :). Így a második pályára 3 hőssel mentem, 1 gm order, 1 gm life+lysander. A hipnotyze és a mass slow elég hatásos volt...

Üdv,

John C

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 26 kedd, 18:08 
Heroes Team

Érdekes, én 4 hőssel mentem ott, de ezek az apró lényecskék nem okoztak gondot, némi morál, s némi ital ( divine nem volt :P ) eléggé meghatóan elég volt! Lyzander akcióra volt kiképezve, meg talán volt fagyasztás rajta! És némi minimum sereg! 4 hős életben maradását garantálta, vagy talán 3-ét! A lényeg volt a Hevenletly shield használata volt 1x + Lyzander full combatra fejlesztése, s Protheo másodharcossá képzése! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: life ward bug
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 14:17 

Újabb durva csatáim voltak - lenyomtam Mysteriot és Erutant Spazz-zel. Kizárólag a dobóbunkó mentett meg, mivel Spazz 2x lő (GM archery) és a 2. lövésre már sikerült elkábítani a főhőst. Erutan tutira xarrá vert volna e nélkül, mert feltápolta volna magát HP-ra meg defense-re, a magis resistance meg alapból 100%-os - egy ilyen hőst szinte lehetetlen kinyírni normál sereggel. Viszont Tarhonya bárót könnyedén learmageddonoztam :) az előholt seregével együtt. Rylos védője viszont brutális - gondolom, a készítők is azt akarják, hogy egy hősöm megtanulja a hypnotize-ot, mivel mindenfelé Altar of order magic-ek vannak. Fel is vettem 2 hőst, akiknek az order ill. a tactics lesz a fő skilljük, de még íygy is húzós lesz... Mysterioval nagyon könnyen menne - majd lejátszom úgy is.
Arról tudnátok vmit mondani, hogy melyik patch-et rakjam fel, ha van egy kis bug: nem muxik a life ward? Megvan az Armor of death, ami life ward-ot adna a hősnek, de nem ad. Valszeg a nightmare "beépített" life ward-ja sem muxik, de még nem néztem. Nem akarom elbaccintani a WoW-omat, mert minden rendesen muxik, és ez annyira nem zavaró, hogy még nagyobb hibák jöjjenek ki a maitt, mert sikerült egy patch-csel megoldani a life ward problémát. Angol verzió az alap H4 is meg a kiegek is... Előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 14:31 
Heroes Team

Hamár ilyen sikrerket aratsz Bakker, akkor jöhetnél H4 támadásra is, ha úgy érzed! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Charge
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 14:47 

Jou írta:
Hamár ilyen sikrerket aratsz Bakker, akkor jöhetnél H4 támadásra is, ha úgy érzed! :)

Simán. El is fogok menni. Köszi a meghívást!

Mondjuk mint említettem, nem rajtam múlott, hanem hogy akadt a pályán egy hasznos cucc, ami még szerencsésen működött is. Elég sok taktikát csak a WoW alatt fejlesztettem ki, amit még év elején kezdtem, szóval nem vagyok egy vérprofi - ráadásul nagyon ritkán vagyok orderrel meg life-fal, szóval ezeket még kevésbé ismerem. De legalább lesz mit tanulni, ha elvérzek egy Támadáson :)
Eékezdtem a TGS-t is amúgy, ott az Alita Eventide-os kampányt hagytam félbe. A life nem nyerte el a tetszésemet...
A nature meg a chaos elég jól megy, a death sem rossz, de a többiben nagyon tré vagyok, pláne a might-ban, ott semmi taktikázás nincs, max. hogy kell a hősnek a GM mag.res. :)
na megnézem azt a versenyek menüpontot...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: help
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 15:00 

1. Ha a vártípusod Preserve, akkor csak Nature Archert vagy Nature Druidát választhatsz hősnek illetve csak a Preserve várból választhatsz lényeket!
2. Abban az esetben, ha Natural lények közül választanál, akkor csak Thief Chaos vagy Lord Order hősöket választhatsz!

lszi segítsen ki vki, hogy ez mit jelent, mert számomra az 1. mondat a 2.kal ellentétes. Hőst nem csak a Preserve várból választhatok a példában?
mert ugye:
ad1 a preserve a life "szomszédja", nem az orderé (a chaos stimmel), ergo life hősöket tudok még benne venni, nem order
ad2 mi közük a preserve lényeinek a might típusú hősökhöz? (azt értem, hogy minden mágiaosztályban 2féle hős van, egy might és egy magic)

bocs, én ezt totál nem fogtam fel... pls help.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 09 kedd, 15:35 

Elydan írta:
Halihó!

Mizu Verne? Uprisinggal hol tartasz?

Jou: Sajnos én nem találtam meg a vengeance is mine nevezetű pályát :?

Sziasztok!

Tudom, hogy már nem időszerű ez a pálya, de jelentem, hogy nekem is sikerült végigvinni.Most hogy elkezdődött a vizsgaidőszak megengedtem magamnak, hogy legalább vizsga után heroes-ozzak egy kicsit.Na szóval a lényeg, az itteni hozzászólások rendesen megkönnyítették a végét, így 617 lett bár egy csomót bénáztam.Minden várat elfoglaltam (Academyt is), így a végső harcra Jassnak a következő serege volt:
297 Titan, 1013 Champion, 26 Azur Dragon, 484 Naga Queeen, 548 Arcangel, 1658 Enchanter.
Le sem játszottam, Quick Combattal nyertem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 28 vas., 13:14 

Udv Heroes 3 fanok!:)

nos az ujabb adag teszteletlen pályák között,találtam 1 gyöngyszemet!:)
Secret wish_Alveth_SOD a pálya neve,nos nekem csak valamiért WOG-gal indult el,de pár tereptárgytol eltekintve igazi Heroes3 SOD-os map,méghozzá nem is akármilyen!:)) Rengeteg nagy csata van benne,és igencsak gondolkodos,teleépitett pálya,azonban a 16. honapnál elakadtam:/ Nem tudom emgszerezni a zöld kulcsot,ha valaki probálta már,esetleg végig is vitte,pár revezető szóval,segithetne!:))

Heroes 3 és Fallout 2 forever!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 29 hétf., 14:29 

Te az én trükköm egyszer az volt hogy volt a h4-ben egy olyan gyürüm ami minden varázsvédettséget eloszlat.Volt 14 vámpirom és az ellenségnek 7 fekete sárkánnya.A fekete sárkány varázsvédetten már nem volt nagy feladat.A káosszal voltam és néhány és néháány tuz mágiával csak 4 lett.Akor támadtam a vámpirokkal és a vámpirok begyogyultak mert a sárkány már nem volt varázsvédet.És kinyiffant :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 11:36 

Üdv,

Bocs hogy beleszakítok a témába, de... nekem is lenne egy helyzetem amibe folyamatosan elakadok. Heroes V-ös. Na szóval annyi a lényeg (úgy alapjából) hogy mindig, amikor Academy-vel vagyok és Necropolis ellen megyek... sose nyerek. Az ellenségnek mindig olyan képességei vannak (pl. Chilling Bones, Cold Steel, Cold Death) ami kinyiffant és a nekromantáknak NAGY előnyt ad. És az én hősömnek max. Artificial Glory, Counterspell vagy úgy alapból a Magic Mirror a jó skill. Van valami jó javaslat, hogy hogyan lehet csontvázimádókat ölni? :evil:

Köszönöm előre is. :)

Alc

Ja persze...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 12:30 

Nekromanta ellen én két taktikot szoktam alkalmazni:

1.rámész a Summoning Magicre és csak nyomod....

2.megszerzed a Defense és Luck skill-t és azokon belül rámész a protection-re és a magic resit-re, valamint a defensen belül azt, amitől tömegesen el lehet sütni az endurance varit, vagy akár ingyen egy valakire. Ez vélenyémenyem szerint jobb, mint a counter spell-el nyomni, mert ezek csak skillek és nagyrészt nem kerülnek manába, így lehet spórolni másra is...
Fontos még: ha a szokottnál is több vámpír, szellem van a seregében, akkor azt minél hamarabb le kell ölni. Ha ezeket le öltük nagyrészt, akkor a nekró bukja a küzdelmet!

Remélem másnak is beválik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 14:36 

Hát szerintem legyél egyszer te a necromontákkal és o is forditva vagy hanem probáld más várral legyözni.

Sok luckot és moralt kivánok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 17:05 

Haw írta:
Hát szerintem legyél egyszer te a necromontákkal és o is forditva vagy hanem probáld más várral legyözni.

Sok luckot és moralt kivánok.

Erről jut eszembe... még egy Pro a nekromantáknak:

Leadership-ből fakad egy olyan képzettsége, amitől az átálló/csatlakozó vad emberek/szörnyek élőhalottak lesznek... Már megint egy + nekik

De Haven-nel sikerült legyőzni... XD

@Utrkij, a szellemeket varázslattal, a vámpírokat No Retaliation-os emberekkel gyepem. De az 1,6k csontvázíjász ölt meg... Maahir's Gambit - Zoltan és (nem tom melyik pálya) - Markal (amikor Zehir-rel vok; kiegészítő) ŐKET NAGYON UTÁLOM...

Alc

Ja persze...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 17:44 

Hát igen, a sok ezer csonti íjász ellen nem sok megoldás akad...
Alcedo a nevem elé nem kell a @, mert ez az anyakönyvezett nevem! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 17:50 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Hát igen, a sok ezer csonti íjász ellen nem sok megoldás akad...
Alcedo a nevem elé nem kell a @, mert ez az anyakönyvezett nevem! 8)

Pff sorry angol fórum nyelv:

@ - and - ja és...

Magyarul megszólítás.

Alc

Ja persze...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 17:56 

Akkor most már ezt is tudom! :oops: OFF VÉGE

Anno én a Heroes 3-mal kezdtem, és elsőként pont a necropolis volt a kedvenc! Aztán jött a négy és míg sokaknak nem jött be a játék, nekem eléggé teccett pont a nekrók miatt(vámpír hegyek és társai)!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 30 kedd, 18:06 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Anno én a Heroes 3-mal kezdtem, és elsőként pont a necropolis volt a kedvenc! Aztán jött a négy és míg sokaknak nem jött be a játék, nekem eléggé teccett pont a nekrók miatt(vámpír hegyek és társai)!

Nem véletlen azért, mert a Necropolis emberei tudnak legjobban özönleni? Vagy százan egy kupacon. Nemcsak vámpír.

FÚJ CSONTIK!

Alc

Ja persze...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]