Sziasztok!
Igyekszem minden kérdésre válaszolni!
Bogpista:
Bogpista írta:
Bármelyik hőst választhatom az elején? Teszemazt Tower esetén indulhatok mondjuk Solmyrral? És ha igen meddig fejleszthetem? Van-e ennek korlátja?
Ha azonos várak lesznek egy-egy pályán, akkor mindenképpen rdm hős induláskor, vagy lehet egyezkedni okosba?
Nincs hős megkötés, csupán annyi, amennyit a szabályzatban találsz!

Tehát Solmyrt használhatod hősnek, de főhős nem lehet belőle!

A szabályzat alapján random induló hőssel kell indulni! (6. pont) Igazából fejlesztési korláton nem gondolkodtam, de szerintem nem kell! A tapasztaltabb játékosok nyilatkozhatnának, hogy ez mennyire durva dolog, érdemes-e szabályozni?
Hősválasztás mindkét fél beleegyezése esetén nem kell randomnak lennie, abban az esetben közös megegyezés alapján lehet hőst választani! Ha nincs megegyezés, akkor marad random!
Bogpista írta:
Mi van olyankor, ha több óra játék után az egyik fél azt mondja:, hogy bocs de halaszthatatlan dolgom akadt fejezzük be máskor. És utána nem sikerül időpontot egyeztetni a határidőn belül. A folytatásnál lehet-e kérni új játékot? (természetesen csak annak aki még játszott volna előzőleg)
Remélem, hogy a halaszthatlan dolgokat előre tudják az emberek, és meccs előtt megbeszélik, hogy majd mentés kell! Ebbe vagy belegyezik a másik vagy nem...
Ha tényleg hirtelen halaszthatlan dolog jön közbe a játékosok egyezzenek meg abban, hogy ujra kezdik, vagy azt folytatják. Nekem csak egy a lényeg, legyen lejátszva!
Egyébként lehet halasztani, ha nem fér bele a játékhétbe, a szabályzat 8. pontja értelmében és alapján:
"Kivételes esetekben halasztani lehet a meccseket, de a szezon végéig be kell pótolni azokat.
Halasztani csak a szervezők tájékoztatása esetén lehet,a várható lejátszási nap megadásával.
Időpont egyeztetés sikertelensége esetén a szervezők által kijelölt fix időpontban lehet az elmaradt meccseket bepótolni.
A meccseket egymás közti megbeszélés szerint előre is lehet hozni!
Aki 2-nél több meccsen nem áll ki egy idény folyamán, a következő csoportba sorolódik automatikusan a következő szezonra, a szezonban elért eredményei törlődnek a tabelláról.
Ki nem állás esetén az eredmény 3-0 arányban kerül felírásra a győztes javára."Csak annyi a kérés, hogy ezt legalább az egyik játékos jelezze felénk, hisz azt úgy is látják, hogy le tudják-e játszani, vagy sem!
Bogpista írta:
Nem akartam az előző hozzászólásba írni nehogy átsiklódjon a szeme mindenkinek.
A hit&run szabályhoz szeretnék 1 kitételt csatolni, illetve véleményezésre felvetni.
Tudniillik azt, hogy mi van olyankor, ha a csata sokadik körében, mikor már alig vannak lények az egyik fél kezd és feléleszti teszem azt az arkangyalait és se szó se beszéd fizet és lelép. Ilyenkor hp veszteséget nem okozott mégis jogosulatlan előnynek érződik.
Egyetértek az előttem szólókkal! Tehát számítson H&R-nak, adjuk meg a cselekvés jogát a másik félnek!
Bozso: Elementál győzelemnek azt szoktuk hívni amikor a végére az egyik félnek csak elementáljai maradnak, semmi más, és igy veri le az ellenfelet! Ez annyiban különbözik attól, ha marad az esetleges elementálok mellett másik lény is, hogy abban az esetben a hős nem hullik el, míg az elementálos győzelemnél a győztes hős is "meghal"! Ezért különböztetjük meg ezt a fajta győzelmet, és nem az elementálok miatt! Remélem sikerült érthetően elmondanom!
Mindenki: Ha valakik megegyeznek a főcsatáról (pl a gyorsabb game lezárás végett), akkor onnan már nem illendő elmenekülni, aki győz, az győz és kész! Természetesen az nem egy BB, vagy tábor, nincs időkorlát! A gamét addig lehet húzni ameddig tetszik! Ha 8 órás game után az egyik fél még mindig menekül a csatából, akkor lelke rajta, nincs kötelezően megbeszélendő főcsata!
Ha valakinek van még kérdése, nosza!
Üdv: Laca