Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 15 vas., 19:54 

Karesz írta:
Csizu ellen játszottam a thunder-on.És sajnos elég kétes mecset játszottunk.Ami az én hibámbol eredően alakult ki.És nem alaptalanul gyanuba keveredtem :( Nem kenyerem a magyaráztkodás,de a becsületem forog veszélyben.Lusta voltam letőlteni a mapot és az msn fájlok közül másoltam be a könyvtárba.Ezt még annak idelyén még DNA küldte át nekem.Akkor csak átkértem tölle,hogy nézzem a mecs közben,de rájöttem nekem is meg van.Ezért feledésbe merült és meg sem néztem,fölleg ugy hogy akkor szereztem meg a földet tölle.Most,hogy előkerült,kiderült súllyos bugok vannak benne,amit nem ellenőriztem le a játék előtt.Elismerem hibáztam.Eventek voltak benne amit igaz játék közben észleltem és nem tartottam jelentékes dolognak,mert druid hősökkel mentem beléjük.Ami a fix varázslatokat illeti,arra Nimbus hívta fell a figyelmemet és megnéztem tényleg editálva voltak.Itt szögezem le,Nimbus kérte,hogy küldjem át neki mapot és ugy-ahogy volt átküldtem,mert TISZTA a LELKIISMERETEM!És nincs takargatni valóm.
Nimbi rákérdezett,miért az alsó várban húztam a tornyokat,a vállaszom ,mert álltalában amely várat elsőnek elfoglalom és látom esélyét,abban húzom a tornyokat.Arra meg,hogy miért nem építkeztem a fő váramban,egyértelmű a válasz,mert ahogyan megláttam a stronghold várat stratégiát vátoztattam és inkább arra a várra költöttem.
Ezeket lekellet írnom,mert nem hagyot nyugodni.
A figyelmetlenségemből adódóan elég kínos szituációba keveredtem és én ezt a forumon szeretném rendezni.Nem pedig a hátérben msnen az érintettel.Mert aki ismer engem az tudja,hogy én ezt csak a játék kedvéért játszom és tiszta játékos vagyok,aki nem folyamodik ilyen eszközökhöz.Igaz ezek az érvek nem mentenek fell a felelőség alol,de kérdem én mi értelme lett volna editálni?Van egy gyönyörű szép fiam,aki minden időmet leköti,mellete a játék már csak kikapcsolodás ezért értelmetlen dolog lett volna.
Azért jobban örültem volna ha személyessen Csizu-tol értesülök a dologrol,de ez van.
Tehát mégegyszer elismerem ,hogy hibáztam és figyelmetlenül leültem játszani,ahelyett,hogy átnéztem volna a mapot.És elnézést kérek,azoktol akinek ezzel kellemetlenséget okoztam,főképpen Csizutol.

Hozzá teszem ebben a verzióban ezen a mapon még egyszer sem játszottam.

De kiváncsi lennék DNA véleményére is.Ő mitt tud az egészrő.Ha van vér a pucájában elő áll és megírja mi is történt valojában.Kérem őt,hogy csak az igazat írja meg,mert ezzel engem sodort bajba.

Ez nem igaz, hogy így nem játszotál még senki ellen 1 szer ellenem is játszotál ugyanezen a mapon amit dna ˇadott neked" csak en felkaptam a vizet és nem játszottam tovább........3szor restart utan is volt hiba, amiket most nem irnám le. Igazábol, csak azért nem hiszem, hogy akkor csaltál mert egy jo jatekosnal úgyse lehetne észrevenni. Elég szomoru viszont, hogy már harmadszor kerülsz gyanúba egyszer öcsém, aki azóta nem is játszik! and csizu! a csitelésről meg sok mas jatékba mondjak hogy ők sose, meg nincs értelme, mégis csalnak, meg nincs tétje! A teljesség kedvéért irtam csak le!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 15 vas., 20:08 
Heroes Team

Kedves Karesz!

NEM vonom kétségbe amit írtál, szeretnék hinni Neked, de ehhez néhány kérdésre választ kell kapnom. Ugyanis túl sok a véletlen számlájára írható történés.

Elsőként azt szeretném mondani, hogy az ha én ilyesmit tapasztalok és ártatlan vagyok (és még mások is így vannak vele), akkor elnézést kérek az érintett féltől, ez az 1.! MSN-en elérhető voltam, másokkal is beszéltem azidő alatt, amíg megírtad a leveledet a fórumra. Mialatt játszottunk, értesültem a "furcsa" dolgokról mástól (nem nevezném meg az illetőt, ezzel megbántva őt) mert tudta hogy játszunk és kiváncsi volt az állásra. Itt leszögezem, semmilyen információt nem szolgáltatott ki nekem, csak azt hogy van dimension doorod, azt is azért, mert furcsálta, mivel a mapon TILTVA van. Annyira lebénultam a hír hallatán, alig bírtam a heroessal foglalkozni. Megkértem mást is, hogy ellenőrizze a dolgot, hogy 100%ig biztos legyen. Az érintett felek gondoskodtak a hírt bizalmasan kezelni! Akikkel erről beszéltem, azt tanácsolták, hogy majd Nimbus beszél Veled, ő jobban ismer, ne csapjunk nyilvánosságot. Az lett...
A hírt bizalmasan kezeltük, tiszteletben tartva személyedet és bízva ártatlanságodban.

Én azt furcsálom, hogy már az elején ha tapasztalod, hogy a hősöd séta közben minden különösebb történés nélkül szert tesz a Pathfinding és Logistics skillre, majd állításod szerint furcsálod a dolgot, akkor miért nem szólsz? Ezt alátámasztja az az állításod, hogy letöltötted a mapot, mert nem értetted a dolgot. Ekkor nyilván ellenőrizted az event jogosságát, és látod hogy NEM oda való. És szó nélkül nyomjuk tovább...

Másik dolog, hogy Ssth elkérte a mapot tőled, ellenőrizve a DD kilétének helyességét. Amit átküldtél mapot, azon TILTVA volt a Dimension Door, valamint az eventek sem voltak jelen, tehát nem azon a mapon játszottunk. Kérdem én, miért nem azt a mapot küldted át, amin játszottunk? Miért a sebtibe letöltött mapot.

Még egy észrevétel: DNA-val 2006.jan.08.-a előtt játszhattál, visszalapozva a LORDS történéseit. Azóta megvolt a tőle kapott map?

Utolsó kiváncsiság: Mióta DNA-tól elvetted a földet, azóta már játszottál Titivel és Adlerral is ezen a mapon. HA ezek az eventek bent voltak (mert azt állítod megvolt, és beszámolód értelmében ezen kellett h játszatok) akkor nem volt furcsa a DD, EVENT-ek stb. jelenléte? Akkor nem néztél utána?

Na ennyi, őszintén remélem, hogy tudsz hihető magyarázatot adni a történésekre. Szeretnék hinni Neked, megbecsült játékos vagy a heroes "táborán" belül. Az, hogy hinni szeretnék Neked, remélem hihető, mert próbáltam diszkréten kezelni az ügyet és nem azonnal nyilvánosságra hozni.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 15 vas., 21:21 

Csizu:Mégegyszer hangsulyozom hibát követtem ell,hogynem néztem át a mapot és főként,amiért nem szóltam,sajnálom. :(
Jó is,hogy nyilvánosságra került.Szerintem meg igy korekt,hogy itt beszéljük meg,mert tudom hogy a fent említetteket kivéve ártatlan vagyok.Ahogyan láthattad az eventet,pedig egy jelentéktelen hős vette fell,és nem a főhös.Ha editáltam volna,akkor mért nem a főheroval vettem fel?
Mint mondtam a DNA-tol kapot térkép,megvolt(január óta,mint ahogy írtad)Én akkor naív voltam és meg sem néztem a mapot.Hidd el csak most vettem elő,mert töröltem minden felesleges dolgot a gépemről.Ezt ís a windovs keresőjével találtam meg,mert még mindig káosz van a gépemben és nem tom mi hol van,így leltem rá a már említett msn könyvtárban.Nem feltételeztem,hogy bugos.Nem néztem utána,mert utollag letöltöttem az összes mapot és azok lettek a játék könyvtárába bemásolva.

Iperátor:Lehet igazad van és ez a map lett akkor is betöltve,most megint beleszaladtam a figyelmetlenségemből ugyan abba a hibába.
De amit az öcsédel játszottam azt lese kellet volna írnod.Arrol én nem tehettem anno,hogy se te se ő nem tudtátok,hogy a vizen lehet reliket találni a hajótöröttben.....

Szeretném ha hinnétek nekem,mert ez számomra kellemetlen,tényleg a becsületem a tét...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 15 vas., 21:48 
Heroes Team

Sziasztok!

Ha valamit alá tudok támasztani az Karesz kupimániája... láttam párszor a táborokban a gépét. :lol: :lol:

Ami viszont FONTOS és mindenki számára TANULSÁGOS:

MINDEN ESETBEN A HOST FELEL A MAP KORREKTSÉGÉRT. ENNEK ÉRTELMÉBEN AMENNYIBEN A MAP EDITÁLT, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY AZT Ő VAGY MÁS TETTE, Ő A FELELŐS!!! :!:

Karesz esete arra mindenképpen jó, hogy ennek fontosságára felhívta a figyelmet és a jövőben mindenki ennek tudatában járjon el amikor hostol! Többé nincs ilyen kifogás, hogy "bocsika nem vettem észre, hogy a map editált..."...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 15 vas., 23:55 

Holla,

Hat az egesz egy ********* nagy Bullshit, amit irsz Karesz mar megbocsass ugy hangzik mintha fogyatekos lennel ill. annak nezned a tobbi embert (foleg Csizu) itt, de mindenki tudja, hogy nem vagy az. Toh-on ilyenert tiltva lennel, rendesen....

Az ilyen gagyi icidensekre kurvara nicsen szukseg, foleg nem egy kis magyar tornan. Komolyan mondom egnek all a hajam ettol. Hogy lehet ilyen amatorul editalni valamit :?: Ennyire lamanak nezed az ellenfelet, vagy lamanak nezed :?: :!: Utana meg ilyen bugyuta kifogassal jossz.... Ki fogja elhinni, nagymamam??? :oops:

Na mindegy, majd beno a fejed lagya es rajossz, hogy ennek sok ertelme nem volt.

Udv,

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 0:58 

A tények
9. kör
Karesz vs Lzo Thunder Mountains

Karesz vs Bozso Thunder Mountains

10. kör
Karesz vs Titi Thunder Mountains

Karesz vs Adler Thunder Mountains

ez négy mérkőzés, s közben nem tünt fel, hogy esetleg valami gáz van?
mondjuk a spellnél lehet, hogy nem, igaz, ha jól emlékszem engem úgy vertél meg, hogy DD vel átjöttél hozzám, a többi meccsről nem tudok, esetleg nyilatkozzanak az érintettek, ha emlékeznek.

Idézet:
Nimbi rákérdezett,miért az alsó várban húztam a tornyokat,a vállaszom ,mert álltalában amely várat elsőnek elfoglalom és látom esélyét,abban húzom a tornyokat.

Ez az egyetlen fix vár a pályán, necropolis, ahol 100%, hogy lehet lvl4 és lvl5 tornyot huzni. A másik nercro várat, hiszen azzal indultál, el sem kell foglalni, csakhogy az a vár random, azaz lehet Fortress is, ahol editálás ide vagy oda lehet vérni a chainre a portalra vagy a DD re.

Kép

Lords ügyben nekem kell döntenem, én személy szerint nagyon sajnálom a dolgot, az, hogy ki miért csal nem csal nem az én tisztem eldönteni, viszont itt elég sulyos bizonyitékok vannak arról, hogy csalás történt, akár Te, akár más is editálta a mappot.

Editálva volt
- a fix várban (necro) a spellek, chain, town portal, DD
- eventben a pathfinding és a logistic skillek

ennek ellenére, a DD ki van tiltva mapról
s vajon mi értelme van, mint bonusnak az eventnek, amibe akár véletlenül is beleléphet egy droid hero? ha valami tisztességes bonus van, ami odavaló, azt mindenki Pandora Boxba rakja, ezt Neked is tudnod kell.

Alszok rá egyet, holnapra meghozom a döntést, de sejthető előre, esetleg DNA jelentkezése még enyhithetne valamit a dolgon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 1:02 

Idézet:
Stone Cityre szeretnék pályázni.
Mi van,ha gyér az érdeklődés,és pár területre nem érkezik igény? icon_eek.gif
Bye.
Süni.

Te mint új játékos jelentkezel, válasz egy Lordot és plusz egy skillt, s megkapod a területet, mint új játékos elsőbséged van.
Ha esetleg kérdésed van, keress meg msn, ha véletlenül még nem olvastad, a szabályokat is olvasd el, köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 1:34 

Sziasztok!

Adler: Én csak annyit szeretnék közölni, hogy visszalépek a versenytől, a földemet áruba bocsáthatod. A lordomat azért megtartanám, lehet később majd még újra csatlakozom.
A Karesz körül kialakul bonyodalomhoz: Valóban tanulságos megnézni a mapot mielőtt hostolsz, pláne úgy, hogy editálni is kell általában a Lords-os pályákat a hivatalos jussokat be kell szerkeszteni. Előfordulhatott, hogy DNA egy átszerkesztett mapot küldött át anno Karesznek, de az nem sok gógyira vallana. Január az ölég régen volt, én nem hiszem, hogy a többi gamét is ezen a mapon játszotta Karesz. Az, hogy apuka lett nyilvánvalóan akkora eufóriát okozott számára, hogy elveszítette realitásérzékét és nem jutott eszébe, hogy ha Lords-ot fog játszani nem árt hozzá a map és nem akkor kezdi el keresgetni a gépén. :D :shock: :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 1:39 

bogpista:
sajnálom, a Lordja mindenkinek megmarad

akkor a földek:
- Soul Lake (Havoc)
- Infernal Jungle
- Spyre
- Draconis Wastelands
- Harmondale
- Lutetia
- Stone City (Süni, ha hivatalosan joinol)
- Tatalia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 8:38 

Karesz írta:
Csizu:Mégegyszer hangsulyozom hibát követtem ell,hogynem néztem át a mapot és főként,amiért nem szóltam,sajnálom. :(
Jó is,hogy nyilvánosságra került.Szerintem meg igy korekt,hogy itt beszéljük meg,mert tudom hogy a fent említetteket kivéve ártatlan vagyok.Ahogyan láthattad az eventet,pedig egy jelentéktelen hős vette fell,és nem a főhös.Ha editáltam volna,akkor mért nem a főheroval vettem fel?
Mint mondtam a DNA-tol kapot térkép,megvolt(január óta,mint ahogy írtad)Én akkor naív voltam és meg sem néztem a mapot.Hidd el csak most vettem elő,mert töröltem minden felesleges dolgot a gépemről.Ezt ís a windovs keresőjével találtam meg,mert még mindig káosz van a gépemben és nem tom mi hol van,így leltem rá a már említett msn könyvtárban.Nem feltételeztem,hogy bugos.Nem néztem utána,mert utollag letöltöttem az összes mapot és azok lettek a játék könyvtárába bemásolva.

Iperátor:Lehet igazad van és ez a map lett akkor is betöltve,most megint beleszaladtam a figyelmetlenségemből ugyan abba a hibába.
De amit az öcsédel játszottam azt lese kellet volna írnod.Arrol én nem tehettem anno,hogy se te se ő nem tudtátok,hogy a vizen lehet reliket találni a hajótöröttben.....

Szeretném ha hinnétek nekem,mert ez számomra kellemetlen,tényleg a becsületem a tét...

Szerintem rajtad már dna se segit! A öcsém ellen se a relick volt a gáz, hanem annyi royal griff allt be hozzad amennyit csak editel lehet beállitani.... Én tudtam , hogy lehet találni, de azért ennyi mák kicsit sok, így útolag lehet nem is mák volt! Az elmentések megvannak még.... A elmentés késön születet ez volt a szerencséd.... A royal griffbol viszont 2 heten 1 napjan se lesz 44 elso het után és persze még be is áll hozzád.....
Az viszont még beleférne hogy program hiba... (talán), de Csizu és Adlernek is van már bizonyiték...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 8:52 

Bocsánat Karesz kicsit erösen fogalmaztam, lehet nem vagy cheater, de ahogy Nimbus irta a felelösség a tiéd mert te voltál a host mindig...
ui: amikor nekem montad hogy dna mapja hibás azt montad letöltöd a másikat az oldalról! Az eltünt? Elveszett a nagy káoszban? Azti is meg kellett volna mutatnia keresönek nem? A csitelés meg mindig felbassza az agyam más játékokban is, ezért néha elragadtatom magam sorry!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 11:08 

a földekkel kapcsolatban, akiknek van földjük, azok is kaphatnak, illetve vásárolhatnak maguknak, az új játékosok és a földnélküliek elsőbséget élveznek.
Akiknek van, azoknak fizetni kell, nem pénzzel, hanem skillekkel, aki vállalja ezt, az benevezhet.

akkor a földek:
- Soul Lake (Havoc)
- Infernal Jungle [2 skill]
- Spyre [2skill]
- Draconis Wastelands [2skill]
- Harmondale [2skill]
- Lutetia [3skill]
- Stone City (Süni, ha hivatalosan joinol)
- Tatalia [2skill]

egyenlőre ezek vannak, a dolog árverés jellegű, lehet licitálni is, itt nyilvánosan.

[/i]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 13:18 

Amint igértem pontot teszek az ügy végére.

Karesz összes földjét elveszti, minden pénzét, az összes skillje basic lesz, de maradhat földnélküliként a játékban.
A jelenlegi helyzetben földnélküliként nem igényelhet területet, s nemis vehet.

indoklás:
helyt adva mindkét félnek, legyen az a lényeg, hogy a mindnekori host a felelős a térkép állapotáért.
Az, hogy a mappot ki lakta igy le, az egyértelműen nem bizonyitható, viszont a host, azaz Karesz kihasználta könyörtelenül az editált lehetőségeket, s ezzel legyőzte ellenfelét.

Thunder Mountains
a tartomány is bekerül a szabad tartományok közé, Rusty_Rockfist azonban megkapja a támadásért járó összeget.

indoklás:
nincs

DNA játékjoga vagy mi, a jelenkezéséig felfüggesztve, kérem keressen meg msn n.

Fellebezés és hasonlók nincsenek.
Kéretik mindnekinek kiemelten odafigyelni a térképekre, s nemcsak itt a Lordsban, hanem a többi versenyen is.
Nemsokára indul az Online Bajnokság, amihez mindannyian nagy reményeket fűzünk, remélem nem lesznek ott hasonló esetek.
Egy egy ilyen esemény az alapjaiban rengetheti meg a közösségünket, valamint a tiszta játékba való hitünket és a bizalmat.
Semmi szükség ezekre a csalásokra, attól, hogy valakinek több földje, valaki a lista élén áll nem lesz több, nagyobb vagy hasonló, úgy meg főleg, ha mindezt tisztességtelen úton érte el, mit mond magának a tükörbe, én vagyok az egyik legjobb játékos, igaz, hogy ezt annak köszönhetem, hogy jól ismerem a map editor funkcióit. Nagy dicsőség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 13:29 

Az komoly hogy 4 skillbol nekem 2-t le kell adni hogy 1 földet megkapjak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 13:36 

nem kötelező, csak egy lehetőség, vagy élsz vele vagy nem, ha pénzt kérek az is baj, mert van vagy 27 aranyad.

természetesen jobb lenne, ha játékban szereznénk meg a földeket, nem licittel, de gyanitom nem lesz elég jelentkező:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 13:42 

Mondjuk sok földnélküli van akik annyira inaktívak mint a ház. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 13:51 

Nagy vagy Adler!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 16:11 

Utoljára foglalkozm ezzel a témával :!:
Elég kínos úgy az igazamat védeni,hogy nem tudok az illetők(akik támadnak) szemébe nézni és ugy elmondani.Leszögezem nem haragszom senkire,valoszínű én is igy reagálnák ilyen szituációra.
Amit hibámul elismerek azokat,ismét leírom.Látom nem volt elég világossan fogalmazva,amit tegnap írtam.
1;Megkellet volna győződnöm a map tiszataságárol,nem tettem.
2;Játék közben az eventeket észrevettem,viszont ez miatt felkellet volna hívnom Csizu figyelmét,elismerem hibáztam.Nem tartottam értelmét,annak,hogy emiatt félbeszakítsam a gamet.Marhaság volt.Viszont az mentségemül szoljon,hogy a pathfinding és a logistic skillt nem a főhösömmel vettem fell,hanem egy dugó heroval,amivel szinte nem is mozogtam.
3;Ami a varázslatokat illeti,utollag Nimbus hívta fell a figyelmem,hogy fix-ek.Erre nem is gondoltam....

Adler:Mikor ellened játszottam nem DD,hanem fly jött.

Petrus:Pont Te nézel engem hülyének,aki nem is ismer,nem is találkoztunk?Milyen jogon feltételezel róllam ilyeneket: "Hogy lehet ilyen amatorul editalni valamit Ennyire lamanak nezed az ellenfelet, vagy lamanak nezed Utana meg ilyen bugyuta kifogassal jossz.... Ki fogja elhinni, nagymamam???
Na mindegy, majd beno a fejed lagya es rajossz, hogy ennek sok ertelme nem volt."(idézet tőlled)

Elkell,hogy szomorítsalak tévessek a gondolataid.30 évessen miért folyamodnák,ilyen gyerekes dologhoz,hogy szándékossan manipulájam a játékot?Fölleg,hogy most,itt a baba,örülök,ha letudok ülni játszani és nem azon töröm a fejem,hogy tudjak,ugy szert tenni 1 jelentéktelen győzelemre,ami nem is a saját érdemem?Szerintem meg képességeim szerint nem vagyok rászorulva a csalásra.Ugy érzem bevan nőve a fejem lágya és aki ismer az tudja is.Az más dolog,hogy mostanában szorakozott vagyok,de ezt a jkevés pihenés számlájára írnám.

Mindegy egy szónak is száz a vége:
Ez miatt saját magamtol nem fogok viszavonulni a játéktol,mert azzal a kételkedőket igazolnám és nem a saját igazamat.
De az biztos SOHA TÖBBET NEM FOGOK HOSTOLNI!!!!!Nem akarok többet felelőséget vállalni,hogy Én vagyok a host.És ilyen támadásokat átélni,ami nagyrészben nem az én hibám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 16:16 

Idézet:
Ez miatt saját magamtol nem fogok viszavonulni a játéktol,mert azzal a kételkedőket igazolnám és nem a saját igazamat.

én speciel erre gondoltam, s valóban nem DD volt, hanem Fly, ezért elnézést kérek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 17:07 
Heroes Team

Én is hozzászólnék a vasárnap kirobbant vitához, mint az érintett fél egyike.

Maradjunk annyiban, hogy kaptál egy 2. esélyt, élj vele! És azt tanácsolom a magam részéről, hogy ha legközelebb valami rendellenességet vagy "furcsa" dolgot tapasztalsz, akkor járj utána, és tájékoztasd ellenfeled, mert látod, hogy mi lesz belőle.

Egyébként a game reggel 8.30-ra volt megbeszélve, kómás fejjel keltem ki, hogy ne késsek el a megbeszélt időpontról, alig aludtam este, mert tanultam. 10.00-kor, mikor beállítasz, annyit se mondasz, hogy sorry vagy akármi. Jólesett volna.

Egyébként a tisztánlátás végett, 2 event volt beeditálva. Az egyik az alsó necro vár fölé profi módon, nem is lehetett látni az editorban, ezt vetted fel Galthrannal, a másik pedig az Intelligence (döntő tényező lehet) és ezt az induló vár fölött volt elhelyezve, látható módon. Tehát tudtál erről az event-ről, mert különben minek menne arra a főhős, semmi sem volt ott. (Screenshotból látszik). És ez nem bír jelentőséggel szerinted.

Továbbá editálva volt még a főváradtól északra elhelyezkedő Stronghold falu, és az azt védő stone golemek. 2 kristály kupac is editált vot, hogy biztos legyen a behemtót felhúzása. A bányákat védő goblinok és Ogre pedig always join-on voltak. A lvl7es monster is editált, bone dragon, 4 db. A lvl3as artifact is. A Dungeon falu is editált, valamint a spellek az összes várban. Az én térfelemen lévő várakból a következő spellek voltak kivéve: Chain Lighting, Meteor Shower, Resurrection, Town Portal, Armageddon - csak hogy legyen esélyem. Egyetlen fix várként, a Necro falu a piros odlalán editált spellekkel bírt, az összes lvl 2,3,4,5 spell editált volt. Érdekes, hogy a Resurrection nem szerepelt a megkapható lvl 4-es varázslatok között, hisz a főhős azt tudta :?
Megjegyzés: DNA annak idején nem választhatta főhősnek Jedditét sem más lvl 4 speckós hőst, mert csak basic wisdomja van, volt. Ez CSAK egy adat, semmi több :!:

Tehát Karesz szomorú vagyok a történtek miatt, mert nagyon rossz érzés átélni nekem is, amikor megtudtam, hogy milyen mapon játszunk. Úgy hiszem, hogy tisztában voltál azzal, hogy Stronghold falu van északon, ezt bizonyítja, hogy 4 napig nem építettél a Town Hall-on kívül semmit a főváradban. AZ nem érvelés, hogy megvártad, míg kiderül milyen vár lesz északon. Majdnem elment egy hét mire bevetted, eddig nem építkezni...
Minthogy az egyik event-tel is tisztában kellett, hogy legyél. Ezeke fényében szólni kell, hogy gyanúsat észlelsz. Egy Karesz szintű tapasztalt játékosnak főleg, akármilyen "szórakozott" állapotodban is voltál.

Kívánom, hogy a jövőben figyelmesebb és tájékozottabb legyél, senkinek nem hiányzik egy ilyen balhé. Ez csak egy játék, de ide is kell felelősség és figyelmesség, mint magához az élethez.
Részemről lezártnak tekintem az ügyet.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 66  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]