Én is hozzászólnék a vasárnap kirobbant vitához, mint az érintett fél egyike.
Maradjunk annyiban, hogy kaptál egy 2. esélyt, élj vele! És azt tanácsolom a magam részéről, hogy ha legközelebb valami rendellenességet vagy "furcsa" dolgot tapasztalsz, akkor járj utána, és tájékoztasd ellenfeled, mert látod, hogy mi lesz belőle.
Egyébként a game reggel 8.30-ra volt megbeszélve, kómás fejjel keltem ki, hogy ne késsek el a megbeszélt időpontról, alig aludtam este, mert tanultam. 10.00-kor, mikor beállítasz, annyit se mondasz, hogy sorry vagy akármi. Jólesett volna.
Egyébként a tisztánlátás végett, 2 event volt beeditálva. Az egyik az alsó necro vár fölé profi módon, nem is lehetett látni az editorban, ezt vetted fel Galthrannal, a másik pedig az Intelligence (döntő tényező lehet) és ezt az induló vár fölött volt elhelyezve, látható módon. Tehát tudtál erről az event-ről, mert különben minek menne arra a főhős, semmi sem volt ott. (Screenshotból látszik). És ez nem bír jelentőséggel szerinted.
Továbbá editálva volt még a főváradtól északra elhelyezkedő Stronghold falu, és az azt védő stone golemek. 2 kristály kupac is editált vot, hogy biztos legyen a behemtót felhúzása. A bányákat védő goblinok és Ogre pedig always join-on voltak. A lvl7es monster is editált, bone dragon, 4 db. A lvl3as artifact is. A Dungeon falu is editált, valamint a spellek az összes várban. Az én térfelemen lévő várakból a következő spellek voltak kivéve: Chain Lighting, Meteor Shower, Resurrection, Town Portal, Armageddon - csak hogy legyen esélyem. Egyetlen fix várként, a Necro falu a piros odlalán editált spellekkel bírt, az összes lvl 2,3,4,5 spell editált volt. Érdekes, hogy a Resurrection nem szerepelt a megkapható lvl 4-es varázslatok között, hisz a főhős azt tudta
Megjegyzés: DNA annak idején nem választhatta főhősnek Jedditét sem más lvl 4 speckós hőst, mert csak basic wisdomja van, volt. Ez CSAK egy adat, semmi több
Tehát Karesz szomorú vagyok a történtek miatt, mert nagyon rossz érzés átélni nekem is, amikor megtudtam, hogy milyen mapon játszunk. Úgy hiszem, hogy tisztában voltál azzal, hogy Stronghold falu van északon, ezt bizonyítja, hogy 4 napig nem építettél a Town Hall-on kívül semmit a főváradban. AZ nem érvelés, hogy megvártad, míg kiderül milyen vár lesz északon. Majdnem elment egy hét mire bevetted, eddig nem építkezni...
Minthogy az egyik event-tel is tisztában kellett, hogy legyél. Ezeke fényében szólni kell, hogy gyanúsat észlelsz. Egy Karesz szintű tapasztalt játékosnak főleg, akármilyen "szórakozott" állapotodban is voltál.
Kívánom, hogy a jövőben figyelmesebb és tájékozottabb legyél, senkinek nem hiányzik egy ilyen balhé. Ez csak egy játék, de ide is kell felelősség és figyelmesség, mint magához az élethez.
Részemről lezártnak tekintem az ügyet.
Üdv