Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 19:21 

warlock írta:

A várakról pár szót.
Haven: Semmi fantázia nincs benne, az ijásznál tök ****, hogy a nem fejlesztett lénynek van jó specialitása, ami a fejlesztéssel elveszik.

Csak annyit szeretnék hozzátenni hogy igazából érthetö hogy elveszti a nyílzápor képességet, mivel ahhoz az kell hogy sima hosszúíjjal lőjenek, és az upg. az ugyebár már számszeríjjal lő :) azzal meg nem lehet olyan gyorsan lőni :), de az igaz hogy így minek fejleszd? valami jó kis képességet adhattak volna neki is. A törpöknek ezen koncepciója engem is nagyon megfogott :D remélem így lesz :D thx Jittay az infókat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 19:22 

Bocs ez csak azért megy mert amúgy kétszer ment volna :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 20:02 

Üdv mindenkinek!

Nem tudom megfigyeltétek-e már, de a nekropolis vár zenéjének egy részlete hasonló a haven váréhoz.

Ha valaki hasonlót észlelt az jó lenne!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 20:16 

Az új zene lényegében a Haven-éra épül, kicsit át van írva, meg más a hangszerelés, de különben a fő téma u.a. :P Nekem a régi bétás sokkal jobban tetszett. (Amelyik avé-val kezdődik :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 20:48 

Most hogy mondod, a haverom szerint a nekropolis a haven váron belül egy afféle titkos társaságot képez, talán ezé hasonló a zenéjük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 23:07 
Heroes Team

Sziasztok!

Milyen érdekes, Warlock szövegét elolvasva az jutott eszembe, mennyire másként látom én a dolgokat a Heroes V-ben!
Előrebocsátva, hogy igazából csak 3 hete készült el a csodamasinám (amit a készítő, Mugger könnyes szemmel engedett el az asztaláról végleges helyére, hozzám :lol: ), amin épkézláb módon fut a játék, így sokkal szerényebb tapasztalataim vannak, de azok teljesen mások, a fentiektől eltérőek.
Istenigazából a titános várat próbálgattam kifelé, mert bár a nevemből nem látható :wink: , de én titánrajongó vagyok ezer éve. Szóval az Academy várral játszottam egy XL-es pályán az összes fokozaton, változó eredménnyel. Könnyűn, normálon és nehézen nyertem, hősiesen nem. Az ellenfelek közül kimagaslóan az Inferno volt a legerősebb, ha az volt a közvetlen szomszédom, biztos halál várt rám is... :cry: ! A gép kezében a sorrend ördög, rampart, dungeon, academy, nekró, angyalok volt a sorrend, amiket én meg tudtam állapítani...
A titánokat én is kevés életerejűnek gondolom, de a ráksaszák (tudtátok, hogy a hindu mitológiában a ráksaszák a rossz oldalon harcoltak???) nagyon jók. A dzsinnek tényleg gyengék, a mágusokat meg sajnos a gép szívesen veszi az első helyre az irtás során :cry: ... Bezzeg a vízköpők! Szerintem azokból sok van és nagyon ellenállóak, gyorsak, az Academy várral az elején csak ezzel lehet haladni! A gremlinek közepesek, a gólemek megjárják, mert sokat bírnak. A varázstorony elég jó, és a főnixidézés azt hiszem, 100 %-ban benne volt! :wink:
A hősökről: a legzavaróbb az, hogy kimagaslóan a tudáspont növekszik, és még a varázserő sem követi ezt, nemhogy a támadás-védekezés... Csak artifactokkal lehet erősítgetni a hősöket. Mivel egy idő után azzal szórakoztam, hogy ultrahőst gyártsak, csak Jhorával kezdtem, mert neki már egy megvan a szükséges képességek közül. A legtöbb, amit elértem ezen a pályán, hogy 28. szintig jutottam, és minden megvolt a szupertudáshoz, ami a következő lépés lett volna... Csakhogy ehhez már 100 000 tapasztalati pontot kellett volna szereznem, és a pályán csak egy vár volt, akit azért hagytam meg, hogy ne legyen vége a játéknak... :evil:
Szóval, nem tudtam single mapon szuperhőst csinálni. (Valakinél olvastam, hogy egy kampány során a rampartból kihozott egy ilyen szuperhőst a több pálya alatt, tehát van remény :wink: )

Na, hát ennyit az első nagyobb H5 élményeimről. Én egyértelműen azt gondolom, ez a játék klassz lesz a javítgatások után, mert rengeteg jó ötlet van elrejtve felfedezésre és kihasználásra várva. Emlékezzünk arra, hogy a H3 RoE 1998 tavaszán jelent meg, a király SoD pedig 2000 közepén. Ez megvan vagy 2 év, és úgy 7 javítás!!!
Akkor hová sietünk :?: :idea:
Nekem megért 150 ezret az egész, főleg, ha az új gép bírja 5 évig! 8)

Csáó,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 11:12 

Hello. Próbálta már valaki a Heroes 5 map generátort??? Itt találtam : http://www.maps4heroes.com/heroes5/maps.php

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 11:49 

Az Academy várban épp az a legjobb, hogy a teremtmények gyengeségeit javítani lehet a hős által gyártott amulettekkel, vagy kiválasztani egy kedvenc egységet és annak a nyakába akasztgatni mindenféle varázstárgyat, amitől ő lesz a leggyorsabb, a legkezdeményezőbb és állandósul a szerencséje...

És ott, túl az emlékezésen,
Ott legyen otthonunk."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 14:30 

Ugye volt már szerencsétek a játék során a szfinxhez?
Tőletek mit kérdezett?

Tőlem Agrael specialitását, direkt félrenyomtam, hogy lássam, mi a büntetés és elég izgalmas volt saját magammal csatázni... :)
...vagy ez az előző részekben is benne volt, csak nem emlékszem rá? :roll:

Ott legyen otthonunk."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 14:47 

Én csak egy ilyen részről tudok, a H3: WoG-ról. De, lehet, hogy van másikban is, és csak én voltam figyelmetlen.... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 16:16 
Heroes Team

Balee írta:
Én csak egy ilyen részről tudok, a H3: WoG-ról. De, lehet, hogy van másikban is, és csak én voltam figyelmetlen.... :oops:

Én pl. a heroes 2-ben is találkoztam ilyennel. H2 támadáson, csak ott nem szfinx, hanem egy küld. torony szerűségben :). De a H3 Wog-ban is benne van. H5-ben viszont még én sem találkoztam ilyennel. Bár ez az én hibám. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 16:34 

A Maahir's Gambit című küldetésben a kezdő várhoz nagyon közel van egy - próbáld ki! :wink:

Ott legyen otthonunk."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 17:31 

Sziasztok! Feltettem az 1.2-es patch, majd indítottam egy játékot a számkivetettek földje nevű mappon. A sárga színnel voltam és valamiért a vár mellett levő fatelepet és nagyon sok mindent egyszerűen nem lehet elfoglalni. A pokolból nem tudok felmenni a felszínre, mert a feljárókra se lehet menni. Ez mitől van? 1.1 alatt működött normálisan, meg ez a többi palyan is tapasztalható lesz? Eredeti amúgy a játékom!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 20:12 

RQX írta:
Sziasztok! Feltettem az 1.2-es patch, majd indítottam egy játékot a számkivetettek földje nevű mappon. A sárga színnel voltam és valamiért a vár mellett levő fatelepet és nagyon sok mindent egyszerűen nem lehet elfoglalni. A pokolból nem tudok felmenni a felszínre, mert a feljárókra se lehet menni. Ez mitől van? 1.1 alatt működött normálisan, meg ez a többi palyan is tapasztalható lesz? Eredeti amúgy a játékom!!!!

Hogy hogy nem lehet elfoglalni?Belemész és nem adja oda?Vagy a lovacska sem ágaskodik fel?Patch-től tuti nem függ amúgy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 20:16 

mokusmagus írta:
Ugye volt már szerencsétek a játék során a szfinxhez?
Tőletek mit kérdezett?

Tőlem Agrael specialitását, direkt félrenyomtam, hogy lássam, mi a büntetés és elég izgalmas volt saját magammal csatázni... :)
...vagy ez az előző részekben is benne volt, csak nem emlékszem rá? :roll:

Nekem a bétában volt olyan, hogy megkérdezte, mennyi 2+2 :lol: Valamiért én se találtam ki először. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 8:41 

mokusmagus írta:
Az Academy várban épp az a legjobb, hogy a teremtmények gyengeségeit javítani lehet a hős által gyártott amulettekkel, vagy kiválasztani egy kedvenc egységet és annak a nyakába akasztgatni mindenféle varázstárgyat, amitől ő lesz a leggyorsabb, a legkezdeményezőbb és állandósul a szerencséje...

Ez igaz, hogy lehet vele javítani a lényeken, viszont elég sok nyersanyagba kerül, tehát elég egyenlőtlen így a küzdelem, szerintem egymás elleni meccsekre jelenleg nem alkalmas az Academy vár.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 10:21 

hi!
Már végigvittem a heroes 5 kampányt, :D de az out és intro szövegét nem igazán (egyáltalán nem) értem.aki jó angolból elmesélné?Mellesleg a sztorit eléggé szegényesnek találtam, a készítők egyetlen mentsége az sztem h. a játék nagyon jó.Egy kiegészítőt azért kiadhatnának mert nem derül ki egy csomó minden: mi lett biarával a sovegin(rosszul írtam) nel meg a többiekkel..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 11:15 

Zargul írta:
RQX írta:

Hogy hogy nem lehet elfoglalni?Belemész és nem adja oda?Vagy a lovacska sem ágaskodik fel?Patch-től tuti nem függ amúgy.

Pontosan ahogy mondod, nem lehet elfoglalni, nem lehet rámenni. Feltelepítettem újra a játékot, feltettem 1.1-es patcht, elindítottam azt a pályát és tökéletesen működik. Rátelepítettem 1.2-est, akkor pedig már nem. Nem tudom miért. Eredeti a gamém, magyar, a patchek amiket felteszek azok is magyar verziók. Nézzétek már meg nektek jó e az a palya? Számkivetettek földje és sárga szín. A vár mellett közvetlenül van fatelep, nekem már azt se engedi elfoglalni. + amit megfigyeltem 1.1 alatt máshogy áll a fatelep + a váram kijárata is másmerre van. 1.2-be elvan fordulva 90 fokot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 11:17 

Zargul írta:
RQX írta:

Pontosan ahogy mondod, nem lehet elfoglalni, nem lehet rámenni. Feltelepítettem újra a játékot, feltettem 1.1-es patcht, elindítottam azt a pályát és tökéletesen működik. Rátelepítettem 1.2-est, akkor pedig már nem. Nem tudom miért. Eredeti a gamém, magyar, a patchek amiket felteszek azok is magyar verziók. Nézzétek már meg nektek jó e az a palya? Számkivetettek földje és sárga szín. A vár mellett közvetlenül van fatelep, nekem már azt se engedi elfoglalni. + amit megfigyeltem 1.1 alatt máshogy áll a fatelep + a váram kijárata is másmerre van. 1.2-be elvan fordulva 90 fokot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 12:05 

RQX írta:
Zargul írta:
RQX írta:

Nos, megnéztem...Nem kicsit benéztek valamit, mikor újratervezték a pályát.Szerintem azért nem foglalható el, mert túlságosan a sarokban van.Tipp:ne legyél a sárgával, szívjon inkább a gép. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]