Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 19:56 

Lehet úgy játszani hogy elmented és utána folytatod.Vagyis szerintem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 22:09 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Dougal:

1. Felhívnám a szíves figyelmed arra, hogy tartsd be a fórum etikett szabályait! (Ha nem tudod mi az, olvass utána!)

2. A Heroes Magyar Honlapon is megtalálsz mindent a Heroes V-tel kapcsolatban (ld. bal oldali menü Heroes 5 leírások), ezért kérlek ne reklámozz más oldalt a honlapon, majd mi megtesszük (ld. Linkek). Akár milyen hihetetlen, nálunk is letölthető az 1.1 és 1.2-es patch a Heroes V-höz!

3. Biztosan újdonságot mondok neked, de büszke vagyok arra, hogy a Heroes Magyar Honlap lett a hivatalos magyar forgalmazó (SevenM Kft) információs Heroes V. oldala!

4. Tartsd tiszteletben mások véleményét! Amennyiben nem ezt teszed, viselheted a következményeket!

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 03 csüt., 17:44 

Egy újabb report:
Birodalmak háborúja map
Havoc vs Süni
Theodorus vs Ryland
Tower vs Rampart
Szóval egy nyersanyag szegényes,gyors pálya szerintem :lol: .
Nagyon lassan haladtam,a lények nem akartak joinolni.
Egy artit nem tudtam felvenni,egy gyűrűt a felvilág bal alsó sarkában,mert nem tudtam rálépni :( .
Nem voltam jó passzban,nem játszottam jól.
Varázslatok közül a resurrect,a town portal,és a haste volt értékelhető.
Expert leadership,expert wisdom,expert earth magic,expert diplo,és nem volt slowom.
Implo se jött be.Kezdtem elkeseredni.
Levertem 21ördögöt,vesztettem 2 sarit.
Mert a resurrrecttet nem lehet használni az arany sarin :roll: .
A hülyeség fájna...Pár artifact azért bejött.A 3. héten tudtam venni sárkányt.Rosszul taktikáztam finoman fogalmazva.Nehezen,de kivettem minden lényemet.Theodorus 14,én 16.szintű voltam.
Főcsata előtt +6 volt a morálom és +2 a luckom...
A mindent eldöntő meccsre a 3.hónap első hetében került sor... :lol:
Theodorus értékei: 6 6 13 9,Rylandé:8 17 8 10
A főcsatában Havocnak is volt resurrectje,de az implot is bevetette.
A csata eldöntője az volt,hogy némi sereg előnyöm volt,ezt kihasználva nyertem.
Pl:8dzsinnje volt,nem volt ősmágusa...
Mindenesetre jó játék volt,köszönöm Havocnak!
Tehát Havoc - Süni:0-1
U.i:nem tudom,hogy a toplistába beleszámít-e :roll: :oops:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2006 szept. 27 szer., 16:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 03 csüt., 19:56 

Ha előtte megegyeztetek küldejetek reportot nekem és akkor beszámít!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 03 csüt., 21:56 

Értem én Laca!
Valószínűleg egy visszavágót rendezünk a napokban! 8)
Tehát Laca NEM számít bele a toplistába!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2006 szept. 27 szer., 16:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 04 pén., 21:01 
Heroes Team

VerZoSüni írta:
... Tehát Laca NEM számít bele a toplistába!

Szerintem biztos, hogy Ő nem számít bele a toplistába! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 04 pén., 21:18 

Jou írta:
VerZoSüni írta:

Igen. Ebben én is biztos vagyok! :)
Süni: NEM kell kihangsúlyoznod! Amiről NEM küldesz NEKEM reportot, az NEM fog szerepelni a listán! :)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 04 pén., 23:03 
Heroes Team

:D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 05 szomb., 9:41 

Sziasztok!

A napokban én is játszottam Havoc ellen 1-et. Megeggyezés alapján, tudom nem küldtünk reportot de NEM is számít bele a listába. Tehát:

Havoc vs. Patrick
Át a sivatagon
Rampart vs. Castle
Ulland vs. Adela

Remek paszban indultam neki a pályának, jó volt a kezdés. 1. héten megvoltak a bányák, felhúztam a portal of gloryt és minden mást alapból + a citadel. Havoc elbeszélései alapján ő csak 3. héten épített sarikat, bár ezt nem nagyon hittem el, mert a főcsatában 10 ark és 10 arany volt... Na de ne szaladjunk ennyire előre. 2. héten capitol és castle húzás, ha tudtam upgradeltem is. 3. hét apszolút az upgradelés hete volt.
A térkép felőllemi része már nagyjából ki volt pucolva, a vizes részre pedig Sylviát állítottam rá. A 2. váram Fortress a 3. Inferno volt, szal semmi jó dolog nem történt, az Infernóban viszont 1v5 spellnek kijött az earth elemental idézés. A nagy probléma az volt, hogy én kb. 3 mellpáncélt találtam, amiknek elég nehéz volt ellenálni (a vizen +5 power, a csontsárkányok mögött +5 all, az utopian +12 power -3 knowledge), viszont Havoc remekelt, neki mindig valami nállam is jobb jött. Amit viszont nagyon megbántam az az, hogy a fekete piacon nem vettem meg a recantert, a főcsatában rengeteget segített volna :(. 4. héten ütöttem a középen őrt álló devileket, és berontottam középre. Havocnak nyoma sem volt én meg tápolgattam magamat. A térképkészítőt is meglátogattam, és láttam hogy Havoc mit csinál. Nemsokára megindult középre, én a csatárláncomnak köszönhetően felvettem a heti lényeket, Havoc a kastélyából pedig megindult. Beverte a redeket és ment 1 darabig. Én villámgyorsan nekimentem, mert bár értékei jobbak voltak, azt hittem a serege gyengébb mint az enyém. De nem így történt, és bár a serege 75%-át levertem mégis a defenséje jobb volt, ezért ez kifogott csapatomon. Ráadásul kiderült, hogy van earth elementalja neki is... :roll:

Jó meccs volt Havoc, de a versenyen még visszavágok :).

További jó játékot!
Patrick alias Sárkány

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 05 szomb., 11:26 

Laca írta:
Jou írta:
VerZoSüni írta:

Süni: NEM kell kihangsúlyoznod! Amiről NEM küldesz NEKEM reportot, az NEM fog szerepelni a listán! :)

Laca

Na sziasztok!Szóval akkor ma is játszunk Havoccal,ami szintén nem számít bele a toplistába. :lol: :lol: De reportot megint írok majd a fórumra :D .Ajj,de szerettek kötözködni :) :D .Na pá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 05 szomb., 14:52 

VerZoSüni írta:
Laca írta:
Jou írta:
VerZoSüni írta:

Laca

Na sziasztok!Szóval akkor ma is játszunk Havoccal,ami szintén nem számít bele a toplistába. :lol: :lol: De reportot megint írok majd a fórumra :D .Ajj,de szerettek kötözködni :) :D .Na pá!

Igen, ma lejátszuk a meccset, és remélem, hogy ezuttal én nyerek! Bizok a necro várban, ha meg vesztek, akkor jön a nehéz tüzérség!!! :twisted: A STRONGHOLD!!! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 05 szomb., 22:14 

Üdv!Szóval szeretnék elnézést kérni azoktól,akik nem tudtak belépni a Heroes Multiplayer 3,4,5 szobákba a csütörtöki naptól kezdve illetve Muggertől mégegyszer,hogy 3 Heroes Multiplayer Klub szobában is egyszerre fenn voltam a hamachi program segítségével.Bánom a dolgot,ígérem mégegyszer nemfog előfordulni!!! :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 05 szomb., 22:39 
Heroes Team

Sziasztok!

Süni: Így elnézve a hatalmasnak nem mondható multiakvivitást, nem tűnik ez akkora problémának, de ismételten kérnék mindenkit - Dreegart külön is - NE csücsüljön benn az összes hálózatban (szobában), hátha valaki azért nem talál magának játszótársat mert épp nem tud becsatlakozni valamelyikbe! Köszönöm.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 06 vas., 16:21 

Hosszú győzelmi sorozatom szakadt meg ma! :(
A Győzelem vagy Halál c. tábori mapon játszottam Adlerrel felkészülési meccset. All random beállítással indultunk. Adler Towert kapott, míg én Strongholdat. Főhőst illetően volt miből válogatnom, Crag és Gundula, az előbbi mellett döntöttem! Adler a második héten(!) érkező Neelat választotta! Crag jól haladt, kanna a vizen :), igaz buktam tőle 1 macit és 3 madarat :( de volt minden jó, earth magic, air magic, air gömb, meteor, resurrcet, elementálok, minden jó arti, kiszedtem a közös cuccokat is, értékei a főcsata előtt: 35/24/23/21, dungeonom miatt 400 körüli manával… Egy dolgot bántam, a dungeonban az artifact merchantban későn akartam megvenni a +2 speed köpenyt, és hónapforduló lett, eltűnt onnan :(
Adler a várában várt, Neela 20/20/13/18 jó spellek hiányában orb of inhibitionnal és golden bowval felszerelkezve várta Crag-et!
Az ostrom véres volt, spellek hiányában a várvédők erőlködés nélkül mosták le a meglepett, népes támadó sereget!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 7:57 

Az induláskor Daremyth vagy Cyra közül választhattam, a 2 hölgy volt az összes toweres hero akit kaptam.
Szép kilátások voltak, 2 héten lecseréltem Daremyth-ot (lvl7 ) Neelára, s a questet már vele vitettem vissza.
Gondos sporolás után már Titán is lett, vizen belefutattam a dragon páncélba, de a tornyok által nyujtott spellek katasztrófálisak voltak, library ide vagy oda.
1 black az utopiában eredményezte az orb of inhibition-t, mondjuk kockázatos volt pont a barbárok ellen, de bejött.
Tény, hogy 1 hétig csak bekkeltem a váramban, de szerencsémre Laca nem, jött és megostromolt.
Golden bow + Titán+Archmagi+ Master Gremlin+ tornyok igen hamar lebontották a támadó sereget, mire közelharcra került sor, már eldölt a csata.
Nem volt egy szép győzelem, de nem tehettem mást, Crag Hack iszonyat erős volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 11:18 

Valakinek nincs kedve most egy h3multimeccsre? :)
Garantálom a sikerélményt az illetőnek! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: online élménybeszámoló
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 23:26 

Sziasztok!

Ma befejeztem életem egyik legélveztesebb játékát! Három napos volt a game, és roppant izgalmas! Szeretnék egy kis leírást adni róla.
Hárman játszottuk, kezdéskor mindenki random volt.

Csizu (Stronghold, Krellion)- Bogpista (Dungeon, Arlach)- Titi (Rampart, Mephala)
pálya: random, triad template, mindenki mindenki ellen, XL

Három rettegett hadvezér és mindenkinek ugyanarra a területre fájt a foga! A barbárok, a mélységbeliek, és az erdőjárók egyszerre érkeztek meg a gazdag területre.
A barbárokat a hírhedt ogre vezér, Krellion vezette. A kezdő területén rengeteg dwelling volt, aminek köszönhetően hamar erős sereggel rendelkezett. A behemótokat hamar csatasorba állították, akik meghálálták a beléjük fektetett pénzt és hűen pusztítotték az ellenséget.
A barbár erősen fejlődött és gyorsan hatolt át a különféle zónákon.
A Dungeon népét a trogloditák legnagyobb harcosa Arlach vezette. A városa nem volt éppen ideális ehhez a terephez, de Arlach vállalta a kihívást. Az elején nehezen haladt a számára idegen terepen, de hű ballistája segítségével irgalmat nem ismerve tört előre. Miután összegyűjtött megfelelő mennyiségű aranyat a sárkányok hadba állításához, az ellenfelek rémülten menekültek el előle.
Az elfeket egyik leghíresebb harcocnőjük, Mephala vezette. Az első héten kisebb gondjai akadtak pénzügyileg, de hamar túl tudott lenni rajta. Nagyon agresszívan haladt előre és foglalta el a várakat, és nagyon sok új területet járt be. Járt a mocsárvidéken, az inferno tüzes láváján, és az élőhalottak saras területén is.
A második hónap elején Arlach átlépett a térkapun, annak reményében hogy új kiaknázatlanm területre ér. Azonban számításait keresztül húzta Mephala aki hamarosan a betolakodó nyomába eredt. Arlach vállalta a csatát nyílt terepen. A troglodita cselt eszelt ki és a harc közepén fizetés után távozott. A megdöbbent Mephala a térkapun keresztül követte, pontosan ez volt a terve Arlachnak hogy a várába csalja. Elvágva az utánpótlástól és hazájától Mephalanak meg kellett ostromolnia a várat. Az ostrom hosszú volt és véres. A várvédők nyílzáporral árasztották el a támadó sereget. Mephala speciális képességének hála a Rampart lényei jól bírták a fájdalmat. A Földrengés varázslattal a dendroidok és az unikornisok betörtek a falak mögé és közelharcban legyőzték a védőket. A törpék félelmet nem ismerve már korábban bejutottak és hősiesen helytálltak. Arlach kénytelen volt visszavonulni. A hadúr bosszúra éhesen új terveket kovácsol a földalatti járatok legmélyebb zugaiban. Arlach nem felejt...
Krellion látva a két fél csatáit, komoly lépésre szánta el magát. Terve az volt hogy behatoljon a mocsárvilágba és rajtaüssön a visszaérkező Mephalan. A dwellingeknek köszönhetően hatalmas sereggel rendelkezett, mellyel nem dacolhatott egyik vetélytársa sem. Mephala észlelvén a bajt még időben visszaért hogy megakadályozza Krelliont a behatolásba. Hatalmas csata alakult ki a két hadvezér között. A barbár sereg létszémban jóval felülmúlta az elf sereget. De a Rampart lényei nem adták olcsón a bőrüket, küzdöttek a hazáért és hadvezérükért Mephaláért. A harcosnő nagy hatással volt rájuk a csatában, minden lény kettőzött erővel harcolt. A barbár megdöbbent az ellenfél kitűnő morálján és fájdalomtűrésén. Mephala megtanulta a Feltámasztás varázslatot a Dungeon vár tornyában, így ezt is segítségül tudta hívni. Továbbá képes volt meggyógyítani egyetlen érintéssel az egész seregét. A barbárok látván hogy nem győzhetnek a csatában, visszavonulót fújtak és visszatértek a hegyek közé hogy új katonákat toborozzanak Erathia meghódítására.

Köszi a játékot srácok, nagyon-nagyon jó volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 11 pén., 0:17 
Heroes Team

Sziasztok!

Egy valóban nagyon izgalmas gamet játszhattam Bogpistával és Titivel.
Mindannyian randomm all-al indultunk az XL-es random (triad template) pályán. Gyorsan hozzáteszem, hogy számos szabállyal játszottunk, így - többek között - dd, fly sem szerepelt a megengedett eszközök repertoáljában.
Ezen a mapon kétségtelenül Bogpistának volt a legnehezebb a játék eleje, mert a sok íjász és nagy létszámú lények legyőzése nem egyszerű Dungeonnal. Titi szerencsésebb volt, a Rampartot kapott, ráadásul Mephalával.
Részemről a sokak által kedvelt vár, a Stronghold jutott. A hős Krellion, akire nem lehetett különösebb panaszom. Jobb skilleket megkapta, igaz van amit későn (pl. earth, armorer) így azok fejlesztése elmaradt. Szerencsésnek mondhatom magam a dwellingek ügyében. 4 goblin, 2 farkas, 2 orcs, és 1 ogre dellingem volt. A macikkal jól haladtam, igaz, hogy a zealotok az első héten még gondot okoztak, lelassítva ezzel engem. Amikor Krellion megkapta az Air Magicet, új stratégiai lehetőség nyílt előtte. A view air-rel szeretett volna kémkedni ellenfelei és artifactok után, de a varázslatot nem kapta meg egyik várból sem. Így maradt az előre nyomulás, amerre lehetett. Az első mozgolódást a mocsárban észlelte a barbár vezér, s felderítőket küldött a helyszínre. Ekkor a harc még elmaradt, de felügyelete alatt tartotta a helyszínt. Scrollokat fosztogatott, s szert tett az implosion, ressurrest, fire elementál idézés, s town portál varázslatokra. Sajátos szabályrendszerünk miatt ezeket a town portal kivételéval nem vethette be harcos társai ellenéban (csak semleges lények ellen). Amikor az elszánt és önbizalommal teli barbár hadúr értesült a másik két nagyúr összecsapásáról, ismét a mocsár felé vette az irányt. Tudomást szerzett Arlach vereségéről, ezért rajta kívánt csapni az őt elpusztító Mephala seregén. (azt itt megjegyezném, hogy miután Mephala megverte Arlachot, alig maradt valami serege, ezért vissza loadoltuk a játékot, és a vesztes - Bogpista - dismisselte a csapatát, mert különben nem lett volna serege Titinek). A mindent eldöntő ütközetben, amit Mephala és Krellion vívott, a barbár seregek túlerőben voltak, s 2 íjász csapata révén, védelemre rendezkedett be. Mephalanal nem voltak G.Elvesek, helyüket angyalok vették át. A barbár vezér a harc kezdeti fázisában nyeregben érezte magát, egészen addig, amíg a Gold Dragonok nem kaptak egy morált a kör végén, s csonkították meg a Thunderbirdok és Cyclops Kingek létszámát. A véres csata tovább folytatódott, a Gold Dragonok szépen elfogytak, de megérkeztek a helyükre, az addig istállóban lévő Unicornisok és Kentaurok. Minden egyes párharc kezdetét az erdőlakók morállal vagy luck-kal kezdték meg, összeomlítván barbár sereg önbizalmát. Szépen lassan fogytak a csapatok, Mephala serege is szépen megfogyatkozott, de ekkor a feltámasztás varázslatot hívta segítségül, újabb tört döfve ellenfelébe. Az ekkor már kis létszámú barbár sereg mellé ekkor némi luck és morál szegődött, de túl késő voltmár ekkor. A még nagy számban lévő Behemótokra rászállt az összes még meglévő erdőlakő, így létszámuk lassan, de megcsappant. Mephala speckója, a többszöri morál és luck szép lassan felmorzsolta a barbár hordát. Érdekességképpen néhány adat:

Mephala (15-18-8-11) : 7 Gold Dragon, 20 War Unicorn, 49 Dendroid Soldier, 43 Silver Pegasus, 150 Battle Dwarves, 251 Centaur captain, 6 Angel. Mephala lvl 21 volt +3 morál, +1 luck. Krellion (16-14-7-10) : 10 Ancient behemot, 18 Cyclops King, 27 Thunderbird, 50 Ogre Mage, 130 Orc Chieftains, 140 Wolf Raiders, 7 Angel. Krellion lvl 18 +3 morál +3 luck. A Hobgoblionok (250) a várat őrizték :D

Élvezetes és izgalmas game volt. A random szépségei, az ellenfél felkutatása, artifactok feltárása és az ismeretlen környezet meglepetései szórakoztatóvá tették a játékot. Köszönöm a játékot srácok, nagyon élveztem!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 11 pén., 3:03 

fanatikusok:)

ilyen free for all meccseket nyomtunk mi is anno Zizivel és Szotyival, volt amikor Hot Seatben:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 11 pén., 19:28 

Még egy report:
HZsolt vs Süni
Dicsőséges háború
Crag Hack vs Mephala
Nagyon nehezen kezdtem a gamet,ugyanis még tábori mapon nem játszottam...Számomra szokatlan volt a kevés nyersanyag,kevés jó arti.Első héten még unikornisom sem volt.A középső vár Stronghold volt,amit Zsolt be is vett a 2.hét elején.Ott középen szépen jól meggyúrta Crag értékeit,Aztán pedig elindult rampart váram felé.Nekem szinte semmi jó nem jött be,egy +2es poweres artin kívül 2 darab luckot adó artit találtam térfelemen.Megjegyzem Zsolt nagyon jól játszott,erőszakosan nyomult,mindent letarolt,szépen fejlődött.Tanultam a játékból.Szóval az első ostrom alaklmával,amikor Crag a Rampart várral akart végezni,Mephala értékei:6 5 3 3 Crag Hacké:15 14 5 5 Hosszú,félórás véres csatában,Crag visszavonult,Seregben is ő volt az erősebb,azonban jól taktikáztam.2 hét eltelt,felfejlődtem 12. szintre,advanced earth magic,expert leadership,advanced wisdom,expert armory,basic luck.12.szitű voltam,míg Zsolt 13.az utolsó csatánkban.Volt meteor showerem,slowom,és hastém.Értékeim: 6 9 3 5,Cragé:17 16 5 5.Crag 4behemacit,12 madarat,30orcot,47 ogre mágust,65 farkast és 29 goblint vonultatott fel.Nekem 5 green dragon,8 war unikorn,15 dendroid,30 silver pegasi,28 grand elf,65 battle dwarf,93 centaurs captain volt.Először 12 madarat kellett elintéznem,sikerrel.Majd 29 hobgoblint az 5 sarival likvidáltam.Az íjászainkat is hamar elintéztük.Ezek után az 5 sarimmal a 4 behemaci útjába álltam,sikerrel.2 sarim maradt neki pedig 0 macija.Luck,morált ordítottam,általában sikerrel(kellett ehhez a +4 morál,és a +5 luck :lol: )a 65 farkast nagy nehezen elintéztem.Ekkor maradt 47 ogre mágus.Sarimat közben Zsolt eltávolította.Ekkor húztam egy olyat,hogy a 15 dendroiddal letámadtam az ogrekat.5 maradt.A többi megmaradt seregemmel pedig körbe álltam az ogrekat.A túlerő győzött végül,itt is nyertem.52 percig tartott a főcsat,nagyon tetszett :lol: .
Tehát:HZsolt vs Süni:0-1
U.i:Ezt a gamet ma játszottuk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2006 aug. 11 pén., 20:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]