Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 12:39 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Adler Bátyó hiányolta a versenyek szabályzatait, gondoltam bemásolom ide:

VI. HEROES TÁBOR:

Tábori versenyek:

1vs1 torna:

Várválasztás:

1vs1 versenyben mind a 8 vártípussal lenned kell. Mivel 15+1 rájátszás meccs lesz, ezért minden vártípussal 2x leszel és akkor kell majd kiválasztanod, hogy mivel vagy, ha megtudtad, melyik pályán lesz a meccs! Csak akkor választhatsz egy olyan vártípust, amivel voltál, ha már mind a 8-cal voltál 1x! Fontos dolog, hogy 1 hőssel 1 vártípuson belül csak 1x harcolhatsz!!! Azt, hogy ki milyen színnel lesz a sorsoló program dönti el. Ha téged sorsol előre piros színnel leszel, ha hátra sorsol, te leszel a kék. Aztán kezdődhet a játék.

Szabályok:

A versenyt a kollégám által készített sorsoló program alapján játsszuk. Ez azt jelenti, hogy az első kör előtt mindenki szeme láttára a gép sorsolja össze a játékosokat, majd ez alapján fog lezajlani a 16 forduló. A térképek lejátszásának sorrendjét Muggerrel együtt a tábor előtt kisorsoljuk, majd ezt beírom előre a sorsoló programba. A játékosok között is kialakítunk egy sorrendet sorsolással, ez is bekerül a sorsoló programba, a program ezután összekeveri a neveket, létrehoz egy mátrixot és összesorsolja az embereket és a pályákat a 16 fordulóra, persze csak előttetek majd a táborban. A mérkőzéseket HARD fokozaton játsszuk, azonban egy pandora box-szal kompenzáljuk a kieső ásványokat és aranyat! Minden győzelem 3 pontot jelent a győztesnek, 0 pontot a vesztesnek. Abban az esetben, ha a csata végén csak idézett elementálokkal nyer valaki, és mindkét főhős meghal, akkor a győztes 2, míg a vesztes 1 pontot kap a mérkőzés után! Mindenki játszik mindenki ellen, ez alapján alakul ki a végső sorrend. Pontazonosság esetén az egymás ellen játszott eredmény a döntő! Minden játékos egyszerre, általam meghatározott időben kell, hogy a mérkőzését megkezdje, ezzel tervezhetővé válnak a mérkőzések és elkerülhető az összevisszaság. A mérkőzések 4 perces időlimittel lesznek játszva illetve 4 óra időtartamúak, 3 óra 40 perc után, ha nincs döntés, középen kell találkozni és egy végső csatában eldönteni a mérkőzés végkimenetelét.
Mindegy milyen sereget tudtál összegyűjteni a 3 óra 40 perc alatt, utána középre kell menned és ha bebukod a csatát az átjárónál, akkor vesztettél! Ha mindkét fél bebukja a csatát, mielőtt középre érnének, mindkét játékos 0 pontot kap! Addig, ha a 2 főhős találkozik és csatázik, előre meg kell állapodni, hogy végcsata e vagy el lehet menekülni! A hősök közül a 4. szintű varázslattal rendelkezők ki vannak tiltva. Logisztikás főhőst csak akkor választhatsz, ha az ellenfél is logisztikás főhőst választ. Tehát ez megegyezés kérdése. A főhősöd nem választhat diplomácia képzettséget vagy ha nem direkt, de megkapja, akkor a beálló lényeket dismisselni kell!

2vs2 torna:

Várválasztás:

2vs2 versenyben 4 vártípust fogsz kiválasztani, amivel nem akarsz játszani. A maradék 4 várból mindegyikkel kell 1x lenned és akkor kell majd kiválasztanod, hogy mivel vagy, ha megtudtad, melyik pályán lesz a meccs!

Szabályok:

Mindenki megad 1 számot előre nekem e-mailben 1 és 999 között. Azonos szám megadása esetén új számot kell adnia azoknak, akik egyforma számot küldtek be! Egy mátrix képletbe behelyettesítve kijön egy szám. Az utolsó 3 számjegyét figyelembe véve fognak kialakulni a párosok. Egymás után lévő két ember lesz párban, a következő két ember lesz az ellenfele. Aztán térkép kihirdetése, megnézése és pénzfeldobással eldöntése a színeknek. Az első 4 csapat az A csoportban, a második 4 csapat a B csoportban küzd a helyezésekért. A 3 csoportmeccs végén az A1 és a B1 helyezett csapatok vívnak az 1. és 2. helyezésekért, az A2 és B2 csapatok vívnak a 3. és 4. helyezésekért, az A3 és B3 csapatok vívnak az 5. és 6. helyezésekért, végül az A4 és B4 helyezett csapatok vívnak a 7. és 8. helyezésekért. Körbeverés esetén a Harci próba térképen kell eldönteni a helyezések sorrendjét! A párok összebeszélhetnek, megvitathatják egymással a taktikát. A párok egyforma vártípussal nem lehetnek! Varázstárgyak átadása is tilos az egymással lévő párok között! A mérkőzések 4 perces időlimittel lesznek játszva illetve 7 óra 30 perc időtartamúak, 7 óra 10 perc után, ha nincs döntés, középen kell találkozni és egy végső csatában eldönteni a mérkőzés végkimenetelét. Mindegy milyen sereget tudtál összegyűjteni a 7 óra 10 perc alatt, utána középre kell menned és ha bebukod a csatát az átjárónál, akkor csak a párod küzdhet tovább! Ha mind a négy fél bebukja a csatát, mielőtt középre érnének, mind a két páros 0 pontot kap! (Bár nem hiszem, hogy ilyen előfordulna!) Addig, ha bármely csapatok 2 főhőse találkozik és csatázik, előre meg kell állapodni, hogy végcsata e vagy el lehet menekülni!
A mérkőzéseket NORMAL fokozaton játsszuk! A hősök közül a 4. szintű varázslattal rendelkezők ki vannak tiltva. Logisztikás főhőst csak akkor választhatsz, ha az ellenfél is logisztikás főhőst választ. Tehát ez megegyezés kérdése. A főhősöd nem választhat diplomácia képzettséget vagy ha nem direkt, de megkapja, akkor a beálló lényeket dismisselni kell!

H3 tábori támadás:

Szabályok:

Mindenki előre megkapja a szükséges árlistát, mely tartalmazni fogja a hősök, varázslatok, varázstárgyak, másodlagos képzettségek árait. Ebből kell összeraknod egy csapatot 25.000 arany értékben, a részletesebb szabályleírást az excel táblázatban olvashatsz majd. Meghatározott időre (2006. 07. 28. 24.00 óra) vissza kell küldened a csapatod, ezt leszerkesztjük és a táborban oda-vissza vágó alapon lesznek lejátszva a mérkőzések. Aki a legtöbb győzelmet aratja, az lesz a H3 támadás torna bajnoka. Pontazonosság esetén az egymás ellen játszott eredmény a döntő, ha az is egyenlő, akkor addig kell játszani a csatákat, amíg valaki 2x egymás után nem nyer. Abban az esetben, ha valaki meghatározott időpontban nincs ott és nem játssza le a mérkőzését, automatikusan kizárásra kerül és az addigi eredményei pedig törölve lesznek! Én (Vologya) az árlista kiküldésével egy időben eljuttatom a csapatom Muggernek, Catnek hogy ne érje szó annak a háznak azt a bizonyos elejét! :wink:

Körbeverés esetére: Harci próba (1vs1 és 2vs2 torna)

Szabályok:

Minden játékos kiválaszt egy vártípust abból a bármelyiket (1vs1 torna) ill. 4-ből (2vs2 torna), amelyekkel nem játszik és egy hőst. Majd egy meghatározott pályán végig kell menni és 3 varázstárgyat felvenni, majd Witch Hut-okat, Pandora boxot, valamint a varázstornyokat és a vártípusodnak megfelelő csapatot is felvenni és irány a csatatér! Akinek a csapata győz a végén, az megy tovább… (Gyors döntés szükségessége esetén autocombat!)

Az 1vs1 térképek:

- (H)ősök (H)arca
- A Kihívás
- A Sivatagon Túl
- Át a Sivatagon
- Bastardok Háborúja
- Boomerang
- Dicsőséges Háború
- Egalizáció
- Ellenséges Szomszédok
- Én vs. Te
- Erők Csatája
- Észak vs. Dél
- Észak vs. Dél 2.
- Exkalibur Klánok 2.
- Föld Alatti Háború
- Győzelem vagy Halál
- Hajótöröttek
- Harc a Győzelemért
- Harc a Mélyben
- Harc a Túlélésért
- Hidak
- Homokóra
- Keresztes Háború
- Lény Lelőhelyek
- Merlin próbatétele
- Nyugat vs. Kelet
- Osztozz és Hódíts
- Óriások Háborúja
- Páratlan Uralkodó
- Relikvia Őrző
- Sivatagi Háború
- Szabad Préda
- Szomszédok Háborúja
- Túlélő
- Új világ
- Utak
- Végső Csata
- Versenyfutás az ellenséggel

A 2vs2 térképek:

- Egyesült Nemzetek
- Homokóra
- Klán háború
- Nemzetek csatája
- Vértestvérek

A program 2006. augusztus 18–27-ig várhatóan az alábbiak szerint alakul:

2006. augusztus 18. Péntek: 14.00 – 18.00 óra

Megérkezés Sziksósfürdőre, beköltözés a szállásra, a gépek hálóba kötése, 1vs1 torna sorsolása pályák ismertetése és 2vs2 torna párok összeállítása, pályákismertetése.
18.00 – 22.00 óra
Köszöntő, Fun Game-k

2006. augusztus 19. Szombat: 8.00 – 15.30 óra
2vs2 selejtező lejátszása
17.30 – 01.00 óra

2006. augusztus 20. Vasárnap: 8.00 – 15.30 óra
17.30 – 01.00 óra
2vs2 döntő és helyosztók lejátszása

2006. augusztus 21. Hétfő: 8.00 – 12.00 óra
1vs1 torna 1. forduló
13.00 – 17.00 óra
1vs1 torna 2. forduló
20.00 – 24.00 óra
1vs1 torna 3. forduló

2006. augusztus 22. Kedd: 8.00 – 12.00 óra
1vs1 torna 4. forduló
13.00 – 17.00 óra
1vs1 torna 5. forduló
20.00 – 24.00 óra
1vs1 torna 6. forduló

2006. augusztus 23. Szerda: 8.00 – 12.00 óra
1vs1 torna 7. forduló
13.00 – 17.00 óra
1vs1 torna 8. forduló
20.00 – 24.00 óra
1vs1 torna 9. forduló

2006. augusztus 24. Csütörtök: 8.00 – 12.00 óra
1vs1 torna 10. forduló
13.00 – 17.00 óra
1vs1 torna 11. forduló
20.00 – 24.00 óra
1vs1 torna 12. forduló

2006. augusztus 25. Péntek: 8.00 – 12.00 óra
1vs1 torna 13. forduló
13.00 – 17.00 óra
1vs1 torna 14. forduló
20.00 – 24.00 óra
1vs1 torna 15. forduló

2006. augusztus 26. Szombat: 8.00 – 12.00 óra
1vs1 torna rájátszás
12.00 – 02.00 óra
H3 támadás mérkőzések

2006. augusztus 27. Vasárnap: 11.00 óra
Eredményhirdetés, díjkiosztó
13.00 óra
Pakolás, hazautazás…

Minden nap 17 és 20 óra között foci és úszás közös programként! :wink:
Remélem mindenkinek a tetszését elnyerte a tábori program és nem hagytam ki semmi lényegeset a szabályokból! Igyekeztem nem annyira megterhelő és kis szabadidőt is biztosító versenymenetrendet készíteni. Ha észrevételetek van, jelezzétek a vologya@heroes.hardwired.hu vagy a 06-20-314-53-75-ös mobilszámomon!

Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 19:47 
Heroes Team

Nimbus írta:
PATAK VÉR FOG FOLYNI!!!

Bár azt még nem tudom KIÉ... :? :lol: :lol:
Alakul a támadás csapatom! 8)

Az jó, mert az enyém már kész van, s brutálisnak látszik! :twisted: De majd lent kiderül! :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 19:50 

Jou írta:
Nimbus írta:
PATAK VÉR FOG FOLYNI!!!

Bár azt még nem tudom KIÉ... :? :lol: :lol:
Alakul a támadás csapatom! 8)

Az jó, mert az enyém már kész van, s brutálisnak látszik! :twisted: De majd lent kiderül! :lol:

Az enyim nem túl erős, de funra jó lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 20:20 

Vologya: Az egalizáció nevű mapommal kapcsolatban lenne egy megjegyzésem! A pályára direkt került csak egy utópia! Azért, mert ugyanolyan térkapu visz oda, és mindkét félnek ugyanannyi esélye van oda bejutni! Mivel a másik szintre is beszerkesztettetek egy utópiát, most az aki előbb eléri a térkapuját két utópiát tud kiszedni (ha ügyes)! Szerintem ez túl nagy előnyt jelent! Szeretném javasolni a mapot az eredeti verzióra visszaszerkeszteni! (legalábbis a map ezen részét!)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 22:35 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Laca: Vettem, javítani fogom! :wink:

Mindenki: Milyen jó, hogy ennyi jó csapat lesz a támadáson, de az még jobb, hogy ekkora az önbizalmatok! :lol: Láttátok már a támadás csapatom? :wink: :shock: :roll: :wink: Mert van, aki már látta... :shock: Igaz nem mondta, hogy olyan FÉLELMETES! :roll: De az első 20-ba biztosan elég lesz! :wink:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 23:40 

Az én csapatom egy bizonyos réteget támad. :) De azt nagyon.
Meglepő és mulatságos csapatommal jókat fogok hülyéskedni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 11:44 

Te Vogyi, azt remélem nem gondolod komolyan hogy péntek délután nem lessz heroes parti!?!? SzVSz az első 1v1 meccset be kéne tenni délutánra, így legalább a köv. péntek este szabad lenne, ha jön majd az utánpótlás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 13:41 
Heroes Team

GÁZ VAN!!!

"Pl#2: Veszel Ghost dragon sereget:nem kell stack felárat befizetned. A vásárláskor nem kell fizetned felárat, és sereged a csatában bárhogy bonthatod!"

Ugye ezt nem gondoltátok komolyan? Így nem sok értelme van a stack felárnak... :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 13:48 

Száradóban! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 13:51 
Heroes Team

Hol látsz bármiféle javaslatot, vagy tanácsot? Én csak felhívtam a figyelmet egy problémára... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 14:04 

Nimbi, te ugyis mindig osztod az észt... :)

De legalabb igazad szokott lenni... kitől kaptad ezt a tippet pl?:) :lol:

Ugyanez igaz amugy a Ghostra, a Master Genie-re, a Unikorn, stb.

De valóban a Scorpi a legdurvább pl.

Peace n Love,
2much4me :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 14:09 
Heroes Team

Hehe!

Magam jöttem rá, ahogy emléxem, bár való igaz volt aki rávezessen a problémára. :wink:

ui.: Na most aztán nem értelek! Nem azt beszéltük meg, hogyha elvetik a felvetésem, akkor mindketten scorpikkal leszünk?! :D :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 14:11 

De! :)

Bar szerintem akkor a Scorpi vs Scorpi csatak helyett uszni fogok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 15:14 

Csak akkor légy szíves magyarázd meg nekem - valószínüleg híján vagyok minden logikának, meg kettessel kezdődik a személyi számom is - hogy a magyarázó rész első mondatát miért nem reklamálod! :shock: :roll: :roll: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 15:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Boti: Mivel a táborba 14 óra előtt nem tudnak fogadni, ezért nincs is értelme korábban jönni... Aztán mire a gépeket, a hálót összerakjuk és a sorsolásokat megcsináljuk, a 2vs2 párokat kisorsoljuk, a táblázatokat feltöltjük adatokkal, addigra igencsak el fog menni az idő! Nem beszélve arról, hogy Bogpista csak vasárnap estére ér le és még egyéb bizonytalansági tényezők is vannak, amire nem vagyok feljogosítva, hogy jelenleg elmondhassam, úgyhogy az 1vs1 küzdelmeket várhatóan csak hétfőn fogjuk kezdeni. Persze pénteken mehet a Heroes V, számítógépes foci, Battlefield1942 és minden, amit csak akartok... :wink: Remélem így már érthető, hogy miért döntöttem így! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 15:56 
Heroes Team

cat írta:
Csak akkor légy szíves magyarázd meg nekem - valószínüleg híján vagyok minden logikának, meg kettessel kezdődik a személyi számom is - hogy a magyarázó rész első mondatát miért nem reklamálod! :shock: :roll: :roll: :roll:

Így ahogy mondod reklamálok... de a probléma megoldására javaslatot nem tettem és tanácsot sem adtam... :roll: :roll: :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 17:13 

Ez benne az igazán elszomorító!

Mintha ezt kötözködésnek hívnák magyarul! :shock: :shock:

Igen, tanulékony vagyok! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 20:03 
Heroes Team

Nimbus! Mért akarod folyton lelőni a poénokat? Vagyis most az egyiket? Pedig már kezdtem örülni, hogy lehetnek még csodák!

1 fölös kérdés: Több csapatot nem lehet vinni? VAn már annyi jó vagy humoros csapatom, hogy nem férnek el 1 mappon! :shock: :shock: :lol:

Vologya írta:
...Persze pénteken mehet a Heroes V...

Lesz aki visz olyan gépet is? :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 20:28 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nem tudom, hogy mindenkihez elért e a tábor kapcsán küldött e-mailem, de eddig csak Nimbustól kaptam választ, ezért úgy gondoltam, hogy ide is kiírom:

Pár kérdésre szeretnék még tőletek választ kapni:

1. Mindenki írja meg nekem azt, hogy ki mivel jön majd (autóval, busszal, vonattal)?

2. A 2vs2 tornára 4 vártípust kérek, amelyekkel nem akarsz lenni!

3.Mindenki írja meg, hogy tud e gépet, monitort hozni, esetleg plussz gépet és monitort, hálókártyát, vezetékeket, Heroes III. CD-t! A gépeken Heroes III. 1.4-es változat legyen! Mindenki másolja fel az általam megküldött összes 1vs1 és 2vs2 térképet a Heroes III. maps könyvtárba. Ha lehet, akkor a tábor idejére ne legyenek más térképek a könyvtárban!

4. Kérem, hogy mindenki írja meg a személyi igazolvány számát!

Ha valami hibát vesztek észre a térképeken, kérlek azt is jelezzétek!

A válaszaitokat a vologya@heroes.hardwired.hu e-mail címemre várom legkésőbb július 28-án 24 óráig, eddig kell a H3 támadás csapataitokat is beküldnetek! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 9:07 
Heroes Team

cat írta:
Ez benne az igazán elszomorító!

Mintha ezt kötözködésnek hívnák magyarul! :shock: :shock:

Igen, tanulékony vagyok! :lol:

NEM! A kötözködés az amit te művelsz, kedves Cat! :?

A problémára pedig korábban egészen egyértelmű megoldást javasoltunk/beszéltünk meg Lacával, Vologyával, Muggerrel, Ssthval és 2muchal! Sőt ha jól emléxem még itt a fórumon is kiveséztük! Nem is értem, hogyan került ismét elő ez a badarság!
Sajnálom, hogy csak 2much és én érezzük ezt problémának...

Jou: Én ezt nem érzem poénnak! :roll: :?

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 júl. 21 pén., 10:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]