Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 18:20 
Heroes Team

Szerintem annyira nem vészes az xp szerzés lekorlátozása, hisz az megvolt az előző játékok kampányai során is. Legfeljebb az ember úgy van vele, hogy mééég-méég-méég és a hősét maximálisra akarná fejleszteni, már az első térképen. Csak úgy unalmassá válna a kampány többi részének a végigjátszása. (Persze én sem szeretem ha korlátoznak a fejlődésben :D, de hát ha egyszer így van...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 18:22 

Beorn the Shapeshifter írta:
Ámberek! Help me!!!

H5 elf kampány, első pálya. Feladat: védd meg az átjárókat (legalább 4 legyen mindig a tied), ne menj át a határon, őrizd meg a hősödet.

Az ellenfél nem támadja meg a határállomásokat. Egyiknél kivontam a véderőt, megtámadta, visszafoglaltam, azután ennyi. Állunk, a határ két oldalán, és semmi nem történik már hetek óta! (Hónapok óta). Mi a francot kell csinálni?!?!

Előre is thx

Én csak annyira emlékszem, hogy meg akartam szerezni a saját határon belül minden tárgyat stb., mert úgyse lehetett átmeni. Asszem 4X támadta a gép a garrisonjaimat,abból 1 sikerült is neki. Szerintem az nem volt "véletlen", mert míg a többinél viszonylag kiegyenlített volt a felállás, ennél az egynél túlerőben volt. (Jó, mondjuk megerősíthettem volna, de inkább a hősömnél hagytam. :) ). Na, miután legyőztem a behatolót, folytattam keresgélést, majd az egyik pillanatban megjelent egy démon sereg, aki áttört egy garrisont, majd szépen álldogált, és várt a hősömre. :) Miután legyőztem, vége lett a pályának. Kb mennyit vártál? (majd megnézem, hogy kb. hányadik héten járhattam, ha még meg van a mentésem.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 20:30 

jitay írta:
Szerintem annyira nem vészes az xp szerzés lekorlátozása, hisz az megvolt az előző játékok kampányai során is. Legfeljebb az ember úgy van vele, hogy mééég-méég-méég és a hősét maximálisra akarná fejleszteni, már az első térképen. Csak úgy unalmassá válna a kampány többi részének a végigjátszása. (Persze én sem szeretem ha korlátoznak a fejlődésben :D, de hát ha egyszer így van...)

Hi! Végülis igazad lehetne, de a campaign végére nem fejlődik fel a hősöm még....minden skill-em maxra ment, de ability még elfért szerintem 10 is, úgyhogy ezért nem értem, hogy miért így csinálták meg. Az meg szerintem elég uncsi, ha a pálya felét bejárva már nem tápolhatod tovább a hősöd...tehát szerintem erre picit jobban figyelhettek volna:(
bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 21:09 

Hy?
Valaki tudja hol lehet új pályákat leszedni?
(mert nagyon kevés pálya van) :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 21:23 
Heroes Team

Wumpus írta:
Hy?
Valaki tudja hol lehet új pályákat leszedni?
(mert nagyon kevés pálya van) :roll:

Még sehonnan. Amíg nincs térképszerkesztő, addig nem is nagyon lehet térképet készíteni :D.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 9:24 

Eardog, Poetice: köszönet. Akkor még várok egy kicsit. Sok mindent már nincs összeszedni.

Egyébként mókás a bug: a kapuból nem lehet kiszedni lényeket elvileg úgy, hogy a hős odalép, és az ottani lényeket áthúzod a seregedbe. DE! Ha a saját lényeidet a részátadással (Shift + odahúzom) pakolod fel a toronyba, és a megjelenő lehetséges számnak 1-et írsz, akkor minden lény nálad marad (hozzád kerül), a toronyba meg csak egy marad. :lol: Remélem világos voltam...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 11:42 

Sziasztok!

Tegnap olvasgattam a celestialheavens kampányleírásait, s a Nekrók utolsó pályájánál hosszú sorokon keresztül fejtegették a srácok (egyébként nem rosszul), hogy nem szabad ezen a pályán 2 hétnél többet várni, mert Godric úgy megerősödik, hogy képtelenség megverni. Nos ezen kétkednék kissé, mert tegnap éppen ezt a pályát vittem végig kb. 6-7 hét alatt, s relatív simán kikapott Godric pajtás még úgy is, hogy ennek a csatának az a sajátossága, hogy egyszer le kell győznöd az Academy sereget majd a Havenét is. Igaz, hogy Markalnak rendesen voltak varázslatai, meg kellett hozzá egy főnix és 2 adag elementál is, de ha egyszer tudok ilyeneket varázsolni, akkor miért ne használnám ki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 12:41 

Miután a 100 titánt veszteség nélkül lenyomtam, Godrik, a kis ellenálló, nem jelentett túl nagy nehézséget. :lol:

Help me, No.2.!

Nos, nem nyert. A kék főhős nem jön ki a várából, a 10. hónapnál tartok, az NPC lények az úton (odaát) már 400-500-an vannak, úgyhogy esélye sincs a kék mellékhősnek, hogy a pár nyamvadt talpasával elvergődjön bármelyik kapumig. 3× elfoglaltattam egy-egy kaput, 3× visszafoglaltam. Semmi. Piros démonlord sehol. Ez valami bug lehet, de elég idegesítő! ÁÁÁÁÁÁÁ

Ha újra kezdem a pályát, akkor mit NE csináljak, hogy ez még egyszer ne jöjön elő?

Illetve nem tudtok valami cheat-et, amivel meg lehet nyerni a pályát, hogy ne kelljen újra kezdeni?

Vagy valaki elküldene egy mentést a második pálya legelejéről?

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2006 jún. 20 kedd, 14:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 13:19 

Multiban LAN-on vagy online vki játszott már a ghost móddal ?
Működik rendesen? Mert nálunk lefagy a játék, ha egymás ellen csatázunk, és nem igazán jó a szinkronizáció sem!
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 15:08 

Hali mindenkinek! Már rég jelentkeztem, de a hősöket már mind ismerjük ezért nem volt miért :wink:
Én megvártam a magyar verziót amivel a hétvégén kezdtem el játszani. A Haven kampány negyedik részénél tartok és nem bírom megtalálni a kriptát amibe a hídon való átkeléshez szükséges artifakt van. Tud ebbe valaki segíteni?
Ha már volt róla szó akkor bocsi, most nem volt időm visszaolvasni a fórumot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 15:13 

Még valami , a következő oldalról le lehet tölteni egy 134 oldalas manualt, ami tartalmaz minden leírást a játékról, igaz angolul de legalább egy helyen van minden. PDF formátumban van és van egy nyomtatható változat is amiről lekerült a piros háttér:

http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=557

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 15:23 

Petros írta:
Hali mindenkinek! Már rég jelentkeztem, de a hősöket már mind ismerjük ezért nem volt miért :wink:
Én megvártam a magyar verziót amivel a hétvégén kezdtem el játszani. A Haven kampány negyedik részénél tartok és nem bírom megtalálni a kriptát amibe a hídon való átkeléshez szükséges artifakt van. Tud ebbe valaki segíteni?
Ha már volt róla szó akkor bocsi, most nem volt időm visszaolvasni a fórumot!

QUOTE(Bogi @ Jun 20 2006, 12:04 PM)

Hi!

Igen, egy csizma kell! A vártól picit balra lefelé elhelyezkedő lejáratnál kell lemenni, és a föld alatt pedig jobbra és felfelé kell menni, ahol lesz egy necro sír, ami őrzi a csizmát.

Bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 15:39 

Beorn the Shapeshifter írta:
Ez valami bug lehet, de elég idegesítő! ÁÁÁÁÁÁÁ

Ha újra kezdem a pályát, akkor mit NE csináljak, hogy ez még egyszer ne jöjön elő?

Illetve nem tudtok valami cheat-et, amivel meg lehet nyerni a pályát, hogy ne kelljen újra kezdeni?

Vagy valaki elküldene egy mentést a második pálya legelejéről?

Nem tudok segíteni, mert még nincs meg a játék. Viszont az az ötletem támadt ezt a hozzászólást olvasva, hogy nekünk, játékosoknak össze kéne gyűjtenünk az összes bugot, majd a fejlesztőknek elküldeni, akik így kiadhatnának egy javítócsomagot, ami ezeket a hibákat javítja. Nem gondoltatok még erre? Sok bugot olvastam már a topicban, fel kéne sorolni az összeset, lefordítani angolra és elküldeni.
Biztos díjaznák a fáradságunkat, bár az is biztos, hogy nem mi lennénk az elsők, aki ilyesmit küld, de talán lenne a mi összeállításunkban olyan, ami másnak nem jött elő. Talán létre kéne hozni egy új topicot a bugok összegyűjtésére, és utána mehetnének a kérések a szerkesztőkhöz.
A másik dolog pedig az, hogy a gyűjtemény végére be lehetne írni még esetleg javítanivaló dolgokat, kérdéseket, javaslatokat, amik a játékosnak jutottak az eszükbe, miközben játszottak a játékkal.

Ha én lennék, aki elkészítette a játékot, örömmel venném, ha ilyen javaslatok, illetve bugok összesítése a kezembe kerülne. Könnyebben lehetne javítani a dolgokat, mintha maguknak kéne mindent kitapasztalni. Remélem, megvalósítható az ötlet, és akkor nem kell tartani bugoktól, nem kell cheat és mentést kérni mástól. Persze Beorn kérése jogos. Remélem, segítni is tud valaki neki.

Petros írta:
Még valami , a következő oldalról le lehet tölteni egy 134 oldalas manualt, ami tartalmaz minden leírást a játékról, igaz angolul de legalább egy helyen van minden. PDF formátumban van és van egy nyomtatható változat is amiről lekerült a piros háttér:

http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=557

Most jönne a szokásos kérésem, hogy le kéne fordítani... DE! Ez a 134 oldal nem kispályás munka lenne. Éppen ezrét, ha valaki nekiáll, és megcsinálja, fel kéne ajánlani neki valami jutalmat! Ha többen csinálják, akkor több embernek! Biztos lenne vállalkozó erre is, ha számára kedves dolgot kaphatna munkájáért! Nem?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 20:14 

Hi all!

Lehet, hogy már nagyon sokan kérdezték, de azért megkérdezem én is :P A magyar változat mikor jön ki vagy kijött már? Remélem nem fogják benne elcseszni a szinkront...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 20:21 

Srácok ti is láttátok a csapda fejezetnél a t-32-es tankot.
Az oroszok tankot a németek a gothic-ban meg egy wolsvagent raktak be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 20:23 

[quote="Trinni"]Hi all!

Lehet, hogy már nagyon sokan kérdezték, de azért megkérdezem én is :P A magyar változat mikor jön ki vagy kijött már? Remélem nem fogják benne elcseszni a szinkront...[/quote]
Nem cseszik el mivel nem szinkronos csak feliratos,de az intro és outro nincs feliratozva..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 21:37 

undynd írta:
Srácok ti is láttátok a csapda fejezetnél a t-32-es tankot.
Az oroszok tankot a németek a gothic-ban meg egy wolsvagent raktak be.

A tankot láttuk már, valaki rakott fel képet is róla azoknak, akiknek még nincs meg a játék vagy még nem tartanak ott.

Ui: A Gothicot végigvittem, mindkét részt, de a Volkswagen-t nem láttam! Merre található? Pedig nagyon tetszett az a játék is, mindenhova elmentem, mégse futottam össze vele! Vagy csak azért nem láttam, mert nem tudtam és nem is kerestem nagyon?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 22:07 

Sziasztok!
Vki tud vmi taktikát a démonok ellen ?
Azon belül is a familiar manalopó képessége ellen.
Eszméletlen táp tulajdonság, hogy az elején elszívja az összes manat.
Varázslat nélkül pedig el van veszve a csata.És még 13-as az initje is.
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 0:04 

A gothic-hoz: A bányavölgyben az ork fal mögött :lol:
A manacsapolás ne zavarjon mert vanak képeségek amihez nem kell manna.
A királynőm jelenleg 100 manával rendelkezik és 4 manna egy varázslat de nem is kell kihasználnom mert a lovagok és angyalok nameg a griffek hamarabb learatják a babérokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 8:40 

jancsi írta:
Sziasztok!
Vki tud vmi taktikát a démonok ellen ?
Azon belül is a familiar manalopó képessége ellen.
Eszméletlen táp tulajdonság, hogy az elején elszívja az összes manat.
Varázslat nélkül pedig el van veszve a csata.És még 13-as az initje is.
Köszi!

- Legyél Sylvannal, és a druid elder manáját add át a hősödnek.
- Szerezz Arcane Training képességet.
- Lgyél te is démon, és használd a Consume Corpse-ot.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]