Beorn the Shapeshifter írta:
Ez valami bug lehet, de elég idegesítő! ÁÁÁÁÁÁÁ
Ha újra kezdem a pályát, akkor mit NE csináljak, hogy ez még egyszer ne jöjön elő?
Illetve nem tudtok valami cheat-et, amivel meg lehet nyerni a pályát, hogy ne kelljen újra kezdeni?
Vagy valaki elküldene egy mentést a második pálya legelejéről?
Nem tudok segíteni, mert még nincs meg a játék. Viszont az az ötletem támadt ezt a hozzászólást olvasva, hogy nekünk, játékosoknak össze kéne gyűjtenünk az összes bugot, majd a fejlesztőknek elküldeni, akik így kiadhatnának egy javítócsomagot, ami ezeket a hibákat javítja. Nem gondoltatok még erre? Sok bugot olvastam már a topicban, fel kéne sorolni az összeset, lefordítani angolra és elküldeni.
Biztos díjaznák a fáradságunkat, bár az is biztos, hogy nem mi lennénk az elsők, aki ilyesmit küld, de talán lenne a mi összeállításunkban olyan, ami másnak nem jött elő. Talán létre kéne hozni egy új topicot a bugok összegyűjtésére, és utána mehetnének a kérések a szerkesztőkhöz.
A másik dolog pedig az, hogy a gyűjtemény végére be lehetne írni még esetleg javítanivaló dolgokat, kérdéseket, javaslatokat, amik a játékosnak jutottak az eszükbe, miközben játszottak a játékkal.
Ha én lennék, aki elkészítette a játékot, örömmel venném, ha ilyen javaslatok, illetve bugok összesítése a kezembe kerülne. Könnyebben lehetne javítani a dolgokat, mintha maguknak kéne mindent kitapasztalni. Remélem, megvalósítható az ötlet, és akkor nem kell tartani bugoktól, nem kell cheat és mentést kérni mástól. Persze Beorn kérése jogos. Remélem, segítni is tud valaki neki.
Petros írta:
Még valami , a következő oldalról le lehet tölteni egy 134 oldalas manualt, ami tartalmaz minden leírást a játékról, igaz angolul de legalább egy helyen van minden. PDF formátumban van és van egy nyomtatható változat is amiről lekerült a piros háttér:
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=557
Most jönne a szokásos kérésem, hogy le kéne fordítani... DE! Ez a 134 oldal nem kispályás munka lenne. Éppen ezrét, ha valaki nekiáll, és megcsinálja, fel kéne ajánlani neki valami jutalmat! Ha többen csinálják, akkor több embernek! Biztos lenne vállalkozó erre is, ha számára kedves dolgot kaphatna munkájáért! Nem?