Idézet:
Hát én nem tudom, ami hibákat leirtatok azok inkább kifogások! Ilyet is hibának irni hogy nem találom az ásványt! Szerintem heroes3-omban is volt olyan mindenkivel. hogy elhagyott valami ásványt főleg az elején, amikor még nem ismerte a gamet! Én például legelöször multiba próbáltam ki 2 haverral és egyik haveromnak nem tünt fel egy aranybánya!icon_biggrin.gif Írta, hogy milyen mákos vagyok, pedig neki még közelebb is volt és nem vigyázott rá semmi! Nekem csak a demoban volt gond a kamera kezelés, de szerintem könnyen átlátható! A kezelő felület is hihetetlenül egyszerű! A várépitéssel se értem mi a gond egyeseknek!
ui: a mérsékelt konzevatizmussal kicsit van igazad,de azzal is lehetene vitatkozni! A legnagyobb gond hogy te nem az vagy:DD Ha igazi hibát irtok, akkor nem irok hiperlativuszokat! A lények kinézete például hagyj legyen már az alkotói szabadság része! Nekem se tetszik mind!
Mostmár szüklátokörű és ultrakonzervativ, alakul
grafikával annyi volt a gondom, ha Warcraftozni szeretnék - de nem szeretnék - akkor azt nyomom és nézem, nekem egy heroesben ne a warcraft "feeling" köszönjön be..........lehetne nagyobb is az alkotói szabadság, ha már itt tartunk.
Kifogást nem sokat irtam, inkább kritikát.
Várépités nem rossz, egyetlen hibával, hogy előre nem lehet látni, az összes lehetőséget, ezt azért nehéz megmagyarázni - szerepjátékosan vagy sem - hogy miért van igy.
Spellek sokkal gázosabbak, de erre 1x már kitértem, no meg, hogy a megtanulásuk a hős szintjéhez van kötve ( ha jól tudom).
Az alapok elhagyásáról - föld, levegő, tűz, viz - nem is beszéljünk, ez öngól.
Lények, olyanok amilyenek, de a 80hp s Hydra nevetséges, minden Fortress fan arculcsapása:) Itt aztán nincs titkuk a Hydráknak.
Csata megszokható, de a hero ne lovagoljon, vagdalkozzon, lövöldözzön, meg ilyenek, a vezér hátulról iránitja sereget, jobb esetben nyom egy spellt, de nem áll le márászkodni, ráadásul büntetlenül vagy harcol és sebezhető vagy irányit, támogat (skillek) és varázsol, de igy..........
map editor, pályák hiánya ezekről ne is szóljunk.......igy dolgoznánk a munkahelyünkön.....................
Artifactok ezek gyengébbek mint a spellek.............itt lehet várni némi javulást az esetleges patchekben
Skillek, hát heroink hülyébbek lettek mint voltak, márcsak 6 skillt tudnak megtanulni, igaz szert tehetnek másodlagos képességekre is, idővel kiderül, hogy mennyire hasznosak ezek.
Számomra a lényeg továbbra is a multiban rejlik, ha képes zat hozni, mint a H3, akkor túllépek ezeken a hiányosságokon, de egyenlőre még nem derült ki, mennyire balanced a várak közti viszony, van e übertáp vagy megagagyi, esetleg sikerült eltalálni az egyensúlyt, ugyanis az esetleges gyengébb sokat nem várhat sem a spellektől, sem az artiktól, mint ugye a H3 ban.