Hi!
Csirifiszkio:
1. Nem, nem jáccottam a vártípusok tornájában, de ahogy a leírtakból sejlik, a gép ellen kell jáccani a csatákat, a gépet meg NE!! hasonlítsd össze egy hús-vér játékossal. Hasonló csapatoknál és hősöknél, mindegy milyen várral vagy a gép nem lehet ellenfél...
2. Nemcsak résztvevő voltam... (talán nézd meg a tábori eredmények rovatot...)
3. Elég rég volt amikor engem bárki is megvert Castle-el. A második táborban épp Vologya volt az aki képes volt erre. Az említett Nagy mák pedig az volt, hogy két castle vára volt, míg nekem egy azthiszem Tower meg egy Stronghold jutott.
Molnár Gábor:
1. Akár hiszed akár nem én az elmúlt 4 évben a H3-at 98%-ban multiban többnyire 1vs.1 játszottam, tehát, tudom mi fán terem a multiplayer. Valóban igaz, hogy ha többen vagytok együtt akkor jó taktikai húzás lehet a pénzek Ramparthoz való összevonása, de ezt nem is vitattam.
"Kacsalövészetet" (csak sejtem mit jelent) NEM szoktam jáccani!
2. A RAMPART a kedvenc váram, amint ez az előző hozzászólásomból ki is derült.
1vs.1 (RoE 1.4!!)-ben több iratlan szabály is van amiben a két mérkőzőfél a meccs előtt megállapodik, ezek közül néhány fontosabb: no diplos, 4th spell-es, logisticses hős... Ezen hősök kiesésével viszont néhány hős, pl.: Mephala, Tazar, Malekith és az Offens-es hősök jelentős előnybe kerülnek, ami miatt az egyik legjobb választás a Rampart-Mephala kettőse lehet

(aki nem hiszi, járjon utánna vagy próbáljon meg ellenem harcolni, az ő személyes kedvencével

).
3. A dungeon nem kedvenc vár(sőt!), de tény, hogy nagyon erős, és vetekszik a RAMPART-al, Malekith-el meg egyenesen brutális!
4. Egyetértek a heroesben tényleg azon múlik minden, milyen a Pálya, ez Ellenfél, a Tudás, és a MÁZLI!
+1. A táborban mindenkinek kell játszani minden várral legalább egyszer( és max kétszer lehet lenni), és minden meccset másik pályán kell játszani. Emiatt kerültem össze Botival úgy a tábor döntőjében, hogy már csak a Stronhold, az Inferno és a Fortress közül választhattam. A Strongholdot választottam, és óriási mázlival tudtam győzni Boti ellen, aki ugye nem kell mondanom az általa legerősebbnek tartott DUNGEON-nal volt!!! (hozzá kell tennem Boti a selejtezőkön mindenkit megvert, köztük engem is!)
yc:
Megpróbálok időt szakítani rá, majd megbeszéljük! Hidd el lesz mit tanulnod!