Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 03 hétf., 19:58 

Értem már, miért sikerült nekem olyan gyatrán a versenypálya, amikor próbálkoztam vele!
Hát én nem tudtam, hogy tele vagyunk csalókkal! :(
Szomorúan hallom hogy egyáltalán vannak, akiknek eszükbe jut az ilyesmi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 04 kedd, 9:03 
Heroes Team

credo írta:
Értem már, miért sikerült ...

Üdv !

Kimondta, hogy csak egyszer szabad lejátszani egy versenypályát ?
Ha már egyszer lejátszottad, akkor az artifact-ok elhelyezkedésén kívül majdnem mindent tudsz (ebben segít a szerkesztő, vagy néhány kód).

Már többször leírtam, akár 'cheat'-et használva is akárhányszor lejátszhatod a pályát, de beküldeni csak olyan mentést küldhetsz, amelyben nincs 'csalás', mert azt az eredmény kiírásakor a program jelzi, s versenyek vezetői ezért kizárnak. Ezért az sem derül ki, hogy ki használ és ki nem kódot idő megtakarítás céljából (én a H3-ban és a SOD-ban igen, a H4-ben nem, de csak azért, mert nincs kedvem mindig újratelepíteni a játékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 06 csüt., 13:17 

Halihó!
A legjobb nép a Heroes 3-ban sz.tem a rampart. És el is árulom miért! A TREASURY miatt!
Akárhányszor Hot seat-elünk a haverokkal, mindig van egy rampart (általában én vagyok az), akinek minden hét elején elküldik az összes pénzt amit be tudunk szervezni. Mivel a trezsöri minden pénzed 10%-át kamatoztatja (mint egy bank). A következö hét hétföjén amikor jön a rampart és visszaküldi mkinek a saját pénzét +10%-ot. Hogy mi a rampartnak a haszna? Annak a 10%nak a 10%a, tehát 1 százalék az összes pénzböl, amit összekapirgáltunk, +a saját kincstárának is a 10%a is jön. Ha több Rampart falu van, akkor értelemszerüen nem 10 % hanem 20% és így tovább! Ez egy nem elhanyagolható mellékforrás! Igaz a Rampart lények nem a legerösebbek a palettán (kivéve a Grand Elf, kentaur, dendroid), de emiatt a taktika miatt, én öket komálom a legjobban!
Azután fontossági sorrendben jön a Necropolis, Castle, Stronghold, Dungeon, Tower, Fortress, Conflux, és a sereghajtó Inferno.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 08 szomb., 14:14 
Heroes Team

Hali!

Molnár Gábor: Ahogy elkezdtem olvasni a hozzászólásod, hogy a Rampart a legjobb vár, gondoltam: Na igen ez a srác aztán tudja mi a csízió, de ahogy tovább olvastam, már ne haragudj meg azért amit most leírok, röhögőgörcs tört rám.... :mrgreen: ! Hogy a tresury miatt a legjobb vár?????? :lol:
Nem azt mondom tényleg jó, de csakis kizárolag nagy pályán van haszna megépíteni, és akkor sem túl sok (pénz szűkös pályán persze más a helyzet). Én akkor szoktam felhúzni, ha már minden egyéb megvan, de akkor sem mindig hiszen akkorra már általában nem gond a pénz (3-4. hét).

A másik: Áruld már el, hogy a fenébe godoltad azt, hogy a Necropolis, Castle és a Stronghold a Dungeon előtt van. Ide csak annyit mondanék, a tábori döntőben általában két vár típus volt a menő: RAMPART és DUNGEON. Igen lehet, hogy néhányan most azt gondolják, hogy én mégis a tábori döntőben Stronghold-al voltam(és nyertem :oops: ) ... igen mert a két "menő" várat már korábban felhasználtam.

Bocs a kirohanásért, de nem tudtam megállni. :twisted:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 08 szomb., 14:29 

Szerintem pályánként is változó, hogy melyik a legjobb vár. Nem beszélve még az ember személyes beállítódásáról (mert én pl. nem szeretem a necro-t, akárhogy is mondják sokan, hogy az milyen jó :) ).
Rampart jó, de ha nincs egy szomorú kristálybánya közel, s távol, akkor az ember, hát hogy is mondjam, megszívta :lol:
Én mostanában egyre gyakrabban játszom random várral, egyszer valaki írta is, hogy az a kedvence :lol: :lol: :lol:
Ideális esetben tudnom kéne mindegyikkel jól játszani, de ez persze csak álom :D
Üdv: kazakh

„mi lesz, ha ideérnek a trogodlitidok...”
hát én a heroesos tapasztalataim alapján a legkevésbé attól félek, hogy mi lesz, ha trogodlitidok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 10 hétf., 8:32 

Nimbusnak!
Végigjátszottad már a vártípusos tornákat??Nem tudom,te hogy voltál vele,de a Dungeon-t úgy vertem le,mint vak a poharat!:)Stronghold sem húzta sokkal tovább...És nem fogod elhinni,de Castle-vel játszottam!!Tudod mi okozott igazi fejtörést?Az,amikor a Castle_vs_castle-t kellett lenyomni..Na az kemény volt!Tiszteletben tartom,hogy versenyrésztvevő voltál,de ha valaki szintén jól felkészült játékos,bealáz téged Castle-vel!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Válasz
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 10 hétf., 13:01 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Csirifiszkó: Engedd meg, hogy megvédjem Nimbust, bár tudom, hogy nincs rá szüksége! :lol: Tudod az a nagy helyzet, hogy pálya-, tudás-, szerencse- artifactfüggő az, hogy mikor melyik vártípus lehet a nyerő! Bátran állíthatom, hogy mindegyik vártípus mindegyikkel verhető, tehát nem biztos, hogy a Castle a legnyerőbb. Mindenkinek vannak kedvenc várai és olyanok, amelyekkel nagyon jól tud játszani. Ezzel nincs is semmi gond! :D De ilyen simán kijelenteni szerintem nem szabad, hogy a Castle mindent ver! Ha gondolod bebizonyítom neked ezt a dolgot, mert decemberben már lesz netelérésem és szívesen játszom veled, ha neked is van kedved. Mellesleg nagy bátorság Nimbust így lekicsinyelni! Én ezt nagyon jól tudom, igaz mindkét tábor alkalmával sikerült NAGY szerencsével győzedelmeskednem felette... :D :D :D Szép napot mindenkinek! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 10 hétf., 13:54 

Üdv!

Abszolút osztom a felettem szóló véleményét. :D

A Heroes nem az a játék, amelyikben van kilenc féle tulajdonságú választható karakter, és csak egyetlenegy van amivel végig lehet verni az összeset... :twisted:

:!: Nem hinném hogy pl. az Inferno ne tudná ütni a Castlet, vagy a Fortress a Towert, esetleg a Conflux a Dungeont :!: Mindegy, melyiket választod, mindegyik igényel egy stratégiát, és a legtöbb játékos csak két-három vár "ízére" jön rá igazán. (persze ez nem jelenti azt hogy nem tud a többivel játszani...) ezek a várak később a kedvencei lesznek. (mint nekem a Fortress és a Necropolis). :!: Sz'al Csirfiszko! Ha neked a Castle a kedvenced, hát legyen... azért van ez a topik hogy beírjad. De azt szerintem te is ugyan olyan jól tudod, hogy nem feltétlenül az a legjobb... :) Sőt. Egyik se jobb mint a másik... :wink: Itt nem beszélhetünk jobbságról, vagy rosszabbságról (de hülyén hangzik), itt max előnyös és hátrányos tulajdonságokról beszélhetünk...

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 10 hétf., 16:22 

Kedves Nimbus!

:!: Aki nem szeret sokat olvasni Page down :!: :wink:

Én nem haragszom a kirohanásodra, én is vertem már falban a fejemet "a jobbnál jobb ultraszuper taktikák" miatt itt a fórumon! De ne feledd ahány ház annyi szokás!
Amúgy nem olvastad el kellö figyelemmel! Én azért tartom azt a Trezsörit olyan nagy cuccnak, mert java részét én multiban játsszom! És ott elég nagy vicc amikor Expert fok mellet mindenkinek csapattársamnak piszok sok pénze van! Ha csak kacsalövészetet játszok, akkor én is hagyom, és nem törödöm vele! Egyébiránt elöbb meg kell az össz dwellinget alapszinten építeni, mielött még felhúznád a trezsörit! Ebben nagyon igazad van!

Egyébiránt most akkor csíped te egyáltalán a Rampartot, vagy sem? :?:

A másik: A Nekropolisz csakis azért elözi meg a dándzsönödet, mert azért az összekovácsolt nekromanta artifacttal, meg Vidominával verhetetlen! ( Én a Sod-val játszom!) És ha valaki gyorsan felfedez, keresi az Artifactokat simán meg lehet már viszonylag korán találni! Amúgy személy szerint nem kedvelem öket! A morál miatt, meg amúgy is túl gonoszak!

A Castle azért elözi meg a Dungeont, mert ott -talán a grifft leszámítva az összes egység brutál erös! A Crusader, Marksman, Angyal meg a legbrutálabb az osztályában!

A Strongholdot meg azért favorizálom, mert ott a Kedvenc hösöm, meg Kasztom! Dessa, Bátlö Médzs! A Népet meg azért csípem mert az összes De az összes Heroesban a Barbárok voltak a kedvenceim! Itt igaz meg kellett velük elöbb játszani tanulni! Én csak a Klüklopszt, meg a Behemótlajcsit tartom közülük erösnek!

És Akkor jön a te Dándzsönöd! Elönyük, hogy erösek, és náluk fordul elö a legtöbbször Föld tipusu mágia (igen itt a Town Portalra gondolok!). Ellenben én negyon drága várnak tartom öket! Ha azt nézzük melyik éri meg a pénzét, akkor csak a medúzát, ésa Minót tudom mondani! A többi is nagyon erös ne érts félre! De a trotyik vackok, a Hárpiák Bless nélkül gyengék, az Evil Eyes szintén drága, és a Scorpicoret pedig csak a Paralyze miatt nem bántom! Igaz soha nem akkor jön amikor kellene!
A Black Dragon erös. Elismerem!

De a Heroes az tényleg tipikusan az a játék amiben a Pályától az Ellenféltöl, a Tudástól, és nem utolsó sorban a Mázlitól függ melyik népet érdemes választani! Igazad van Volagya!

Bocsássátok meg nekem, hogy én mindig ilyen sokat írok egyszerre!
Hali!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 10 hétf., 17:16 

Udv,

olvasgatva a forumot rájöttem,hogy sokan keverik a legjobb vár fogalmát a kedvenc vár fogalmával ! Legjobb vár nincs,és a kedvenc mindenkinek a saját joga eldönteni melyik tetszik neki ! Még igy a 200. hozzászolásnál is bizonygatják egyesek,hogy melyika legjobb! ' jo játékos nem attol jo,hogy 1 adott vártipussal le tud verni más vártipusokat,hanem attol,hogy ezt bármelyik vártipussal meg tudja tenni,és ismeri minden egység,varázslat erősségét gyengéjét és jo taktikai érzéke van ezeket használni !
Sokszor láttam hogy irjátok,ha ez van,ha az van,akkor ez meg az...és ha nincs?? Ha nem leeht treasury-t épiteni? Ha nicns bánya? Ha nicsn tavern,akkor mit csináltok? Rendszert készultök a csufos vereségre...
Örömmel látom,hogy végre 1-2 "nagy" játékos is hozzászolt a témához,Nimbus,Vologya,valamikro szivesen játszanék veletek multiplayerben,szeretném kiprobálni magam erősebb játékosokkal szemben is,hátha tanulhatok még valamit!
Még az elöttem szolohoz intéznék pár szot !
Ad 1 minden lény,elég ütössé tehető a megfelelö varázslatok segitségével
Ad 2 a barbár vár lassu,s hiáb erős,megvan a gyengepontja
ad 3 hidd el van oylan játékos aki képes azzal a vártipussal is a porba gyalázni,amelyiket a leggyengébbnek tartasz !
Remélem nem bántotam meg senkit,mert nem ez volt szándékom ! :)

Heroes 3 és Fallout 2 forever ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 10 hétf., 17:54 

Mélyen tisztelt yc!
Nem kell félned, én nagyon jól tudom, hogy minden egységet erössé lehet tenni egy pár varázslattal, és hidd el tudom, van olyan játékos aki el tud verni az általam leggyengébbnek tartott néppel! (már találkoztam olyannal...)

Ellenben, én nem is állítottam az ellenkezöjét! Nem mondtam azt, hogy "Hú én olyan májer csávó vagyok, hogy senki nem ver meg ezzel a vacakkal!", vagy azt, hogy "na ez akkora k*ka, hogy ezen már az Isten se tud segíteni!" Szives elnézésedet kérem, ha te ezt láttad benne!

A fórum címe: "Melyik a legjobb vár?" Én ezt úgy értelmezem: "Te, játékos melyik várat tartod a Legjobbnak?"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 10 hétf., 18:10 
a verbális armageddon

Molnár Gábor írta:
Mélyen tisztelt yc!
Nem kell félned, én nagyon jól tudom, hogy minden egységet erössé lehet tenni egy pár varázslattal, és hidd el tudom, van olyan játékos aki el tud verni az általam leggyengébbnek tartott néppel! (már találkoztam olyannal...)

Ellenben, én nem is állítottam az ellenkezöjét! Nem mondtam azt, hogy "Hú én olyan májer csávó vagyok, hogy senki nem ver meg ezzel a vacakkal!", vagy azt, hogy "na ez akkora k*ka, hogy ezen már az Isten se tud segíteni!" Szives elnézésedet kérem, ha te ezt láttad benne!

A fórum címe: "Melyik a legjobb vár?" Én ezt úgy értelmezem: "Te, játékos melyik várat tartod a Legjobbnak?"

Jaj gyerekek ne vitatkozzatok,legalábbis ne kezdjetek.
Épp most csendesedett el a fórum,olyan jó volt..............

UI.:Én nem piszkálni akarlak benneteket :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 10 hétf., 18:16 

Nem vitatkozom. Én sem akartam senkit megbántani, még kevésbé vitát kezdeményezni!
Te! Mindjárt megváltoztatom az aláírásomat: "Hozzászólásommal nem akartam senkit felhúzni. Szép napot!" vagy "Remélem hozzászólásomtól nem növekedett senki adrenalinszintje!" :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Válasz
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 11 kedd, 8:20 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Yc: Köszönöm invitálásod, szívesen játszom veled, de éppen a költözködés utáni pakolászással telnek a napjaim és a telefonvonalat is csak november végére ígérik, ezért decemberben, ha már minden rendben van, akkor szívesen játszom veled vagy bárki mással. Időben jelentkezem majd és megbeszéljük az időpontot, de azért nem árt, ha figyelmeztetsz, hogy lenne egy meccsünk, mert sajnos az én fejem sem káptalan! :D Szép napot mindenkinek! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 11 kedd, 13:31 
Heroes Team

Hi!

Csirifiszkio:
1. Nem, nem jáccottam a vártípusok tornájában, de ahogy a leírtakból sejlik, a gép ellen kell jáccani a csatákat, a gépet meg NE!! hasonlítsd össze egy hús-vér játékossal. Hasonló csapatoknál és hősöknél, mindegy milyen várral vagy a gép nem lehet ellenfél...
2. Nemcsak résztvevő voltam... (talán nézd meg a tábori eredmények rovatot...)
3. Elég rég volt amikor engem bárki is megvert Castle-el. A második táborban épp Vologya volt az aki képes volt erre. Az említett Nagy mák pedig az volt, hogy két castle vára volt, míg nekem egy azthiszem Tower meg egy Stronghold jutott.

Molnár Gábor:
1. Akár hiszed akár nem én az elmúlt 4 évben a H3-at 98%-ban multiban többnyire 1vs.1 játszottam, tehát, tudom mi fán terem a multiplayer. Valóban igaz, hogy ha többen vagytok együtt akkor jó taktikai húzás lehet a pénzek Ramparthoz való összevonása, de ezt nem is vitattam.
"Kacsalövészetet" (csak sejtem mit jelent) NEM szoktam jáccani!
2. A RAMPART a kedvenc váram, amint ez az előző hozzászólásomból ki is derült.
1vs.1 (RoE 1.4!!)-ben több iratlan szabály is van amiben a két mérkőzőfél a meccs előtt megállapodik, ezek közül néhány fontosabb: no diplos, 4th spell-es, logisticses hős... Ezen hősök kiesésével viszont néhány hős, pl.: Mephala, Tazar, Malekith és az Offens-es hősök jelentős előnybe kerülnek, ami miatt az egyik legjobb választás a Rampart-Mephala kettőse lehet :!: (aki nem hiszi, járjon utánna vagy próbáljon meg ellenem harcolni, az ő személyes kedvencével :twisted: ).
3. A dungeon nem kedvenc vár(sőt!), de tény, hogy nagyon erős, és vetekszik a RAMPART-al, Malekith-el meg egyenesen brutális!
4. Egyetértek a heroesben tényleg azon múlik minden, milyen a Pálya, ez Ellenfél, a Tudás, és a MÁZLI! :D
+1. A táborban mindenkinek kell játszani minden várral legalább egyszer( és max kétszer lehet lenni), és minden meccset másik pályán kell játszani. Emiatt kerültem össze Botival úgy a tábor döntőjében, hogy már csak a Stronhold, az Inferno és a Fortress közül választhattam. A Strongholdot választottam, és óriási mázlival tudtam győzni Boti ellen, aki ugye nem kell mondanom az általa legerősebbnek tartott DUNGEON-nal volt!!! (hozzá kell tennem Boti a selejtezőkön mindenkit megvert, köztük engem is!)

yc:
Megpróbálok időt szakítani rá, majd megbeszéljük! Hidd el lesz mit tanulnod! :twisted:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 04 csüt., 16:03 

Csak gyorsan átfutottam az írományokat, de mintha az infernot kevesen emeltétek volna ki, mint kedvenc váratokat... Nekem márpedig az a kedvencem, mert jól néznek ki a figurák, (és ez sem egy uccsó szempont) egyediek (így is van már többfajta sárkány, lovas, meg miegymás) és azért nem is gyengék az egységek. A devillel es az efreettel gyorsan lehet operálni, még csata elején. Sok jó tulajdonságuk is van (ezeket most fel nem sorolom, amúgy is elfogult vagyok :) ) A pit lort sem olyan rossz, a demonok viszonylag erősek, és ha van elég pit lord akkor teljes egészében feléleszthetők. Szóval jó kis vár az na... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 05 pén., 12:47 
Heroes Team

Hali!

Hát az infernó tényleg nem volt emlegetve, de talán okkal...
Bevallom nekem sem tartozik a kedvenceim közé.
Valóban sok jó tulajdonságuk van, csakhát a többi vár lényeinek több, és jobb van :D !

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 06 szomb., 20:42 

Üdv

Én az Infernót a varázslatai meg az Arch Devilek miatt szeretem. De azért az a Castle Gate se jön rosszul... Amúgy alapból csak ebben a várban lehet (asszem) Armageddon.

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 07 vas., 1:19 

Idegcsávó írta:
Üdv

Amúgy alapból csak ebben a várban lehet (asszem) Armageddon.

Ezt meg hogy érted? Mert ha jól tudom, a többi "gonosz"(dungeon, necropolis és a semleges confux-ban) várban is elérhető ez a varázslat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 07 vas., 11:01 

Bocsika, én eztet nem tuudttam... :lol: :lol:

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]