Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 22:47 

Tévedsz. Csak meg mertem említeni, hogy milyen megjegyzést tettél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 22:58 

ArchConan írta:
cat írta:
Nos.

Nem ismerem az életkorodat Arch Conan, még nem találkoztunk. De a játékosok nagy részével igen, és bízvást állíthatom, fogalmuk sincs, miről beszélsz, mert a kádári időkben még nem éltek. Én igen.
Meg kell, hogy mondjam, a fórumot eddig elkerülte az ilyen jellegű kinyilatkoztatás. Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy össze tudtad fűzni a játékot és a politikát.

Akkor ezek szerint most politizáltam? :( Én is gratulálok, hogy ezt sikerült leszűrni egy zárójeles szubjektív megjegyzésből. Látom érzékenyen érint téged a ***** neve, úgyhogy nem emlegetem legközelebb. Utólag is bocs!

Héj héj héj mesterem. Csak nyugi. Tudom, hogy téged érzékenyen érintenek ezek a dolgok. Hiszen a sakk és a heroes is szívügyed és mindkettőt nagyon magas szinten műveled. És tudod vannak olyanok is, akik nem értenek hozzá annyira. Ők a lelkes amatőrök, akik nem játszották a századrészét se annak mint te. Loga is ilyen, mint az írásából kiderült nem veszi annyira komolyan a játékot. És igen, mi azon vagyunk, hogy a jobbik nyerjen. Hiszen ez versenyszellemet jelent, ahol te is mindig jobb és jobb akarsz lenni. A sakkhoz ebben a formában hasonlítható a heroes. De ez nem is baj.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 23:12 

Én is ott leszek de csak a Támadsásra megyek le.

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 3:47 

Conan csak a szokásos formáját hozta
a sakkot arra értik - szerintem - hogy két egyforma csapat áll egymással szemben, s elméletileg ugyanazok az esélyek.

Brezsnyev, Todor Zsivkov, Honecker, Husak, a pangás éveinek menő "heroi":)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 6:47 
Heroes Team

Sziasztok!

Hát Bástya elvtárst már meg se akarják ölni??? :) :) :)

Cathoz hasonlóan én is éltem jó néhány szép évet az u.n. átkosban s
bár én is megtévesztett "csendes tömeg" voltam, istenem micsoda klassz
KISZ táborokban volt szerencsém hajkurászni a használt szüzeket! :) :) :)
Feledhetetlen volt s az elvtársak igen ritkán jutottak az eszembe, az elvtársnők gyakrabban...:) :) :)

Mivel a sakkos megjegyzést én tettem, reagálnék is a válaszokra. Én maximálisan megértem, ha valakinek a sakk a kedvenc játéka esetleg pejoratívnek érzi a megnyilatkozásomat, nem állt szándékomban sértegetni a híveit. Mégis úgy érzem, hogy a Heroes 3 NEM az a játék, aminek a sakkra kellene hasonlítani, arra ott van a sakk! :) :) :) Itt szvsz. NINCS szükség arra, hogy egyenlő feltételek legyenek!!! Arra se, hogy hőshegyeket, horribilis mennyiségű artifaktokat tiltsunk, sőt nemsokára a gonosz-gonosz Elementál idézéseket is!!! Erre próbáltam elmondani, nem biztos, hogy jó az, ha sakká hypózzuk a számomra SOKKAL színesebb, változatosabb, épp ezért sokkal szerethetőbb Heroes 3 -at! Arra próbáltam volna finom költői metafórával utalni - merthogy érzkeny lelkű jövőbelátó is vagyok, mérhetelen szerénységem mellett :) -, hogy a 10. Táborban Ssth és Boti egy kockás papír mellett köröket és ikszeket fog huzigálni (istenem mit kapok majd az amőba olimpikonoktól! :) ), s amelyik gyorsabban karcol a papírra az fogja megnyerni a Heroes Bajnokságot!!!

Egyébként azt úgy suttyomban hozzátenném, hogy mindaddig, amíg Sorci TUDATOSAN erre építve (egy híján) végig nem verte a teljes mezőnyt, addig mindenkinek jók voltak az elementálok. Gondolom 5 tábor és 3 BB alatt minden magát klasszis játékosnak tartó, rendesen ki is használta ezt a lehetőséget! Teljesen érthetően! Merthogy a játék része! Most, hogy mindenki számára nyilvánvalóvá vált ennek az Ultimate volta - s ezt épp egy nem feltétlenül a májerek királyának (bocs Sorci :oops: ) gondolt játékos vette észre s sikerrel alkalmazta is ellenük -, már savanya az szőlő, ezt is ki kell tiltani! Megértem!!! :) :) :)

Sőt a legszebb ötlet, amin igen sokáig röhögtem, hogy az nyerjen aki feladja a csatát az elementálok ellen! :) :) :) Ez annyira jó volt, sikongattam a nevetéstől! :) :) :) Még most is hülyén vigyorgok, ha eszembe jut! :) :) :) Tudtam én, hogy kevés bolondabb embertípus van a "Homo heroesensis" -nél, de ez űberelt mindent!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 10:00 
Heroes Team

Üdv!
Mivel én is sakkpartihoz hasonlítottam egyik meccsemet,bár pozitív előjellel :D ,csak annyit arról a játékról-azonos feltételekből is megdöbbentően sokféle lehetőség adódik!
Ez azért igaz a Heroesra is !Mindig jönnek új ötletek!
Nem vagyok ellene semminek ami változatossá teszi a játékot.
Akár az összes hős és akár a legtöbb arti visszarakása szóba jöhetne...
Egyébként játszani fogok mindig az aktuálisan megállapított szabályokkal!
Az elementálokhoz javaslatom:amennyiben nem telt le a kiírt játékidő el lehessen menekülni,végcsata esetén pedig ne.
A TOH pályái változtatás nélkül miért nem alkalmasak versenyre,ha nekik jó?
Egyszerűbb lenne Vologyáék dolga, sok idő megy el erre gondolom.
Ebben gondolom Adler,ArchConan és akár Petrus is tud segíteni melyiket érdemes választani-bocs a meg nem említettektől... :D
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 10:50 

Aki veszit annak savanyú a szőlő, nekem is az volt, amikor Teki levert mint a botot, kellett 5 perc és megemésztettem.
Tudom, ha nincs cloak én nyerek, de volt, és akkor mi van :shock:

Igen, valóban a ToH mappok nagyrészének nem kell átalakitás - szerintem -
szóval segitség sem kell, már leirtam a véleményem, hogy milyen artik(relicek) kerüljenek vissza, a hősök maradhatnak a prisonban, nem oszt nem szoroz.
Elementálos szabály ugyis van a táborra, tehát nincs nagyon min észtosztani.

2vs2 vel mi a helyzet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 11:03 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

Mivel a sakkos megjegyzést én tettem, reagálnék is a válaszokra. Én maximálisan megértem, ha valakinek a sakk a kedvenc játéka esetleg pejoratívnek érzi a megnyilatkozásomat, nem állt szándékomban sértegetni a híveit. Mégis úgy érzem, hogy a Heroes 3 NEM az a játék, aminek a sakkra kellene hasonlítani, arra ott van a sakk! :) :) :) Itt szvsz. NINCS szükség arra, hogy egyenlő feltételek legyenek!!! Arra se, hogy hőshegyeket, horribilis mennyiségű artifaktokat tiltsunk, sőt nemsokára a gonosz-gonosz Elementál idézéseket is!!! Erre próbáltam elmondani, nem biztos, hogy jó az, ha sakká hypózzuk a számomra SOKKAL színesebb, változatosabb, épp ezért sokkal szerethetőbb Heroes 3 -at! Arra próbáltam volna finom költői metafórával utalni - merthogy érzkeny lelkű jövőbelátó is vagyok, mérhetelen szerénységem mellett :) -, hogy a 10. Táborban Ssth és Boti egy kockás papír mellett köröket és ikszeket fog huzigálni (istenem mit kapok majd az amőba olimpikonoktól! :) ), s amelyik gyorsabban karcol a papírra az fogja megnyerni a Heroes Bajnokságot!!!

A sakkban se teljesen egyenlőek az esélyek, de ez elfogadható hasonlítási alap. Viszont amit itt sokan nem tudnak (és ezért nem hibáztatatóak) a sakk is egyrészt a computerek bruátlis megerősödése miatt, másrészt meg épp a több száz éves állandóság miatt napjainkban sokat veszt a népszerűségéből!

Ott is vannak reform törekvések, épp azért h visszahozzák a játék népszerűségét. Az egyik ilyen legismertebb a Fischer-féle randomsakk,
ahol nem a szabályokat módosítják, hanem az alapállásban különbözőképpen rakhatod fel a figurákat. Ezzel a variációs lehetőségek száma ugrásszerűen megnő másrészt a betanult, unalomig ismert megnyitások (amik ugye itt a fix mappel hozhatók párhuzamba) azok értéke lenullázódik és tényleg az dönt, hogy egy ismeretlen állásban ki lát jobban a pályán. Így a profik megnyitásbeli felkészültsége nem érvényesül ugyan, de mégis csak a jobbik nyer. (Cat: ez nem politika, mert kisbetűvel van írva, nehogy megint felháborodj!) Már világbajnokságot is rendeztek ebben a játékbán, és mit ad isten az lett az egyik legjobb, aki a hagyományosban is most lett világbajnok!

A lényeg az, hogy itt a sok tiltást NEM SSTH vezette be, ezért nem értem miért MOST jön mindenki azzal, hogy ő maga úgy szeretné játszani a heroest, ahogy az kijött a gyárból. Akkor ezt most Vologyának írjátok vagy kinek? Ez nem volt nekem világos egyik hozzászólásból se... Egyébként se tartom ezt észérvnek. Azt meg hogy a többség mit szeret, nehéz "előírni", mert ahogy a hozzászólásokat olvasom, egy ilyen, egy olyan van. Mások is írnak amellett, hogy legyen 1-2 változás és nem mindenki a saját jól felfogott érdekében teszi ezt!

Még egy gondolat az elementálokról: azért nem jut eszébe az ún. "májereknek", mert online-ban, ahol nem kötött az idő, ezzel a taktikáva simán vesztene és körberöhögnék. De mivel a kötött játékidő miatt nem lehet visszavonulni (ugye ez a szabály NEM a heroes kézikönyvben van benne), ezért ez a játékelem önmagában nyerő lehet, felértékelődik. Ezt páran felismerték, hát gratulálok hozzá. Nincs ezzel semmi gond, csak néhányan meg szerették volna erre felhívni a figyelmet, hogy ez a játékelem felértékelődött és lehetne vele vmit csinálni (nem tiltani, csak súlyozni). Mivel a játékidőt nem lehet növelni, gondolom ez volt az irány ami felé el lehet indulni. Ha még lenne egy-két óra a játékra, akkor az elementálozás kifejezettten vesztő stratégia is lehet, úgy ahogy ez a sokat emlegetett és szeretett EREDETI heroesban meg van írva!

Adler: neked igazából nem is kellene reagálnom, fifi után te vagy itt a legszórakoztatóbb figura, ha érted mire gondolok... de legalább fifi "kovetkezetes", nem mondja egyik héten, hogy így jók a mapok és nem érti mit ágáll itt bogpista meg mások, két hét múlva meg ugyanazt a hozzászólást (legyenek erősebbek a guardok!) olvasom a te neverd alatt :) Ugyanez volt az eredeti TOH-pályákkal is, mikor más vetette fel egy másik topicban, akkor nem értetted minek itt variálni mindig. Jó politikus lenne belőled! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 11:33 

2 dolog
attól még, hogy egy pálya fix, egy csomó random dolog van rajta, tehát csak olyanoknak unalmas mint Te, Conan, aki gondolom ugy játsza az istenitett randomot, hogy közben alig férnek ki a szabályok az oldalra, tényleg,azok benne vannak a kézikönyvben?

másik
Te vagy a következetesség mintapéldánya, rendben, nagy király vagy, bár én ugy mondanám, hogy elvakult, valmint egy tipikus olyan csávó, aki szeret belepofázni mások dolgába, ezért Te legalább olyan szórakoztató vagy, mint jómagam, bár lehet nem mindenkinek, de felesleges újra és újra tele irni a forumot a személyeskedésekkel, marhára nem érdekel senkit, csak magadról állitod ki a szegénységi bizonyitványt, mint eddig jópárszor, s persze én is, mert mindig felveszem a kesztyűt.

Hogy miről is van szó, egyesek lehet nem érik, ime egy tipikus random mappos rules (teljesség igénye nélkül):
- no, dd, fly
- no log hero, no 4th lvl hero, no thant
- no flux, no necro
- no 5th lvl spell
- fight fmg guard (ez a legnevetségesebb számomra)
- restart ha 2 hét előtt találkoznak a játékosok
- no diplo

biztos kihagytam valamit, de ez fantasztikus nem :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 12:08 

Ismerve kombinációs és értelmi képeségedet, a másokat azokra értettem,akik eljöttek játszani, BB re, Táborba és élveztek a vitatott dolgok előnyeit és hátrányait, magyarul van némi fogalmuk arról, hogy miről is van itt szó, ez nem Te vagy, szólj ha tévedek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 12:29 

Adler írta:
Conan csak a szokásos formáját hozta
a sakkot arra értik - szerintem - hogy két egyforma csapat áll egymással szemben, s elméletileg ugyanazok az esélyek.

Brezsnyev, Todor Zsivkov, Honecker, Husak, a pangás éveinek menő "heroi":)

Igen, az a jó hogy mindig te vagy az a szerencsétlen, akit rákényszerítenek, hogy felvegye a kesztyút és te soha nem provokálsz senkit. Az értelmi képességekkel nem hozakodnék elő a te helyedben...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 12:30 

Na üdv!

Csesszétek meg már mewgint miről beszéltek??? :?: :?: :?: Vagy nem tudtok olvasni, vagy csak nem tudjátok értelmezni a leírtakat. Én kibaszottul nem értem mi van veletek. Elkezdtek vitatkozni lyan dolgokról, ami fel sem merült illetve olyanról amit én óvatosan szellentve megemlítettem. És ezeken elcsámcsogtok itt egymást szapulva.
Na csak hogy tisztán lássatok!
1. A módosítások amiket szándékunkban állt eszközölni, azok nem csökkentik a lehetőségeket, hanem NÖVELIK!!! Kapise? :)
2. Az elementál wart nem akarjuk eltörölni, sőt én azt mertem megemlíteni, hogy legyen teljes értékű győzelem.
3. Ez egy stratégiai játék csesszétek meg, így valamilyen szinten hasonlít a sakkhoz is, meg a malomhoz, dámához stb. Ha jól akarod jáccani a játékot, akkor mell hozzá bizonyos stratégiai érzék, felfogás, mert ellenkező esetben ugye csak össze-vissza szaladgálsz a herokkal.
4. A random már megint mi a francért került előtérbe? Adler vazze túl van tárgyalva. Régóta tudjuk, hogy neked allergiás kiütéseid keletkeznek. ha meghallod ezt a szót, pláne ha még játszani is kellene rajta. De hidd el kezdesz nagyon egyedül lenni ezzel a felfogásoddal. Akik eddig kipróbálták mind azt mondták, hogy teccik nekik. Ssth, Csizu, Titi, Laca, Imperátor, jómagam mind-mind kellemes élményekkel gazdagodtunk. Senki az ég egy adta világon nem harsogta sehol, hogy le akarja váltani a versenyeken a mostani mapokat. Ott voltam a BB-n tudom meddig tart lejátszani 3 meccset. A random ennél 1-2 órával tovább tartana. Nem is akarjuk ezt. Én voltam az a hülye, aki belegondolt abba, hogy a táborba több idő van játszani, így EGY, azaz EGY próbajátékot betetetnék, hogy ne legyenek csak a fix mapok, legyen egy kis változatosság is. De egyből le lettem hurrogva - igaz azért mert félreértelmezték az írásom-. A végén Vologya is benne volt, ha a többségnek tetszene az ötlet. Szóval nemtudom már megint miért acsarkodsz itt a random ellen feleslegesen.

ps: az fmg azért kell, mert néha (az esetek 5%-ában) előfordul, hogy a generátor úgy helyezi el a szektor elválasztó lényt, hogy el tud menni mellette a hero. És ugye nem mindegy, ha az egyik fél simán ellép 40 naga mellett, addig a másiknak meg kell várnia míg elég erős lesz ahhoz, hogy le tudja győzni. - lábjegyzet vége.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 13:50 

Mugger ha elmenekülsz az elementalok ellen(mondjuk én itt értelemszerűen surrenderre gondoltam, bocs a félreértések miatt), akkor szerintem a heroes bármelyik vállfajában (kivéve a BB-t) te nyertél, hisz az elenfélnek nem marad serege, míg neked igen... :shock:
De most tényleg, ez nem így van? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 14:28 

Hát ezt nem bírom tovább! Eddig még gondolkoztam is arról, hogy részt vehetnék a táborban, de most már teljesen biztos vagyok abban, hogy nem megyek. Még ha szeretnék is, a szüleim biztosan nem engednének el olyan - mellesleg tök idegen - emberek közé, akik nem szeretnek veszíteni és könnyen tudak vitatkozni a legkisebb hülyeségeken is. Gratulálok, csak így tovább! Engem ez a legkisebb mértékben sem vonz, sőt, ez visszataszító! Ha nem tudtok megegyezni, még a tábor eltörlését is támogatnám.
Üdv: zolirobi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 14:37 

Hát igen. Létszi ilyen dolgokat ne itt vitassatok meg mert semmi köze a táborhoz. Moderátornak belekellene szólni az ilyenekbe. Esetleg törölni az üzeneteket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 14:37 
Heroes Team

ssth írta:
Mugger ha elmenekülsz az elementalok ellen(mondjuk én itt értelemszerűen surrenderre gondoltam, bocs a félreértések miatt), akkor szerintem a heroes bármelyik vállfajában (kivéve a BB-t) te nyertél, hisz az elenfélnek nem marad serege, míg neked igen... :shock:
De most tényleg, ez nem így van? :roll:

Ssth: Végcsatában tudtommal semmikor SEM volt így, egyetlen versenyen sem!!! De lehet, hogy tévedek, én nem indultam mindegyiken! :) De tényleg hagyjuk, én biztosan nem megyek a táborba, sőt nyugodtan mondhatom, ilyen zanzásított heroesversenyre sem többet, ergo felőlem ki is lehet tiltani, meg vissza is lehet szavazni, nem érdekel. Inkább megyek heroesozni. :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 16:09 

Sziasztok!

Ezt már én se bírom megállni véleménykinyílvánítás nélkül. Tehát:

Elemental War: Nos lehet sok embernek mostantól szálka leszek a szemébe, de én az elementálozást nem tiltanám, HISZEN: Mindenki maga teszi rá a kezét a varázspontjai számára és hát ugye az elemental war is addig tart amíg az egyik félnek el nem fogynak a varázspontjai.
De most mit tehet rólla az a fél aki nyert hogy a másiknak kevesebb a varipontja? Ez már luckfaktor és hősfüggő nagyon, de szerintem teljesen igazságos harc. Akinek nincs elég varipontja az meg szerezzen be 1 akkora sereget amivel legyőzheti az elementálokat! Sztem ennyi.

Egyébként meg szerintem is minnél tovább marjátok egymást annál kevesebben fognak jelentkezni a táborba, mert az ő szemükben Ti olyan embereknek fogtok feltűnni mint 1 megrögzött nyerniakaró, szabályokra nem gondoló valaki. De ezzel nem akarok senkire célozgatni, és nem akarok senkit se megsérteni :!: :!:

A sakkot meg sztem kár keverni a Heroes-zal 2 teljesen más dolog a közös pont csak az hogy mindkettőhöz kell stratégiai érzék.

Ja és lehet hogy énis leugrom hétvégére a táborba támadni :wink: .

Boccs ha kicsit durva lettem volna de ez a viselkedés komolyan mondom olyan mintha a bölcsiben lennénk. :?

További jó játékot!
Patrick

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 16:24 

röviden
nem reagálva mr arch szellemi képességei, nem szeretném felvenni vele a versenyt, nem vagyunk egy sulycsoport.

Random
valami félreértés van, nem a random maptól hullik a hajam, hanem a leirt szabályoktól, ha random akkor legyen all random, no rules.........minek a sok hülyeség, s mintha résztvettem volna Random versenyen is, bár az igen tiszteltek nem nyilvánitották annak, én szivesen játszom ott is - ha időm engedi - de az emlitett szabályokat feleslegesnek tartom, ennyi.
Valamennyire a Lords verseny az élő példa rá, hogy igy is müködik a játék, s ennek is megvan a hangulata, persze az örök maximalisták - lásd feljebb - ebben is találnának kivetni valót, mert hátha nem ugy sül el, ahogy fantasztikus eszük és tudásuk alapján elvárják, dehát ilyen a messziről jött ember, hogy is hivják, valami Conan, ismeri valaki?

A Táborban különben nem szoktak ilyen incidensek történni, ott mindneki szereti a másikat, azt hiszem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 17:03 

A ceglédi verseny és a random balance ég és föld. Ezt úgy hidd el ahogy mondom. De erről én már eldöntöttem, hogy nem nyitok vitát. Rajtad kívül szinte mindenki tudja. Igen ott vannak szabályok, de nem sokkal több mint ami a táborba lesz, vagy a BB-n volt. Az egy TELJESEN MÁS JÁTÉK. Kész, vége ennyi. De ez most a tábori topicban teljesen lényegtelen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 22:29 

Sziasztok!

Minek veszekedtek, amikor verekedni is lehet? :lol:

Komolyra fordítva a szót:
Teki: ha lettem volna korábban, hidd el eljárt volna a kezem... :roll:
Mindenki: Nagyon be voltam fordulva a BB-n amikor egy parádés szerencse-áradat által végigvertem a jobbnál-jobb játékosokat, majd egy roh@dt elementál idézés miatt kénytelen voltam beérni a sokadik helyezéssel... :roll:
Azóta egy kicsit gondolkodtam a dolgon! Mérges voltam Sorcira, de ez hülyeség, én is ezt tettem volna a helyében, rájöttem, hogy én voltam a béna, lehetőséget adtam neki a megverésemre!

Egyben biztos vagyok! Bármilyen szabályok is lesznek én támogatom!!! Miért? Azért mert minden játékosra egyformán vonatkoznak, mindenki előtt ott van az esély! A szerencsét úgysem tudjuk kizárni, inkább éljünk vele, és ne hagyjuk az ellenfelünket élni vele! Ezt kell egy igazán jó játékosnak tennie!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]