Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 01 hétf., 15:00 

Sziasztok!

Helyzetjelentés a versenyről:

Jelenleg a legjobb 4 közé jutásért megy a küzdelem. A játékosok Hitehagyott-Imperator, Jou-Ssth, Teki-Adler, Sorceress-Laca.

Vologya szavaival:
luck, moral....luck, moral.......luck, moral......luck, moral.............luck, moral

Hálás vagyok a szervezőknek, hogy részt vehettem, és a neveket arcokhoz, emberekhez kapcsolhattam. Köszönetem jeléül álljon itt a képük, amint egymással véres ütközetet vívnak a támadásversenyben:

Kép
Köszi Vologya, köszi Mugger.
Cat

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cat 2006 máj. 02 kedd, 4:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 01 hétf., 17:45 

Folytatása következik a tudósításnak. A legjobb négy párosítása: Imperator - Teki
Ssth - Sorceress

A BB úgy látszik a nagy meglepetések versenyévé vált.

Sok szerencsét fiúk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 1:13 

Még nagyobb meglepetés a sorrend:
1. Teki1986
2. Sorceress
3. Ssth
4. Impertator

U.i. sok mák és sok hiba az ellenfélnél.
Részletes leírás holnap órák után. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 4:14 

Gratulálok a négy legjobbnak! :lol: :lol: :lol:

Vigyázzatok! A sárkányok hajlamosak megelevenedni és természetesen nőneműek! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 7:33 

Gratulálok!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 8:16 

Üdv!

Hát fiúk jók voltatok. Gratula. Meg mindenkinek, aki játszott.
Nekem ez volt az első igazi multizásom, s beigazolódott, amit többen írtak: "Ez nem offline." Hát igen. Tempósabb a játék, félig ment is, minden esetben az első héten felhúztam kastélyt, meg minden lényépületet, csak a terepen való mókázást nem úgy csináltam, ahogy kellett volna.
Első csata Adler ellen, mindketten Inferno, ő Pyre, én Calh, Kertics mapján. (elég jó kis map volt)
Szerintem minden jól haladt, mikor megláttam Adler seregét, kicsit örültem magamnak, bár nem sok okom volt rá, mivel az utópiámban crown of dragonthoothon kívül semmi jó sem volt. Volt exp. firém, az egyik városkámban felvittem 3ig maget, s 4.en pont volt berserk. Persze miután Adler elfoglalta. A csata a részemről egy blinddel kezdődött, amit az arkja resistelt. Lehet hogy jobb lett volna egy frenzy az arkjaimra. Aztán kaptam a chaint, onnantól már nem sok mindent tudtam csinálni. Szerintem jó kis játék volt.
Második NG ellen. Ő Castle Sorsha, én Dungeon Malekith. Merlin próbatételén. Szerintem adta magát a pálya, hogy mágus kell. A főcsata középen volt, hasonló sereggel, értékekkel, persze nekem implo...
Azért szoros volt, főleg hogy még blindem sem volt. Kapta a kb. 5ks implokat, erre resurrectezet, persze én is, aztán jöttek az elementálok.
Mivel megegyeztünk, hogy ez nem főcsata, bemelegítő móka, ezért elmenekült, s alig maradt csapatom. Aztán megbeszéltük, hogy új héten főcsata. Visszanyargaltam, vitték a hősök a lényeket, bevettem a tower (tök laza volt, nem is csoda, chain 2700et tolt), köv. körben betámadott, aztán begyűjtöttem az egyetlen pontomat.
Az úccsó csata Laca ellen. Stronghold Gurnisson, én ua. Crag Hack.
Ennek a játéknak szinte semmi értelme sem volt, mert Laca elemében, meg luckban volt, vízből kipecázott két jó cuccot, 2.hét 3.napot átjött a pakk sárkányon (zöld), és 26os attakkal, meg 3 ősmackóval terroroizált. Mit tehettem menekültem. Bevette a váraim, aztán még volt egy hetem, addig hajókáztam, s az utolsó napot, miután az örvényeknél levertem a 2*12 pirodragont, át akartam menni a monolitján, s meglett volna a vára, de ő beállt a kijáratba. Ennyi. Jól játszott, mákja volt, kegyetlen volt, de addig nem nyugszom, amíg nem törlesztek.
Máris egy ok a következő BBn való részvételre. :D

A támadáson közepesen jó voltam, lehettem volna jobb is. A legvégén már csak Zomival volt csatám, tőle fostam a legjobban. Neki meg ezen múlt a bajnoki. Első csatát mákkal megnyertem, másodiknál is volt morálom, megnyertem volna, csak véletlenül defenst nyomtam, nem várakozást. Jól elcsesztem. De nekem úgysem számított már semmit.
Zomi nagyon jól játszott, szinte mindenkit levert. Gratulálok neki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 9:14 

Sziasztok!

Gratulálok Teki! Nemhiába, no, mellettem ültél végig! :lol: Gratulálok a többieknek is! Az eredmény számomra nagyon meglepő, én Ssth-t vártam a dobogó legfelső fokára! :)

Most pedig írok némi élménybeszámolót:

Csoportmeccsek:
1. Szabad préda: Laca (Tower - Neela) vs. NG (Rampart - Mephala)
Úgy tűnik, hogy a multi map verseny legjobbjai közül mégsem alkalmas mind egy jó multi meccs lebonyolítására! Ilyen pl mindkét mapom, és szerintem ez is! (bocs Kertics)
Amikor a droid láncon (6 droid) végigadom a sereget és utána az utsó droid még egy hetet lohol a szinte egy helyben dekkoló főhősig, az szerintem hosszú map!
Ennek ellenére ezt a meccset élveztem, hibának találtam, hogy a map bal felső sarkában lévő toweremtől a legtávolabbi bányák a gem bányák voltak... :( Ezek a map jobb felső és bal alsó sarkában helyezkedtek el! Szerencsémre azonban szinte minden második res kupac gem volt! :D Így a titán húzása után még mindig tele voltam gemmel! :) Ezzel el is kezdődött a hétvégi mákdömpingem, azt hiszem a lucky kupára még jó vagyok. :D Az első héten a két refugee egy titán és két naga queen volt… A harmadik héten aztán átmentem a szellemsárkányokon a nagákkal és a titánokkal. Mivel az utánpótlás seregre túl sokat kellett várni, Neela céltalan bóklászásba kezdett, meglett az ellenfél pandorája, libraryja, golden bowja… :D Aztán befoglaltam a jobb felső sarokban lévő dungeont, majd a mana duplázás után az ellenfelem vára közelébe tévedtem… Mephala nem habozott, kitámadott a csonka sereggel érkező Neelára! Miután serege nagy részét sikerült lebontanom, bemenekültem a nemrégiben befoglalt közeli várba, majd a két kör múlva érkező egyéb egységekkel megostromoltam a rampartot! Az ostrom rövid volt, a golden bow jó szolgálatot tett!

2. Észak vs. Dél: Laca (Fortress - Tazar) vs. Adler (Stronghold - Gundula)
Ettől a meccstől azt hiszem okkal tartottam…
Az első hét végére megvoltak az első küldik és az egyik vár, a második hét végére az utópia (+5 all kard, sárkány sisak…) és a többi küldi, majd a harmadik hét közepe felé beütöttem a giantokat és átnéztem Adler libraryjába. Gundula megrohamozott és itt támadott meg! Mivel Adler másik két vára is strong volt, nem sok jó varázslata volt, Tazar ellenben 900-as villámokat lövöldözött. Ennyi morált ember még nem kapott, mint Tazar, Adler elvérzett…

3. Nyugat vs. Kelet: Laca (Stronghold - Gurnisson) vs. Hellblood (Stronghold - Crag Hack)
Kedvenc mapom… :)
Tomb: +10 vért…, tenger: +10 sisak, szandál… Itt már mindenki engem szidott… :D A refugee efreet szultánt adott, így 2 szultán és 3 villámmadár elég is volt a pálya végigveréséhez… :)
A második hét második napján mentem át a greeneken, majd rögtön el is kaptam a bóklászó Craget. A csatából menekült, majd a köv körben bevettem az üresen hagyott várat! Hell közben kiszedte a +5 all kardot és a random relicjét (kanna), majd Craggel az örvény felé indult, megverte a kétszer 12 redet, majd egy mozgás híjján ki is kötött nálam! Én közben felrohantam a fenti várához, azt bevettem, megcsináltam egy küldit is, majd megvertem a redeket és ravaszul Gurnit ráállítottam a térkapu kijáratára. Köv körben jött is Hell… :lol: :lol: :lol: A két várból kitermelt sereg ellen nem sok esélye volt a túltápol Cragnek…

Egyenes kieséses meccsek:
4. Nyugat vs. Kelet :lol: Laca (Castle - Caitlin) vs. Kady (Inferno - Pyre)
Virult ám a fejem, mikor ismét ezen a mapon játszhattam… :D
A refugee ismét Laca szolgálatában… :D Egy ősi maci jött az első nap, így ismét nem jelentett problémát a pálya végigverése… A másik váram egy tower volt ráadásul…
Kicsit lámáztam a végén és nagy kapkodásban elfelejtettem manát tölteni, így egy nappal később tudtam átmenni, a 2.hét 4. napon Sajnos Kady sem passziánszozással töltötte idejét, így Pyre a közelben várt rám… Egy mozgás híjján el is ért volna, de a szerencse és a mocsár jó szolgálatomra volt! :D A cursed groundon ugyanis végem lett volna; visszahúzódtam a mocsár szélére, de Pyre inkább visszahúzódott és közben megszerezte a +5 all kardot! Én sem tétlenkedtem, a towerben lvl5 mage guildot húztam (impló) Ezután átrobogtam Kadyhoz. Kemény összecsapás volt, Pyre 30-asával idézte a tűzelementálokat, Caitlin pedig mindegyikre implóval válaszolt, a manák elfogytak, a megcsappant sereg Pyre menekült. Caitlin manát töltött, majd tovább mentelt, közben még egy kis utánpótlást is sikerült beszereznie… Pyre kitámadott, ismét ment a harc a tűzelementálok és az impló között, szerencsémre pont annyi manám volt, hogy minden egyes elementált le tudtam volna implózni… Így Kady chainelt majd ismét lépett. Ez a húzása az utsó arkangyalomtól is megfosztott. Ezután kaptam egy kis toweres sereget :lol: majd betámadtam a várába, ismét kezdődött az elementál – impló harc, mivel erre a csatára Pyre-nak csak 27 csontváza maradt, gyorsan fogyni kezdtek, így Kady feladta! Jó meccs volt!!!

5. Észak vs. Dél: Laca (Rampart - Mephala) vs. Sorceress (Inferno - Pyre)
A szerencse (Cat keze) ismét mellém szegődött, jól ismert pálya volt ez számomra, Sorci bevallása szerint még nem játszott rajta, kicsit megnyugodva vágtam neki a game-nek…
Talán nem kellett volna, ellámáztam a lehetőséget! A szerencse itt is velem volt, sajnos nem használtam ki eléggé. A vizen +12-es pajzs és szandál, egy ládában +1 speed nyakék volt, Mephala jól haladt, találtam harcos fejét, karját, törzsét és derekát, természetesen az első hét végére a váramban pihentek… :D A második váram szintén Rampart volt, amit az első hét végére sikerrel húztam fel! A lénytöbblet nyugalmában kóvályogtam össze-vissza! Így utólag látom, hogy a második heti lénytöbblet is elég lett volna egy áttöréshez és egy esetleges győzelemhez, hisz ekkor még hasonló értékeink voltak! Én ehelyett az utópiát választottam, amely majdnem maxos volt, rossz taktikával sikerült elbuknom egy goldot és 7!!!!! unikornist! Az érte kapott +5 all kard nem volt elég vigasz, utána behoztam a szigetről a +5 spell power vértet és a kannát, a főváramban resurrect várt. De Sorcinak ekkor már 41-es attackja volt, Mugger utasítására (lejárt az időkeret) jött is át! Mivel közben nekem is lett 39-es defensem még mindig nyugodt voltam, Mephalánál 123 törpe, majdnem 200 centaur, nagy gond nem lehet. Aztán lett! :(
A lénytöbbletem iszonyatos előnyhöz juttatott, már előre örültem, de ekkor Sorci a 38-as spellpowerével elkezdett earth elementálokat idézgetni! Csupán 140 db jött egy idézésre (5600 hp…)
Hiába bontottam le minden élő egységét, nem menekülhettem el, pedig ez esetben nyerem a játékot! :(
Tudom, hogy teljes mértékben a szabályok szerint jártunk el, ez a vereség mégis nagyon lelombozott… :cry:

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 10:53 
Heroes Team

Gratula srácok, kitettetek magatokért!

Csoportmeccsek:
1.meccs

Energy (Inferno - Pyre) vs. Csizu (Castle - Christian)
Pálya: Excalibur Klánok 2
Igyekeztem gyors lenni, mert tudtam, hogy az ellenfelem az lesz. Ennek megfelelően főhősömmel a csizmáért mentem, majd a seer hut következett. A droidok a felszínen bevégezték a dolgukat (bányák elfoglalása, nyersanyag szerzés..). Mage guildok teljesen felhúzva with no spell.
A 3. hét elején mentem át (a spellek gátoltak meg) s egyedül voltam középen. Cartographer elfoglalása, s láttam, hogy Energy még saját területén pusztít. Mint később kiderült, 3 devilét elveszítette amikor a garrisont megpróbálta bevenni. (1 angyalt én is elhagytam hanyagságomnak köszönhetően) 4-5 nappal később ő is tiszteletét tette a sivatagban, s ott került sor az egyetlen (s egyben végső) küzdelemre. Pyre értékei valamivel jobbak voltak, de serege nem volt. Nálam volt a bilincs és a nagyobb sereg. Ellenfelem chain lighting-gal operált, de a kevés mana pontja és a túlerő végül győzedelmeskedett.

2. meccs

Dreegar (Rampart - Mephala) vs. Csizu (Dungeon - Arlach)
Pálya: Át a sivatagon
Arlach jól haladt, az első héten pandora és a macik beverése is megvolt. Egyedül értem középre elég későn, a 3. héten. Nem siettem el. Az artifactokkal nem foglalkoztam, mert értelmetlen lett volna, semmi említésre méltó nem volt. Amikor Dreegar területére léptem, ő gyorsan behúzódott a várába. Lementem a lenti rampartját elfoglalni, bízván, hogy felhúzta a guildeket, de csalódnom kellett. Ekkor lejött az alvilágba és ott meg tudtam támadni (várban igen necces lett volna). Egyetlen jó spellem a resurrect esélytelenné tette Mephalát. Tegyük hozzá, hogy green dragonjai voltak, s ez nagy előny volt nekem.

3. meccs

Csizu(Tower - Neela) vs. Rocker Mage(Castle - Lord Haart)
Pálya: Excalibur Klánok 2 :D
Igen, a Tower érdekes választás volt ide, de anyagi problémám - bármilyen furcsa - egy percig sem adódott. Jó spellek is jöttek, meg a tiánok bebüntettek mindenkit. A középső artikat kiszedtem, majd átmentem az ellenfelemhez s a várban vertem meg. Droidjai többször próbáltak gondot okozni, de hiába. Neela skilljei és armorere ezúttal is erősnek bizonyult.

Egyenes kiesés:

Teki (Rampart - Ivor) vs.Csizu (Rampart - Thorgrim)
Pálya: Ellenséges Szomszédok

Már az előző éjszaka forgolódtam, mert rosszat sejtettem. Rémálmaimban se jöjjön elő újra ez a game. Mindketten Mephalat választottuk volna, így az ő "személye" kiesett. Jól haladtunk, bár lassan. Mindent kiszedtünk, panaszom se lehet a főhősre, mert megkapta az intelligence skillt is, s szépen fejlődött. A 4. héten került sor az ütközetre délen a mocsaras területen. Teki jött át. Volt Recanter Cloakja de nem tette fel. Az ütközetben a skilleket tekintve némi fölényben volt Teki, a közelharcban erősebb volt, de nem ez döntött. Thorgrimnek 920 mana pontja volt, Ivornak 348 a végső ütközetben. Mindkettönknek volt resurrectje és elementál idézése. Tekinek earth, nekem water. Csak annyi lett volna a dolgom, hogy elementálokat idézgetek, mint ahogy mások tették a verseny későbbi periódusában, hozzáteszem helyesen. De nem így történt. mert resurrecteltem, de hiába, mert azonnal leszedték az egységeimet.
Gratula neki, mint később kiderült, a bajnoktól kaptam ki.

Üdv Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 11:56 
Heroes Team

Hölgyek, Urak!

Itt a gyorsjelentés a 4.BB eredménylistájáról:

BB4 1 vs. 1 verseny:

1. Teki
2. Sorceress
3. Ssth
4. Imperátor

5-8. Adler, Hitehagyott, Jou, Laca
9-16. Karesz, Rt, Hory, Mugger, Csizu, Dreegar, Vologya, Kady
17-32. Bogpista, GJodie, Loga, Cat, Energy, Rocker Mage, Warlock, Hzsolt
Teklberry, Popeye, Titi, Kokó, Kertics, Lzo, Hellblood, NG

BB4 H3 Támadás Végeredmény:

1. Zomi Dudu 26 pont
2. Ssth 25 pont
3. Sorceress 22 pont

4. Vologya 22 pont
5. Lord Shaba 21 pont
6. Jou 20 pont
7-9. Hellblood, Laca, Mugger 19 pont
10. Energy 18 pont
11. Csizu 15 pont
12. Kertics 11 pont
13. Titi 10 pont
14. Karesz 8 pont
15. Levko 7 pont
16. Loga 6 pont
17. Hzsolt 4 pont

A Mr. Lucky és Unlucky díjat nem osztottuk ki, én elfelejtettem megkérdezni időben erről mindenkit, ezért kérném, hogy aki még NEM adta le a szavazatát a jelöltjeire, írjon egy mailt nekem vasárnap éjfélig s akkor összesítem az eredményeket s utólagosan fogom eljuttatni a díjazottaknak a malackát s a zombit. Előre is köszönöm.

Üdv. Mugger

U.i: Bővebbet később.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 12:19 

hello
Nagyon köszönöm a szervezőknek, hogy résztvehettem ezen a nem mindennapi versenyen, Muggernak - aki játszott, online, támadás és közben pipecen lebonyolitott, állta a sarat, nem semmi teljesitmény- Catnak - mindig jó mappokat dobott - s minden szervezőnek, profi volt.

Gratula a Bajnoknak és minden helyezettnek, s azoknak is akik eljöttek, nagyon jó gamék voltak.

A gamék:

vs Hellblood
Szabad préda
Inferno vs Inferno
Pyrre és Calh
Jó nagy mappon Pyrre jött ment, fejlődött, de semmi extra nem volt, mikor már megvolt majdnem minden átmentem, elfoglalva Hell egyik várát, itt húztam egy 4. szintű tornyot, shower és még valami, az 5.lvl nem tudtam, mert betámadtak, chain lighninggal operáltam, lévén immunis voltam a villámokra, ennek nem tudott ellenállni az ellenfél serege, s győztem.

vs Laca
Észak vs Dél
Stronghold vs Fortress
Gundula vs Tazar
számomra ez a mumus pálya, ezen ismét elbuktam, 3. stronghold miatt no normális spell, se logisztika, se egyéb haladást növelő cucc, igy csak vánszorogtam, benéztem az utópiát is, az összes thunder elhullott, a szigetekre ki sem mentem, mikor Tazar jött, megtámadtam, esélyem sem volt, főleg az erős villám és a sok morál miatt.

vs NG
Én vs Te
Fortress vs Dungeon
Tazar vs Ajit
Sietősre vettem, itt nyerési kényszer volt, ha következő nap szerettem volna jönni, Lion Shield a vizen magabiztossá tett, kihoztam mindkét nyakéket, 1x elkaptam Ajitot, de elmenekült, szerencsére 2 redet sikerült lebontani, 3. héten megtámadtam a várában, mass slow miatt kicsit akadozott a támadás, s jól védekeztek a bentiek, de miután leomlott a fal, nem volt sok hátra.

16 között:
vs Vologya
Rampart vs Dungeon
A kihivás
Mephala vs Arlach
Ettől féltem a legjobban, gondoltam az armoreres hölgy kihuz a léből, óvatosan vágtam neki a pályának, a questek csak 2. hét elejére lettek meg, exp. log, csizma és kesztyű segitségével már jobban haladtam, főleg a chain és a villám immunitás nyakék kombóval még bátor is lettem, sentinel, titánpáncél, csöves utópia, +4 power és knowlidge, majd középen minden ami kell, vár, library.
Átmentem, megütköztünk, szerencsére az implo elmaradt, a chain jól osztott, mire a fák és a törpék megérkeztek a csatába, már vége is volt, hiba a resurrect, a chain +50% gömbbel - 1650 - jobban bontott, a black jól állta a sarat, de utánna már nem volt esélye Vologyának.

8 között
vs Teki1986
A kihivás
Isra vs Christian
Necrokban biztam, Titanos refugee miatt nem volt cammogás, mindenkinek nekimentem, gyűjtve a csontikat. Spell is jó volt, kaptam animate, chain, s persze az villám immunitás nyaklánc, gondoltam innen már baj nem lehet, főleg mert sentinel, titánpáncél,+6 kard.
Hát lett, Christian erős volt, de a recanteer is vele volt, igy a 2 Sith ill a necro és a castle szinte egy az egyben küzdött, no spell, probáloztam némi 550 ice bolttal, de nem sok vizet zavart, simán legyakták a seregem, spell nélkül esélytelenk voltunk.

Még1x Gratula

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 14:50 

Hellotok!

Először is köszönet Muggernak meg Vologyának a szervezésért. Nagyon profik ők már ebben és fáradtságot nem kímélve jól megszervezik mindig a versenyeket.

A H3 támadásnak nagyon örültem. Először is természetesen azért, mert sikerült másodiknak lennem. Reménykedtem benne ,hogy az első háromban benne leszek és ez be is jött. Zomi Dudu méltó ellenfél volt, és jól taktikázott. Megérdemelten nyert. Sorceressen meglepődtem, mert szerintem az angyalok nem voltak olyan jók. Így neki külön is gratula. Én Vologyát vártam az első háromba, de éppen egy hajszállal lecsúszott róla. Valamint az is nagyon jó volt ,hogy mindenki lejátszotta a meccseit. Dícséret Logának meg Hzsoltnak, hogy kicsit gyenge seregük ellenére se adták fel a meccseiket és végig küzdték a versenyt.

Az 1vs1ben Laca és Imperator játéka kellemes meglepetésként ért. Tudtam, hogy sokat fejlődtek az előző BB óta, de hogy ennyire :shock: Most már ellenük se lesz könnyű dolga senkinek szerintem (tisztelet a kivételnek :) ) Meg kell mondjam szerintem az idei lett a leggyengébb 1vs1 verseny. A rengeteg elemental telejesen lebutította a versenyt. Mindezek ellenére természetesen gratula Tekinek meg Sorcinak az első két helyhez, mert nem semmi teljesítményt hajtottak végre, hogy ennyi meccsen keresztül végig tudtak koncentrálni.

A meccseimről csak annyit, hogy Sorceress ellen nagyon sokat bénáztam és lassú voltam. Ezt jól ki is használta ahogy kell és teljesen megérdemeltem a vereséget. Valamint Imperator elleni meccsemet is érdemes megemlíteni, mert ott meg minden bejött. Sajnáltam is szegény Impet. Arch Devil jött a refugeeból, meg kesztyűm volt már az első napon. Bejoinolt 5 Wyvern Monarch,13 Grand elf... A második hét második napján egy lépés híján (mert útban hagyott egy fakupacot, amit nem látott és kénytelen voltam kikerülni) betámadtam a várába...

A társaság meg a hangulat kiváló volt mint mindig :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ssth 2006 máj. 02 kedd, 14:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 14:51 

Ja és Imp ellen még az expert Ballistika is bejött :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 14:53 
Heroes Team

HI!

Gratula Teki!

Valljuk meg őszintén nem olyan nagy meglepetés azért az eredmény! Hiszen Teki már elég régóta ott van az élmezőnyben, és bizony nem mehetett már jó ideje ellene biztosra senki! A szerencse eddig azonban javarészt elkerülte... itt az eredmény ha kicsit neki is kedvez! :wink:

Gratula Sorceress!

"Helyettesem" méltóképpen helyt állt és bár sokan azt hiszik, az ő szereplése sem meglepő, hiszen már a két évvel ezelőtti táborban is letette a névjegyét! Bár azóta 1vs1-től kissé visszavonult, azthiszem méltóképpen tért vissza! 8)

Gratula Ssth!

A végső győzelem most is elmaradt, de nem szabad csüggedned! Ha nem lenne a heroes ilyen, hogy amikor az ember tudja, hogy nagyon jól játszik, és abszolút mindent kihoz az adott szituációkból, de ennek ellenére elbukik/hat, már régen elfelejtettük volna azt a nevet, hogy HEROES OF MIGHT & MAGIC 3. 8) :wink:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 máj. 02 kedd, 16:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 15:47 

Köszönöm a gratulációkat!

Hát igen most elmondhatom hogy szerencsés voltam a BB-n és még azt hogy bevállalósan játszottam, tehát voltak olyan dolgok amiket régebben nem vállaltam volna be.

Akkor lássunk neki a meccseknek.

Csoportmeccsek:
Sorceress vs. Teki
Tower vs. Inferno :)
Hajnalban indultam otthonról azzal a tudattal hogy 10-kor kezdünk. (-kor telefonál Mugger hogy hol vagyok. (vonaton) Hát már itt úgy éreztem hogy vége.

Kertics vs. Teki
Dungeon vs. Fortress
Bastardok Háborúja
Az Online versenyen kitalált taktikát követve Tazarral voltam és szépen 3. héten bementem középre majd a 4. hét 1. napját megvárva átmentem Kerticshez. Kicsit jobbak voltak az értékeim plusz jó varázslataim is voltak így nem okozott igazán nagy gondot a győzelem.

Lzo vs. Teki
Fortress vs. Dungeon (ha jól emlékszem)
Földalatti háború
Szintén jó gyors voltam 3. héten felnéztem a felszínre (4 fekete sárkánnyal vertem le 12 titánt. :) ) De mivel ott nem volt jó relic ezért megvárva a 4. hét első napját kiszedtem középről is a relicet és pont arra járt Lzo is így megtámadtam. Szintén nem volt nagy veszteség. :)

Így másodikként továbbjutottam és mérgelődtem hogy ha nem kések akkor első is lehettem volna.

Csizu vs. Teki
Rampart vs. Rampart
Ellenséges Szomszédok
Bevallom őszintén féltem tőle és joggal is. Pár nappal előbb szedtem fel a kannát és az utópiát de ez nem jelentett semmit. Megint 4. hét 1. napján átmentem hozzá és a Black-ek után nem raktam fel a Recantert. Nem számítottam rá hogy megtámad de igen. Intelligencia + Dungeon falu. Rengeteg manapont és idézni is tudott elementált. Igazából feladtam a meccset de reménykedtem hogy hátha elrontja és így is lett. Föld elementálomat előre küldtem és szépen bontottam a seregét. Folyton a elfeket resurrectálta amit nem igazán értettem hogy miért. Én is őket hoztam vissza mindig mivel elég szépett sebeztek. Aztán egyszer csak megcsillant a remény hogy új kör és eléggé kevés lénye volt már. Hosszas gondolkodás után rájöttem hogyan tudom leütni őket anélkül hogy varázsoljon és sikerült is. Így nyertem.

Adler vs. Teki
Necro vs. Castle
A kihívás
Itt nem kertelek. Mákom volt hogy a vizen megkaptam a Recantert. Ezután csak attack defence-re nyomtam így lett Christian 37 37 14 14 és golden bowja is volt. Mass slow után Adlernak esélye nem volt.

Imperator vs. Teki
Castle vs. Stronghold
Ismét egy erős ellenfél. Senkit nem írtam le és nem hallgattam rájuk. :)
Főcsatáig mind2-en szépen fejlődtünk közel azonos értékeink voltak. Neki sokkal több manája volt és 2x egymás után resistált a meteor showeremre. A lényeim pedig egyre fogytak. 3. körben már csak 1-2 lényem volt. És ez volt a izgalmasabb pillanatom. Sajnos nem tudta megoldani hogy elfogyjon a seregem. 1 küklopsz maradt. (De ha morált kap. :) ) Így jöttek a 120 elementál ami biztosította a túl élést. 3-4 db után felélesztettem a macikat és ezután feladta a harcot.

Sorceress vs. Teki
Castle vs. Necro
Nagyon dúrván nyomtuk az iramot mivel napról napra fejlődtek a hősök és nagyon gyorsan. Refugee-ban szellemsárkány. Ez megalapozta a gyorsaságot. Gyorsan ki a két szigetre húztam mindent. Tower falum volt de nem volt wisdom Isra-nak. 2. hét 2. nap megjött a +5 all kard és indultam a vára felé. Még előtte felvettem a +2 hp artit így a 260 csonti 9 hp-val bírt. Bőven 10 felett voltak az értékeink. Szerencsére hogy a vízen megkapta a bilincset és hogy volt Expert path. neki sokat tudtam lépni és elértem Christiant aki egy artit akart eváltani 3 angyallal. Így eldőlt hogy én lettem az új bajnok.

Nagyon örülök neki és annak hogy végre nekem is kijött a lépés! (Szerencse)

U.i. Megakarták venni szobatársaim a sárkányt mert nekik is tetszik, de nem adom oda. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 17:17 
Heroes Team

Adler: Teki írta, hogy Csizutól félt... majd Imperátornál ismét egy kemény ellenfél... Ergo Te már nem is vagy Tekinek ellenfél... Látod ide jutottunk! :lol: :lol:

Lzo: Nincs még hasmenésed a Föladaltti Háborútól? :lol: :lol:

Energy, többiek: beszámolók?

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 máj. 02 kedd, 17:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 17:29 

Nimbus!
Az már haladás, hogy Hellhez hasonlítasz.
:lol: Ha visszalapozol esetleg, megtalálod Bogpista beszámolóját! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 17:40 
Heroes Team

Hali!

Cat: Hol látsz Te itt széles szájú kisbé... akarom mondani Bogpistát? :lol:

:lol: :lol:

Azt azért nem... annyiban én más vagyok, hogy én elolvastam Bogpista beszámolóját... csak elfelejtettem, hogy olvastam!! :lol: :lol: :oops: :roll: Reggel elfeledtem bevenni a kavingtont! :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 17:46 

Tényleg nem. Hell egy kedves, szőke....nem folytatom, mert megöl, tudja a folytatást. :lol: Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 18:07 

Adler is nehéz ellenfél lett volna ha nem jön a Recanter. Ott annyira befolyásolta a végeredményt hogy nem mondhattam szoros meccsnek. Egyébként ez volt a visszavágás a múltkori Bastardok háborújáért. :)

Mesteremtől nem félek mert vele már játszottam eleget. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 18:31 

Sziasztok!
Gratula a rendezőknek és Tekinek!

A játékokról röviden első gamem Titivel a versenyfutás az ellenséggel.Én stronghold ő castle! Szépen gyüjtögetünk majd a 3 vagy 4 hétvégén megütköztünk a cursed groundon. Jobb értékei voltak kicsiel, de az egységeiből nem sok volt! Nagyon jo csata volt. Az egyetlen nehéz mecsem volt. Gurnisson ballistaja nagyott ütött azzal a 42 hpjaval ami megmaradt:D
A második mecsem Horyval volt a erők próbáján! Inferno vs dungeon! Hory nem nagyon mozgott a pályán azóta se jöttem rá miért! Értékei a 8at se érték el, ezért a +5 kard a 2 library után megtámadtam és simán győztem!
A 3 mecsem Koko ellen volt Dungeon vs Inferno! Relikvia örző mapon,hiába voltam gyorsabb 3 itemet is kiszedtem előle. A fullos utopiája miatt értékei sokkal jobbak voltak! Volt meteorom és beállt hozzám 35 earth elemental:) Lemeteorozam a démont majd körbevettem a fekete sárkányomat elementálokkal és nyertem! Viz elementálom volt ,de a chain miatt gyorsan eltávoztak!
A 16 között Muggerrel játszottam a metro mapon! Fortress vs Castle volt!
Elég sok hibával játszottam és sok egységet is veszitettem, de a a második váram necro volt és kaptam resurrectet! A campben volt 1 chaos hydra így nem lett nagy gond 1 hidra elvesztése a majdnem fullos nagabankban, ahol véletlenül nem raktam vissza a tárgyaimat:Ddddd A főcsatában az értékeink nagyából azonosak voltak! Hiába voltam gyorsabb a titanokat is legyőztem a mana duplázáson kivül semmi hasznos nem volt! A dupla mana és a resurrect miatt feladta mugger a küzdelmet!
A 8 között Hitehagyottal küzdötem a Észak vs dél 2 mapon! Rampart vs castle volt! Nagyon jó mágiám volt, de neki volt recanter és 1300 körüli lightigbolt! A hiba a nyakamba lévő immunis tárgyban volt:D Igy elég simán nyertem!
A 4 között Teki volt az ellenfelem!A map ugyanaz! Castle vs Stronghold! Valójában mivel nem volt recanterem semmi esélyem nem volt Teki ellen! Az hogy majdnem nyertem az ő hibájának köszönhetem ,ha már az elején legyárt egy elementált akkor vége! Igaz hogy resistalt a angelem 2szer is ,de hát azért volt skillem rá meg az összes magic resistant növelő tárgy! Az 1 cylopsz azért is fájó, mert az egyik csatában a might gorgonok ellen az egyik morált kapott és elvitt egy angelemet!(és akkor moral se kellett volna a főcsatában) Ezért valamit kellene tenni az earth elementalal mert az túl durva lett, az implonál is sokkal durvább mert azt nem lehet resistálni sem! Ssthnak is hiába volt gömbje meteorja 140 elementálból nem sokat ölt meg! (sorceress ellen)
A utolsó gamem Stth ellen Merlin próba tétele volt! Necro vs Castle! Nem sok kedvem volt már játszani, így a csatáimat quick kombatal játszottam!
Ssth refugban Archdevilt kapott és még sok más beállt hozzá így nem eröltettem meg magamat castlet se húztam! A sárkányt így is megkaptam :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]