Sziasztok!
Gratulálok Teki! Nemhiába, no, mellettem ültél végig!

Gratulálok a többieknek is! Az eredmény számomra nagyon meglepő, én Ssth-t vártam a dobogó legfelső fokára!
Most pedig írok némi élménybeszámolót:
Csoportmeccsek:
1. Szabad préda:
Laca (Tower - Neela) vs.
NG (Rampart - Mephala)
Úgy tűnik, hogy a multi map verseny legjobbjai közül mégsem alkalmas mind egy jó multi meccs lebonyolítására! Ilyen pl mindkét mapom, és szerintem ez is! (bocs Kertics)
Amikor a droid láncon (6 droid) végigadom a sereget és utána az utsó droid még egy hetet lohol a szinte egy helyben dekkoló főhősig, az szerintem hosszú map!
Ennek ellenére ezt a meccset élveztem, hibának találtam, hogy a map bal felső sarkában lévő toweremtől a legtávolabbi bányák a gem bányák voltak...

Ezek a map jobb felső és bal alsó sarkában helyezkedtek el! Szerencsémre azonban szinte minden második res kupac gem volt!

Így a titán húzása után még mindig tele voltam gemmel!

Ezzel el is kezdődött a hétvégi mákdömpingem, azt hiszem a lucky kupára még jó vagyok.

Az első héten a két refugee egy titán és két naga queen volt… A harmadik héten aztán átmentem a szellemsárkányokon a nagákkal és a titánokkal. Mivel az utánpótlás seregre túl sokat kellett várni, Neela céltalan bóklászásba kezdett, meglett az ellenfél pandorája, libraryja, golden bowja…

Aztán befoglaltam a jobb felső sarokban lévő dungeont, majd a mana duplázás után az ellenfelem vára közelébe tévedtem… Mephala nem habozott, kitámadott a csonka sereggel érkező Neelára! Miután serege nagy részét sikerült lebontanom, bemenekültem a nemrégiben befoglalt közeli várba, majd a két kör múlva érkező egyéb egységekkel megostromoltam a rampartot! Az ostrom rövid volt, a golden bow jó szolgálatot tett!
2. Észak vs. Dél:
Laca (Fortress - Tazar) vs.
Adler (Stronghold - Gundula)
Ettől a meccstől azt hiszem okkal tartottam…
Az első hét végére megvoltak az első küldik és az egyik vár, a második hét végére az utópia (+5 all kard, sárkány sisak…) és a többi küldi, majd a harmadik hét közepe felé beütöttem a giantokat és átnéztem Adler libraryjába. Gundula megrohamozott és itt támadott meg! Mivel Adler másik két vára is strong volt, nem sok jó varázslata volt, Tazar ellenben 900-as villámokat lövöldözött. Ennyi morált ember még nem kapott, mint Tazar, Adler elvérzett…
3. Nyugat vs. Kelet:
Laca (Stronghold - Gurnisson) vs.
Hellblood (Stronghold - Crag Hack)
Kedvenc mapom…
Tomb: +10 vért…, tenger: +10 sisak, szandál… Itt már mindenki engem szidott…

A refugee efreet szultánt adott, így 2 szultán és 3 villámmadár elég is volt a pálya végigveréséhez…
A második hét második napján mentem át a greeneken, majd rögtön el is kaptam a bóklászó Craget. A csatából menekült, majd a köv körben bevettem az üresen hagyott várat! Hell közben kiszedte a +5 all kardot és a random relicjét (kanna), majd Craggel az örvény felé indult, megverte a kétszer 12 redet, majd egy mozgás híjján ki is kötött nálam! Én közben felrohantam a fenti várához, azt bevettem, megcsináltam egy küldit is, majd megvertem a redeket és ravaszul Gurnit ráállítottam a térkapu kijáratára. Köv körben jött is Hell…

A két várból kitermelt sereg ellen nem sok esélye volt a túltápol Cragnek…
Egyenes kieséses meccsek:
4. Nyugat vs. Kelet
Laca (Castle - Caitlin) vs.
Kady (Inferno - Pyre)
Virult ám a fejem, mikor ismét ezen a mapon játszhattam…
A refugee ismét Laca szolgálatában…

Egy ősi maci jött az első nap, így ismét nem jelentett problémát a pálya végigverése… A másik váram egy tower volt ráadásul…
Kicsit lámáztam a végén és nagy kapkodásban elfelejtettem manát tölteni, így egy nappal később tudtam átmenni, a 2.hét 4. napon Sajnos Kady sem passziánszozással töltötte idejét, így Pyre a közelben várt rám… Egy mozgás híjján el is ért volna, de a szerencse és a mocsár jó szolgálatomra volt!

A cursed groundon ugyanis végem lett volna; visszahúzódtam a mocsár szélére, de Pyre inkább visszahúzódott és közben megszerezte a +5 all kardot! Én sem tétlenkedtem, a towerben lvl5 mage guildot húztam (impló) Ezután átrobogtam Kadyhoz. Kemény összecsapás volt, Pyre 30-asával idézte a tűzelementálokat, Caitlin pedig mindegyikre implóval válaszolt, a manák elfogytak, a megcsappant sereg Pyre menekült. Caitlin manát töltött, majd tovább mentelt, közben még egy kis utánpótlást is sikerült beszereznie… Pyre kitámadott, ismét ment a harc a tűzelementálok és az impló között, szerencsémre pont annyi manám volt, hogy minden egyes elementált le tudtam volna implózni… Így Kady chainelt majd ismét lépett. Ez a húzása az utsó arkangyalomtól is megfosztott. Ezután kaptam egy kis toweres sereget

majd betámadtam a várába, ismét kezdődött az elementál – impló harc, mivel erre a csatára Pyre-nak csak 27 csontváza maradt, gyorsan fogyni kezdtek, így Kady feladta! Jó meccs volt!!!
5. Észak vs. Dél:
Laca (Rampart - Mephala) vs.
Sorceress (Inferno - Pyre)
A szerencse (Cat keze) ismét mellém szegődött, jól ismert pálya volt ez számomra, Sorci bevallása szerint még nem játszott rajta, kicsit megnyugodva vágtam neki a game-nek…
Talán nem kellett volna, ellámáztam a lehetőséget! A szerencse itt is velem volt, sajnos nem használtam ki eléggé. A vizen +12-es pajzs és szandál, egy ládában +1 speed nyakék volt, Mephala jól haladt, találtam harcos fejét, karját, törzsét és derekát, természetesen az első hét végére a váramban pihentek…

A második váram szintén Rampart volt, amit az első hét végére sikerrel húztam fel! A lénytöbblet nyugalmában kóvályogtam össze-vissza! Így utólag látom, hogy a második heti lénytöbblet is elég lett volna egy áttöréshez és egy esetleges győzelemhez, hisz ekkor még hasonló értékeink voltak! Én ehelyett az utópiát választottam, amely majdnem maxos volt, rossz taktikával sikerült elbuknom egy goldot és 7!!!!! unikornist! Az érte kapott +5 all kard nem volt elég vigasz, utána behoztam a szigetről a +5 spell power vértet és a kannát, a főváramban resurrect várt. De Sorcinak ekkor már 41-es attackja volt, Mugger utasítására (lejárt az időkeret) jött is át! Mivel közben nekem is lett 39-es defensem még mindig nyugodt voltam, Mephalánál 123 törpe, majdnem 200 centaur, nagy gond nem lehet. Aztán lett!
A lénytöbbletem iszonyatos előnyhöz juttatott, már előre örültem, de ekkor Sorci a 38-as spellpowerével elkezdett earth elementálokat idézgetni! Csupán 140 db jött egy idézésre (5600 hp…)
Hiába bontottam le minden élő egységét, nem menekülhettem el, pedig ez esetben nyerem a játékot!
Tudom, hogy teljes mértékben a szabályok szerint jártunk el, ez a vereség mégis nagyon lelombozott…
Üdv: Laca