Helló
Az első héten ki kell szabadítanod Izabellát, aki a Haven vár mögött jobbra, a toronyban van, nálam többszöri újraindítás után is Pit Lordok őrizték, szerintem nem lehet eltéveszteni.
Hát igen, kemény rohamok jönnek az elején, érdemes mind a két tápoló helyet sűrűn látogatni és nem ész nélkül építkezni mert akkor nem lesz pénz seregre! A rohamok ahogy én láttam, egyre gyengülnek, valahogy ki kell tartani, aztán meg kell keresni a 3 darab obelisket és utána a Grál, az így feltúrbózott várral már könnyedén lehet nyerni.
Az infernos játék már fifikásabb, ott menekülni kell és menedékről menedékre kijátszani a téged üldöző lovaghősöket!
Így első próbára csodálatosan szép a játék, rendkívül látványosak a varázslatok effektjei, főleg a tűz alapú támadások! Végre az inferno sem az egyik utolsó a sorban, a 4-es szintű Sucubbus távolsági támadása és visszatámadása, a továbbfejlesztett Sucubbus lánc tűzlövése rendkívül hatékony, a Pit Lord pedig varázsol, ráadásul területsebző varázslatai vannak! Végre használható ez a vár is, nekem legalábbis nagyon tetszik. Féltem ettől a négyzetes csatatértől, de egyelőre úgy tűnik jól működik, nem hiányzott a hatszögű tábla. Az, hogy alul látszik melyik lény mikor következik, nagy stratégiázást tesz lehetővé, szerintem hatalmas ötlet.
A lovagvárban jó ötlet volt a griffet előléptetni, bár meglátásom szerint az íjász után a második célpontot ő képviseli...

Nagyon használható lett így felerősítve, főleg a légitámadása durva, nagytömegű, elérhetetlen lövő lények ellen ideális, várostromnál pedig nélkülözhetetlen. A paladin nagyon szép lett, de kicsit gyengus a speciális képessége, a gyógyítás, viszont brutális a sebzése, teljesen odavoltam tőle, már egy-két lovas is nagy erőt képvisel. Csak akkor esett kicsit vissza a csodálatom, mikor belefutottam néhány halállovagba, ezek még mindig überelik a paladint, az utáncsapás képességük pedig halálos. Az angyal, sőt még az arkangyal is nekem kicsit lassúnak tűnik, és keveslem az egyszeri feltámasztást is. A pap és az inkvizítor szerintem gyengus, lehet azért, mert egyszer csatlakozott hozzám 35 lich is...
Ami a legjobban megfogott az a lények animációja. Végre! Bár túl sok lénnyel nem futottam össze, de amit láttam az nagyon tetszik. A war dancer vagy micsoda a természetvárból, a sunnyogó járásával, egy nidzsához hasonló pengehasználatával, ráadásul mikor meghal az egyik kardos kezét az égnek veti! Hatalmas. A hidra mikor meghal, egyik fejét a másik után dönti a földre, a szellemek füstté válnak meg hasonlók, szóval nekem ez tetszik az egészben a legjobban! Tuti megveszem én is, kár hogy a magyar verzió jóval később jön mint az angol...