Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 15:10 

Tassadar22 írta:
Először nekem is hibásan töltötte le, de másodjára már jó lett.

Valószínűleg azért, mert mélyen tisztelt UBISOFT barátunk pontban 6-kor töltötte fel a szerverre, hogy ne tudják előbb letölteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 15:24 

Kérnék valamit tőletek.
Nem tudom, ki tudja, ki nem, de nekem nem normális net kapcsolatom van, a letöltés korlátja 2 MB.
Így itthonról nem tudom leszedni a demót.

Ha felkerül ide az oldalra, nagyon örülnék, ha minimum két részbe tudnátok majd felrakni, ugyanis egy 512 MB-os pendrive-om van, amin ha elmegyek valahová, tudok adatokat hazahozni vele. Mivel a demó nagyobb, így ezen az úton sem juthatna el hozzám. Ha viszont két darabban le lehetne tölteni, akkor hazahozhatnám. Remélem ha ide felkerül, szétbontjátok két darabra és én is élvezhetem majd kb. egy hét múlva a demót.

Ha ide nem kerül fel a demo, akkor meg kell várnom az egy hónap múlva megjelenő újságokat, annyit meg nem szeretnék várni. Gondolom ti is nehezen tudnátok még egy hónapot várni, mire kézhezkaphatjátok azt, amit kis segítséggel másnap megkaphatnátok. Remélem megoldható. Előre is köszönöm, ha összejön a dolog!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 15:24 

Teklberry írta:
Akit még érdekel esetleg a Heroe of Might and Magic 5 demoja a sok negatív okostojás után:
www.gamershell.com/download 13278.shtml

Nem érzem magam negatív okostojásnak, de köszi a jelzőt... :evil:
Biztos, hogy meg fogom venni a gamét, de azért már hagy írjam le, infóként, hogy mi a véleményük a gurusoknak a játékról, jó? :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 15:46 

Pozitív okostojás esetleg?????????? :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 16:24 
Heroes Team

Sziasztok!

Vologya Mester volt oly bátyám s kiírta nekem egy CD -re a demót, tehát ha valaki hajlandó érte Soroksárra elzarándokolni én szívesen másolok belőle a szükséget szenvedőknek! :)

Tudomásom szerint az oldalra - a nagysága miatt - nem fog felkerülni a demó.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 16:51 

cat írta:
Pozitív okostojás esetleg?????????? :lol: :lol:

esetleg pozitív HÍMes tojás... mondom: esetleg :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 17:17 
Heroes Team

Addig jó, amíg nem H5N1 pozitív az a tojgli! :) :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 17:26 

Kipróbáltam a demót és csak jót mondhatok. A grafika király, nem akadozik, és még csk egyszer fagyott ki (de sztem azt a Windows-tűzfal csinálta). Az inferno-van voltam és sikerült a seregembe valami 280 Horned Overseer-t és 30 Pit lord-ot szerveznem.

Szóval szerintem a demó nagyon jól sikerült.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 17:39 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

Vologya Mester volt oly bátyám s kiírta nekem egy CD -re a demót, tehát ha valaki hajlandó érte Soroksárra elzarándokolni én szívesen másolok belőle a szükséget szenvedőknek! :)

Tudomásom szerint az oldalra - a nagysága miatt - nem fog felkerülni a demó.

Üdv. Mugger

Kedves Mugger!

Én arra gondoltam volna hogy valamelyik oldal letöltési linkjét feltudnánk használni.Szerintem nem lesz semmi kifogásuk ellene.Mármint akinek a linkjét belinkeljük.Így nem lehetne megoldani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 17:49 

Beorn the Shapeshifter írta:
No, ámberek, nem akarok mindenkit elkeseríteni (de fogok), de a mai napon megjelent PC Guruban volt egy cikk a Heroes 5-ről, annak is egy nem-egészen-kész-tesztverziónak-minősített variációjáról. E szerint a játékban nincs szinte semmi AI, helyette egy szkripthalmaz az egész. Igaz, hogy szép, meg jó, meg folytatja a H3 vonalát, meg van benne egy csomó újítás, de ez így nagyon gáz... :evil:

Igen, Adler, Te tényleg megmondtad előre. Sajnos neked lett igazad! :cry:

Ha csak annyi a baj, hogy buta az ai akkor nincs gond! Melyik játék nem egy script halmaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 20:29 

szevasztok!

régen halogatom már a 4+ éves konfiguráciom felujítását/lecserélését (eddig mindig az aktulális heroes megjelenésekkor vettem új gépet), és most az új rész megjelenése adhatna egy erős impulzust ehhez...

sajnos a demo már csak nagyon szaggatva indul el, és azonnal le is fagy, igy nem tudom megitélni milyen a játék, kérek mindenkit, hogy véleményezze objektiven, hogy érdemes-e invesztálnom :wink:

köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 23:39 

én kipróbáltam a kampány részét és hazavágott a gép úgy hogy csak lestem, megpróbáltam vagy 5x de mindig akkora túlerőben volt hogy felmorzsolt szempillantás alatt esély nélkül, valakinek sikerült megcsinálni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 15 szomb., 11:11 

Sziasztok!

Letöltöttem a demot, de van egy kis gondom vele. Ha el akarok indítani egy pályát akkor a játék kivág az asztalra és kész. Van valakinek valami ötlete hogy miért van ez?

Üdv,Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 15 szomb., 11:36 
Heroes Team

titi írta:
Sziasztok!

Letöltöttem a demot, de van egy kis gondom vele. Ha el akarok indítani egy pályát akkor a játék kivág az asztalra és kész. Van valakinek valami ötlete hogy miért van ez?

Üdv,Titi

Szia Titi!

Vologya mesternek ugyan ez a problémája, de még nem sikerült rájönni mitől, pedig már 1G Ram van a laptopjában! :(

Nálam az asztali 2.6 Celeron/512 Ram/128 -as videókártyával szaggatás nélkül szuperül műxik.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 15 szomb., 13:20 

Manci_hu: ÉRDEMES :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 15 szomb., 13:35 

én is teszteltem
az én konfigomon is elfut, igaz nem gyorsan:
1.7 celeron, 256mbyte ram, gef3ti200
800x600 ba levettem a felbontást
valamivel jobb lett mint az open beta
bár igen zavaró számomra a külső világ, lehetne egyszerűbb is
secondary skillek pedig egyenlőre átláthatatlanok, bár van néhány ismert
épitkezésnél csak fokozatosan jelennek meg az épületek

csata jó, bár nekem nem tetszik hogy néha megváltozik a sorrend
karatézó impek nem semmi:)

egyenlőre ennyi, nekem némi beruházást kéne eszközölni, hogy szépen gördülékenyen fusson

multi:
hát szerintem marad a h3
ugyanis ez lassu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 15 szomb., 14:57 

Hakunamatata

A haven kampány első pályáján az első piros hero támadást meg lehet oldani. Nekem legalábbis sikerült, ezután már nyugodtan bolyonghatunk.

Az irányítása kissé fura és a skillek tényleg kuszák még.. de szerintem jó lesz ez. hál istennek visszanyúltak a 3hoz.

Lesznek itt még komoly csaták :)

Szotyibácsi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 15 szomb., 17:06 

vki tudja h a heaven campign-ban mert van vege 7 nap mulva a jateknak? probaltam en mar mindent, hol elfoglaltam a semleges varat hol az ellensegest, mindenkepp vege 7 nap mulva. gondolom amiatt mert nem szabaditom ki a vkit (nem jut eszembe a neve) esetleg vmi otlet h merre van, mit kell csinalni?
termeszetesen a H5 demorol van szo (bar ez 1ertelmu gondolom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 15 szomb., 17:36 

Helló

Az első héten ki kell szabadítanod Izabellát, aki a Haven vár mögött jobbra, a toronyban van, nálam többszöri újraindítás után is Pit Lordok őrizték, szerintem nem lehet eltéveszteni.

Hát igen, kemény rohamok jönnek az elején, érdemes mind a két tápoló helyet sűrűn látogatni és nem ész nélkül építkezni mert akkor nem lesz pénz seregre! A rohamok ahogy én láttam, egyre gyengülnek, valahogy ki kell tartani, aztán meg kell keresni a 3 darab obelisket és utána a Grál, az így feltúrbózott várral már könnyedén lehet nyerni.

Az infernos játék már fifikásabb, ott menekülni kell és menedékről menedékre kijátszani a téged üldöző lovaghősöket!

Így első próbára csodálatosan szép a játék, rendkívül látványosak a varázslatok effektjei, főleg a tűz alapú támadások! Végre az inferno sem az egyik utolsó a sorban, a 4-es szintű Sucubbus távolsági támadása és visszatámadása, a továbbfejlesztett Sucubbus lánc tűzlövése rendkívül hatékony, a Pit Lord pedig varázsol, ráadásul területsebző varázslatai vannak! Végre használható ez a vár is, nekem legalábbis nagyon tetszik. Féltem ettől a négyzetes csatatértől, de egyelőre úgy tűnik jól működik, nem hiányzott a hatszögű tábla. Az, hogy alul látszik melyik lény mikor következik, nagy stratégiázást tesz lehetővé, szerintem hatalmas ötlet.

A lovagvárban jó ötlet volt a griffet előléptetni, bár meglátásom szerint az íjász után a második célpontot ő képviseli... :lol: Nagyon használható lett így felerősítve, főleg a légitámadása durva, nagytömegű, elérhetetlen lövő lények ellen ideális, várostromnál pedig nélkülözhetetlen. A paladin nagyon szép lett, de kicsit gyengus a speciális képessége, a gyógyítás, viszont brutális a sebzése, teljesen odavoltam tőle, már egy-két lovas is nagy erőt képvisel. Csak akkor esett kicsit vissza a csodálatom, mikor belefutottam néhány halállovagba, ezek még mindig überelik a paladint, az utáncsapás képességük pedig halálos. Az angyal, sőt még az arkangyal is nekem kicsit lassúnak tűnik, és keveslem az egyszeri feltámasztást is. A pap és az inkvizítor szerintem gyengus, lehet azért, mert egyszer csatlakozott hozzám 35 lich is... :D

Ami a legjobban megfogott az a lények animációja. Végre! Bár túl sok lénnyel nem futottam össze, de amit láttam az nagyon tetszik. A war dancer vagy micsoda a természetvárból, a sunnyogó járásával, egy nidzsához hasonló pengehasználatával, ráadásul mikor meghal az egyik kardos kezét az égnek veti! Hatalmas. A hidra mikor meghal, egyik fejét a másik után dönti a földre, a szellemek füstté válnak meg hasonlók, szóval nekem ez tetszik az egészben a legjobban! Tuti megveszem én is, kár hogy a magyar verzió jóval később jön mint az angol... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 15 szomb., 18:58 

Hi mindenki! Ha valakinek nem lenne teljesen világos a skillek és abilitik viszonya :D , akkor itt egy link a problémára: http://www.the-genies-lamp.com/heroes_5_main.htm. Szerintem elég jól kitalált ez a rendszer, mert minden skillhez tatroznak általános "abilitik" (magyar nyelv rulez! :D ), és olyanok is amik csak bizonyos fajjal és más képességekkel együtt érhetők el, és a komolyabb abilitik között azért vannak elég durvák is :D . A link szerintem a béta idején íródott, tehát lehet, hogy nem teljesen pontos ott minden, meg lehet, hogy a demoban sokminden nincs benne, márcsak ugye a két faj miatt is, de azért akit érdekel az bogarászgassa nyugodtan.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]