Sziasztok!
Unalmas nyári óráimban nekiálltam a korábban említett Legnagyobb uralkodók című pályának. (Ez az, amelyik rengeteg gondot okozott rengeteg játékosnak, lásd előbbi oldalak...)
Akkor beégtem azzal, hogy a régi verziót csináltam meg, de éppen ezért bosszantott a dolog, és most nekiálltam a jó verziójú térképnek.
Röviden arról, hogyan lehet végigcsinálni (szerintem!):
Kell a jó hős (Nimbus említette, hogy a kezdő hős nem elég, jobb kell), aki nálam Mephala volt. Kellenek a jó skillek, ami nálam a a wisdom-earth-water-fire magic, logistic-armorer-leadership-luck lett. Big Joe írta, hogy nála a water magic a legfontosabb, a fire pedig nem annyira. Engem gyakorlatilag az expert tűzmágia húzott ki a bajból, a berserkerrel és vakítással.
Szóval, kellenek a jó varázslatok, nálam a berserker, klónozás, vakítás, élesztés volt a legfontosabb. Artifactokból nem volt túl jó a kezdés, talán a csizma segített sokat, a feketepiacon talán egy +4-es buzogányt tudtam venni meg egy kesztyűt.
Az építkezés Nimbus szerinti módon zajlott, pénz-lények (de csak angyal!) sorrendben. Miután sok pénzem volt, és mindenhol angyalok, a mocsár felé törtem ki a 6-7. hét körül, 21 arkangyallal, más nem volt nálam. Szerencsém volt, mert a mocsáriak a világ másik végén voltak, két várat elfoglaltam gond nélkül, ekkor szerezte meg Mephala a logisztikát és a vízvarázst még csak.
Lzo jött át a sárkányoktól, őt nem tudtam elkapni, mert brutális volt, el kellett szaladnom. Szerencsére ő is hazament erősítésért, én is, így kb. újra 25 arkangyallal jöttem le, elkaptam Gelit, meg pár hőst, némi artifactot is zsákmányoltam..
Ezután láttam, hogy Lzo kirabolta a Dragon utópiát, és rettegtem, de nemsokára minden mindegy alapon összefutottunk, kb. 40 arkangyalom volt, neki meg olyan 50 aranysárkány és a teljes csapat! Megvertem kb. 10-szeri alkalommal és a tome of air magic volt nála!!!!
Na, innentől nem volt annyira nehéz

, a 4. hónap végére elfoglaltam a felvilágot. (511-nél) Ha lett volna air magic skillem, még előbb ment volna...
Én is a Grálnál léptem át az alvilágba, Grált elvitték előlem. Az ördögöket kezdtem elfoglalni, de a főördög (valami Krityo

) még erős volt a 220 arkangyalnak! Ezért átnéztem a nekróknak, ahol Szilvitől elvettem a tome of earth magic könyvet! Volt már town portal is, innentől meg nincs megállás. (Egyébként az alvilágban a fekete sanyiknál és a nekróknál lehetne a várban town portal, de nem volt a 10 várban !!!!!!!)
A vége 128 nap lett, 446 pont (asszem, mint Big Joe-é).
Az egész pályán a kezdés a legfontosabb, én kb. 30-40-szer restartoltam, hogy a csizmát kapjam és valami jó hőst!
Na, köszi, hogy meghallgattatok

, kimostam a nevemet egy blamázsból

, nekem ennyi kellett!
Krityó