Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jún. 29 kedd, 22:19 

smileyhead írta:
Üdv!

Nem tudom észrevette-e már valaki de a szövetséges AI seregét be lehet dozerolni skeletonná a skeleton transformerben merthogyha megáll a váradban akkor van egy kör lehetőséged rá. Nagyon lol próbálja ki mindenki i :!: :!: :lol:

Ez jól hangzik! Nekem még nem tűnt fel.
De meg fogom próbálni!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 01 csüt., 12:14 

TeoZ írta:
Űűűűűűűűűűű.
Ha valakinek véletlen sikerül megszerzni a grailt, az vigye be a Confluxba. Sztem örülni fog az összes létező varázslatnak!

Az jó csak az a baj, hogy nincs meg semmelyik kiegészitõ :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 15 csüt., 10:56 
Heroes Team

Sziasztok!

Unalmas nyári óráimban nekiálltam a korábban említett Legnagyobb uralkodók című pályának. (Ez az, amelyik rengeteg gondot okozott rengeteg játékosnak, lásd előbbi oldalak...)
Akkor beégtem azzal, hogy a régi verziót csináltam meg, de éppen ezért bosszantott a dolog, és most nekiálltam a jó verziójú térképnek.
Röviden arról, hogyan lehet végigcsinálni (szerintem!):
Kell a jó hős (Nimbus említette, hogy a kezdő hős nem elég, jobb kell), aki nálam Mephala volt. Kellenek a jó skillek, ami nálam a a wisdom-earth-water-fire magic, logistic-armorer-leadership-luck lett. Big Joe írta, hogy nála a water magic a legfontosabb, a fire pedig nem annyira. Engem gyakorlatilag az expert tűzmágia húzott ki a bajból, a berserkerrel és vakítással.
Szóval, kellenek a jó varázslatok, nálam a berserker, klónozás, vakítás, élesztés volt a legfontosabb. Artifactokból nem volt túl jó a kezdés, talán a csizma segített sokat, a feketepiacon talán egy +4-es buzogányt tudtam venni meg egy kesztyűt.
Az építkezés Nimbus szerinti módon zajlott, pénz-lények (de csak angyal!) sorrendben. Miután sok pénzem volt, és mindenhol angyalok, a mocsár felé törtem ki a 6-7. hét körül, 21 arkangyallal, más nem volt nálam. Szerencsém volt, mert a mocsáriak a világ másik végén voltak, két várat elfoglaltam gond nélkül, ekkor szerezte meg Mephala a logisztikát és a vízvarázst még csak.
Lzo jött át a sárkányoktól, őt nem tudtam elkapni, mert brutális volt, el kellett szaladnom. Szerencsére ő is hazament erősítésért, én is, így kb. újra 25 arkangyallal jöttem le, elkaptam Gelit, meg pár hőst, némi artifactot is zsákmányoltam..
Ezután láttam, hogy Lzo kirabolta a Dragon utópiát, és rettegtem, de nemsokára minden mindegy alapon összefutottunk, kb. 40 arkangyalom volt, neki meg olyan 50 aranysárkány és a teljes csapat! Megvertem kb. 10-szeri alkalommal és a tome of air magic volt nála!!!!
Na, innentől nem volt annyira nehéz :D , a 4. hónap végére elfoglaltam a felvilágot. (511-nél) Ha lett volna air magic skillem, még előbb ment volna... :lol:
Én is a Grálnál léptem át az alvilágba, Grált elvitték előlem. Az ördögöket kezdtem elfoglalni, de a főördög (valami Krityo :lol: ) még erős volt a 220 arkangyalnak! Ezért átnéztem a nekróknak, ahol Szilvitől elvettem a tome of earth magic könyvet! Volt már town portal is, innentől meg nincs megállás. (Egyébként az alvilágban a fekete sanyiknál és a nekróknál lehetne a várban town portal, de nem volt a 10 várban !!!!!!!)
A vége 128 nap lett, 446 pont (asszem, mint Big Joe-é).

Az egész pályán a kezdés a legfontosabb, én kb. 30-40-szer restartoltam, hogy a csizmát kapjam és valami jó hőst!

Na, köszi, hogy meghallgattatok :lol: , kimostam a nevemet egy blamázsból :? , nekem ennyi kellett!
Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 15 csüt., 11:01 

Rég nem olvastam már ennyit! :P

Üdv
by Deni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 16 csüt., 11:38 

Sziasztok, azt próbáltátok már, hogy az altar of transformationre úgy álltok rá, hogy minden lényetek más várból van, és a lények szintje is különbözik? Néha beadja a gép a "neutral" egységeket, úgymint halfling, nomád, sharpshooter, enchanter, war zealot, nightmare, gorynyches, a 8. szint meg fearie sárkány.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 16 csüt., 19:39 

Egy jó tipp:
Jácc sokat a Heroes 3-mal, mert az egy nagyon jó játék! :wink: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 szept. 17 pén., 11:07 

Szoktam :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 15:40 
Heroes Team

Sziasztok!

Egy kicsit szertném feldobni e méltánytalanul elhanyagolt topicot.
Ezért csokorba szedtem néhány olyan tippet, amely segíthet az esetleg most kezdő Heroes-osoknak. (Én például sokat tanultam ebből a topicból.)

- A pályán elhelyezett lényjavítóban az 1-es szintű lényeket ingyen a 2-3-4 szintűeket kevesebb aranyért javíthatjuk, mint a saját várban.
- Kevés vár (Market) birtoklása esetén érdemes a pályán lévő Trading Post épületetben adni venni a nyersanyagokat, több Market esetén a várban érhetünk el jobb árfolyamot.
- A pályán lévő Stables ingyen feljavítja a Cavaliereket, és ha jól emlékszem a Black Knight-okat.
- A Skeleton transformerben nem csak skeletonoket, hanem Csontsárkányokat is előállíthatunk a hetesszintű lényekből (Sárkányok és Hidra).
- Ha a nap végén bányához érkezünk, rakjuk ki az összes lényt, csak a leggyorsabb maradjon nálunk, így a következő nap több lépése lesz a hősnek.
- A bányába katonát akkor tudunk tenni, ha a hős a bányában áll és megnyomjuk a SPACE-t.
- Minden ami "megközelíthető" aktiválható a SPACE megnyomásával (Pl. örvény, térkapuk, épületek stb.), így lépés veszteség nélkül "közlekedhetünk" illetve használhatunk bármit ahol éppen áll a hős.
- Az örvényben a csapatunk egyik lényének darabszáma feleződik. Ez ellen védekezhetünk a megfelelő artufackt-tel, azzal hogy csak 1 db lényt viszünk magunkkal, vagy a sereg mellett viszünk 2db egyes szintű lényt, mert így az fog megfeleződni.
- A vártípushoz tartozó talajon Pl. Tower-hó, Fortress-mocsár az adott vártípus lényei büntetés nélkül mozoghatnak terepismeret nélkül is.
- A szövetséges várában a tavernában vehetük Hero-t.
- A szintlépést adó fát csak akkor látogassuk meg, ha már egyébként is erősek vagyunk, mert lényegesenn könyebb 1. szintről 2-re jutni, mint pl. 30.-ról 31.-re.
- Expert Dispell varázslattal felrobbanthatóak aTower vár fala előttt lévő aknák.
- Kiváló taktikai lehetőség Arkangyal sereggel expert klón varázslattal nyomulni, mert a Klón angyalok is tudnak feltámasztani.
- A Force Field varázslat kiváló taktikai fegyver.
- A vakított lényt is lehet teleportálni - blokkolni az ellenfél lövőit.
- Az exfert szintű tűzmágia esetén a Blindelt lény nem üt vissza a támadójának.
- Ha várostromkor van ballistic skillünk a vártorony lövészei után mi jövünk és varázsolhatunk egyet bármilyen gyors lényei is vannak az ellenfélnek.
- SoD-ban a vártorony lövészei irányíthatóak, ha van megfelelő képzettségünk.
- A halott egység nem éleszthető, ha más lény a tetemére áll.
- A várkapu nem csukódik be, ha halott egység fekszik rajta.
- A várkapu nem nyílik ki, azaz blokkolható, ha egy lényt állítunk közvetlen eléje.
- Tengeren hajózva NE! viseljük a sebesség csizmát, mert így többet léphetünk.

Most ennyi jutott esezmbe, ha valamit még érdemesnek tartotok közkincsé tenni írjatok.

Üdv. Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 16:10 

Szia!

Badge of courage bug kihasználása
tárgyak eladásánál levő bug kihasználása (néha egy drágább áráért akarja megvenni a vackokat is.)
A pikeman/halberdier immunis a champion juting bonusára (legalábbis én úgy vettem észre
Ha hatalmas csata van és te véded a várat, és szeretnéd feltámasztani az összes lényed, rombold le a saját várfaladat, s vakíts le mindenkit. Így nem tud elmenekülni az ellen. Néha az is hasznos, ha vártámadásnál, arkangyalok klónozása mellett leomlasztod az ellen várfalait, hogy csak egy torony maradjon, megsemmisíted a ballisztádat (meteor shower pl.)
és a lények levakítása mellett arkangyal klónokkal mindenkitvisszeélesztesz. Az egy darab torony leszedi a klónt, s minden körben megspórolod a klóngyilkoló spell árát. (pl. cold ring) Lehet hogy ezen múlik egy teljes egység feltámasztása.
Ha infernoval vagy, érdemes az impeket (ne fejlesszük) leöletni, majd pit lordokkal démonokként hasznosítani őket. Más gyenge lényekre is érdemes alkalmazni.

Átkozott területen veled ellentétben a gép tud town portalozni.
Magic plainsen a master genie-k a spellek azon részét, amelyeket experten mindenkire varázsolhatuk, mindenkire fogját varázsolni. Nem rossz dolog.

Most ennyi jutott eszembe.

De még biztos van pár dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 16:40 

Hellblood írta:

Az micsoda?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 17:02 
Heroes Team

Zargul írta:
Hellblood írta:

Az micsoda?

A sereged immunis lesz minden (saját és ellenfél által varázsolt) észre ható mágiára. Tényleg Zsolt, a RoE ban is működik a tornyok irányítása az Artilleryvel! S a Stables csak a Cavalier esetében működik, Black Knigtokat nem upgradrel!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 14:39 

Hali!

Hogy tudod lerombolni a saját várfaladat, ha te véded?Csak nem az Earthquake segítségével?Ez így működik?Én még sosem próbáltam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 18:29 
Heroes Team

verne írta:
Hali!

Hogy tudod lerombolni a saját várfaladat, ha te véded?Csak nem az Earthquake segítségével?Ez így működik?Én még sosem próbáltam:)

Ha te ostromolsz, akkor egyszerűen sehogy, viszont ebbe a szituba te vagy az ostromló :lol: :!:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 18:47 

MIKOR RAKJÁTOK MÁR BE A HARCOSOKHOZ A HEROES 3-BAN A CONFLUX VÁRAT:::: :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 20:28 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Viktor1990_4: A Heroes 3 leírásokra kattintva, majd ott az Armageddon's Blade fülecskére kattintva előbukkan a Conflux vár lényestül, hősöstül... Talán kicsit jobban körül kellene nézned az oldalunkon! :? És legközelebb, mielőtt ilyen hozzászólásokat írnál a fórumra légy körültekintőbb, mert haragom le fog sújtani rád!!! :evil: :evil: :evil: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 24 pén., 9:58 

sorry....csak nem értettem méirt nem rakjátok egybe az egészet:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 24 pén., 10:01 

meg mivel a kommentek nagyon jók voltak a többi várnál ezért ezt is hiányolom a Confluxnál:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 24 pén., 10:26 

verne írta:
Hali!

Hogy tudod lerombolni a saját várfaladat, ha te véded?Csak nem az Earthquake segítségével?Ez így működik?Én még sosem próbáltam:)

persze, azzal. mi mással? Vagy ha tudod irányítani a tornyokat, akkor az is jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 21:49 

WoG alatt..

- Egy egyszerű trükk kisebb seregek ellen, bekapcsolt War Machines 3 mellett: az AI általában a legközelebbi egységeket támadja. -> 1 tápos egység előre (pl. lvl 10 commander), őt fogja mindenki ütni, a sátrak meg visszagyógyítgatják. Ha van elég sátrad, és elég alap HP-d, akkor az ellenség előbb-utóbb elfogy, saját veszteség nélkül. Enhanced Rampart commander-rel (Hierophant) különösen hatásos.

- A sereg nélküli ghost hősök csatázhatnak, ha van náluk commander. Arra kell csak vigyázni, hogy várfoglaláskor ne lépj be a garrisonba, mert akkor sereg nélkül nem enged visszalépni.
( Ilyen ghost hőssel már foglaltam pár várat)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 16:20 

Csak érdeklődésképpen: ha commanderem van, akkor nem ghost a hősöm (ami ugye egy hiba az alap H3-ban), hiszen a commandert is lénynek tartja számon. Vagy rosszul tudom?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]