Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 42  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 14:58 

Hát valakinek könnyű valakinek nem!!Én az utóbbihoz tartozok. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 11 szer., 14:46 

Üdv!

Ha valaki szokott mobilon játszani, itt van csomó:
http://www.java2phone.ru/eng

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 04 szomb., 19:33 

Mivel nem akartam OFF-olni az új GTA-s - Maffiás topicban, ezért ide írom:

fifi írta:
Balee írta:
A Maffiával még nem játszottam, de mostanában nem valószínű, hogy fogok, ami szóba jöhet most az vagy a Battle for Middle-Earth vagy a Prince of Persia: SoT...

A prince of persia se rosz...
A sztorija annak is naon jó...
De az utolsó rész nem nagyon tetszik.

Szerintem meg iszonyatosan jó. A 2. részt már 3-szor végigtoltam, és egyszer még a Dahakát is megöltem. :twisted: A sztori nagyon jó, ez a játék az idővel nagyon sok lehetőséget rejt és ki is használják, nagyon fordulatos a történet.
Miért nem tetszik a 3. rész? Azzal még nem tudtam sajnos játszani (télleg, nekem az nem tetszik benne, hogy Starfoce van rajta :lol:).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 04 szomb., 19:38 

Balee írta:
Mivel nem akartam OFF-olni az új GTA-s - Maffiás topicban, ezért ide írom:

fifi írta:
Balee írta:
A Maffiával még nem játszottam, de mostanában nem valószínű, hogy fogok, ami szóba jöhet most az vagy a Battle for Middle-Earth vagy a Prince of Persia: SoT...

A prince of persia se rosz...
A sztorija annak is naon jó...
De az utolsó rész nem nagyon tetszik.

Szerintem meg iszonyatosan jó. A 2. részt már 3-szor végigtoltam, és egyszer még a Dahakát is megöltem. :twisted: A sztori nagyon jó, ez a játék az idővel nagyon sok lehetőséget rejt és ki is használják, nagyon fordulatos a történet.
Miért nem tetszik a 3. rész? Azzal még nem tudtam sajnos játszani (télleg, nekem az nem tetszik benne, hogy Starfoce van rajta :lol:).

A prince of persia utolsó része azért nem tetszik mert felnőttesítve van.Vagyis dark-osítva.Sötét oldalon állsz és a sztoriba nem nagyon illik hogy mostanáig jók voltunk ezután meg rosszak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 04 szomb., 19:45 

Szerintem a legsötétebb rész a Warrior Within, az utolsó annyira nem az. Nekem egyébként tetszik ez a sötét hangulatú, (ami persze nem észnélkül kaszabolásokat jelent csak - olyan logikai feladatok voltak, hogy néha a hajamat téptem) felnőttesebb Prince, nagyon megvan a hangulata, amihez mind a sztori, mind a zene, mind pedig a Dahaka elől futkosások hozzájárulnak. Nekem eddig ez a kedvenc részem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 11:04 

Néha sötét napokon, mikor úgy érzem, hogy kevés vagyok a Heroes stratégiai mélységeihez.. előveszem a Diablo2-t. Ha nagyon magam alatt vagyok, bepattanok a tunigolt ferrarimba, és megyek pár kört padlógázzal.. (NFS HP2)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 16:12 

doom3d írta:
Néha sötét napokon, mikor úgy érzem, hogy kevés vagyok a Heroes stratégiai mélységeihez.. előveszem a Diablo2-t. Ha nagyon magam alatt vagyok, bepattanok a tunigolt ferrarimba, és megyek pár kört padlógázzal.. (NFS HP2)

Kedves doom!
Te minden játékhoz tudsz scriptet írni?
A GUN-t is érdemes kipróbálni.Ugyanaz mint GTA csak western-esen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 20:33 

NFS HP2: Negatív légellenállás, 15 kilós karosszéria, és 25 ezres motorfordulatszám mellett sikerült Lotus Elise-zel 1186 km/h csúcssebességet elérnem. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 15 szer., 18:33 

Hi mindenkinek!
Mostanában A Farenheittel játszok amely igazi címe Indigo Propechy.Játszott már valaki ezzel?
Nagyon izgalmas.Bár a grafika nem a legjobb de mégis élvezetes játszani.
Tudtok tippeket adni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 15 szer., 19:38 

Nah, végeztem az első Prince of Perisa résszel, a Sands of Time-mal. Ha azt mondtam, hogy a Warrior Withinben eljátszadoztak az idővel a készítők, akkor itt méginkább (a végén egymás után törtek rám a felismerések). Voltak csavarok a történetben rendesen, amik hiányoztak azok egyedül a kombók voltak meg a Dahaka elől futások (meg a feliratokat az átvezetők közben, de azért így is viszonylag érthető volt, ha az öccseim befogták a szájukat). Még egy kis humort is sikerült a játékba tenni, ez a 2. részből hiányzott, itt volt pár jó kis poén. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 16 csüt., 17:48 

fifi írta:
Hi mindenkinek!
Mostanában A Farenheittel játszok amely igazi címe Indigo Propechy.Játszott már valaki ezzel?
Nagyon izgalmas.Bár a grafika nem a legjobb de mégis élvezetes játszani.
Tudtok tippeket adni?

Elakattam a Farenheitben.A professzorral kell dumálni.Már 20-szor játszottam de mindig beköp a rendőrnek.Mit mondjak neki?Help me?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 12:34 

Mostanában a Psyhcnauts (ejtsd. Pszájkonautsz) játékot játszom. Szórakoztató játék, de logikázni kell benne, nem egy olyan játék, hogy " na most odaülök, és játszok, csak úgy!" , ez egyáltalán nem olyan. Gondolkodni kell, hogy na most hová is megyek, meg, hogy most mit is kell csinálni? A főszereplő Razputin. Ezzel a Razputinnal emberfejekbe mész, és a fejében, meglátod milyen az ő feje belülről, de nem olyan, hogy jaj itt a kisagy, és ezt most megbököm, pl. van egy ember aki munkamániás, és a tejesembert kell
az elmélyében megkeresni, persze vannak még benne kémek, meg kislányok akik csokikat adnak el, és a végén a vezetőjükkel kell megmérkőznöd, hogy ő csokikat dobál. Ez csak egy példa a sok közül. Meg egy szörny benne elrabolta a gyerekek agyát, és elrejtette őket, neked meg az utadon megkell keresned. A hal eszében meg Lungfishopolis van, tehát egy halváros. Nagyon jó, mert te egy óriás vagy ők meg kicsi halak. Sok humor (fekete humor) van benne. Pl. A csokiárusok főnöke azt mondta Raznak, hogy:
- Kibököm a szemeidet.
Erre Raz:
- Nem birod, ezért hordok szemüveget. ( nagy piros szemüveg van a szemén, hogy az egész szemét elfedi). Ennek a játéknak a célja, hogy Psyhcnaut legyél, tehát ügynök, akinek sok erője van, mint a Star Warsban . Pl. telekinézis, levitáció, pirokinézis, harmadik szem....
Persze szerelem is van benne. Most egy színésznőnek az elméjében vagyok. Ennyit írok most le, de tudnák még írni, csak nem akarok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 27 hétf., 12:58 

Hali, népek!

A remek PC Guru mellékleteként adták legutóbb a félhivatalos Vérfoci (BloodBowl) számítógépes feldolgozását, a Chaos League-t. Igen-igen szórakoztató játék! A PC Gurus verzió ugye kb. 1800 ruppóba kerül, amihez kap az ember mellékletként egy PC Gurut :lol:, viszont csak egy szem francia (!) nyelvű pdf manuálé jár hozzá. Ahhoz egy kicsit összetett a game, hogy az ember egyedül mindenre rájöjjön, így tudom ajánlani az eredeti változatot, amit a CD Galaxisban kemény 990.- forintért vesztegetnek. Ennyi pénzért ma már egy könyvet sem lehet kapni.

A játék lényege röviden:
Adva van 10 faj (ember, barbár, erdei elf, sötét elf, törpe, goblin, ork, élőhalott, patkányember, és a zsoldosok szövetsége), amelyik egyikét kiválasztva, a kiinduló, eleinte soknak tűnő tőkénkből kell egy legalább 9 fős csapatot összevásárolnunk. Ezek után benevezhetünk vele a bajnokságra, ahol a harmad osztályba kerülünk, másik 19 csapattal együtt, akiket két részre csoportosít a program. Minden csapat szinte szabadon kihívhatja a másikat, a cél, hogy a 10. meccsünk végén mi álljunk a saját csoportunk élén. Ha ekkor légyőzzük a másik csoport elsőjét, már is miénk a bajnoki trófea, és léphetünk egy ligával feljebb (másodosztály, első osztály, és profi liga). A profi ligába kerülésre tetszőleges év áll rendelkezésünkre, úgyhogy nem kell kapkodni...

A mérkőzés az amerikai foci szabályai szerint zajlik, de itt a bíró lefizetése, a játékosaink doppingolása, huligánok felbérlése, az ellenfél agyonverése nem bűn, hanem ajánlott, követendő taktika! :lol: A játékosok az egyes megmozdulásaikért (passz, közbenyúlás, gólszerzés, szerelés, agyonverés...) pontokat kapnak, amikért, a mérkőzés végén új tulajdonságokat vehetnek maguknak. Számtalan tulajdonság, varázslat közül lehet választani (minden faj, minden egyes különböző pozíciójú játékosának egyéni listája van, amik között van átfedés, de egyik sem egyforma). Ezeket azután az újabb meccseken lehet bevetni. A győztes mérkőzésekért aranyat kapunk, amiből újabb játéksokat, ill. sztárokat lehet vásárolni.

A játék egyébként valós időben zajlik, de akármikor megállíthatjuk az időt, hogy szép kényelmesen ki tudjuk adni a játékosainknak az utasításokat. Én egyébként a barbár csapatot kedveltem meg, mert ebben vannak csini fürdőruhás kicsilányok (bazinagy karmokkal ellátott csizmákban :lol:), és ennek a csapatnak sztárjátékosa a minotaurusz! :lol:

Más. A fenti játékon felbuzdulva kicsit módosítottam a már említett Vérfoci táblás társasjáték jártasságrendszerét.
BloodBowl szabálykönyv
BloodBowl módosított jártasságok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 12:28 

Üdv!

A www.fantasyanime.com oldalon nagyon sok anime rpg játék (emulátorral) található. Van köztük jópár igen érdekes, vicces darab is.
Érdemes megnézni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 16:54 

Néha Heroes3 után kikapcsolódásképpen Slayer-t játszok. Ez egy körökre osztott harci stratégia. A gondom az, hogy csak a demoverzió van meg, egyetlen pályával. Valakinek megvan a teljes?

Egész jó a Warlords II. is. Két floppy-s a telepítője. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 10:44 

Szia!

A fenti oldalon asszem slayer is van a hozzá való emulátorral.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 15 szomb., 22:39 

Kedves Fórumozók!

Utálom az EA-t!!!! :evil: :evil: :evil:
Elrontotta a keresztapát,és alig van valami jó játéka!!!Csak az NBA sorozatot szeretem azt meg azért mert másik nba-s game nincs!!! :evil:
Rockstar meg csak feszíteni tud a semmivel!!!Csak a San Andreas a jó game-jük nekik!!!!Gathering meg húzza az időt a Mafia2-vel!!!sőt kirúgták Daniel Vavra-t a mafia1 egyik fontos emberét!!! :evil: :evil:
3DO csődött mondott!!!Blizzard meg csak a WoW-ból él!!! :evil:
Most szerintem Lucas Arts a legnormálisabb cég!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 15 szomb., 23:01 

Fifi, a 3DO nem a napokban ment tönkre, szóval szerintem emiatt már kár keseregni, pláne ilyen 'erőteljesen'. A Mafia 2-t majdnem biztos csak mint folytatást fogják aposztrofálni, akárkik készítik is - ennek ellenére lehet jó, csak... A Diablo 2 öreg, a Starcraft még inkább, miből éljenek szegény Blizzárdos srácok? Lehetne egy újabb rókabőr... ők csak abból a 3 világból élnek, amiket még bő egy évtizeddel ezelőtt kitaláltak, szóval nincs mit tenni... játsz te is WoW-ot, mint oly sokan! :D :D :D

Én mostanság erősen multiplayer-orientált játékokkal játszom, egész pontosan kettővel, ezek egyikét már évek óta; Wolfenstein - Enemy Territory. Gondolom nem kell senkinek sem bemutatnom(ha mégis: ez egy "lövöldözős játék" II. VH-s környezettel, csak multiplayer lehetőséggel).
A másik a Silkroad(Selyemút) névre hallgat, ez egy MMORPG(szóval ez is csak multis, "szerepjáték"). Szép grafikával, nem halálunalmas, mint egypár társa, és jólelkű játékosok szerint egy éven belül nagyon át fogja venni a trónt a MMORPG-k között. Csakhát ott a Guildwars is... :) Eléggé jól kitalált története van és jó sok leírás fogadja a gamert, ezért nem kell a neten kutakodni érte. Szóval jó kis unaloműző - egyelőre. :wink:

Ja, most jut eszembe, néha játszom Diablo 2-t is. Néha.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 15 szomb., 23:06 

Remélem a mafia2 olyan űberisten game lesz mint a mafia1!

Knight-ot kipróbáltad már Bhappy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 15 szomb., 23:44 

Nem, de most, hogy szóbahoztad, utánanézek a világhálón. :)

edit.
Megtettem. Hát, mivel elsőre csak a képek alapján tudok ítélni - mivel nem töltöm le és videót sem találtam a hivatalosan honlapon -, azt hiszem maradok a Silkroadnál, mert volt pár olyan kép, ahol a fizikai modellezést figyelve erősen nem tetszett az, amit láttam. Például az egy dolog, hogy a fickó nem is a kard markolatát fogja, de ahogy a válla és a karja állt miközben ütött... Persze ettől lehet jélvezetes játék, de ez nem elég ahhoz, hogy rávessem magam, sőt, kicsit el is bátortalanítana, ha alapvetően nagyon érdeklődnék a játék iránt. Ez van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 42  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]