na
hát megjött, kiprobáltam, nálam igen gagyin futott, pedig butitottam a grafikán.
Elsőre:
ezt a játékot lehetetlenség lesz gyorsan játszani, csak hosszu gyakorlás után esteleg, de még akkor is vannak fentartásaim.
Ott a vár - infernot probáltam - egy tüzes valami, buher szinekkel, s iegncsak nehéz rájönni, hogy mit is kell esetleg lehet épiteni, scrollozzam végig?anyádat (bocs)
véletlenül sem áttekinthető, de lehet csak nekem nem volt az.
ennyit a várról, ja tavern, aki parszt a tavernban ücsörög, mint hero nincs arca, lehet a fullban már lesz. itt nincs.
terepen:
ha warcraftozni akarok,akkor avval játszom...........engem echte erre emlékeztet, ennél azért lehet másabbat is, gondolom én.
nekem nem sikerült dönteni a nézetet, igy számomra furcsa nézetből láttam vagy nem láttam a dolgokat, pl azt a pár assasint,akikkel csatázni kellett (nemakartam). egy gemet szerettem volna felvenni, ez különben nem is gem, hanem crystal, csak a készitők nem látták a heroes előző részeit.
csata:
kockák vannak, waitelni nem sikerült, mentem ütni, 3 hell hound vagy mi volt nálam, kideriteni nem sikerült, hoy ezek lvl hányas unitok, sem az ellenfélről, olyan csövesnek néztek ki. levertek mint a szart:)
elvégták a kutyák torkát, persze nem derült ki, hogy mekkorát is fogok sebezni, ha ütök.
volt varázskönyvem is:
spell valami ököl, hagy szóljon, nyomtam, a hero odagyalogol és ott varázsol a ficko előtt, majd visszagyalogol (remélem ezek, és torokelvágós animácio kikapcsolható, mert ellenkező esetben egy hg3 szintű map 12 orág fog tartani, a H5 Tábor pedig egy hónapig).
meghalás után még beléptem a várba, körülnézni, de eligazodni nem sikerült, igy szoltak a partnernak, hogy én bizony kilépek.
lehet velem van a baj, s a gépem is lassu, de ez igy ebben a formában egy fos.
egyetlen pozitivum, szintlépéskor 4 secondary skill közül lehet választani, valamint közelről a hero egész jól nézz ki.
ja, arra utalo jel, hogy ez már Adler turnja még véletlenül sem volt, csak abbol láttam, hogy kiirta, ennyi meg ennyi van hátra.
ehhez nem fogunk a kocsma melleti komputerboltban gépen venni, 500/fő:(
_________________ Despite what your mamma told you, violence does solve problems.
Annak ellenére, amit anyád mondott neked, az erőszak igenis megold problémákat
|