Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 26 csüt., 20:04 

19:05 van. Ide azzal a kóddal, különben pipa leszek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 26 csüt., 20:48 

Hy! Plz adjon valaki egy olyan linket, ahonnan ingyen lehet szedni az openb-t. Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 26 csüt., 23:58 
Heroes Team

RECIEVE YOUR KEY HERE: (KULCSOK) (ingyenes fileplanet regisztráció, majd egy újabb ingyenes regisztráció, és kapsz egy kulcsot. Nekem már van :D Csak még játék nincs :( , de az is jön :) )

http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/

BETA FILE:(Béta)

http://www.fileplanet.com/160065/160000/fileinfo/Heroes-of-Might-&-Magic-V-Client

Kell egy ingyenes regisztráció, aztán mehet a dolog (bár elég sokan várnak egy-egy sorban a letöltésre)

Meg még egy letöltési alternatíva a bétára:
ftp://ftp.streamarena.ru/streamarena/demos/HOMM5.exe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 1:16 

Nyá, én már játszottam. :twisted: :twisted: 8)
3 Dual meccset probáltam ki, 3 fajjal, és leginkább csak pozitív dolgot tudok mondani. :) Bár kicsit furcsa volt a regelés, kb 20 perc alatt összejött. :) Csak röviden írnék, mert holnap vizsga. :oops: Szal amin leginkább meglepődtem, az a gépigény. Azt hittem, h össze-vissza akadni fog, de nem. Már az meglepett, h a játék 1024X768-ra állította. :shock: 8) (Bár lehet, h default) És csak a nagyon nagy hadseregeknél akad, de sztem nem volt annyira zavaró. Mondjuk a többit még nem probáltam (vár, kalandozás...) Szépen leanimálták a mozgásokat (golem darabos mozgása nálam 5ös), viszont az inferno továbbra sem tetszik. :( Sztem a Titán nagyon jó. Az egyik legjobb. Így durván ennyi, igazi tesztelés holnap. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 1:55 

Köszi az eddigi infokat Jitay! Ha nem nagy gáz elmagyaráznád még azt, hogy hogyan lehet a fileplaneten ingyen regelni, hogy megkapjam a kódot?(sajna nem nagyon tudok angolul :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 2:07 

Jah, megvan már hogy hogyan is kell és bocsi mindenkinek az OFF-ért! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 2:55 

na
hát megjött, kiprobáltam, nálam igen gagyin futott, pedig butitottam a grafikán.

Elsőre:
ezt a játékot lehetetlenség lesz gyorsan játszani, csak hosszu gyakorlás után esteleg, de még akkor is vannak fentartásaim.

Ott a vár - infernot probáltam - egy tüzes valami, buher szinekkel, s iegncsak nehéz rájönni, hogy mit is kell esetleg lehet épiteni, scrollozzam végig?anyádat (bocs)
véletlenül sem áttekinthető, de lehet csak nekem nem volt az.

ennyit a várról, ja tavern, aki parszt a tavernban ücsörög, mint hero nincs arca, lehet a fullban már lesz. itt nincs.

terepen:
ha warcraftozni akarok,akkor avval játszom...........engem echte erre emlékeztet, ennél azért lehet másabbat is, gondolom én.
nekem nem sikerült dönteni a nézetet, igy számomra furcsa nézetből láttam vagy nem láttam a dolgokat, pl azt a pár assasint,akikkel csatázni kellett (nemakartam). egy gemet szerettem volna felvenni, ez különben nem is gem, hanem crystal, csak a készitők nem látták a heroes előző részeit.

csata:
kockák vannak, waitelni nem sikerült, mentem ütni, 3 hell hound vagy mi volt nálam, kideriteni nem sikerült, hoy ezek lvl hányas unitok, sem az ellenfélről, olyan csövesnek néztek ki. levertek mint a szart:)
elvégták a kutyák torkát, persze nem derült ki, hogy mekkorát is fogok sebezni, ha ütök.
volt varázskönyvem is:
spell valami ököl, hagy szóljon, nyomtam, a hero odagyalogol és ott varázsol a ficko előtt, majd visszagyalogol (remélem ezek, és torokelvágós animácio kikapcsolható, mert ellenkező esetben egy hg3 szintű map 12 orág fog tartani, a H5 Tábor pedig egy hónapig).

meghalás után még beléptem a várba, körülnézni, de eligazodni nem sikerült, igy szoltak a partnernak, hogy én bizony kilépek.

lehet velem van a baj, s a gépem is lassu, de ez igy ebben a formában egy fos.

egyetlen pozitivum, szintlépéskor 4 secondary skill közül lehet választani, valamint közelről a hero egész jól nézz ki.

ja, arra utalo jel, hogy ez már Adler turnja még véletlenül sem volt, csak abbol láttam, hogy kiirta, ennyi meg ennyi van hátra.

ehhez nem fogunk a kocsma melleti komputerboltban gépen venni, 500/fő:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 7:34 

Most töltöm az alternatív forrásból. Regelés a fileplaneten már rég megvolt, most már kaptam key-t is :D Ha lejön, lehet, hogy du. felnyomom a majomparádéra a betát, egy kis aránynövelés sose árthat... Majd du. tudom csak kipróbálni, addig is ki kell bírnom a suliban... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 11:37 

Tartsatok elvadult idiótának, de én majd a márciusban kiadandó demó alapján fogom csak eldönteni, hogy milyen is lett a H5. És még az sem biztos (sőt!), hogy minden szépségét / csúfságát megmutatja.

Lehet már előre siratni, fikázni, csak éppen sok értelme nincs.

ui.: győzködöm a főnökömet, hogy már nagyon kéne egy új gép! És tényleg, lassan nyakamon az Elder Scroll 4: Oblivion, aztán min fogom futattni? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 12:02 

Valaki segítsen, mert bénázok! :oops: Hogyan kell ingyenesen regisztrálni a File Planet-re? :?

Szerk.: Közben meglett, úgylátszik mégse vagyok olyan béna... :P

Kód van, a letöltés folyamatban, kb. 4 óra múlva lent is van a játék! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 12:11 

Nagyon remélem, hogy a már most elhangzott hiányosságok még javíthatóak és nem csak Adler szemét szúrták. Pl. a gem/crystal hiba elég durva! Azért ebből nem sok jóra lehet következtetni.
Ha várban vagy, nem látszik az egész, csak az egér húzásával tudsz benne mozogni? Ez elsőre fura.
Az arcok biztos szépülni fognak, máskülönben nem lesz arculatat a játéknak! :lol:

Jó tanács: Nem minden csöves kinézetű gyenge! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 12:22 

Üdv!

Ez az izé amivel játszanak páran, a H5 béta? Mert elég vacak lehet, pár egyed leírása alapján. Én előre tudtam, hogy nem fogja nálam átvenni a Heroes 3 helyét, sőt talán még a Heroes 4-ét sem. (pedig az az utolsó helyen van)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 12:32 
Heroes Team

Nana, azért várjuk ki a végső, befejezett (? Aztán majd jönnek szépen a kieg-ek meg javítások) játékot is. és akkor mondjunk végső ítéletet. Maguk az ubisok is mondták, hogy ezen a változaton, még bőven van mit csiszolni, és ők épp ezen fáradoznak. Tehát reménykedjünk! Amúgy ha valaki kipróbálta, és van egy kis ideje, az felnyomhatna ide egy hosszabb-rövidebb leírást hogy milyen (más nyelveken olvasni valahogy nem az igazi :D ) mennyire tér el az előzőektől, stb. Sajna én nem tudom megtenni, mert még csatlakozni se tudok az ubi szerverére (egyetemi router :( ), így hát, én most már ráálltam a demó várására (hátha abban lesz single :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 15:44 

Na, nem játszunk 1ütt? :) Én mire belépek az ellen kilép... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 17:21 

Na, már nem is lehet tutorialt játszani, remek. :evil: Így sokat nem lehet tesztelni. :( Valszeg 1 idő után unalmas lesz a dual...azért megyek vissza. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 17:26 

Sziasztok!
Szerintem írjuk le ide azokat a bugos dolgokat, amiket találunk, aztán majd beküldi mindenki, hogy jól beszólhassunk nekik!
Eddig én a következőeket találtam:
a főmenüben ha jobb gombot lenyomva tartom, nem mozog a kurzor, valszeg mozgatná a jelenetet :)
Egyébként nekem bejön a game, szépen kidolgozott animációi vannak, a legjobb, amikor röhönek egy stack kinyíródása esetén :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 18:07 

Lehet, hogy sügér vagyok, de hogy kell felhasználni a kapott kódot?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 18:29 

Aragorn88 írta:
Lehet, hogy sügér vagyok, de hogy kell felhasználni a kapott kódot?

Ha a fileplanetes megvan, akkor indítsd el a játékot. Megad egy hardware kódot. Utána van vmi olyan, h help :arrow: utána, www. Ekkor megnyitja azt az oldalt, ahol be kell másolni a fileplanetnél kapott serialt+a hardware-est. Ezútán megkapod a aktivizásiós kódot. Ekkor már elindul a játék. Utána kell Acountot csinálni. Ezt úgy tudod, h mikor a játékon belül kér nevet+jelszót, akkor megnyomod az Acountot, bejön 1 oldal, és ott lehet regelni. Remélem érthetően írtam. :oops:
Na, eddig 3X nyertem. 8) BÁr kis szépség hiba, h 2X úgy, h az ellen rögtön az elején "disconnect"-telt, a 3. 1. hét végén. Hát, baaaaaz, a vár nagyon zavaros, bele kell rázódni... :? A többi eddig nem rossz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 18:43 

Nem jó, az aktivizálásnál valami olyat ír ki:

"execution error
contact custommer support"

Hol van a custommer support?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 22:31 

Fiuk!!! Készített egy srác egy ugynevezett menumod-ot a jatékhoz. Ennek a lényege hogy lehet single playerben nyomni gép ellen vagy akér hot seat modban 2-en egymas ellen is.

Ezen az oldalon megtaláljátok a modot:

http://rapidshare.de/files/11936597/MenuMod.rar.html

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]