Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 2:33 

BHappy írta:
http://www.crpg.ru/newspics/5727_09.jpg
http://games.tiscali.cz//images/homm5/begf.jpg
Ez lenne a Dungeon? Azért ennyire nem kellett volna elmerülni ebben a sötételfes dologban :(
Bár még van rá esély, hogy megkedvelem...

Szegasztok!

kissé átcsúsztak sex ill. szadomazó síkra a fijúk :)
a grál építmény a dungeonnál az Altar of Lesbos lesz :)
sztem jó, csak nem ideillő.
vhol olvastam pár újítást, na azok nagyon jók.
pár dolgot átemelhettek az Etherlordsból (hero duel)
sztem itt is sokat akartak újítani, és igazuk is van, hogy nem egy H3 remake-et adnak ki, mert annak vannak küldetéslemezei, nincs rá szükség... ellenben egy frankó átkoncepcionálásra igen. Úgyhogy jól átgyúrták, és megint raktak bele egy kis Disciplest :) és olyan dolgokat, amiktől nem azt érezzük, hogy ez egy újabb rókabőr. Mert sztem az eddigi részek nagyon eredetire sikeredtek, a lopott cuccokat jóktól lopták, attól meg nem szégyen. Sztem sokaknak nem fognak tetszeni ezek az újdonságok, vhol pl. a kardos vámpírba kötöttek bele a deutschok :) /Drachenwald fórum/

DVD /olvasó/: akinek eddig nem volt, szvsz vegyen, mert filmet is jobb így megnézni a könnyebb extraelérések miatt. Távirányítón évekig böngészel, amire computeren egy jobb klikk mindent megold. Én legalábbis jobb szeretem a DVD SW-t, no meg az testreszabható. Én alap CD olvasót már nem is vennék, plusz fáradság lesz telepíteni a DVD-t. /sztem mindenki "lusta ember" mint én, én nem buherálni szereti a gépét, hanem használni.../ Cserélgetni meg télleg xar. Ma már minden DVD-melléklettel jelenik meg. (leginkább akkor utáltam meg az asztali DVD playerem, amikor épp a legfrankóbb DVD-néző hangulatomban fogyott ki az elem, ráadásul AAA, azaz mikroelem kell, jó későn, épphogy csak hazaértem, elő a nemrég megjött rendelt filmeposz bővített anyámkinja kiadásban - és nem tudok szinte semmit csinálni, még a jelenetválasztás is nehézkes, mert a készüléken csak play, pause, stop/eject, rweind, forward gombok. Na akkor tűzlabdákat castoltam...)

pár dolog:
- There will be war machines (ballista, first aid tent, etc.)

etc.=catapult :) remélem, nem ilyen köcsik, hogy ilyet teszenk, és lesz még más is

- Dragons occupy 4 battlefield grid cells. /YEEESSS :) /

- Sea creatures will only give bonuses/penalties and won't engage in battles with the hero. ill.
-no potions

SUXXX

lények nem léphetnek: ez eddig is benne volt, sztem amúgy jó dolog volt a H4-ben, pl. basic nekro esetén össze lehette gyűjteni a csontikkal a cuccokat, utána átadja, és dismiss :)

ami visszajött, és jó (egyebek közt): fölös artefactokat megint el lehet adni... ki a halálnak kellett 8 póknyálas nyílvessző??? :)

- There is no Heroes IV-style separation of melee and ranged attack types. ???
:arrow: ha titánnal inkább oda akarok menni hozzá és beb..ni a búrájába, akkor ezt nem tehetem meg??? hát ez g..iség! TILTAKOZOM!
ennek taktikai jelentősége van, pl. gyengébb íjászomat akarom megóvni úgy, hogy a titánnak üssön vissza a dög, ne az íjászomnak. vagy másféle szitu: csak simán vannak nálam beáldozható íjászok! hulljon a férgese. :)

- There are units that are absolutely superior to other units of the same level.

ez viszont nagyon teccik, mert a (feka) sárkány tuttkó az lesz :) kiváncsi vagyok, mi a helyzet a titánnal :) /máskülönben dungeon vs. academy megint eldöntött lesz :) /

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 3:17 

jaah, az ammo cart kimaradt :)
de azért remélem, nem csak ez a 4 lesz. a first aid tent helyett meg vmi mágikus gyógyító cucc kéne... hülyén veszi ki magát, hogy távgyógyít, mint a Gyurcsók :) miért nem telefonfülke alakú? :) olyan TARDIS-os :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 9:48 

zolirobi írta:
Dietrich Hungyik írta:
Én is nagyon várom már a H5-öt. Az eddigi hírek számomra bíztatóak. Kíváncsi leszek, milyen lesz a valóságban a játék.
Tudja valaki, hogy kb. mekkora lesz?
Dvd-s vagy cd-s lesz? Ha cd-s, akkor hány cd?

Nem 100%, de mindkét adathordozón meg fog jelenni, 1DVD és 4CD kiadásban is.

Sztem 2, max. 3 CD lesz...
...a zárt beta -amiben majdnem minden benne kell, hogy legyen-, 1,3 GB, ami ugye 2cödö...
...talán még lesz egy cd a filmeknek, extráknak, stb... (bár az átvezető filmek többsége is játék grafikával megy majd, az meg úgyis benne van már a méretben... egy két plusz jelenet, mozgás kell bele, a motor, a vázak, a textúrák mind-mind adottak már...)

Egyébként több helyen írták már, hogy ki fogják adni mindkét fajta disc-en...

Az meg teljesen igaz, hogy olyan nem nagyon van, hogy vkinek van egy 25ezres videókártyája, de nincs a gépben még egy 4-5ezres DVD-olvasó sem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 13:59 

mikor jelenik meg a pc guru? itt azt írtátok, hogy abban benne lesz a h5 demója. ez most hogy áll?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 14:10 

felho írta:
mikor jelenik meg a pc guru? itt azt írtátok, hogy abban benne lesz a h5 demója. ez most hogy áll?

Nem a demo lesz benn, felho!
Hanem "csak" egy leírás, amiből valszeg sok új dolgot nem fogunk megtudni... :?
...bár, ne legyen igazam! :wink:

Egyébként, ha jól emléxem a héten, de legkésőbb jövő héten kijön a Guru...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 14:16 

Hi!

Én tegnap az Auchan polcán futólag láttam hogy valamelyik újság hirdette hogy H5 leírás van benne....
Asszem pont nem a Guru volt. :roll:
Szvsz nézzétek meg az újságok (net)oldalain....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 14:23 

Nah itt is van.

http://www.gameexpressz.hu/pcgames_lap.php

Update: A gamestar jan 13.-án megjelent részének a borítóján is írtak valami "előzetes"-ről....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 18:32 

Én alighanem a DVD verziót veszem meg, hacsak nincs akkora árkülönbség, hogy inkább a másik felállást kultiváljam. Végülis úgyis csak egyszer telepítem, utána pedig vagy fentmarad, vagy nem... :?

Garvey: Remek, hogy Warhammer világ, szerintem onnan még gázabb ötleteket importálni. :evil: :x
Áh, majd csak lesz valahogy... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 19:31 

Az ehavi GS-ben is van valami bétateszt féleség, majd ha oda jutok és találok valami újat, jelentkezem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 20:38 

gondolom valami tesztelő írása :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 22:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A Gamestar 2006/1 számában találtok egy cikket és képet a 3. Heroes Budapest Bajnokságról illetve egy 4 oldalas összefoglalót a Heroes V. decemberi állapotáról. Az újságírók egyértelmű véleménye, hogy a játék 1-2 javítás és fejlesztés után nagyon ütős lesz! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 18 szer., 10:48 

Már csak 24 óra és kijön a H5 nyílt béta. JUHÉÉÉ!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 18 szer., 12:59 

addig is:

www.mightandmagic.com/HeroesV/fr/swf/trailer_home.swf

www.archangelcastle.com/h5/Images/Video ... ficiel.mpg

www.archangelcastle.com/h5/Images/Video ... lemand.mpg

www.archangelcastle.com/h5/Images/Video ... tor_ru.avi

www.archangelcastle.com/h5/Images/Videos/HoMM5_GC.avi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 18 szer., 14:02 

Aragorn88 írta:

Jaja. :D
Ez a kép elég kicsi, de nem rossz. Viszont a sárkány... nagyon apró. :cry: Már a korábbi képen is annak tűnt, de ezen... :roll: Így számomra tuti bukás a Dungeon...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 18 szer., 14:21 

Nem lehet, hogy még csak gyereksárkány, és még nőnie kell? :roll: Pl. ha megzabálná azt a nagy, csúnya, gonosz titánt, biztos nőne még egy kicsit... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 18 szer., 14:22 

Aragorn88 írta:

Úgy legyen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 18 szer., 16:38 

meg is ette :p

http://games.tiscali.cz//images/homm5/beg4.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 18 szer., 17:43 

Mindig is úgy gondoltam, hogy egy titán/óriás(H3) legyen nagy, nagyobb mint a Blöki. Most nagy is lett, ellenben az introban(megint H3) közel ugyanakkorák voltak. Amint láthattuk fordult a kocka, a feket sárkány még a hidránál is kisebb, és így meglehetősen furán fog kinézni, hogy a Black Dragon beaprítja a Titan-t. Ha egyáltalán beapríthja...
Szerintem szomorú, ha a fekete sárkány elvesztené az első pozícioját. Hiába no, a feket a maga kis mágiaimmunitásával nekem eddig sokkal nagyobb gondot okozott az ellenfél csapatában, mint az arkangyal vagy a a titán. Ez az összes részre áll - amiben volt titán(H2-H4) vagy angyal(H3-H4).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 18 szer., 20:06 

hát nem tudom szerintem az immunitás a végjátékban inkább hátrány :) nem lehet erősíteni varázslatokkal míg ha mondjuk a titán kapott egy dragon strengh(ha jól emlékszem ez volt a neve) +100% hp +100% sebzés elég kelemes egység lett :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 4:09 

Elolvastam a cikket a gamestarban, egy biztos a képek alapján a külsőre nem lehet panasz, hogy ez mennyire hat majd a játékmenetre azt nem tudom, s mennyire kell majd uj videokártyát venni.

Az engem leginkább érintő részben, a multiban beraktak valami ujdonságot, ez a ghost mod, ilyen játék a játékban, hogy a hülyegyerekek ne unatkozzanak amig az ellenfél lép.
Remélhetőleg ez a funkció opcionális lesz, mert szvsz tönkreteheti az egész multigamét, ez ghost hero ugyanis jöhet-mehet a pályán, felderithet meg hasonlók, harcolhat is az elleenfél ghost herojával.(mondjuk rejtély hogyan, hiszen amig az egyik ghostozik, a másik játszik).

hero és skill ögyileg nem irtak semmit, mutattak valami herot, Hannibal volt a neve, hát nem tudom,azt hittem ez fantasy, az első kiegészitőnél majd Hermann Goering vezeti a Sötét elfeket??

Továbbra is maradtam skeptikus, biztos a korral jár, de bennem több a félelem, hogy ez is olyan **** lesz,mint a 4, mint a lelkesedés.
talán több energiát kellene forditani a játékmenetre, a belső tartalomra, mint a grafikára.

off
mondjuk nálam az ujság is bukott, a tavalyi év legjobbja náluk a Call of Duty2, aki valah is CoD fan volt vagy az még most is (mint én) az szerintem a fejét fogja.
Akkor már inkább a WoW vagy a CiV4, a Cod2 nevetséges lebutitása az előző résznek -főleg a multi - under 16 ages.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]