BHappy írta:
http://www.crpg.ru/newspics/5727_09.jpghttp://games.tiscali.cz//images/homm5/begf.jpgEz lenne a Dungeon? Azért ennyire nem kellett volna elmerülni ebben a sötételfes dologban
Bár még van rá esély, hogy megkedvelem...
Szegasztok!
kissé átcsúsztak sex ill. szadomazó síkra a fijúk
a grál építmény a dungeonnál az Altar of Lesbos lesz
sztem jó, csak nem ideillő.
vhol olvastam pár újítást, na azok nagyon jók.
pár dolgot átemelhettek az Etherlordsból (hero duel)
sztem itt is sokat akartak újítani, és igazuk is van, hogy nem egy H3 remake-et adnak ki, mert annak vannak küldetéslemezei, nincs rá szükség... ellenben egy frankó átkoncepcionálásra igen. Úgyhogy jól átgyúrták, és megint raktak bele egy kis Disciplest

és olyan dolgokat, amiktől nem azt érezzük, hogy ez egy újabb rókabőr. Mert sztem az eddigi részek nagyon eredetire sikeredtek, a lopott cuccokat jóktól lopták, attól meg nem szégyen. Sztem sokaknak nem fognak tetszeni ezek az újdonságok, vhol pl. a kardos vámpírba kötöttek bele a deutschok

/Drachenwald fórum/
DVD /olvasó/: akinek eddig nem volt, szvsz vegyen, mert filmet is jobb így megnézni a könnyebb extraelérések miatt. Távirányítón évekig böngészel, amire computeren egy jobb klikk mindent megold. Én legalábbis jobb szeretem a DVD SW-t, no meg az testreszabható. Én alap CD olvasót már nem is vennék, plusz fáradság lesz telepíteni a DVD-t. /sztem mindenki "lusta ember" mint én, én nem buherálni szereti a gépét, hanem használni.../ Cserélgetni meg télleg xar. Ma már minden DVD-melléklettel jelenik meg. (leginkább akkor utáltam meg az asztali DVD playerem, amikor épp a legfrankóbb DVD-néző hangulatomban fogyott ki az elem, ráadásul AAA, azaz mikroelem kell, jó későn, épphogy csak hazaértem, elő a nemrég megjött rendelt filmeposz bővített anyámkinja kiadásban - és nem tudok szinte semmit csinálni, még a jelenetválasztás is nehézkes, mert a készüléken csak play, pause, stop/eject, rweind, forward gombok. Na akkor tűzlabdákat castoltam...)
pár dolog:
- There will be war machines (ballista, first aid tent, etc.)
etc.=catapult

remélem, nem ilyen köcsik, hogy ilyet teszenk, és lesz még más is
- Dragons occupy 4 battlefield grid cells. /YEEESSS

/
- Sea creatures will only give bonuses/penalties and won't engage in battles with the hero. ill.
-no potions
SUXXX
lények nem léphetnek: ez eddig is benne volt, sztem amúgy jó dolog volt a H4-ben, pl. basic nekro esetén össze lehette gyűjteni a csontikkal a cuccokat, utána átadja, és dismiss
ami visszajött, és jó (egyebek közt): fölös artefactokat megint el lehet adni... ki a halálnak kellett 8 póknyálas nyílvessző???
- There is no Heroes IV-style separation of melee and ranged attack types. ???

ha titánnal inkább oda akarok menni hozzá és beb..ni a búrájába, akkor ezt nem tehetem meg??? hát ez g..iség! TILTAKOZOM!
ennek taktikai jelentősége van, pl. gyengébb íjászomat akarom megóvni úgy, hogy a titánnak üssön vissza a dög, ne az íjászomnak. vagy másféle szitu: csak simán vannak nálam beáldozható íjászok! hulljon a férgese.
- There are units that are absolutely superior to other units of the same level.
ez viszont nagyon teccik, mert a (feka) sárkány tuttkó az lesz

kiváncsi vagyok, mi a helyzet a titánnal

/máskülönben dungeon vs. academy megint eldöntött lesz

/