Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 13:52 

Bozso84 írta:
ssth!

a szívemből szóltál, nemtom megnéztétek-e a frissítést, én legutobb pont igy "buktam" vagyis kb. a 10. hit and run után, miután 5 órája nyomtunk egy m-es pályát ami 2 óra után eldőlt (nem az ellenfelem javára), ugy gondoltam nincs értelme tovább igy jáccani és kiléptem...
de örülök hogy igy látod hogy vannak iratlan szabályok, pl a hölgyeket is előreengedjük az ajtónál (legalábbis az értelmesebbje) pedig sehol sincs leirva...

látod Adler! erről beszéltem hogy sztem elég sokan benne lennének abba hogy igenis legyenek szabályok, vagy legalább vmi etikai dolog...me ez amit Sorceress művelt...
sztem sokaknak az a véleményük mint nekem...lsd =>ssth!

Lassan kezdesz feldühíteni Bozso! Ha már az illemről beszélsz, akkor ne úgy búcsúzz el játék után, hogy kapjak be valamit!!! :evil:
Ez tényleg etikátlan.

Azt meg nem értem, hogy szerinted miért baj, ha a min 3-szoros erőfölény ellen megpróbál tenni valamit az ellen???

2 óra után pedig tényleg eldőlhetett volna a meccs, ha a küklopszaid nem a falat bombázzák, hanem a maradék mágusomat, vagy pl használod a mass slow-dat. :lol: De ha már nem voltál képes egy harmadakkora csapatot kivégezni, mint a tiéd, akkor megkaptad a magadét...

Szerinted miért a leggyorsabb egységedet szedtem ki? Áldozattal járt igaz. De 85 thundermadár ellen akik gyorsabbak voltak, mint én csak áldozat mellett lehetett tenni valamit...
Különben meg ki mondta, hogy csak 1-szer találkozhat a két főhős a csata során?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 13:53 

Bozso84 írta:
de örülök hogy igy látod hogy vannak iratlan szabályok, pl a hölgyeket is előreengedjük az ajtónál (legalábbis az értelmesebbje) pedig sehol sincs leirva...

látod Adler! erről beszéltem hogy sztem elég sokan benne lennének abba hogy igenis legyenek szabályok, vagy legalább vmi etikai dolog...me ez amit Sorceress művelt...
sztem sokaknak az a véleményük mint nekem...lsd =>ssth!

Üdv Bátor Harcos Kollégák!

A heroes-ban mikor nem nyer valaki "gusztustalan" módon?
Ízelítőként, hogy értsétek, mire gondolok: emlékeztek Boti Arch Deviljeire, akik bebújtak a force field mögé? Lehet, hogy borzalmas érzés volt kikapni tőle, de lássuk be, nem mindennapi megoldás volt, és szinte mindenkit megfogott vele!
Én pl Bracadát igen "gusztustalanul" vettem be (bár előtte MAgix is gusztustalanul vette be tőlem az Elemental Fjordot, és majdnem megfojtottam, de túlélte;)).
Szerintem mindenki fel tud sorolni több olyan élményt, amikor vagy ő vagy az ellenfele nyert valami "gusztustalan" módon. Nekem is forrt már fel az agyvizem, másnak is. Ebből ne csináljunk hagyományt!
Olyan játékot játsszunk, ami nem a babusgatásról, hanem inkább a rútul meggyalázásról szól. Mindenki győzni akar.
A szabályokat nehéz meghúzni :arrow: lássátok be!

(Illem, értelmesség: a nőket nem az "értelmesebbje" engedi előre! Az értelem és az illem nem különösebben függ össze. Egyébként a nők már szinte teljesen egyenjogúak. :P)

Etika: olyan játékban emlegeted ezt a szót, ahol elvileg a győzelem megszerzése a cél. Itt a hősök nem attól hősök, hogy védelmezik a női nemet és az elesetteket. A mágia nem arra való,hogy etikai megfontolásból ne használja ki az ember, holott a szabályok ezt lehetővé teszik számára.

Ebben a játékban ugyanúgy kell tudni veszteni, mint nyerni! (Tudom: "pont én mondom" :D de akkor is így van!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 13:56 

Első: Laca nono azért ez nem teljesen így van. Belegondoltál abba, hogy mire megyek akkor ha visszatámadok? Ha visszatámadok, akkor ugye az ellen jól kirabolt plusz megkapta a tartomány értékének 40 százalékát. Nomármost ha én visszatámadok, akkor ha nyerek, ha vesztek én is csak 40%ot kapok a tartomámy értékéből, ami szinte elhanyagolható az elopott pénz mennyiségéhez képest. Egy 10 értékű tartománynál kapok kemény 4 azaz NÉGY aranyat, míg ő ha kirabol, ha mondjuk minimum van 10 aranyam kap 5 aranyat +4et a tartományért. De sokkal valószínűbb ,hogy nem csak 10 aranyam van.... Szóval igenis a tolvajlással van a gond.
(megjegyzés:Mondhatná erre azt valaki ,hogy akkor válassz te is tolvajlást. De kérdem én, hogy minek egy olyan tulajdonság, amit mindenki választ, amikor úgyis csak 3 tulajdonság van. Öljük a játék színességét és változatosságát. Vagy inkább találjunk ki rögtön még pár dolgot, amit mindenkinek megéri választani és akkor nem lesz gond, mert mindenkinek ugyanazok a tulajdonságai lesznek és nem lehet vitázni, hogy valakik előnyben vannak:?)
(Vajon miért van majd mindenkinek tolvajlása és akinek nem volt miért vett azt, lásd: Imperator...)
Konklúzió: Szerintem a tolvajlás mértékét csökkenteni kell 20-15 %ra, mint ahogy Laca is mondta

Második: Nem a szintlépés a célja a játéknak... No comment Erre mit mondjak? Akkor minek kapnak ennyi pénzt a tolvajok????? ****** könnyen lépnek szintet és akkor mondjuk egy jó kis mild handikep meg pár archer kezdéskor és mindegyik láma nyer. Már elnézést kérek...

Harmadik: Területek után nem jó ötlet pénzt kapni az elmondott okok miatt. Ebben egyetértek. A bárói rang után viszont jó. Laca lehet nincs sok időd játszani, de nem gondolod ,hogy igenis jogos hátrányban vagy, mert keveset játszol? Vegyük példának a WW-t (www.wizardsandwarriors.net habár elég haldolkóban van, mert a zone meg fog szűnni) Ott ha sokat játszottál, akkor is elől voltál a ranglistán ezzel buzdítva a lelkes játékosokat. És lám-lám mennyien használták az oldalt és nemzetközi szinten is elismert volt. Tehát ha valaki szenved annyit, hogy megszerez egy rangot, akkor kapjon utána valamit. (én lemondok róla ha azt hiszitek magam miatt írom)

Negyedik:Szerintem Laca és Nimbus kicsit félreértett engem (meg lehet én Bozsót). Én azt mondtam, hogy nincsenek leírva a szabályok és, hogy nem fogok lealacsonyodni odáig ,hogy megkérjem az illetőt, hogy ne használjon hitandrunt. Nyugodtan használjon csak, ha akar, nekem nem lenne képem hozzá és nem is fogom ezeket használni. (kivéve mikor egy 20at sebező magic arrowwal megcsapom a poén kedvéért) Aki szerint csak ilyen módszerekkel lehet megnyerni pályákat az nem nézte meg őket elég figyelmesen...

Ötödik:Adler lehet, hogy a szabályok egy az egybe a tohról vannak leszedve, ahol már jól kipróbálták őket, de szerintem nem kell ragaszkodnunk hozzájuk. Már majdnem fél éve játszunk a játékkal és viszonylag nagy népszerűségnek is örvend, ami szerintem nagyon jó. A magyar heroes online játékot jól fejleszti illetve ébren tartja. De ha találnuk valami olyat, ami ezalatt a félév alatt szemmel láthatólag rossz, akkor ideje módosítani szerintem...

ui: Köszönöm Teki, én is szívesen játszom veled :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 13:59 

ssth írta:
Teki imperatornak nincs tolvajlás képessége, szerintem Prokuszra gnodoltál...
Tolvajlás valóban durva...Adler sztem le vagy szavazva, még ha szervezőként +5ös szavazati joggal rendelkezel is...
Nimbus: Egyetértek Rusty_Rockfisstel, lehet papíron nincs kikötve a szabály, de akkor se tudnék az ellenfelem szemébe nézni, ha ilyen módszerekkel nyernék. (értsd leginkább hitandrun) De persze nincsenek tiltva, ezért mindig is lesznek olyanok akik használni fogják. Mint ahogy mondjuk a való életben is vannak iratlan szabályok, amiket nem szoktak betartani az emberkék...Szal Hammerlendsen mindenkinek van egy "majdnem biztos" győzelme ellenem, ha védekezek...

Biztos nem rám célzott, mert vele még nem játszottam.nekem is csak adig van 71 aranyam, amíg meg nem támad vki, mert akkor viszi a felét(vagy a tartományt

A no ruleshoz annyit, hogy osztom Adler véleményét abban, hogy van néhány olyan tartomány, amit h&r vagy várban való védekezés nélkül nemigen lehet védeni. szerintem az, hogy az ember bármi áron meg akarja védeni a tartományát egyáltalán nem unfer. Ha ez az lenne, akkor a Lordsban lévő skillek többsége is az(advanced intelligence, luck, archery, air/water/earth/fire magic.
szerintem hagyni kellene no rulesként a játékot. mindenki döntse el mi ér többet:betartani az etikette és bukni a nehezen megszerzett tartományt, vagy játszani a győzelemért. megmondom őszintén én még nem védekeztem várban, de ha nem látok más lehetőséget megtenném. ahétvégi meccsemen csak azért nem játszottam meg, mert akkor sem lett volna semmi sanszom. De ha enyém lenne pl Hammerland, akkor biztosan azt tenném, mert a pálya annyira kedvez a támadónak, hogy csak így tudnám megtartani( vagy megkérem az ellenfelet:ugyan már rontson el valamit, hogy nekem is legyen sanszom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 14:26 

Ami szerintem játék szépségét illeti:
Nálam kimerül a zöld fák, a táj szépségének és a madarak csivitelésének élvezetében.
Ami a harcot illeti: minden lehetséges módszert felhasználok az ellenfelem ellen, és ugyanezt elvárom az ellenfelemtől is. Különben egy unalmas, és szürke klikkelgetésből állna a játék.
Nehogymár ha női főhőse van az ellennek, beinvitáljam a váramba, sőt előre is engedjem. Megkopasztom inkább, mint egy csirkét! :twisted:
Viszont ez csak egy játék, a játékostársamat nem szoktam kibelezni... :lol:

Tiefery: átolvastam kezdéskor a szabályokat, és elfogadtam, nem reklamálok miatta. (igaz én választottam lopkodást, mert jól átolvastam, és így döntöttem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 14:34 

Sorceress írta:
Tiefery: átolvastam kezdéskor a szabályokat, és elfogadtam, nem reklamálok miatta. (igaz én választottam lopkodást, mert jól átolvastam, és így döntöttem)

Én is átolvastam ezért választottam a Defencét..., gondoltam megnézzük, hogy működik gyakorlatban. **** ha mindenki tolvajlásra vagy defencére gyúr...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Nos
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 14:35 

srácok!!

elnézést kérek mindekitől akit megbántottam!!!

különösen Sorceresstől mert télleg csunya dolgokat mondtam éjjel 1kor a gép előtt ülve immár kb 9 óra játék után, amikor eldurrant az agyam a 10. h&r után...

én eddig nem voltam semmilyen nagy versenyen csak haverokkal játszottunk és sosem merült fel a h&r kérdése...
ezt az elnevezést is itt láttam először...

csupán meglepő volt, mert azt hittem hogy azért létezik etika hiszen csak
csak egy JÁTÉKRÓL és nem élet-halálról van szó!

Mindazonáltal belátom hogy én is hibáztam ott, hiszen ha csak bent ülök a váramban és várom hogy Sorceress támadjon akkor ugye még mindig ott ülnénk kb...de legalább ugye nem veszítek...

sok midnent másképp látunk, amit én nem tartok rossz dolognak és nem is ítélnék meg senkit hiszen semmi jogom hozzá.

valaki feljebb írta (már nemtom ki) hogy nem alkalmazna soha h&r-t. Nos én sem, eddig sem használtam, ezután sem fogom, mert én oda nem alacsonyodnék le, hogy így próbáljak meg nyerni. Nem ér annyit sztem az egész hogy feladjuk az elveinket. Nekem ez elvi kérdés, nem csinálnék sosem h&r-t, bár a 20as sebzésű magic arrow kemény dolog:))

Nem kell hogy mind így lássátok, hiszen mind mások vagyunk és ez így van jól! Egyszerűen csak váratlanul ért a dolog és abszolút igazságtalannak éreztem, magamból kiindulva!
mondhatjátok erre hogy amatőr vagyok (igaz), naiv (igaz), meg amit akartok, de sztem mindenki beláthatja hogy a h&r az nem tartozik a legkorrektebb eszközök közé, függetlenül a pályától...
Remélem legalább ezen nem veszünk össze.

Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől, különösen Sorceresstől, ne haragudj azért amiket mondtam, mérgemben mondtam és nem a személyednek szólt, hanem hogy ezt meg lehet csinálni!
Még1szer BOCS a hangnemért!

sziasztok!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 14:47 

Ssth: Amit írtál abban igazat adok neked! Én csak azt nem szeretném, ha a tartományok után járna a pénz, mert ez esetben a kevesebb idővel rendelkező játékosok hátrányba kerülnének! Ezt nem szeretném, mert ha pár hét vagy hónap után komoly hátrányban kéne játszanom veled vagy például Adlerrel, akkor talán felesleges is elkezdenem! Ez esetben a játék a sok idővel rendelkező emberek játékává válik, és jóval kevesebben tudnak majd élvezetesen szórakozni! szvsz.
A rang után járó pénzt támogatom, mert az azért másabb! Rangot nehezebben kap az ember, mint tartományt és aki elér egy rangot az kaphatna ilyen elismerést ezért!
A tartomány után járó pénzt esetleg oly módon lehetne bevezetni, hogy a kör elejeén akinek van tartománya (mindegy mennyi) kap x ft-ot. Ezzel lehetne tartománybirtoklásra ösztökélni azokat, akik azzal szórakoznak, hogy csak lopkodnak, de őket nem lehet támadni! És abban kötöm az ebet a karóhoz, hogy jobb ha van tartományuk!!! Ha megtámad, aztán lop a te példádnál élve nyer tőled 9 aranyat! Nem jobb, ha vissza tudsz támadni és visszakapsz mondjuk 4-et? :roll:

Azt javaslom, hogy a tolvajlás hatásfokát pedig jelentősen vegyük vissza! Akiket érint azok mondjuk kapnak egy lehetőséget a skilljük lecserélésére! Ez így lenne fair!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 15:11 

Csak egy javaslat a lopással kapcsolatban, ha már elmélkedünk (nemtom írta-e már vki).
Terület nélkül ne legyen alkalmazható a szkill. Ez is arra ösztönöz, hogy játszunk, és ne csak szinteket lépjünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 15:26 

A lopás szerintem mindenképp korlátozni és csökkenteni kell.
Imperator ellen úgy játszottam hogy már volt lopás kézsége mert egyből azt vett a pénzéből, de hogy egy oda-vissza támadásból 45 aranyat szerzett én pedig csak buktam rajta ez nevetséges. Most egy jó darabig nem támadok tolvajt mert többet veszítek ellentámadásból mint ha nyerem mind2 mappot. ssth próbálkozhatsz nálam. :D

Szabályok: Szerintem maradjon a szabály megbeszélés a játék előtt.

Black Swamp: Adler javítsd ki a pályát mert a kék oldalán a köpenyt ki lehet szedni a lény mögül és az nem fair.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 16:00 

ssth írta:
Sorceress írta:

Én is átolvastam ezért választottam a Defencét..., gondoltam megnézzük, hogy működik gyakorlatban. **** ha mindenki tolvajlásra vagy defencére gyúr...

miért lenne ****? magának a játéknak is az a menete, hogy vagy a bevételre gyúrsz az elején(capitol), vagy pedig emberanyagra. ez szerintem u.a. sokan azért választották ezeket a skilleket, mert úgy gondolták ezzel lehet gyorsabban szintet lépni, és akkor jöhetnek az "igazi" képességek. többek közt én is így gondoltam, de még mindíg nem jött össze annyi aranyam, hogy deffense-re vagy offens-re telljen.
abban igazad van, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a tolvaj jobban jön ki, mint az akinek nincs tolvaj vagy deffens képessége. de ne feledd akinek nem ezek a képességei vannak, az rendelkezik más képességgel.
pl:lehet offensed ha a te példádat hozzuk elő akkor igaz hogy a tolvaj ellen buksz 5 aranyat, de ne feledkezzünk meg arról, hogy adott körben támadhatsz mást is. tehát összességében a kör végére simán kijössz pozitív mérleggel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 16:21 

Hát ez nem igaz. Két lopó hős visszatámad rá és hiába védi meg sokkal többet bukik rajta mintha nem támadott volna meg titeket. Főleg nagy területek esetén igaz. Én 6 órát játszottam Imperatorral -30 aranyért. Jee igazságos a játék. Inkább veszítenem kellett volna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 17:09 
Heroes Team

Üdv Lordok!

Prokusz: ha ma ráérsz megtámadnálak, Avlee tartományban. He fent leszel megdumáljuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 17:12 

hahó
elmegyek az oviba a gyerekért, aztán reagálok

nem rendelkezem +5 szavazattal:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 17:13 

Laca írta:
Ssth: Amit írtál abban igazat adok neked! Én csak azt nem szeretném, ha a tartományok után járna a pénz, mert ez esetben a kevesebb idővel rendelkező játékosok hátrányba kerülnének! Ezt nem szeretném, mert ha pár hét vagy hónap után komoly hátrányban kéne játszanom veled vagy például Adlerrel, akkor talán felesleges is elkezdenem! Ez esetben a játék a sok idővel rendelkező emberek játékává válik, és jóval kevesebben tudnak majd élvezetesen szórakozni! szvsz.
A rang után járó pénzt támogatom, mert az azért másabb! Rangot nehezebben kap az ember, mint tartományt és aki elér egy rangot az kaphatna ilyen elismerést ezért!
A tartomány után járó pénzt esetleg oly módon lehetne bevezetni, hogy a kör elejeén akinek van tartománya (mindegy mennyi) kap x ft-ot. Ezzel lehetne tartománybirtoklásra ösztökélni azokat, akik azzal szórakoznak, hogy csak lopkodnak, de őket nem lehet támadni! És abban kötöm az ebet a karóhoz, hogy jobb ha van tartományuk!!! Ha megtámad, aztán lop a te példádnál élve nyer tőled 9 aranyat! Nem jobb, ha vissza tudsz támadni és visszakapsz mondjuk 4-et? :roll:

Azt javaslom, hogy a tolvajlás hatásfokát pedig jelentősen vegyük vissza! Akiket érint azok mondjuk kapnak egy lehetőséget a skilljük lecserélésére! Ez így lenne fair!

Üdv: Laca

Laca, ha drasztikusan le akarjátok csökkenteni a thivery skillt ,akkor nemcsak a thivery skill cserélném le hanem a defenze is mert azért választottam mert sok a tolvaj! Nem igaz, hogy az embereket csak akkor érdekli a dolog, ha már rajtuk csattan! Eddig nem tünt fel senkinek milyen sok pénz van benne! Elöbb is lehetet volna reklamálni! Egyértelmű más skilleket is kéne javitani mint leadership,estate. mert semmi az a 10% a lopás 50% képest, túl nagyok az aránytalanságok! First aidnak is több értelme lenne, ha visszatámadást is visszalehetne utasitani! A Bárói rangot kapók ne kapjanak pénzt, mert a jó játékosoknak van területe, könnyeben megvédik, mert általában a védőnek előnye van! Elöbb lépnek szintet és ha elveszitik a területet, akkor is bárók maradnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 17:17 
Heroes Team

Imperator01 írta:
Eddig nem tünt fel senkinek milyen sok pénz van benne!

Ehhem-ehhem!
Megint csak köhögő rohamom van...

Kb. 2-3 oldalon boncolgattam a témát pár hónappal ezelőtt... :roll: ezt pedig a mostani vita elkerülése végett tettem volna, mert gondoltam, h előbb utóbb másnak is feltünnek ezen aránytalanságok...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 17:22 

Nimbus írta:
Imperator01 írta:
Eddig nem tünt fel senkinek milyen sok pénz van benne!

Ehhem-ehhem!
Megint csak köhögő rohamom van...

Kb. 2-3 oldalon boncolgattam a témát pár hónappal ezelőtt... :roll:

Hali Nimbus!
Rosszul fogalmaztam! Majdnem mindenkinek feltünt, ezért is választotta! Viszont akkor nem sokan ellenezték......kivétel nimbus( aki nem is regisztrált) !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 17:33 

A puding próbája az evés. És szerintem nem kell teljesen átvenni a régi szabályokat mert az akkor is jó volt. Ott többen voltak és más volt. A magyar scene (remélem tudjátok mi az:) ) sajnos kevés. Van kb. 10 ember aki folyton játszik de ahhoz hogy a mostani skillek jók legyenek több ember kellene szerintem. Szóval indítványozok egy kis reformot. Jöhetnek az ötletek így félév tapasztalata után.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 18:19 

Na, engedélyt kaptam a gyerektől:

- a játék lényege nem a pénz, illetve annak gyüjtögetése, hanem a területek,aki ugyanis megszerzi egyszerre 32 tartomány felett az uralmat az a győztes. ( Lehet ilyen sose lesz).

- az ingame szabályoknál ismert a véleményem, ez igen liberális, akik játszanak, majd eldöntik, hogy milyen szabályokat alkalmaznak, alapból No rules!.

- Skillek:
hát igen, valóban túl vagyunk bevezető szakaszon, s látjuk mi jó, mi jobb vagy rosszabb.
Tolvajlás:
lehet soknak tünik az 50%, annak főleg akinek nincs ilyen skillje, enegem is igencsak rosszul ért, amikor megkopasztottak. Nyitott vagyok ebben a kérdésben, se pro se contra nem támogatom az ügyben, ha a többség változást szeretne legyen, de a min 20%.

Defense:
evvel a skillel szerintem nincs gond.

Tactics: itt basic szinten lehessen mild handicap is, adv. pedig severe is
a starting bonus megmarad.

A többi skill egyenlőre szerintem jó igy.

Körönként nem támaogatom, hogy pénzt kapjunk a területek után, egyrészt ez nem erről szól, másrészt hátrányba kerülhet az,aki
1. kevesebbet játszik
2. éppen földnélküli
3. a területek értéke nem egyforma, a kezdetekkor bemondásra lehetett
földet kapni, igy nem fair megváltoztatni.

A rangok után sem fog pénz járni, maga a rang az elsimerése annak, hogy az adott játékos jól játszott, s a rang nem vész el, ha valaki lecsövesedik ( se lové, se birtok) a rangja akkor is megmarad.

Jöhetnek a konkrét javaslatok, ez csak az én véleményem volt, annyit még, hogy ne bonyolitsuk túl az életünket, tehát ne akarjuk egy viszonylag egyszerű és könnyen követhető játékból valami összetett, übergiga stratégiát kihozni, a cél, hogy jól érezzük magunkat, ha kirabolnak, ha vadul nyomják a h&r -t, vagy jól lerusholnak, ez benne van, ma Te, holnap én.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 09 hétf., 18:36 
Heroes Team

Sziasztok!

Mondjuk pl. lehetnének hasonlóak értékben a skillek, mint magában a játékban. 10%, 20%, 30%, mondjuk a thiveryben. De lehetne akár a többi ilyen skill, ami százalékban van meghatározva.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 66  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]