Első: Laca nono azért ez nem teljesen így van. Belegondoltál abba, hogy mire megyek akkor ha visszatámadok? Ha visszatámadok, akkor ugye az ellen jól kirabolt plusz megkapta a tartomány értékének 40 százalékát. Nomármost ha én visszatámadok, akkor ha nyerek, ha vesztek én is csak 40%ot kapok a tartomámy értékéből, ami szinte elhanyagolható az elopott pénz mennyiségéhez képest. Egy 10 értékű tartománynál kapok kemény 4 azaz NÉGY aranyat, míg ő ha kirabol, ha mondjuk minimum van 10 aranyam kap 5 aranyat +4et a tartományért. De sokkal valószínűbb ,hogy nem csak 10 aranyam van.... Szóval igenis a tolvajlással van a gond.
(megjegyzés:Mondhatná erre azt valaki ,hogy akkor válassz te is tolvajlást. De kérdem én, hogy minek egy olyan tulajdonság, amit mindenki választ, amikor úgyis csak 3 tulajdonság van. Öljük a játék színességét és változatosságát. Vagy inkább találjunk ki rögtön még pár dolgot, amit mindenkinek megéri választani és akkor nem lesz gond, mert mindenkinek ugyanazok a tulajdonságai lesznek és nem lehet vitázni, hogy valakik előnyben vannak:?)
(Vajon miért van majd mindenkinek tolvajlása és akinek nem volt miért vett azt, lásd: Imperator...)
Konklúzió: Szerintem a tolvajlás mértékét csökkenteni kell 20-15 %ra, mint ahogy Laca is mondta
Második: Nem a szintlépés a célja a játéknak... No comment Erre mit mondjak? Akkor minek kapnak ennyi pénzt a tolvajok????? ****** könnyen lépnek szintet és akkor mondjuk egy jó kis mild handikep meg pár archer kezdéskor és mindegyik láma nyer. Már elnézést kérek...
Harmadik: Területek után nem jó ötlet pénzt kapni az elmondott okok miatt. Ebben egyetértek. A bárói rang után viszont jó. Laca lehet nincs sok időd játszani, de nem gondolod ,hogy igenis jogos hátrányban vagy, mert keveset játszol? Vegyük példának a WW-t (
www.wizardsandwarriors.net habár elég haldolkóban van, mert a zone meg fog szűnni) Ott ha sokat játszottál, akkor is elől voltál a ranglistán ezzel buzdítva a lelkes játékosokat. És lám-lám mennyien használták az oldalt és nemzetközi szinten is elismert volt. Tehát ha valaki szenved annyit, hogy megszerez egy rangot, akkor kapjon utána valamit. (én lemondok róla ha azt hiszitek magam miatt írom)
Negyedik:Szerintem Laca és Nimbus kicsit félreértett engem (meg lehet én Bozsót). Én azt mondtam, hogy nincsenek leírva a szabályok és, hogy nem fogok lealacsonyodni odáig ,hogy megkérjem az illetőt, hogy ne használjon hitandrunt. Nyugodtan használjon csak, ha akar, nekem nem lenne képem hozzá és nem is fogom ezeket használni. (kivéve mikor egy 20at sebező magic arrowwal megcsapom a poén kedvéért) Aki szerint csak ilyen módszerekkel lehet megnyerni pályákat az nem nézte meg őket elég figyelmesen...
Ötödik:Adler lehet, hogy a szabályok egy az egybe a tohról vannak leszedve, ahol már jól kipróbálták őket, de szerintem nem kell ragaszkodnunk hozzájuk. Már majdnem fél éve játszunk a játékkal és viszonylag nagy népszerűségnek is örvend, ami szerintem nagyon jó. A magyar heroes online játékot jól fejleszti illetve ébren tartja. De ha találnuk valami olyat, ami ezalatt a félév alatt szemmel láthatólag rossz, akkor ideje módosítani szerintem...
ui: Köszönöm Teki, én is szívesen játszom veled