Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 12:18 

Vazzer! Pedig most lett kész a 12 dupla XL-es pályából álló, Harry Potter Kálváriája című kampányom! És már épp el akartam küldeni Neked! A kampányban a kis Harry hányattatását követhetjük végig, amíg el nem nyeri a jól megérdemelt jutalmát a végén: a kis Herminole kegyeit. Hüpp! :cry: És most ki fogja letesztelni? :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 12:23 

Beorn the Shapeshifter írta:
És most ki fogja letesztelni?

Ki? Hát fifi nemsokára! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 13:04 

Borzasztóan komiszak vagytok!

Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 13:18 

Ez van Beorn. :D Ezt kell szeretni. Harry Potteres dolgokról nem szeretek hallani. Az ilyen pályákat Krityónak lehet küldeni, s ha ő teszteli, feltöltöm őket. Csukott szemmel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:27 

BHappy írta:
Nos, nem vagyok jártas a filmes dolgokban, inkább a könyveket szeretem. Ebből gyökeredzik a következő: a Narnia nem valami újkeletű dolog, hanem már egy ideje létezik regény formában is, de csak angolul. Valaki tud esetleg magyar forításról?

Hogy érdemben is hozzászóljak, aki szereti a komolyabb hangvételű, elgondolkodtató filmeket, valamint Stephen Kinget, az nézze meg a Halálsoron című filmet! Nagyon jó darab.

edit: Fifi, a Gyűrűk Ura gyakorlatilag az első fantasy a filmipar történelmében.

Ebben nem értek egyet mert a gyürük ura nem fantasy csak az van rá fogva hogy fantasy és az elsö fantasy az a sárkányok háborúja!
Laca írta:
Sziasztok!

BHappy: A Narnia egy hétkötetes sorozat. Magyar fordítása létezik, és nemrég került kiadásra. Ha jól emlékszem Novum kiadó gondozásában. Ezt csak azért tudom, mert a párom a munkahelyén forgalmaz Novum kiadós könyveket és a katalógusukban láttam. Egyenlőre az első négy könyvet láttam, de azt írták rendelhető mind a hét! 1db: 1290 Ft, méretre: szokványos kisméretű könyv, nem túl vastag és jó nagybetűs. (jól jön az éjszakai, lámpás olvasáshoz! :) )
Egyébként a moziban lévő film a második kötet a sorban.

Fifi: Nem lehetsz valami nagy fantasy rajongó, ha a Gyűrűk Urára 1-est adsz! Oké, ha valaki nem rajong érte annyira! De a legrosszabb osztályzatot adni neki, felháborító! :x

Üdv: Laca
Említem újbol, nem fantasy a LOTR!
Beorn the Shapeshifter írta:
fifi írta:
Hi mindenkinek!
Idáig az életemben így csoportosítottam a filmeket:
5:Starwars1-6-ig,Keresztapa1-3-ig
4:Sárkányok háborúja,az új fiú,shindler listája, Sorstalanság,A zongorista
3:Legényanya
2:Harry potter
1:gyürük ura1-3-ig mert el van tulozva és nincs saját müfaja4

Azért ezzel némi vitába szállnék:
A StarWars - vessetek meg, köpjetek szemen érte ! - boldog, és bohó gyermekkoromban nekem is nagyon tetszett (olyan 10 évesen, az első trilógia), de amióta már láttam valamit a világból :lol: nagyon nem jön be. Az első trilógia sületlenségeitől is kiütést kapok, és akkor még nem is beszéltem az új trilógiáról, ami még az SW fanatikusok nagy részének is nagyon nem tetszett. Tehát azért ezt 5-össel értékelni... még a legnagyobb fan is szerintem csak az eredeti trilógiára adna 5-öt.

Keresztapából az első rész alapmű, ezzel egyetértünk. A második még nézhető, a harmadikat viszont kár volt elkészíteni! (Szintén szvsz).

A Sárkányok háborújától szintén kiütést kaptam, egy, a fantasyhoz semmit hozzá nem értő idióta alkotása! Szvsz ez is természetesen.

Az Új fiut nem ismerem, de a többi rendben van.

Legényanya: :lol: !!!

Harry potter: népbutító, hatásvadász, túlfújt lufi. Mindenesetre nem rossz filmek, ha az ember nem foglalkozik annak beharangozásával (a világ legeslegeslegeslegjobb filmje, ésatöbbi). Ja, és a kis Herminole egyre aranyosabb benne... :lol:

Gyűrűk Ura lehúzása viszont nagy gáz, a többihez viszonyítva! Ha megnézted volna a dvd-ken lévő készítői interjúkat, akkor megtudtad volna, hogy mit miért, és miért úgy csináltak, ahogy. Szerintem épp eléggé próbál a könyvhöz ragaszkodni (ebből a 2. rész Aragornfolyóbazuhanjajmileszvele rész a kivétel). Arwen No1! Hangulat No1! Maga a film is aranyos, szép, és izgalmas. Csak ezt is úgy kell nézni, hogy nem kap az ember infarktust attól, ha esetleg egy mondat nem úgy hangzik el, ahogy a könyvben.
Star wars-ot nem azért szeretem mert fénykard meg yoda meg ilyesmi hanem a starwars nem csak az ami a film elötte is történtek dolgok a sithek háboruja meg Naga shadow nagyúr élete aztán az elsö jedik utána a jedi académia történetei vagyis a csillagok háborújának van egy maga világa nem csak a filmböl áll a film a kiválasztott életét mutatja be!És a Keresztapában igazad van az elsö rész a legjobb de ez igaz történet és ennek is vannak elö történetei meg utó történetei mait a filmben nem mutatnak!Harry potter nem rosz egy gyermeknek de egy olyan korúnak mint én vagy te nem felel meg!A gyürük urának pedig nincs saját története vagyis a film jó de jobbis lehetna(Legalább több összefüggés legyen má egy ilyen filmben!
Hellblood írta:
Szia!

Bizony az. Nem lehet? Csöndben megjegyzem, természetesen nem számítom bele egyik pálya tesztelésébe sem a készítő nemét, korát, agyi állapotát, méreteit, politikai hovatartozását, filmnézési szokásait, függőségeit, életrajzát, lakhelyét, meg ilyenek. Viszont ha valaki Harry Potteres pályát csinál, azt nem vállalom!

Ui.: remélem fifi nem olvassa végig, s megijed. :twisted:

Mitöl kéne meg ijednem?

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fifi 2006 jan. 03 kedd, 16:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:32 

Fifi: te most miről beszélsz? Arra gondolsz, hogy a Sárkányok Háborúja c. filma alapja a Dungeons & Dragons az első szerepjáték amit készítettek? :roll:
Vagy csak azt bizonygatod, hogy jobb film, mint a Gyűrűk Ura? -> :lol:

Laca

Ui: Mi a Gyűrűk Ura szerinted, ha nem fantasy???? Fogadni mernék egy Endless Sack of Gold-ban, hogy nem olvastad a könyvet!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laca 2006 jan. 03 kedd, 16:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:40 

Laca írta:
Fifi: te most miről beszélsz? Arra gondolsz, hogy a Sárkányok Háborúja c. filma alapja a Dungeons & Dragons az első szerepjáték amit készítettek? :roll:
Vagy csak azt bizonygatod, hogy jobb film, mint a Gyűrűk Ura? -> :lol:

Laca

Ui: Mi a Gyűrűk Ura szerinted, ha nem fantasy????

A gyürük ura semmi ezért nincs neki saját müfaja mert ha olyan lenne mint Star wars hogy saját világa van akkor 5 lenne!De így...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:43 

Nem vagyok 1 túlontúl nagy LoTR rajongó, de a filmek jók lettek. Tolkien alkotása pedig a fantasy irodalom legelsői között van. Fifi te minek minősíted a LOTR-et?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:45 

fifi írta:
[A gyürük ura semmi ezért nincs neki saját müfaja mert ha olyan lenne mint Star wars hogy saját világa van akkor 5 lenne!De így...

Elárulom, hogy saját világa van. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:47 

fifi írta:
A gyürük ura semmi ezért nincs neki saját müfaja mert ha olyan lenne mint Star wars hogy saját világa van akkor 5 lenne!De így...

Bocs fifi, de ez kicsit túlzás.

Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:48 

bogpista írta:
fifi írta:
[A gyürük ura semmi ezért nincs neki saját müfaja mert ha olyan lenne mint Star wars hogy saját világa van akkor 5 lenne!De így...

Elárulom, hogy saját világa van. :roll:

Hi bogpista!
De nem olyan világra gondoltam hogy ennyi kilóméter a középföld ennyi kilóméter ez meg az meg a harmadik...Hanem a filmen kívüli eseményei nincsenek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:49 
Heroes Team

fifi: kb. 5 percig sikítottam, miután elolvastam a LOTR-ról írt véleményeidet!!!!!
Ember, olvastad a könyvet? Nincs saját története????????
Szvsz Tolkien világa a legkidolgozottabb a FANTASY világban. A Szilmarilokban a kezdetektől leirja a világ kialakulását és a fajok eredetét; külön nyelveket hoz létre a különböző fajoknak stb.
Szerintem ne nézz ilyen filmeket. Maradj a Pindúr Pandúroknál...

Kertics

***Good luck!***

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kertics 2006 jan. 03 kedd, 16:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:50 

Laca írta:
Fogadni mernék, hogy nem olvastad a könyvet!!!

Laca :roll:

Ui: Kertics: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laca 2006 jan. 03 kedd, 16:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:50 
Heroes Team

Hát ez a Fifi... El vagyok ámulva! Hogy miket tud? :shock: :lol:

Én csak Ámulok és Bámulok! :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:51 

Kertics írta:
fifi: kb. 5 percig sikítottam, miután elolvastam a LOTR-ról írt véleményeidet!!!!!
Ember, olvastad a könyvet? Nincs saját története????????
Szvsz Tolkien világa a leg kidolgozottabb a FANTASY világban. A Szilmarilokban a kezdetektől leirja a világ kialakulását és a fajok eredetét; külön nyelveket hoz létre a különböző fajoknak stb.
Szerintem ne nézz ilyen filmeket. Maradj a Pindúr Pandúroknál...

Én elolvastam a könyveket a könyv szuper de a filmben nincs olyan jel ami arra utal hogy hogy alakult ki a világ!És te honnan ismered a pindúr pandúrt? :P :P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:53 
Heroes Team

"Szegény" fifi!

Ez az egész rosszabb mint Sztálingrád ostroma!!
Hogy lehet ennyi "csodálót" szedni kis idő alatt?!?! Nem árulná el valaki a titkot?

(Bocs, tudom hogy nem ide tartozik, de most itt van forgalom)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2006 jan. 03 kedd, 16:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:53 

fifi írta:
Én elolvastam a könyveket a könyv szuper de a filmben nincs olyan jel ami arra utal hogy hogy alakult ki a világ!És te honnan ismered a pindúr pandúrt? :P :P :P

A Sárkányok Háborújában hol van arról szó, hogy hogyan alakult ki a világ????? :? :roll:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:57 

fifi írta:
De nem olyan világra gondoltam hogy ennyi kilóméter a középföld ennyi kilóméter ez meg az meg a harmadik...Hanem a filmen kívüli eseményei nincsenek!

Filmen kívüli eseményei? :shock: :roll: Te miről beszélsz? Mi köze van ennek bármihez is? Igazad van, a Star Warsnak nagy kultusza van rajongói klubok rendzvények mittudomén még mik. Egyébként ilyenek vannak a LOTR-nek is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:57 

Na jó. Nem szidunk senkit, csak mert érdekes mondhatni értelmetlen véleményen van. Éljen a szólás szabadsága.
Bocs fifi, ha elragadtattam magam, de ez kitört belőlem. Kifejtenéd bővebben mire is gondoltál? Lehet csak félreértettünk valamit....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 16:58 

Laca írta:
fifi írta:

A Sárkányok Háborújában hol van arról szó, hogy hogyan alakult ki a világ????? :? :roll:

Laca
Ilyet nem írtam én csak a Starwars-t és a Keresztapát értékeltem így a Dungeons&Dragonst meg azért szeretem mert hasonlít a heroesra!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]