- Hosszú történet az, Ali... Ailw... Aylward. - sóhajt egy nagyot a minotaurusz. - De végül is, van időnk, azt hiszem.
- Nighonban születtem, egy kies labirintusban... legalább is első emlékeim erről a labirintusról vannak... Fogalmam sincs, kik voltak a szüleim... már ha voltak egyáltalán... Tényleg, Aylvard. Ön... te, nem tudod, hogy születnek a minotauruszok? Eléggé hiányosak az információim e téren...
- Sajnos elkövettem azt a ballépést, hogy hallgattam Gunnar hadúrra, aki minotaurusz tehenekkel kecsegtette azokat, akik csatlakoznak hadjáratához... Hát, mit mondjak? A hadjárat hosszú volt, és véres, de tehenet egyet sem láttam. Azután fogságba kerültem, és Rugdaburg gladiátor arénájába vittek. Itt is eltöltöttem némi időt, mint Dühöngő Bika, az aréna bajnoka... Jó, ne nézzen... nézz már ilyen csúnyán!
- Amióta sikerült megszöknöm, a világot járom, és remélem, hogy a rabszolgavadászok nem érnek megint utól. Bár az utóbbi időben mintha alább hagyott volna az érdeklődésük...
- Elindultam csak úgy toronyiránt, egy elf barátom tanácsára, és ebben a kikötőben lyukadtam ki. Mivel még sosem láttam a tengert, és a lordnak van az egyetlen hajója a környéken, így adódott az egyetlen lehetséges választásom: én is beálltam hozzá, bár még fogalmam sincs, mi is lészen kalandunk célja tulajdonképpen. Mindenesetre reménykedek benne, hogy találok egy fáin kis labirintust valemelyik szigeten, amit egy belevaló tehén őriz! Hajjj... - sóhajt nagyot Dakk. - Túl szép lenne, ha ez összejönne!
Dec 23.-jan 1. lehet félszünet, amikor nem történik semmi jelentős, csak hajókázunk. Én biztos bejövök valamikor ünnepek között, meg gondolom szegény Laca is robizni fog látástól Mikulásig (ja, az épp most volt...
). Ideje egy újabb PC összefoglaló, mert rég volt az utolsó:
PC-k (érkezési sorrendben):
- Dakk, a Sárkányölő, minotaurusz harcos / gladiátor / bárd - Beorn
- Derick D'Rok, a keméleon-köpenyes ember fejvadász, akit a fél kontinens üldöz (és néha utol is ér
) - BHappy
- Billy, az ügyeskezű surranó, kalandor / mage - Warlock
- Ylyona, a vöröshajú, ember lány, kalandor / fejvadász, gyanús tetoválásokkal ékítve - Jitay
- Surmó, az ember fajú részeges tolvaj, expert luck-kal, és annál kevesebb erkölcsi értékkel felvértezve
- Laca
- Sir Aylward Morthon, egy komplett, díszes lovagi vértezetet, és fegyverzetet viselő ember paladin, szt. Arvandus rendjéből - Kertics (lehet, hogy ismeri Ylyona-t)
- Zingo, egy kék ruhás, hagymaevő gremlin (hómanó)
aki nem jön
- Chath, egy expert fire magic birtokában leledző, sötét bőrű, jatagánt és handzsárt viselő harcos / tűzvarázsló tűzelementál
- Sogroon
- Amanra és Helena a rejtélyes apácák (tuti fejvadász-boszorkányok
) - Sogroon
- Rezo, egy alakváltani tudó, egyenlőre szintén elég rejtélyes druida - Katsumoto