Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 26 szomb., 14:00 

Egy éjszakán keresztül üldögéltem és vártam. Már rég itt kellene lennie - gondoltam magamban. Így hát kimentem az utcára egy kis "friss" levegőt szívni, már ha a városkáét frissnek lehetett nevezni. Av'Lee szeleihez semmi nem hasonlítható. - gondoltam és elindultam körülnézni.

Én egy játkosra vártam, remélem sötét múltam elllenére, azért szóba fogtok állni velem. :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 27 vas., 4:25 
Heroes Team

Ideje, hogy felébresszem végre Ylyonát, mert még a végén kómába esik szegény :D

Már egészen magasan járt a nap, mikor Ylyona felébredt, azért a dél még messze volt. Szemeiből lassan szállt ki az álom. Emlékezett arra, hogy valaki nem is olyan rég, egy csodálatos dallal köszöntötte az új napot. "Valószínűleg a minotaurusz volt az" - gondolta még félálomban. "Nála láttam tegnap balisettet."

(Tulajdonképpen mindegy, de már csak kíváncsiságból: baselit vagy baliset? Mert baliset-ről már halottam: Frank Herbert: Dűne; ahol ezen Gurney Halleck játszik csodaszép dalokat. Azonban, ha te egy új hangszert hoztál létre, úgy bizony megtaníttatom Ylyona-t játszani rajta, persze ha elvállalod : :D )

"Kíváncsi lennék, hogy hol tanult meg ilyen szépen játszani ezen a hangszeren" (Én tudom :), Ylyona nem). "Mindenestre, remélem még hallok tőle más dalokat is. Megérintik az ember lelkét" Lassan ideje lenne kikelni az ágyból, és reggelizni egyet. Azonban valahogy a mai nap nagyon nem tudta magát rászánni, hogy kipattanjon az ágyából, mint máskor. Igaz, hogy rég aludt már ágyban, mert egy jó ideje már csak vándorolt, egyik városkából a másikba. Valahogy sohasem találta meg a helyét az eddigi életében. Túl magasra helyezte a mércét mindenben, olyannyira, hogy néha még ő maga sem felelt meg tökéletesen, a saját elvárásainak. Ezért is jobban szeretett a természetben kóborolni egyedül, mert már nem egyszer csalódott embertársaiban. Azonban töretlenül hitte, hogy léteznek igaz EMBEREK (fajra való tekintet nélkül), a szó legnemesebb értelmében. Hisz már ő maga is találkozott ilyenekkel. A lelki nyugalmát azonban csak a természettel azonosulva tudta elnyerni. Csodálta is ezért az elfeket, akik annyira tökéletes kapcsolatot tudtak kiépíteni az élő természettel, amiről ő csak álmodozni mert.
"Hahh" - kezdjünk neki a napnak. Gyorsan megmosakodott a kancsó víz segítségével, ami az asztalkára volt kikészítve, ellenőrizte, hogy nála van-e minden: fegyver, pénz és elindult lefelé a folyosón. Mire leért valahogy elment a kedve attól, hogy benn egyen, ezért igazán megörült,mikor megtudta a fogadóstól, hogy a mai nap folyamán piac van a városban. Gyorsan döntött, és elindult az ajtó felé. Észrevette, hogy a minotauruszhoz a tegnapi surranón kívül, a búskomor kinézetű harcos is csatlakozott. Látta, hogy belemerültek a beszélgetésbe, mindenestre, mikor elment mellettük úgy érezte, hogy muszáj megköszönnie a minónak a gyönyörű dalt, mégha nem is az ő kedvéért játszott a hangszerén. Ezért elmosolyodott és rábólintott a minóra.
Mikor kiért az ajtón, először is örömmel szívta be a kocsma levegőjétől jóval frissebb levegőt. A napfénynek is igazán örült, úgy érezte így végre feltöltekezett energiával (engem is meglepett ez a dolog, nem tudtam, hogy napelemes :D ) Majd a fogadós útbaigazítása nyomán elindul a piac felé. "Mondjuk annyira nem nehéz odatalálni, minden kis utca a főtérre vezet" - gondolja magában Ylyona, visszaemlékezve a fogadós rövid (majd félórás) útmutatójára.
Mikor megérkezik, sóhajt egy nagyot, és beleveti magát a piaci forgatagba. Igaz, hogy néha ilyen helyeken is szokott "dolgozni" a pénzéért, azonban ez nem jelenti azt, hogy szívesen vegyül el a tömegben. Először a gyümölcsárusokat keresi fel, és az árusok segítsége ellenére sikerül kiválasztania a legkevésbé ütődött, szottyadt gyümölcsöket. "Engem próbáltok átverni?" gondolja, egy fanyar mosollyal az arcán. Ezeket miután kifizette, ott helyben jóízűen el is fogyasztotta.
Majd, elindult, hogy bebóklássza a piac többi részét - "ha már egyszer úgyis itt vagyok!"; ugyanis a fegyverárusokhoz még beszeretne nézni és egy tetováló mestert is látott a tömegben valahol, talán őt is felkeresi majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 27 vas., 12:47 

Derick bal szeme körül az idegek különös táncot jártak, amikor a minotaurusz megrecsegtette a kezét. Ennek ellenére remélte, hogy jól döntött, amikor leült a testes harcos mellé.
- Ez a lány - bökött az éppen mellettük elhaladó alak felé -, szóval ki ő? Gondoltam tudod... - mondta Derick. Próbálta meggyőzni magát, hogy csak ezért jött ide ehhez a bikához, de sehogy sem sikerült neki. Mindig figyelni kell az olyanokra, akiknek kámzsájuk van. Biztosan van okuk, hogy elrejtsék az arcukat. Ez pedig csak ritkán jelent jót...
Emlékei a régi idők felé kalandoztak, ahogy a tűzbe bámult és a választ várta, bár sejtette, hogy a minó sem tud felelni a kérdésre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 28 hétf., 8:48 

-Én nem tudom, de megkérdezhete!- válaszolt a kérdésre Billy. Úgy látszott, hogy észre sem vette azt, hogy nem neki szólt a kérdés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 28 hétf., 9:25 

Surmó szerette a tömeget, ez volt az "igazi" eleme! (:lol:) Büszkén tekintett a frissen szerzett zsákmányára, egy almára! Jóízűt harapott; végre normális kaja. Közben megdörzsölte pirosló arcát. Még mindig fájt neki... az szemét némber, biztos kő volt a táskájában...
De valójában ez most nem izgatta, ismét belevegyült a tömegbe...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 28 hétf., 10:45 

Maradjunk a baselitnél (a másikat meg hagyjuk meg Gurney mesternek :lol: ). Úgy képzelem el, mint egy jókora, súlyos, szinte törhetetlen lant-szerűséget, amelynek azonban nem "törött" a nyaka, hanem szép egyenes, és csupán 4 húra van, jó távol egymástól. Humanoid lénynek elég kényelmetlen a négy húr nagy távolsága, de egy megtermett minónak pont megfelelő a bazeda mancsaihoz.

Kép
Dakk végigméri a harcost, és egy pillantást vet az állandóan fülig érő szájú surranóra is (biztos a sör miatt van...).
- Sajnos nem tudom, ki lehet a Lánghajú. Én ugyan azért vagyok itt, mert egy ifjú hölggyel volt találkozóm, de ezek szerint nem ő az. Fogalmam sincs, hogy hogyan néz ki az illető, akit várok, de ő tudja elvileg, hogy egy minotauruszt kell keresnie. Abból meg - néz szét tettetett figyelemmel - nem túl sok ücsörög a kocsmában! Félek, hogy el fog késni, és előbb szállok hajóra, mint hogy ideérne. Mert, tudjátok, egyre inkább az a meggyőződés érlelődik bennem, hogy elhajózom ezzel a lord mittudoménkicsodával, bárhová is vezessen az útja...
- És ti nem tudjátok, ki lehet az az elf, aki a sarokasztalnál ücsörgött, és épp az előbb ment ki? Olyan ismerősnek tűnik az arca, bár, bevallom, titeket humánokat nagyon nehéz megkülönböztetni egymástól. Olyan egyformának tűntök!

Hahó, Sogroon! Naon elhagytad híveidet! Átpártoljunk Morganához, vagy esetleg (sicc) Tharr káoszlordhoz? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 28 hétf., 18:32 

Idézet:
Hahó, Sogroon! Naon elhagytad híveidet! Átpártoljunk Morganához, vagy esetleg (sicc) Tharr káoszlordhoz?

Csak magatoknak ártanátok vele, ha hagynátok lelketekben eluralkodni a káoszt! :)

Mint már említettem máskor, nekem a péntek+hétvége holtidő, de most itt vok!

Kép

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sogroon 2005 nov. 28 hétf., 19:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 28 hétf., 18:48 

Helyes, hogy a természetfeletti visszatért. Bár itt egy tűzvarázsló sincs. :lol: . Apropó, legyen egy expert fire magic-es karid. :wink:

Derick felkapta a fejét, amikor a minotaurusz kistermetű ismerőse megszólalt, majd egyetértően bólogatott, mikor a minotaurusz a kihajózást pedzegette.
- Azt hiszem, ideje indulnom a találkozási helyre(ami hol is van?) - szólt és felemelkedett, tekintetét a tünde felé fordítva.
- Ami az elfet illeti, nem tudom honnan jött és hogy hova tart, de észre sem vett, amikor bejött ide, pedig egy elfnek ezt illett volna megtennie. Szerintem hosszú út van mögötte, és még hosszabb vár rá - az utolsó mondata ismét múltját, jelenét és a jövőjét juttatta eszébe.
- Indulnom kell - szólt ismét. - Velem tartotok? - kérdezte, bár ez inkább csak a minónak szólt mintsem mindkettőjüknek. Várakozó testtatással állt az asztaluk mellett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 28 hétf., 19:29 

Talán jó ötlet lenne, ha valaki épp hsz.-t ír, akkor gyorsan ír egy ilyen Épp válaszolok...postot, elküldi, majd rákattint a már elküldött post szerkesztésére, és ír helyette egy rendeset. Így mindenki láthatja, ha vki épp postot írna és ha ideje engedi, akkor megvárhatjuk, míg befejezi.
És azért az szerkesztés gombra, hogy a fórum ne legyen tele "épp írok" postokkal, hisz bármeddig lehet szerkezteni azokat, de törölni már nem.

A találkozó helye ITT van, ez a Fehér Bárka kocsma ;)

Beorn: Azzal a nővel, akit említettél, mi a dolgod? Mert van egy női NJK, akit be akarok mesélni, csak nem tom, hogy miről kéne tudnia.. :)

Egy aprócska lény csoszog be a kocsmába. A kék csuhát viselő kis szerzet nem túl gyakori ezen a vidéken, hisz a gremlinek messze délen élnek Bracadában, a mágusok szolgálatában.
Nem szól egy szót sem a kocsmárosnak, csak felmászik egy székre és zsákjából kitesz az asztalra egy fej vöröshagymát. Aztán meg mégegyet és mégegyet, míg végül vagy egy tucatnyi sorakozik az asztalon. Nagy gülüszemeit hevesen forgatja a kocsmában, de a társaság megfigyelése csak rövid ideig köti le a figyelmét. Inkább amolyan "mindenre jajde kiváncsi". Közben vézna, hosszú ujjaval nekilát a hagyma megpucolásának, s mikor végez vele, jóízűen belaharap, mint kisgyerek az almába.

No én mára leléptem!

Kép

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sogroon 2005 nov. 28 hétf., 20:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 28 hétf., 19:43 

Akkor nemcsak Dakk, hanem Derick is alaposan illuminált állapotban leledzik. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 10:55 

Sogroon írta:
Beorn: Azzal a nővel, akit említettél, mi a dolgod? Mert van egy női NJK, akit be akarok mesélni, csak nem tom, hogy miről kéne tudnia.. :)

Csak egy hangulati elem volt, eredetileg ő hozta volna a minónak a Hajóidézés varázslatot, amiről azóta már tudjuk, hogy átverés az egész. Én magam is kiváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle... :lol:

No, nézzük, hogy milyen játékosok léptek színre eddig, mielőtt kaotikusba fullad a mese (érkezési sorrendben):

- Dakk, a Sárkányölő, minotaurusz harcos/gladiátor/bárd :lol: - Beorn
- Derick D'Rok, a jelenleg eléggé kapatos :wink: , színváltó köpenyes ember fejvadász :?:, akit a fél kontinens üldöz - BHappy
- Billy, az ügyeskezű surranó, kalandor/illúzionista/beavatott mage :lol: - Warlock
- Ylyona, az azóta is titokzatos, vöröshajú, ember lány, boszorkány :?: - Jitay
- Bady, az erdőtünde ranger, aki egyenlőre a kontinens másik felén tartózkodik - KTibsza
- Tho'lin Dalos, az elf, egyenlőre eléggé titokzatos íjász :?:, szintén sok-sok "jóakaróval" - Balee
- Surmó, az ember :?: fajú :?: részeges karatemester :lol: - Laca

- és egy kék ruhás, hagymaevő Gremlin :lol: - Sogroon
- egy dízses páncélt viselő ember lovag, tőrrel felszerelve - Kertics

Bocsi, ha valami nem stimmel, vagy valakit kihagytam!

Sogroon, Lángoknak Ura! Lehetséges, hogy pénteken én noszogassam előre egy kicsit a történetet, ha igény van rá? Amolyan alsóbbrendű, segédmesélőként?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2005 nov. 29 kedd, 12:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 11:08 

Annyit jeleznék, hogy a történetfacsarásomból kitűnik, hogy a kis surranó/hobblit :lol: nem csak az illúziókhoz ért, hanem igazi beavatott mage, bár a mágiarendszerről még nem sokat tudok, de majd csak alakul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 11:26 

Kép
- Ha jól olvasta fel nekem a kocsmáros azt a cetlit, akkor csak a második nagyobb étkezés után jön ide a lord kardokat toborozni. Azt hiszem, járok egyet addig, nem szeretek sokáig egy ilyen bezárt helyen ücsörögni. Nem jösz te is, kicsi hoblit? Hátha belénk akarnak kötni azok a tegnapi bajkeverők, és akkor lenne valaki, aki megvédene! :wink:
- És Te, jó uram? - néz a színváltós köpenyesre - majd, tudomásul véve válaszát, együtt (:?:) lépnek ki a délelötti napsütésbe. Egyből meghallja a hangzavart a piac irányából, úgyhogy arra felé veszi az irányt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 11:31 

Beorn:
Idézet:
Sogroon, Lángoknak Ura! Lehetséges, hogy pénteken én noszogassam előre egy kicsit a történetet, ha igény van rá? Amolyan alsóbbrendű, segédmesélőként?

Igen, erre már én is gondoltam. Legyen így.

Idézet:
Annyit jeleznék, hogy a történetfacsarásomból kitűnik, hogy a kis surranó/hobblit nem csak az illúziókhoz ért, hanem igazi beavatott mage, bár a mágiarendszerről még nem sokat tudok, de majd csak alakul

Szinte bármit, ami varázslóhoz illő. A valódi mágusok büszkék és nagyra tartják hatalmukat, s nem nagyon használják olyan dolgokra, amit mágia nélkül is meg lehetne oldani. Számukra a mágia művészet, s nem pedig az életet könnyebbé, kényelmesebbé tevő luxus cikk.

Hamarosan egy fiatal férfi lép be a kocsmába. Leül a bárpult mellé és elővesz egy lantot, amin lassú, szomorú dallamba kezd. Szépen, szívhez szólóan játszik, s nagyon áthatja a fájdalom.
Majd megáll, s Ghregg-re pillant, aki alig észrevehetően bólint, s egy pohár aszút tölt neki. A férfi megissza a bort, szinte egy húzásra, alig ízlelgetve annak zamatát. Majd ismét zenélni kezd, de most halkabban, mert egy verset kísér vele:

Könnyezik az ég,
Lassan eljő a tél.
Könnyezek én is,
Mert enyém nem lennél.

Könnyezek, siratlak,
Hiába várnálak.
Könnyezek, siratlak,
Hasztalan vágynálak.

Ép testben összetört lélek,
Ép testben alig hogy élek.

Néked csak teher vagyok,
S ezt meg kell hogy értsem.
Nem vagyok türelmetlen,
Várnék érted ezredéven.

De Te azt mondod fiatal vagy,
S nem kell még senki szerelme.
Úgy látom, átkozott a szívem,
S talán inkább kártyáznom kellene…

Aztán abba hagyja.
-Este vissza jössz még? - kérdi tőle a kocsmáros.
-Nem hiszem..
-Holnap?
-Nem hiszem..
-Valamikor máskor?
-Nem hiszem.. - s fölveszi földről a zsákját, amiből egy kötél vége kandikál ki, s elhagyja a kocsmát.

Ekkorra már mindenkinek folyig a szeméből a könny. Na nem a meghatottságtól, hanem nert a gremlin már a második hagymát pucolja. :)

Hát most kb olyan a hangulatom, mint annak a bárdnak. :(

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 12:18 
Heroes Team

Nincs nagy gyakorlatom, azaz semmi, de írni szeretek. Ha nem illek a képbe, legfeljebb kinyírtok!
Na akkor onnan megyek, hogy...

Az erdőn át vezető országút utolsó kanyarjából kibukkanva végre megpillantotta útjának következő állomását. Azt a lepusztult, koszos kis települést Tatalia legészakibb csücskében, ahol hajóra szándékozott szállni, hogy teljesíthesse küldetését.
Sarkával gyorsabb ügetésre ösztökélte Kalant. A hófehér paripa lágyan horkantott és megindult a városba igyekvő szekér- és embersor mellett.
Az emberek csodálkozó pillantásokat vettetek a pompás lóra és nem kevésbé pompás lovasára. Ezen a vidéken ritkaság (vagy talán képtelenség?) volt ez a fajta fényűzés.
A lovas csodálatosan megmunkált páncélt viselt, melynek mellrészébe nagy gonddal megmunkált és arannyal futtatott grifffejet karcoltak. Csizmája és kesztyűje ugyancsak aranyozott motívumokkal volt tarkítva. Vállát aranylánccal átfogott mélykék palást borította; fején grifffejet formázó sisakot viselt. Fegyverzete „csak” egy vékonypengéjű tőrből –melyet az övére fűzött tokban hordott- és a hátára csatolt kétkezes kardból állt.
„Piacnap van” – állapította meg magában, miközben végignézett az előtte kígyózó embereken, akik portékával megpakolt batyukkal, kosarakkal és egyéb alkalmatosságokkal igyekeztek a városba.
A városba beérve, még nagyobb tömeg fogadta. Szerencsére, tiszteletet parancsoló kinézetének -nomeg persze Kalan határozott fellépésének- köszönhetően mindenféle fennakadás nélkül jutott előbbre.
Kereső tekintette nem kerülte el a legapróbb sikátort se. A nyeregre akasztott bőrtömlője alján alig lötyögött pár csepp ital, ételzsákja tartalmából pedig már egy templomi egeret se tudott volna megvendégelni; egy kocsmát keresett, ahol feltöltheti készleteit.
Elhaladt a Lángoló Tűz elnevezésű kovácsműhely, számos zöldséges kofa, disznó-, csirke-, sőt még egy rabszolgaárus és a Kék Sárkánybőr tetoválószalon mellett. (Szent Arvandus! Miféle emberek -vagy egyebek- járhatnak oda?)
Aha, ott! Végre megpillant a távolban egy ütött-kopott, félbevágott cégért, mely egy félreérthetetlenül kocsma kinézetű épület ajtaja felett lóg. Az ajtó kinyílik és egy fiatal férfi lép ki az utca forgatagába. Jobb kezében egy zsákot cipel, hátán egy lant van átalvetve.
Ebben a pillanatban egy hangos sikítás hangzik fel a főtérről és a tömeg felbolydul.
Történt valami; ez biztos. De mi? Engedve kíváncsiságának, úgy dönt, hogy megnézi. A gyeplővel szelíden „megmutatja” Kalannak az új irányt.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 12:33 

Persze Dakk menjünk!

Úgyis büdös ez a hagyma. Ha pedig valaki beléd akar kötni, akkor leharapon a lábujját :lol: .
Természetesen én is büszke vagyok az általam tanult elf mágiára, csak én nem reklámozom. Igyekszem mindig a bolond surranó álarca mögé rejtőzni. Legyen meglepetés, amikor lángok törnek ki a surranó kezeiből. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 12:43 

Kertics:
"Nincs nagy gyakorlatom, azaz semmi, "
Nem úgy tűnt ;)
"de írni szeretek. "
Na ez már inkább. :)

Mondjuk az erdő említésekor kissé összeszorult a gyomrom, hogy "még egy elf? :roll: ", de végre egy lovag.

Még egy dolgot kérnék:
Mivel a világkép eléggé... khmmm... zavaros vagy mi, szeretném, ha mindenki, aki valami olyat ír, ami nem derült ki a H3ból, azt kicsit bővebben is kifejtené (elég így OFF-ban). Gondolok itt eddig a Gork nevű isten(?)re meg Szent Arvandus-ra. Meg persze azt is írja meg, hogy saját ötlet, vagy hogy valamelyik M&M részből van.

Köszönöm!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 13:03 

Gork: a Minotauruszok hatalmas istene. Mivel nem ismerem az M&M (nem a csokigolyó :!: :lol: ) és a HM&M mitológiáját annak ellenére, hogy végigjátszottam szinte az összest, maradjunk abban, hogy ő egy afféle mitológiai hős, félisten, kultúrhérosz, vagy ilyesmi. Egy nagyhatalmú kalandozó minotaurusz volt egykoron, aki egymaga szembeszállt az élőholtak özönlő légióival, amikor már mindenki sebesülten, vagy halottan hevert mellette fajtársai közül, és győzedelmeskedett felettük. Pedig a gaz élőholtak már-már épp át akarták harapni az ártatlan kis minotaurusz csecsemők torkát, és meg akarták erőszakolni a szűzies minotaurusz tehenkéket... :lol: :lol: :lol: Azóta az isten-tanban némileg járatlan bikaemberek hozzá intzézik imáikat, és - állítólag - már előfordult, hogy egyik-másik buzgóbb hívét megsegítette (főleg a harcában) :arrow: megdobta a morált. :lol: Papjai nincsenek, de valamilyen csekélyke hatalommal rendelkezik.
Morg az ő ikertestvére, aki azonban szörnyű gonosz, és gaz, és áruló, és fajának szégyene, stb... aki viszont szintén nagy hatalomra tett szert, nekromatikus tudása miatt, és halálával egy apró szeletett hasított ki magának az Alvilágból. Az érdemtelen minotauruszok - állítólag - mellé kerülnek, hogy dicstelen életükön elmélkedhessenek a Rozsdasíkon amíg a világ világ...

Kép
Dakk a hangzavar felé siet, nem is kell szaporáznia tulságosan lépteit, a félszerzetnek így is ki kell lépnie, hogy lépést tudjon tartani vele. (lép...lép... :lol: ). Hamarosan megpillantják a hangzavar forrását: a tegnapi füstösképűek lökdösnek, taszigálnak egy éltes korú rézmívest, és valami védelmi pénzt emlegetnek közben röhögve. Egyikük épp a rézmíves portékáit szórja le módszeresen a földre, miközben teli szájjal vihorászik.

Dakk körülnéz, és értetlenül szemléli az eseményeket. - Újabb emberi furcsaság! - vonja le a végső következtetést. Néhány ismerős arcot pillant meg a közelben, mintha a bámészkodók közül vöröslő hajtincs villanna ki, és az elf arca is felsejlik egy pillanatra. Vagy csak képzelgés lett volna :?:

- Te, hoblit uram! Ez valami itteni népi játék? - kérdi apró társát, aki - úgy látszik - kutató tekintettel méregeti a szituációt. Dakknak ekkor feltűnik egy igen díszes páncélt viselő, lovon ülő férfi, és viszketni kezd a marka. - Egy lovag? Vajon mit kereshet errefelé? - gondolja - Remélem nem akar bajt keverni! Most nincsenek mellettem a cimborák, ha harcra kerülne sor! - gyorsan körülnéz még egyszer, de csak egy páncéloas alakot lát, amitől megnyugszik egy kicsit. A taszigálás közben kezd eldurvulni...

Ebben a pillanatban az árus összeszedi minden bátorságát, és - talán a széttört portékáin feldühödve - nagyot taszít az egyik füstösképűn. Persze a következő pillanatban eltűnik az ütlegek záporában. A megtaszított hátratántorodik, és vasalt csizmájával rátipor Dakk patájára. Az megmarkolja a vállát.

- Erissz má', te bugris! - kiált a meglökött haramia, hátra sem nézve. Így nem láthatja, hogy kinek is lökték neki - talán egy bundát viselő parasztnak gondolhatta - nem láthatta a minotaurusz szemében hirtelen kigyúló haragot, és az irdatlan öklöt sem, ami a földre sújtja egyetlen, jól irányzott, taglószerű csapással...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2005 nov. 29 kedd, 13:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 13:15 

A rézmíves nem elég a haramiáknak, hamarosan keresnek maguknak egy új áldozatot is. Hát mi lehet nagyobb arcátlanság, mit belekötni egy apácába?
Kép
Ezzel már nem csak egy halandó ellen vétenek, de egy isten ellen is!
Hárman körül állják és mintha csak valami cafkával beszélnének, udvarolni kezdenek neki. Közben jókedvűen vesznek a kosarában levő cipóból is. Csak úgy.
Az apáca, nem válaszol egy szót sem, csak szem lesütve próbál elmenni tőlük, s ajkai hnagtalanul mozognak, ahogy magában imádkozik.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 29 kedd, 13:20 

Tudod Dakk, bár ez játéknak tűnik, mégse az.
Csak ezeknek a bugris-bunkóknak az.
...Nézd, ezek még isten szolgáit, az apácákat sem kímélik.
Billy az apácát "körberajongók" felé furakodik a lábak között.
Igyekszik kerülni a feltünést. reméli senki sem veszi észre, hogy ajkain elfeledett szavak jelennek meg, kezei bonyolult mozgásokat írnak le.

A 3 röhögcsélő martalóc közül egyik sem vette észre a döngölt talajon, egy egyre növekvő sárfolt jelenik meg. És pont a lábuk alatt, és pont nagyon csúszik.
Pedig már régóta nem volt esőzés.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]