Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 03 csüt., 5:29 

credo írta:
Elképzelem, ahogy egy erdőtünde hatalmas lézerkarddal lecsap a titániumötvözetes csontvázra... aztán jön xwingeken a tower, és elpusztítja a birodalmi feketesárkányokat... na igen... a 3do helyében én sem próbálkoznék...

Booyakhasa 8)

Egy valamit elfelejtesz a 3DO mar megcsinalta ezt a dolgot a Might and Magic-be, ergo a Heroes vilagat ok ugy epitetek fel, hogy ne legyen idegen tole a Cyber kornyezet. Tehat csak ido kerdese, hogy mikor fognak elorukolni ezzel. Szerintem hamar mert a Heroes mar kezdi elvesziteni a fenyet.
Mindenek az alapja a jo story ahogy ezt joparan leirtak mar ide. Tokeletesen egyetertek veluk.
A jateknak elkell a verfrissites, ha nem akarjak, hogy 10 ev mulva is a 3. reszel jatszon a nagykozonseg. :? Es valjuk meg oszinten a fantasy vilagrol mar nem tudnak ugy lehuzni megegy rokabort, hogy elvezetes legyen. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 03 csüt., 8:31 
Heroes Team

Én nem akarok Luke Szájpókerrel harcolni Darth Vödör ellen, miközben az egyiknek 10 felkelője a másiknak 10 rohamosztagosa fejlődik hetente :!:
Lehet, hogy kicsit maradi vagyok, de ezt nem venné be a gyomrom. Személy szerint nekem már a warcraft elfajzott starcraftos verziója se tetszett.
Egyébként én 10 év múlva is a h3-at fogom nyomni :D
Vagy mi...

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 03 csüt., 12:41 

Egyetértek! Én sem akarok Black Dragonokkal Cyber-harcosokat írtani. A heroes maradjon csak meg a maga "kis" megszokott környezetében, sárkányokkal, ogréggal, lézerpisztoly nélkül. Azonban nem kizárt, hogy ha lenne mondjuk egy játék heroes mintára, cyber környezetben elképzelhetőnek tartanám, hogy kipróbálnám. De keverve a kettőt semmiképpen sem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 03 csüt., 12:56 

-N- írta:
Hoizzz.....all.....

Hat nezzuk csak mit is lehetne fejleszteni a Heroes-on.
Alapjaba veve en mar reggeben is azt szorgalmaztam, hogy a varakba ne csak epiteni lehesen, hanem rombolni is. (De ezt leszavaztak sot komolyabb anyazasba fordult az ezzel foglalkozo topicom anno :cry:)

A masik ami eszembe jutott. Ergo a Might & Magic reszekben talalkozhatunk "Ubertap" megoldasokal mint lezerfegyverek, urhajo, stb, stb....
Tudom nagyon sok ellenzoje van ennek a Cyber Heroes-os dolognak, de eppen itt lenne mar egy kicsit lenditeni a story-n es kivenni a jatekot a fantasy vilagbol es atrakni egy amolyan "reneszansz" Cyber/Fantasy kornyezetbe.

Gondoljunk csak bele, hogy mennyi uj otlet szarmazhat csak egy ilyen aprocska otletbol amit a Might & Magic-ba mar megcsinaltak, de a sima Heroes-ba meg nem jutattak el.

Itt a kotekedoknek irnam, hogy nem ugy ertem ezt a dolgot, hogy a Fantasy vilagot megolni egy ujtipusu Cyber vilagert. Egyszeruen arrol lenne szo, hogy egyvarni okosan a kettot egymasal.
Sajnos valoszinuleg ez az otlet csak max. papiron fog mukodni. 3DO nem meri majd megkockaztatni ezt a otletet, de lefogadom, hogy mar keszitetek egy hasonlo elkepzelesbol allo jatektervet.

Mondjuk meresz lenne, ha mondjuk a "Szarnyas fejvadaszbol" csinalnanak egy Heroes tipusu jatekot :D
De nekem bejonne !!! :twisted:

A H3-hoz valahol a neten találsz egy ilyen cyber-fantasy kieget, nem tudom, hogy a 3do adta ki, vagy a fanok csinálták, de mindenesetre elég érdekes volt, és nekem egyáltalán nem tetszett a lézerfegyverekkel rohangáló kék gyíkok, és a szarvával lövő unikornis.... Szerintem sokkal jobb az általános Fantasy környezet :)

A H5 kinézette pedig eddig ua. mint a 4, csak a főnix jobb :D , abból az épületből pedig majd vámpírokat fogunk felvenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 03 csüt., 13:45 

Na végre találtam egy Screenshot-ot az V-höz itt:
http://dynamic3.gamespy.com/~homm/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 03 csüt., 18:06 

Hy!

Nemtom, hogy ez a screenshot igaz-e, de nekem összevágásank tűnik.
Bár lehet hogy én vok lúzer :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 04 pén., 0:40 

Arkangyal helyett mondjuk Songuku Archdevil helyett Dermesztő.... :cry:
NEEEEEEEEE! Ezt te sem gondolhattad komolyan! A black knight személyére is van tippem, de úgyis tudjátok, kicsoda. :wink:
Ne adja a szent játékpiac, hogy erre valaha is szükség legyen!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 04 pén., 1:05 

Wagwan... :D

Na kerem szepen itt mindenki felreert bizonyos dolgokat. :evil:
Alapveto tevedesben van mindenki a Heroes vilagal, mivel a Heroes Universum nem az osgyokeres fantasy szabalyokra epul fel.
Amikor a Heroes jatekokat kitalalo csapat (aldott legyen nevuk) felepitete a Heroes Universum-ot akkor belevetek a HiTech/Cyber dolgokkal foglalkozo otleteket is.
A Heroes-ra nem azok a fantasy szabalyok vonatkoznak amit mar megszokhatunk egy fantasy vilagba jatszodo jatekoktol.
Tehat aki azzal jon, hogy Fantasy vilagba nem illik bele a lezer fegyver meg a hasonlok annak.:
1. Teljesen igaza van mert a fantasy vilagba a kardok es a pajzsok melle nem igazan elkepzelheto egy X-Wing vagy egy Tie Fighter urhajo. :lol:
2. Nincs igaza mert a Heroes egy multi vilag ahol elfer a ketto egymas melett. 8)
A lezerpuskas es lezerkardos (ez azert pofatlan koppintas lenne) dolgokra meg csak annyit, hogy a varazslo is a Heroes 2-be egy lezert lott ki a botjabol.
Nem ertem hol itt a gond ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 04 pén., 11:56 
Heroes Team

Hi Nasa!
Azért más, ha egy varázsló "varázsloja" azt a lézert, vagy ha egy X-wing lövi ki.. nem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 04 pén., 19:47 

Zed111 írta:
Na végre találtam egy Screenshot-ot az V-höz itt:
http://dynamic3.gamespy.com/~homm/

Hehe ez egy akkora összevágott kamukép amiet a Diablo 2 óta nem láttam :lol: az a lovas és az őzikék az az Age of Míthologyból valók, és elég fura az is, hogy az egyik fél képernyőn 3d-s a másikon pedig 2d-s terep található + az a vulkán izé a kép tetején az meg Starcraft :lol: egyenlőre ezek a "bakik" jutnak eszembe... Ha valaki áprilisi tréfát akar csinálni annak sokkal jobban kéne csinálnia... :roll:

más: Nem kaptam semmilyen véleményt az előző H5-ös ötletemre :cry: Plz írjatok már rá valamit :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 04 pén., 22:01 

Heló Mindenki!

Én nagy heroes fanatikus vagyok (bár soxor visszavonulok a külvilágtól, de aztán mindig visszatérek, mint most! :D ), már az 1-től ismerem a játékot, szóval nekem az újítások nagyon sokat számítanak. Bevezetőnek annyit, hogy nagyon örülök, hogy megújult az oldal és főleg a fórum, ezért a készítőknek dícséret jár :!: , és köszi az e-mailt, mert anélkül igen nehéz lett volna eszembe juttatni milyen rég heroesoztam már! Nah, de elég a rizsából, térjünk a tárgyra...
Először is, a fórumon levő dolgokhoz: ez a high tech/cyber-es dolog eléggé bizzarul, hangzik, nem tudom Nasa mire gondol pontosan, mert hangzásra igen hülyén hangzik... Szerintem nem normális dolog keverni a fantasyt a cyberrel, mert egyszerűen nem illenek össze, és akkor szerintem a játékot át is nevezhetnék heroes of the cyber world and high tech-re vagy ilyesmi, de ha a játék véletlenül ilyen fordulatot venne, a fantasyval akkor se keverjék, mert az egyszerűen nem cool.. :?
Én a játékkal kapcsolatban olyan újításokat képzelek el, amilyen pl. Bucseré, és tőle kérdezném: a bányák nyersanyagkészlete akkor hova fog áramlani?
Nah, és most egy-két saját vélemény...
A heroes grafikai fejlődésére: az egy volt a legjobb a gyönyörűen kidolgozott rajzaival 8), a kettőben szerintem grafikai visszaesés következett be, a három újra felfejlődött, és a négy ezzel a 3ds technikával még nem fejlődött ki teljesen, amit szerintem majd az öt befoltoz.
A továbbiakban nincs érdekemben megemlíteni az egyet és a kettőt :wink:. Szerintem a háromban (mint az előzőekben) egyértelműen a szörnyek mennyisége és minősége határozta meg egy csata alapvető kimenetelét, a hősök igencsak kiegészítő személyek voltak a pályán, és az értékelhető varázslatok egyedül a nem sebző fajtába voltak sorolhatók. Véleményem szerint mondjuk egy 40-es szintű hős mondjuk egy 4000 dam-es implosion-el nem tud megállítani egy hatalmas hadsereget egyedül... (persze nem azt akarom mondani, hogy a hősök ne dönthetnek el csatákat)
A négyben ezen javítottak, a hősöket a csata szerves részévé tették, de szerintem még mindig nem megfelelő a hősök teljesítménye. Ahogy már előttem levőek hangoztatták, egy 30-as szintű harcos lövő hős sebez kétszer 500at, az édes kevés, ahhoz a sok exp-hez képest, amit addig szerzett, és amilyen lények fejleszthetőek már akkor! És a sebző varázslatok helyzete én ahogy megfigyeltem, még mindig nem változott...
Szóval, hiába lehet hőssel teli csapatokat csinálni a négyben, egyáltalán nem éri meg, mert legyakják őket keményen, és így még mindig a sok lényes + hősös klasszikus kombináció volt a nyerő... És, amire ki akartam lyukadni: még mindig a lények a meghatározóak a csaták alapvető eldöntésére. És az is baj, hogy a nagyon sok király képzettséget lehet a négyben tanulni, mégis egy átlagos pálya során jó ha egy-két alap képzettséget és a hozzátartozóit grandmasterre tudsz fejleszteni(arról nem is beszélve, hogy csak egy-két hőst tudsz kifejleszteni ekkora szintre, mert nincs exp)! És ezzel is csak oda érünk, hogy inkább a lényekkel csatázunk, mint izmos hősökkel. Pedig a hatalmas nagy csaták sokkal izgalmasabbak lennének, és ezzel szerintem mindenki így van.
Annyit még a fórumosokhoz, hogy én sem biztos, hoghy szívesen látnék heroes10-et, mert nem hiszem, hogy bírná addig új reformokkal. Higgyétek el, már az is hatalmas nagy szó, hogy készül egy világhódító játéksorozat !5.! része. És lehet, hogy ezekután el lehetne hagyni a fantasy világát, és menni cyberbe, de keverni semmiképpen nem szabadna, mert az igencsak idióta. És tényleg azért jó a HOMM, mert szinte ez az egyetlen körökre osztott stratégia a sok különböző, mégis majdnem uo. hack 'n' slash-es real-time-okkal szemben, amik igencsak uralják a piacot.
Kb ennyi lenne. Egyenlőre... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 05 szomb., 6:58 

Hoi... 8)

Kesz vegeztem feladom. :evil:
En nem akarok vitatkozni senkivel sem.
Total felreertitek az egeszet amit irok ezert itt inkabb pontot rakok a dolgok vegere meg mielott jobban belebonyolodnank.
Majd meglatjuk milyen lesz a Heroes V.
Remelhetoleg lesz ertelmes otletuk amivel kezdeni is tudnak majd valamit mert, ha nem akkor sotet felegek fognak jonni a Heroes Universum-ra :cry:

:twisted: "Viva La Resistance" :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 05 szomb., 9:59 

Üdvözlet Mindenkinek!
Először is a cyber-heroes ötlethez szeretnék hozzászólni. Én személy szerint nem zárkóznék el ilyen témájú fejlesztéstől és a játék készítői sem. Emlékezhettek, hogy az AB valójában nem ilyennek készült, mint amilyen :) . Mondjuk akkor a játékosok nyomására átszerkesztették, de nem a téma miatt volt leginkább a felháborodás, hanem mert túl drasztikusan próbáltak újítani. Meg lehet ezt oldani, csak finoman. Nem kell egyből Han Solora gondolni, és attól sem kell félni, hogy sárkányaink Klingonokkal csatáznak majd, de előfordulhat, hogy lesz valamikor, valamilyen technokrata beütés. Furcsán hangzik az igaz. De a világban már volt ilyen, pl. az M&M7-ben is voltak lézerfegyverek (bár kardal még mindig nagyobbat lehetett sebezni :D ). Tehát nem kizárható. Majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Bucser ötlete egyértelműen jó, csak okosan kell megvalósítani. Nagy stratégiai jeletőséget adna még a váraknak, hogy vele együtt az ott lévő kincseket is el lehetne orozni. Ugyanígy a hősöknek is. De így egy kicsit bonyolultabb lenne az építkezés. De például be lehetne venni karavánokat is a pénzes játékba. Én csak attól félek, a vége felé kaotikus lenne az egész. Pl. van 10 várad, 10 hősöd, és akkor most kinél mennyi pénz van, mit hova vigyél, a játékidő legnagyobb részét ez vinné el ,és ez a játék nem erről szól.
Nekem a negyedik részben nagyon tetszett a börtönök megjelenése, így már nem lehet azt játszani, hogy ha kikapásra állok, elmenekülök, holnap visszaveszem 2500 aranyért a 30. szintű hőst, és újra. Lehetne újdonság az, hogy az így rabságban tartott hősöket valamilyen áldozat árán át lehetne állítani a mi oldalunkra, érdekes lenne a saját hőseivel legyűrni az ellent 8) .
Ezeket szerettem volna megosztani veletek, Sziasztok!
Gabi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 05 szomb., 17:40 

Blade: Egyértelműen a legközelebbibe... bár most hogy mondod újabb ötletem támadt (ahogy mondtam ez a reform hatalmas távlatokat és ötletek tárházát nyitná meg :) : Minden várnak lenne egy hatósugara (mondjuk ezt a vár népességével lehetne növelni: Town Hall, City Hall stb...) és a Hatósugaron belül minden bányát automatikusan elfoglal ha, de nyrsanyag csak akkor áramlik be, ha nem blokkolja valami (mint a H4-ben a karavánnál). Egyébként szerintem a grafika a H1 óta csak javul (kivéve a H4, nehéz megszokni ezt a cicomát)

Gabi: Természetesen nehezítene, meg több időt igényelne, dehát a Heroes vérbeli gtratégia, nemde? 8) És az a hős-átállítás remek ötletnek tartom! Mondjuk szintenként 1 hét az átállási ötlet és mondjuk ezt siettethetjük 5000 arany/szint/nappal (most csakúgy számokatmondtam :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 06 vas., 8:06 

Greetings....

Eloszor is orulok, hogy vegre valakinek leesett, hogy mirol is beszelek mar kezdtem megilyedni, hogy en vagyok a hulye. :mrgreen:

Latom sokakat foglalkoztat ez var tema.
Teljes joggal mivel nagyon sok mindent lehetne varon belul csinalni csak meg nem csinaltak meg. :evil:
A meglevo varfejlesztesek meg mar unalmasak egy vak is siman felepit egy varat mert a 2. resz ota nagyon keves valtozason ment keresztul.
(persze itt nem grafikailag ertem a valtozast mert grafikailag nagyon impozans dolgokat muveltek)
Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem bantja a szemem az is amikor mondjuk egy hosnel 50db Black Dragon van.
En bevezetnem a magasabb szintu (ertsd.: 3+) egysegeknel a szintfejlodest es ezzel egyidoben leszabalyoznam a heti kitermelesuk szamat sokkal kevesebbre.
Sot meg hab lenne a tortan, hogy ha a 6+-os lenyeknek kulon skill rendszert vezetnenek be. (olyan Diablo II szerut)
Megiscsak jol hangzana egy 6 T.sz.-u Black Dragon aki ismerne olyan osmagiakat amit a hos nem tanulhat meg vagy alapbol lenne neki olyan harci kepesege amit csak o tudna fejleszteni. Mokas azt latni a jatekba, hogy egy "UBERTAP" hos alapbol lecsap 3 Black Dragon-t amikor ezt eredetileg keptelenseg lenne kivitelezni egy fantasy vilagba.
Gondoljunk mar bele, hogy egy Sarkany milyen kuriozum a fantasy-ba.
A alacsonyabb szintu egysegeket ugyhagynam mivel nem elkepzelhetetlen dolog az, hogy egy 1000 fos goblincsapat elindul portyazni.
Bar en inkabb az Orkoknak adnek ketkezes csatabardot es a Goblinoknak ijat !
Ezen felul szukseges lenne egy joval fordulatosabb story line a meglevo mar nagyon beporosodott.
Ezt tukrozi az is, hogy Erathia-t fogtak es eltoroltek a vilag szinerol.
A jatekmeneten nem sok valtozas kell az talan az egyetlen ami tokeletes meg a mai napig is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 06 vas., 15:40 

Na, ez így már mindjárt jobban hangzik. A lények szintlépése jól hangzik, próbálkozik is a bevezetésével a 3do(l: genie). A sárkányos dologgal felettéb egyetértek, aki ismeri a fantasy világát, az tudja, hogy eredetileg sárkányok tudnak varázsolni. Na és igen, az ork engem is zavar, sokkal jobban álna neki a közelharcos szerep!
Annyira viszont engem nem zavar, ha jó sok lény áll a rendelkezésemre, pont azért játszom heroest, mert itt nincs káosz, ha tíznél több egységet akarok mozgatni, ez meg egy real time stuff-ra nem épp jellemző.
Varázstárgyak: Na itt elkéne egy kis változtatás! Nem, nem akarok lézerkardot meg egyéb baromságokat, mindössze annyit hogy ne csak előre generált varázscuccokat lehessen találni, mondjuk ez függhetne a szerencsétől...
Építkezés: upgrade ezerrel :) . Nehogy már csítnek minősüljön, hogy nekem van fekete sárkányom, az ellennek meg csak vörös... Tessék csak kifejleszteni :evil: ! Ha valaki olyan benga, hogy nem képes összeszedni a szükséges anyagokat, az meg is érdemli, ha kikap.
A rombolás érdekes ötlet, a WOG nevű nem hivatalos hirzóban már megvalósították. Az értelme állítólag az, ha van mondjuk kívül egy azure dragon termelő helyed, akkor azt felhúzhatod a várban is, ami nagyon pozitív ötlet.
Ja és ne kelljen választani! Kérdem én: ki választja a nagát a genie helyett a h4-ben? Vagy épp a hidrát a sárkány helyett? Nem kéne megölni a változatosságot! Ezzel csak azt érik el mint a blizzard a diabló2-ben:miden uniformizálódik!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 06 vas., 15:44 

Hmm ez remek ötlet! Lehetne az is, hogy lenne egy külön fegyverkovács, és a harcosok kezépe azt adsz amit akarsz! (pl.: ahogy mondtad: 500 goblin karddal, 500 meg íjjal) H3 óta sajnos a sztoriszínvonal napról napra csak romlik :cry: tényleg lehetne már egy jó kis fordulatos remek sztori a 3do-nál (de semmiképpen nem cyber-heroes-ra gondolok :P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 07 hétf., 8:12 

Kaboka ajánlotta még: Csináljunk egy új topicot új öteletek cimmel a Heroes V-höz. Én is megkérdezem: nem lenne rossz ötlet? Azonban azt nem tudom, hogy valóban van-e lehetőség ezeket valamilyen hivatalos formában eljuttatni a 3do-hoz. Ha lenne, megérné, hátha... Jobbat aludnánk. :D Nos?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 07 hétf., 16:27 

Hi mindenki!!

A H4-ben király, hogy lehet a hősökkel is harcolni, ez már kellett. A seregek és hősök közti erőarány szerintem jól sikerült, de azt én is hiányolom, hogy még a kampányban sem lehet felnyomni a hős képességeit csak 60-70%-osra.
Gabinak igaza van: az elfogott hősöket én is szeretném használni :roll: , vagy kivégezni( :twisted: ) vagy valami...
De ha a H5-ben nem lehet a csatatérre szamárvezető hálót rakni akkor megőrülök.
A H4-ben képtelenség ilyenkor eligazodni: nem tudok úgy helyezkedni, hogy a nyilas mellé álljak anélkül hogy megtámadnám...
-N-eked igazad van. Én is örülnék az egységfejlesztésnek, ha megvalósulna tuti a H5 lenne a bibliám. Amolyan Disciples módra fejlődhetnének a seregek és a kampányba át lehetne őket menteni az egyik pályáról a másikba, mint az AoW-ben. Ez nagyon király lenne, csak a programozók és fejlesztők dolgát nehezítené meg egy csöppet :D .
Gezsanak is nagyon jó ötlete, hogy egyénileg barkácsoljonk felszerelést: rendelkezésre álló nyersanyagból,varázslatból,pénzből,lényből...(lásd:Evil Island)
És az is igaz hogy a választás kényszerével egy csomó lényt kiiktatnak a játékból (akiket később legyakukunk nem számítanak résztvevőnek :evil: ők csak XP-k :D ).

Ha a 3DO nem, majd valaki más hátha megcsinálje

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 ápr. 07 hétf., 19:50 
Heroes Team

Vagy ha a Heroes5-ben nem is, de a WOG újabb és újabb verzióiban majd megcsinálják orosz barátaink. Nyugodtan írjátok ide az ötleteket, majd havonta összegyűjtjük és elküldjük nekik, elég jó kapcsolatban vagyunk velük ;)

Üdv,
Menyus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]