Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 20:32 

Djupha írta:
a Constantine című filmben Gábrielt nő játsza :lol:

Na akkor még egy rossz példa :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 20:36 

BHappy írta:
Bogpista miért írtad, hogy Tolien pöcs( :lol: )? Sokat tett hozzá a fantasy irodalomhoz.

:lol: Kicsit belecsaptam a lecsóba mi? :) (de olyan jól esett :lol: )Egyébként Tolkiennel semmi bajom, csak azt utálom már de nagyon, hogy félistent csinálnak belőle. És főleg olyanok, akik akkor hallottak először Tolkienről, amikor megnézték a filmet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 21:53 

Lassan ugyan, de haladok a bétában, és meglepett, hogy milyen könnyen ki lehetett nyírni 12 angyalt.
A következő kérdésemre egy igent/nemet várok egy olyan embertől, aki végigvitte a bétát; A GÉP HÜLYE :?: :!: (még a semleges lények is idiótának tűntek) Ez a verzió még az erőviszonyok felmérése is gagyi, legalábbis a harc szintjén, mert az angyal megállt a csatatér közepén, odamentem hozzá és megöltem. Így csak következtetni lehet, meg persze saját haderővel tesztelni az angyaét, de ha én a gépre lennék kíváncsi...? Talán ha továbbhaladok benne kicsit kibékülök vele.

bogpista írta:
de olyan jól esett

Azt elhiszem :D
Én spec. nem láttam a trilogiát filmben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 0:55 

A gép nem hülye, csak eccerűen nincs A.I. :) Vagy legalábbis NAGYON kezdetleges... De az, h sikerült könnyen megölni a 12 angyalt, az a hősödnek volt köszönhető. :wink: A végén nálam ilyen volt, h 2-3 száz (:!:) paci nem tudott megölni 1 arkangyalt. :shock: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 10:16 

Tomcsics: Bocsáss meg, leborulok hatalmas eszed előtt, hisz tényleg, az ősmagyarok meg nyilván elfek voltak, mert tök jó íjakat használtak, a középkorban a fegyvernökök meg gnollok voltak, mert láncosbuzogányt használtak! Meg Dávid biztos üreglakó volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 11:43 

bakker írta:
...Itt milyen erősek? remélem, nem nagyon :)
egyelőre nem tűnik Neked második H3-rókabőrnek? sok mindent visszaraktak a H3-ból...

Inkább legyen Heroes 3 rókabőr, mint egy Heroes 4 féle khmmm..., tudjátok, mire gondolok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 11:49 

Petro Mester írta:
Ami a női harcosokat illeti, én ezt elhiszem, de az angyalok ne legyenek már nők. (Gondoljunk csak rá, hogy a Bibliában szereplő valamennyi fontosabb nevesített angyal férfi, mint Mihály, Gábriel, Rafael, Uriel, Azrael, Lucifer...)

Ugyan ez a helyzet a tündékkel, harcoljanak csak szépen a férfiak. Mondjuk azért legyenek csajok is a lények között de nem kell túlzásbavinni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 11:52 

bogpista írta:
Éjjen-Éjjen :) Boruljon a bili :) Egyebként nekem az a véleményem, hogy az emberek 80%-a a filmből ismerte meg a gyűrű kúrát. Én pl. nagy fantasy rajongó vagyok -bár mostanában keveset olvasok :(- de én pl. a Gyűrűk urát nem bírtam elolvasni. Úgy voltam vele mint annak idején az Odüsszeusszal, az se ment.

A Gyűrűk Urát és az Odüsszeiát igenis érdemes annak elolvasni, aki szereti a fantasyt, én el is olvastam mind a kettőt, sőt a Gyűrűk Urát többször is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 18:48 

manapság, meg mondjuk úgy az elmúlt pár évtizedben egyre nehezebbnek tűnik vadonat újat alkotni.
itt a kérdés nem az h. újat alkotnak-e, hanem, hogy a meglévőket mennyire ügyesen gyúrják össze, és mennyire tudják sajátossá tenni...
1ébként + az angyalok nemtelenek, hiába ffiasak a nevek, bár a Gábriel az én olvasatomban nem igazán férfias... és ez az 5-ös angyal a 3hoz képest inkább nemtelen :!: legalábbis a 3ban én egy szakállas arkangyalra emlékszem :roll:
a transzfesztitákat meg már ne keverjük ide, mert annak aztán tényleg semmi köze a nemtelenséghez...
1ébként meg aki jobban tud nemtelen angyalt megalkotni, az mutassa be :!:
sztem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 20:02 

Elnézést de most OFF leszek.

Az hogy elfek és törpök egy várban vannak az nem Tolkien megcsufitása mégha ez a játék Közéföldén játszodna akkor se lenne az. Ne feledjétek hogy Moriát is közösen épitették a 2. korban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 21:32 

Petro Mester írta:
Tomcsics: Bocsáss meg, leborulok hatalmas eszed előtt, hisz tényleg, az ősmagyarok meg nyilván elfek voltak, mert tök jó íjakat használtak, a középkorban a fegyvernökök meg gnollok voltak, mert láncosbuzogányt használtak! Meg Dávid biztos üreglakó volt!

Most egy jót nevettem :lol:
Bár láttom nem nagyon viseled el a tényt: a Biblia főhősei mind mitológiai lények kivéve egy kettő személyt de nekik is van varázserejük.
És nem értem miért nem Ádámmal példáztál mondjuk és az ősi magyarokkal vagy te a mai napig abban a térhittben élsz, hogy Dávid létezett? No mindegy mondom nem akarok vitát és én már rég lezártam az ügyet. Külömben is téma: Heroes 5 szal szerintem fejezzük be. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 10:47 

Hi!

Szétröhögtem magam az angyalkás - bibliás - mese/mondavilágos eszmefuttatáson...
:lol:
Dávid és Góliát? Szerintem a mondának annyi köze van a heroeshez mint az 1 félszerzet vs. 1 óriás (h3) csata kimenetelének a mondabelihez :twisted: .

Amúgymeg: Legyen angyalka férfi és nő is! A férfi legyen kicsit erősebb, a nő meg kicsit gyorsabb (merthát hölgyeké az elsőbbség...), de hogy az egymás elleni csatájukat ki nyerné. :roll: ...jah kérem erről kérdezzenek egy házas embert... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 11:33 
Heroes Team

Hali mindenkinek
Látom mostanában kicsit eltért a vita a fő ág felől. Mindenesetre én visszatérnék a h5 demójához. Pár napja én is megszereztem és azóta többször is végig vittem, így kialakult egy képem a dolgokról. A gépigény azért megnyugtatott egy kissé, mert anno azért egész vad dolgok keringtek a neten, de az 1.2 AMD Athlonnommal, 512 Mega memóriával, és Geforce 440-essel, egész szépen elketyegett. A grafikája egész jó lett, bár engem abszolút Warcraft 3 emlékeztetett. A menürendszer (hősök, várak, nyersanyagok...) sztem szörnyű, és remélem ezen azért még valamit változtatnak.
Maga a vár egész jó, bár azért hiányoltam a körbejárhatóságot (bár lehet hogy a demóban egyszerűen nincs még benne). Gondolom a full játékig azért még egy csomó dolgot beletesznek, pl: hogy fel lehessen a lényeimet fejleszteni, ha megvan a megfelelő építmény, mert ez itt hiányzott. Ne csak fix mennyiségű embert tudjak venni, hanem amennyit csak akarok (persze a maxig, de ha 1 lény kell, akkor annyit tudjak venni). A Monument of Fallen Heroes vagy mi az épület neve, gondolom a grál épületének fog megfelelni, de kitudja.
A skill rendszernek szerintem vannak pozitív és negatív oldalai is. Az egyik legfőbb bajom hogy max 6 alapskillt tudok megtanuni. Ez a H3-hoz képest kevés, viszont a H4 összetetebb skillrendszerére is csak részben hasonlít, de nem közelíti meg annak a használhatóságát. A különböző bónuszok viszont jók, de még jobb lenne, ha ez alapérterlmezetten jönne, pl advanced szintű skill után, megkapnám automatikusan a hozzá tartozó bónuszokat. Az artifactokra "elhelyezése" a hősre, az úgy szörnyű ahogy van, megszoktam, és gondolom mások is hogy pl. a kard a hős kezébe kerül, és a napi +1000 aranyat adó zsák se a hős fejére kerül, hanem máshová.
A csata négyzetrácsa engem személy szerint nagyon idegesített, bizonyos tekintetben még H4 rácsrendszerét is alulmúlja, hiába "mondom" a lényemnek hogy hátulról üsse meg, csak azért se sikerült erre rávennem. A varázslatok animációja nekem nagyon teszett, bár idegesítő mindig kivárni, hogy a hős előtte levág egy csiribít. A változó harciterület, ami attól függ hogy hány slotban vannak lények, meg több mint idegesítő, hiszen egy kisebb területen teszem azt az angyal átér egy kör alatt, míg egy nagyobb területenm már két kör kell neki. Az meg hogy ki kiután jön,abba bele sem megyek mert én se bírtam felfogni (volt hogy parasztokat támadtam meg és ők jöttek mindenkinél mindenkinél hamarabb holott angyalom is volt már). Amúgy a lények sztem grafikailag jól sikerültek, ha rájuk lehetne zoomolni még jobb lenne
A tereptárgyak is egész felismerhetőek, bár a bányák méretét egy kicsit túlzásnak tartom, hisz majdnem akkorák mint maga a vár. Az A.I. mintha nem is lenne jelen az egészben, ár remélhetőleg ez is csak a demónak tudható be.
Hát összegezve nekem nem igazán volt Heroes feelingem (az is akkor, mikor a mágustoronyban körülnéztem vagy lekértem egy lény adatlapját, aki játszotta tudja miért). Inkább az volt az érzésem hogy egy nem rossz stratégiai játékkal játszom, melynek egyes részei ismerősek más játékokból (H3, H4, warcraft 3, D2)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 13:56 

Csak még egy utolsó gondolat, zárásként:

Tomcsics: Tehát, illene legalább rendesen elolvasni, hogy milyen neveket írok, mert egy az, hogy Dávidot írtam, de úgy látszik még az se fogtad fel, hogy mire céloztam. De ha még továbbra is ragaszkodsz a baromságaidhoz, akkor egészségedre. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne nagyon hangoztasd sehol, mert jól ki fognak röhögni az emberek. Részemről ennyi, ha akarsz még valamit, írj privát üzenetet. Illetve ne, van jobb dolgom is, mint nagyokos, kamaszodó gamerekkel vitatkozni. (Amennyiben tévedtem a kamaszodót illetően, akkor azt vedd az értelmi szintedre.)

És akkor, abbahagyva a flémelést meg az offolást, H5: mi a rákért nem képesek frissíteni már az ubis arcok? :evil: Itt húzzák az agyunkat, augusztus első felében egyfolytában frissítettek, most meg semmi! Hogy a kénküves ménkű állna beléjük! :lol: De most komolyan, adnak még ki információt, vagy ez volt az ízelítő, és mostantól semmi? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 13:59 

Nekem az a sanda gynúm, hogy a bétateszt beindulásáig már nem adnak ki infot :roll:
Utána meg kénytelenek lesznek, mert szerződés ide v. oda, biztos lesz olyan fanbarát arc, aki feltol a netre pár képecskét, meg infomorzsát...
sztem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 17:51 

Petro Mester írta:
Csak még egy utolsó gondolat, zárásként:

Tomcsics: Tehát, illene legalább rendesen elolvasni, hogy milyen neveket írok, mert egy az, hogy Dávidot írtam, de úgy látszik még az se fogtad fel, hogy mire céloztam. De ha még továbbra is ragaszkodsz a baromságaidhoz, akkor egészségedre. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne nagyon hangoztasd sehol, mert jól ki fognak röhögni az emberek. Részemről ennyi, ha akarsz még valamit, írj privát üzenetet. Illetve ne, van jobb dolgom is, mint nagyokos, kamaszodó gamerekkel vitatkozni. (Amennyiben tévedtem a kamaszodót illetően, akkor azt vedd az értelmi szintedre.)

És akkor, abbahagyva a flémelést meg az offolást, H5: mi a rákért nem képesek frissíteni már az ubis arcok? :evil: Itt húzzák az agyunkat, augusztus első felében egyfolytában frissítettek, most meg semmi! Hogy a kénküves ménkű állna beléjük! :lol: De most komolyan, adnak még ki információt, vagy ez volt az ízelítő, és mostantól semmi? :?

Jó én egy paptól halottam hogy az szal ezért gondoltam rá no persze ateista vagyok szóvall csak lehet átakart verni ;)
De nem arra akartam kitérni, hogy Dávid félszerzet volt-e (de ha nem is mindenkép róla mintázták a H2-s formát) hanem arra, hogy nem csak a Gyűrük Urában vannak félszerzetek. De nem akartam senkivel sem vitatkozni, senkit sem megsérteni, ha rád sértő, hogy szerintem Dávid félszerzet volt akkor bocsánat.
Offolást abahagyom.
A H5 srácokról az a véleményem, hogy nem is fognak mindent elárúlni. Csak kaptunk egy kis ízelítőt. Hogy ráizguljunk a játékra. Aztán amint már megvette mondjuk 2000 ember minimum csak akkor tájékoztatnak minket másdolgokról is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 18:38 

Egy paptól? :shock: Ez elég meredek... (Mármint elhiszem, nem az meredek...)
Amúgy oké, ha tényleg így van, akkor én is bocsánatot kérek, mert kicsit felkaptam a vizet, de amúgy engem nem sért, nem vagyok zsidó. :P
Na és most már tényleg lezárva!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 21:22 

Hali!

Amúgy a HoMM V-ről csak annyit, hogy már kiszivárgott a beta verzió, és van egy warez oldal, ahonnan le lehet tölteni :shock:
Én megtaláltam, és fantasztikus lesz sztem a játék, csak nekem kicsit baromira szaggatott :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 22:10 

Trinni: te biztos arra a bétára gondolsz ami a kb egy ével ezelöti álapotot mutatja meg. Az egyetlen pályán pedig egy nöi lovag hössel kel elfoglalni a lázadó lovagvárt északon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 06 kedd, 11:58 
Heroes Team

Nah egy újabb videó, annak akit érdekel (bár elég rossz minőségű)
http://heroes.ag.ru/h5/videos/HVgs.zip

A bétáról meg annyit, hogy ez valószínűleg a béta verzió béta verziója :D, mert azóta már a videókban meg a képeken eléggé nagy változások figyelhetők meg

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]