Hali!
Hát, fel kell kötniük az alsóneműt, az biztos! Nyilván nem akarják mindenhol azt a kritikát kapni, hogy HeroesIII - 2. epizód lett belőle vagy ilyesmi... kellenek a speckók. Sztem a H3 szintjén videók tekintetében nem is nagyon kéne javítani a H5-ben, mert az anno nekem pl. nagyon tetszett. Ha szerencsénk van, kihajítanak minden egysíkú lényt a Gnolltól a Lizardman-ig (vagy adnak nekik is vmi egyedi speckót), és kiötölnek vmi király mágiarendszert (mondjuk eddig sikerült nekik a H3-ban és 4-ben is).
A visszasebzés kiírása frankó ötlet, á la Panzer General
bár a videóban nem 1xre sebezték 1mást, a kalkuláció fentebb említett problémája ezzel kiiktatódna... máskülönban azonban tényleg nagy lesz a szórás az értékekben.
A guerdian angel egy brutál skill lenne, mert akkor parasztokkal kellene öngyilkos akcióba fogni, és átkonvertálni őket angyallá
erre a sárkányos rendszerre kiváncsi vagyok, de erről sok pletyka kering, nem látni még tisztán...
remélem azért, a Monument of Fallen Heroes nem egy elesett übertáp hősöket rekrutáló hely, mert ez az 1ensúlyt eléggé megbontja ill .randomizálja... vkinek pechje van, és semmi jó nem jön, vkinek meg egy jó hős... unfair (bár reális, ami a valós életet illeti)
én semmilyen handicap-pel nem értek egyet: sem ha a vesztes sereget kisegíti vmilyen übertáp lény (kiv. ha ez vmi skilltől jön), sem ha a jól fejlett sereg mások által kiképzett jó hőst kap.
viszont nehezebb lesz győzni előbbi esetben, és ez olyanná teheti a játékmenetet, mint a Disciples2 multiplayerben: mindenki a másik legtáposabb hősei ellen tartogatja a manát és az italokat, és aztán 1xre zúdul rá szerencsétlenekre az összes piszkos kis trükk. így aztán a kemény sereg nem is lesz olyan kemény (meglágyul
eddig úgy tűnik, hsanonló lesz a leosztás a H4-hez, csak a halálvárat kettészedik újra élőholtakra és démonokra... ha a fortress/stronghold nem használhat mágiát, akkor lehet épp a mágiarendszer miatt ki is marad. a természet "sárkánya" olyasmi lenne, csak táposabb, mint egy fairy dragon, főnix a 7. szintű lény... káoszsárkány ill. hidra lenne uebben a sorrendben és beosztásban a dungeon-ben - utóbbi mino, medusa, manticore (?), hárpia, kentaur (?) evil eye lényekkel (L1-L6)
Előbbiben meg tünci, elf, ent, pegazus, farkas (?), és ha Tolkient (megint) meg akarják csúfolni, visszateszik a törpét

az elfek közé, de inkább az unikornist

rakhatnák be.
várostromnál volt torony/árok sebzés?