Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 15:27 

Hát elég rég óta nem cseppen igazán új info a játékról. Most biztos gőzerővel a bétateszt előkészítésén munkálkodnak. Azért remélem miután elkezdődik csak csúsztatnak valamit a fanok :twisted:
Annyi az össz új, hogy a Gamestar német részlege felkereste áll. Párizsban Ubiékat, kaptak tőlük egy 5 perces videót vagy valamit és ilyen dolgokat írnak:
- ha nem forgatsz kamerát a kalandtérképen akkor a kincsek csak 90%-t találod meg (ehhez aztán kellett logika :roll: )
- a griff a lassabb egységeket fel tudja emelni, és a földre ejteni, így okozva sérülést... (ez elég hülyeségnek hangzik...)
- a kampányban temérdek melléküldetés lesz (végre! talán!)
- a kampánypályák közöt RENDERELT vidók lesznek (úgy legyen!)
- ha csatában az ellenfélre pozícionálod az egeret, akkor nemcsak a te várható sebzéshatáraidat írja ki, hanem a visszacsapásét is (mondjuk ezt nem tudom, hogy kalkulálná ki, hiszen a te random sebzésedtől függ mennyi ellen marad, tehát akkor a visszasebzésnek iszonyat nagy szélső értékei lennének...)
- két mágiasuli a light magic mellé: elementáris mágia és szent mágia (angol hiv nevét nem tudni, mert németül írják)

Persze azért hozzáteszik, hogy csak óvatosan ezekkel az infokkal mert korántsem biztos...
Én csak a renderelt videokban reménykedem!
Állítólag tesznek fel új képeket is, egy van a cikk mellett, de az nagyon pici, kíváncsian várjuk.

www.drachenwald.net

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 16:23 

Megmondom én, hogy mi lesz a legjobb dolog a H5-ben! Az, hogy az angyalok végre csajok! Hát hogy nézet ki az angyalka férfinak mi? :lol: :lol: :lol:

És ha még egyszer valaki tesztoszteron túltengésesnek titulál, arra ráküldök egy vagon idegesítő otthonszellemet, hagy sivítsanak a fülébe egész nap! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: írnak ők sokmindent...
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 16:39 

Hali!

Hát, fel kell kötniük az alsóneműt, az biztos! Nyilván nem akarják mindenhol azt a kritikát kapni, hogy HeroesIII - 2. epizód lett belőle vagy ilyesmi... kellenek a speckók. Sztem a H3 szintjén videók tekintetében nem is nagyon kéne javítani a H5-ben, mert az anno nekem pl. nagyon tetszett. Ha szerencsénk van, kihajítanak minden egysíkú lényt a Gnolltól a Lizardman-ig (vagy adnak nekik is vmi egyedi speckót), és kiötölnek vmi király mágiarendszert (mondjuk eddig sikerült nekik a H3-ban és 4-ben is).
A visszasebzés kiírása frankó ötlet, á la Panzer General :)
bár a videóban nem 1xre sebezték 1mást, a kalkuláció fentebb említett problémája ezzel kiiktatódna... máskülönban azonban tényleg nagy lesz a szórás az értékekben.
A guerdian angel egy brutál skill lenne, mert akkor parasztokkal kellene öngyilkos akcióba fogni, és átkonvertálni őket angyallá :)
erre a sárkányos rendszerre kiváncsi vagyok, de erről sok pletyka kering, nem látni még tisztán...
remélem azért, a Monument of Fallen Heroes nem egy elesett übertáp hősöket rekrutáló hely, mert ez az 1ensúlyt eléggé megbontja ill .randomizálja... vkinek pechje van, és semmi jó nem jön, vkinek meg egy jó hős... unfair (bár reális, ami a valós életet illeti)
én semmilyen handicap-pel nem értek egyet: sem ha a vesztes sereget kisegíti vmilyen übertáp lény (kiv. ha ez vmi skilltől jön), sem ha a jól fejlett sereg mások által kiképzett jó hőst kap.
viszont nehezebb lesz győzni előbbi esetben, és ez olyanná teheti a játékmenetet, mint a Disciples2 multiplayerben: mindenki a másik legtáposabb hősei ellen tartogatja a manát és az italokat, és aztán 1xre zúdul rá szerencsétlenekre az összes piszkos kis trükk. így aztán a kemény sereg nem is lesz olyan kemény (meglágyul :)

eddig úgy tűnik, hsanonló lesz a leosztás a H4-hez, csak a halálvárat kettészedik újra élőholtakra és démonokra... ha a fortress/stronghold nem használhat mágiát, akkor lehet épp a mágiarendszer miatt ki is marad. a természet "sárkánya" olyasmi lenne, csak táposabb, mint egy fairy dragon, főnix a 7. szintű lény... káoszsárkány ill. hidra lenne uebben a sorrendben és beosztásban a dungeon-ben - utóbbi mino, medusa, manticore (?), hárpia, kentaur (?) evil eye lényekkel (L1-L6)
Előbbiben meg tünci, elf, ent, pegazus, farkas (?), és ha Tolkient (megint) meg akarják csúfolni, visszateszik a törpét :( az elfek közé, de inkább az unikornist :) rakhatnák be.

várostromnál volt torony/árok sebzés?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: angels
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 17:10 

dehát az angyalok nemtelenek... és a H3-ban annak is tűntek, persze az arkangyalok (Gábriel, Mihály, stb.) már hímneműek, legalábbis a nevek miatt stilszerű.
a Disciplesben mondjuk jól elb..ták, mert fordítva csinálták.
amúgy én nem látom, hogy didkóik lennének, szóval inkább csak olyan gyerekes az arcuk (babyfaces :)
meg a göncük is elég nőiesre sikerült a kis szoknyával... skót angyalok, kockaminta nélkül... azt +hagyják spongya bobnak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 19:13 

Ők a tunika és a kertészgatyó keresztezését hordják :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 19:34 

ja :)
és a tunikához még hozzáerősítették a (lakás)kulcsokat, hogy el ne hagyják, míg hazaérnek...
amúgy kifejezetten judeofil vagyok, de a héber betűs rúnák zavarnak... olyan nem odaillő szvsz... persze jobbat nehezen tudtak volna kitalálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 20:51 

bakker:
A Guardian Angel (legalábbis a bétában) úgy működik, h egyetlenegy angyal jön segítségül, nem pedig lényenként 1. Ja, és azt elfelejtettem mondani, h a harc végén magára hagyja a hőst. Tehát mindkétfél meghal...
Az ostromnál pedig visszatért a 2+1 torony. 1-1 a széleken, 1 pedig középen, (korábbi kép, 45 fokkal elforgatva), a falaknak, és a tornyoknak is 2 találat kell a ledöntéshez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 21:37 

hehe, a H2-ben jártam úgy idézett lényekkel, hogy legyaktam az ellenséges hőst a feka meg asszem vörös sárkányaival együtt (armageddonozott keményen) elementálokkal, de a végén senki se maradt életben :)
naszóval akkor ez nem olyan táp skill, mert különban egyesével lehetett volan angyalokat szerezni :)

a vár esetében azt akar(t)am megtudni, hogy sebeznek-e a tornyok és a várárok (ill. mennyit kb., mert nyilván a tornyok igen, különben nem lenne :) ill. az árok a H2-ben nem sebzett, csak lassított, de a H3-ban már igen) bár a képet megint megnézve gondolom, az "árok" is sebez, mert olyan jó kis hegyes karók :)

az a nagy böhöm gondolom a katapult... hiába no, majd februárban játszok vele, ha kijön a full v. :)

a H2-ben sztem kicsit fura volt a torony megoldás... nem építettem, mert többnyire sikerült elvágnom az ellen útját, de kicsit zavart ostromnál
a H3 esetében már kifejezetten zavart, hogy 2 körönként képesek leszedni 3 db 6. szintű lényt
Itt milyen erősek? remélem, nem nagyon :)
egyelőre nem tűnik Neked második H3-rókabőrnek? sok mindent visszaraktak a H3-ból...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 10:49 

Az, hogy a törpe az elfek oldalán harcol, az nem Tolkien megcsúfolása, mert nem tudom feltűnt-e, de ez NEM Középfölde...
Ami pedgi az angyalábrázolást illeti, egyértelműen a H3 arkangyala az, amelyre rá lehet mondani, hogy annak olyan igazi, középkori elképzelés szerinti angyal hangulata van. És igen, nehogymá nőket csináljanak belőlük. (Ahogy ezen a fórumon mondta valaki bölcs ember az elfek nemével kapcsolatban, a háborút férfiak vívják!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 11:57 

Tolkiennek semmi köze a heroes-hoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 13:26 

Nanana.
Azért aki azt mondja, hogy Tolkiennek semmi köze a heroeshoz, az egy kicsit nem tudja, mint beszél.
pl.
Tudjátok mik voltak az elfek Tolki bácsi előtt?
Gonosz, csúny koboldok. A germán mitológia koboldjai. És ki csinált belőlük szőke, íjjal harcoló, magas, törékenytesű ember-féléket?
Na ugye.
Félszerzetek. Ki teremtette a félszerzeteket (halfling)?
Na ugye.
Leprechaun. Mond nektek az a név vmit, hogy Bombadil Toma?
Na ugye.
Szóval VAN köze hozzá. Igaz, hogy ez nem középfölde, de azért köze van hozzá.
Ezt a világot igenis ő teremtette orkostól tündéstől törpéstől.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 13:33 

Tolkien szerintem 1 pöcs. És ki a nyálamat érdeklik a szerencsétlen hal-fingok.Szerencsére a H3-ban ki is füstölték őket a picsába. A középfölde meg csak 1 fantasy világ. Semmi féle ősfantasy vagy ilyesmi. Egy a sok közül.

Idézet:
Ezt a világot igenis ő teremtette orkostól tündéstől törpéstől.

Egyébként nem ő teremtette a törpéket meg az orkokat. Tolkien előtt is voltak ilyen lények. Ő a kis buzi hal-fingokat teremtette. Neki tulajdonítják az elfeket is, de nem a koboldokat írta át. Hiszen koboldok ugyanúgy vannak.[/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 16:08 

Elvagytok tévedve gyerekek az urukhaiokat teremtette őkelme a "buzi hal-fingok" elötte is voltak csak ő volt az első aki alkalmazta őket főszereplőnek, de a Bibliai Dávid is valószínüleg egy félszerzet (mit gondoltok miért nem íjjal és tünde karddal császkálnak és kaptak parittyát?) A többi lény ami szerepel a könyvében az bizony máshonnan van összeszedve.
Lidérc-magyar
Elf-germán/kelta
ork- szintúgy
Onifánt vagy mi a halál- török
És még mondhatnánk. Szóval amíg nincs a heroesban urukhai adig Tolkannek annyi köze van a Heroeshoz mint Luke Skywalkernek Mariohoz. Bár ez magánvélemény.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 16:12 

Petro Mester írta:
Az, hogy a törpe az elfek oldalán harcol, az nem Tolkien megcsúfolása, mert nem tudom feltűnt-e, de ez NEM Középfölde...
Ami pedgi az angyalábrázolást illeti, egyértelműen a H3 arkangyala az, amelyre rá lehet mondani, hogy annak olyan igazi, középkori elképzelés szerinti angyal hangulata van. És igen, nehogymá nőket csináljanak belőlük. (Ahogy ezen a fórumon mondta valaki bölcs ember az elfek nemével kapcsolatban, a háborút férfiak vívják!)

nono és a római/ görög mitológiai lények? Vagy az amerikában régen eltünt női harcosok a maja törzseknél? Külömben meg elég gyakran húzott ki a bajból egy csomó naga és Medusa, úgyhogy ez a "harcoljanak a férfiak" duma már a középkorban inaktív volt. Külömben nem lenne ennyi homokos meg metrosexuális és nem a férfiak közül kerülnének ki a jobb mesterszakácsok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 16:17 

Remélem tudod, hogy amit most Dávidról írtál, az egy ***** nagy baromság...

Ami a női harcosokat illeti, én ezt elhiszem, de az angyalok ne legyenek már nők. (Gondoljunk csak rá, hogy a Bibliában szereplő valamennyi fontosabb nevesített angyal férfi, mint Mihály, Gábriel, Rafael, Uriel, Azrael, Lucifer...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 17:12 

Éjjen-Éjjen :) Boruljon a bili :) Egyebként nekem az a véleményem, hogy az emberek 80%-a a filmből ismerte meg a gyűrű kúrát. Én pl. nagy fantasy rajongó vagyok -bár mostanában keveset olvasok :(- de én pl. a Gyűrűk urát nem bírtam elolvasni. Úgy voltam vele mint annak idején az Odüsszeusszal, az se ment.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 17:40 

bogpista írta:
Éjjen-Éjjen :) Boruljon a bili :) Egyebként nekem az a véleményem, hogy az emberek 80%-a a filmből ismerte meg a gyűrű kúrát. Én pl. nagy fantasy rajongó vagyok -bár mostanában keveset olvasok :(- de én pl. a Gyűrűk urát nem bírtam elolvasni. Úgy voltam vele mint annak idején az Odüsszeusszal, az se ment.

Nekem az Odüsszeia teccett :o, bár végig én se olvastam, megnéztem filmen. :oops: De az arkangyal télleg legyen férfi és kész. Sajnos ezen már sztem az 5-ben nem változtatnak. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 18:58 

A pár előző hsz. nagyon meglepett, nemcsak a vélemények, hanem ahogy azok le lettek reagálva...
Más... Szerintem Tolkien világa igenis kihat(ott) a Heroes sorozatra, de ugyanígy a Biblia is, szerintem ez nem meglepő, mivel szinte csak mitológia lényekből épül fel a HOMM világa.
Bogpista miért írtad, hogy Tolkien pöcs( :lol: )? Sokat tett hozzá a fantasy irodalomhoz.

Szerintem is férfinak/férfias kinézetűnek(-nem transzfesztitának...) kellene lennie az angyalnak, de majd a következő részben... Bár ha egy globális szavazáson olyan sok voks szólna az angyal "férfiassá edzése" mellet, hogy azt már nem lehetne figyelmen kívül hagyni, akkor biztos lépnének az programozók... Nem tudja valaki, hogy kinek a rajza alapján kreálták meg a "mostani" angyalt?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2005 szept. 03 szomb., 21:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 19:25 

[quote="Petro Mester"]Remélem tudod, hogy amit most Dávidról írtál, az egy ***** nagy baromság...quote]

Lehet, hogy te csak most jösz rá de Dávid egy félszerzet, de nem akarok se vitát se offolást, szóval inkább hanyagoljuk. (egyébként hamár itt tartunk: Lucifer rossz példa arkangyalnak hiszen ő elbukott, vagy szerinted ő az ideális reklámarc? :D )

Nekem 8, hogy az angyal nő vagy férfi én őszinte leszek lesz@rom mert a tulajdonságait úgysem ez határozza meg, hanem az, hogy hányas szintü és a tervezőknek milyen elképzeléseik vannak. Persze van egy bizonyos határ mint pl. hímnemü hárpia vagy lány goblin na azon kiakadnék... de az angyal az nálam tökmindegy.
És mivel a téma a Heroes 5:
Nos kipróbáltam a bétát... pontosabban akartam. A gépemnek van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy a teljes verziókat simán lejátsza de a demok meg béták hamar a káosz szélére sodorják. Szóval még mindíg kénytelen vagyok a képekre és a videókra támaszkodni de ahogy nézzem nem lesz gond vele. legalábbis jónak igérkezik, és a H3-ból és H4-ből is fölszedett pár jó tulajdonságot mégis egyedi hangulata és környezete van. De majd ha lesz időm és alkalmam tesztelni valamilyen verziót akkor tudok véleményt mondani igazán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 19:51 

a Constantine című filmben Gábrielt nő játsza :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]