Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 18:49 

Fizban írta:
Én is alt-f4-gyel lépek ki, kivéve, ha már a menüben kilépek, de akkor mi értelme a gamenak?
Próbáljátok ki azt, hogy a harc közben nyomtok egy esc-et, és kikapcsoljátok a turn based előtt a pipát!

Ja, én már kiprobáltam. :D Hát valakinek lehet bejön, de nekem nem. :? Még jó, h választható...
A CD-t meg nem tudom jól kifejezni. :D Szal benne van a start.bat-ban: cd [, sztem ez jelent vmit. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 19:06 

Hmmmm... én spec. az exe-t indítom el. Nálam azzal is fut.
Edit: ha lenyomjátok a '0'-t, akkor megjelenik a konzol.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 20:25 

Én is a sima exe-t indítom el, nálam a start,bat ami nem jó :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 22:53 

Na én is végigjátszottam a bétát, bár elég kutyafuttában!

Meg kell jegyezzem, a gyalogos lovag (meg nem mondom a nevét..) szerintem nagyon gyenge lett! A játék elején még csak van valami szerepe, de aztán közel annyi értéke van mint az alabárdos parasztnak! Annyira lassú, hogy nagyobb csatában nem használható, mert mire odaérne valahová, már vége is a harcnak. Az ütésétől sem voltam oda, nagyon gyenge, ráadásul én nem vettem észre, hogy kétszer ütne vagy valamivel is jobb lenne a továbbfejlesztett verziójú, a sisakdíszt kivéve.

Az íjászok nagyon hasznosak még a végén is, főleg nagyobb tömegben. A pap és az inkvizítor túl erősre sikeredett! Hihetetlen, hogy milyen szívós, ráadásul távolsági támadása van. Egyértelműen a legjobb egység a várban, már ha az ár/hatékonyságot nézzük. A griffek az állandó visszatámadásaikkal szintén nagyon jók, ők jutnak a legtöbb szerephez a demóban, én szinte folyton őket használtam, aztán feltámasztottam őket.
Bár csak egyszer lehet feltámasztani, így meg kell gondolni, hogy mikor.
Várostromnál csak a repülő lényeim jutottak be a várba, a várkaput nem lehet szétverni?

Mi a champion (lovaskatona) speciális támadása, mert én nem jöttem rá?

Nagyon tetszik a paraszt animációja, mikor távolsági támadás éri, akkor az alkarjával megtörli az állát! Nagyon jó a sima és a fegyveres paraszt közötti különbség, hangulatos. Az íjász fejlesztése is jó, elég jól meg lehet őket különböztetni. A páncélozott griff már nem annyira tetszik, de még elmegy. Amit nem tudok megemészteni, az az, hogy a champion és a paladin tök ugyanaz, a festést kivéve, ahogy a gyalogos katona is, az angyal és arkangyal közötti hasonlóságról már nem is beszélve. Aztán ott van a pap és az inkvizítor. Az egyik vállán buzogány, a másikén kalapács, de a másik kezére már nem figyeltek, mert az teljesen ugyan az.

Nagyon remélem, hogy ez tényleg csak korai állapotban nézett ki így, mert ha így marad, akkor azt kell mondjam, hogy ötlettelen és unalmas a Lovagvár! Ennyi a különbség az egységek között? Az alap színe kék, a továbbfejlesztetté meg piros? Ne már... :roll: Ennyire ne spóroljanak a fejlesztők!

Maga a táj és a terep grafikája tetszik, a varázslat effektek viszont szörnyen gyengék, nagyon remélem, hogy ez még változni fog. Az E3-on bemutatott Inferno-Castle csata sokkal látványosabb volt! Az abban látott meteorzáportól, meg ahogy az ördög teleportált, egészen meghatódtam... :D

Bár végülis a varázslás volt lebutítva a legjobban. Remélem mire kész lesz a játék, addigra effekt orgiában lesz részünk!

Ja és végül az animációk csata közben, mert ez a vesszőparipám! Mint mondtam a paraszté nagyon jó, bár csak távolsági támadásnál látszik, mikor rázoomol a kép. Lehet, hogy gyorsítottra van beállítva, de a terepen való mozgástól nem vagyok oda. Jó, jó, tényleg sokkal jobb mint a 4. részben, de valahogy az egységek elvesztették az egyéniségüket. Egyedül a griffé jó, ahogy elrugaszkodik a földtől, de ezt is csak a speciális támadásánál látni. Hol van a páncélos katona surrogó járása? Imádtam a 3. részben ahogy tekintély parancsolóan, lassan végig zörgött a pályán, aztán rendesen odavágott!

De nem baj, végülis ez már egy éves verzió, és mi csak március óta tudunk arról egyáltalán, hogy készül az 5. rész! Ennyi idő alatt javíthattak rajta, és remélem javítottak is! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 9:26 

3 NAPJA VÁROK A HEROES 5-RE, HA MOST MÉGEGYSZER ELSZÚRJA VALAKI A LETÖLTÉSEMET, NAGYON IDEGES LESZEK!!! :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

Ezt most muszály volt veletek is megosztanom, ez van most nálunk otthon. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 11:38 

a hiv. honalpon ebbe a fórumba nézzetek be!
http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/ ... 5271042843
van akinek nem volt elég a beta, hanem még fel is törte azt :) az eredmény, 1-2 kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 11:42 

Hm láttam ott a necro meg a természet képecskéit (koncepció) és egy barlang épületet ami azt jelenti, hogy eldönt melyik két régi nép marad meg benne. Tehát Bye-bye orkok és varázslók. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 11:55 

Azért ez még nem biztos! Mi van ha összeteszik a dungeont és a towert egy akademibe? Veszélyes, de akár jól is elsülhet! sztem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 12:42 

Ja és még valamit kifelejtettem, bár már emlíettem. Szóval Altar of Light/Heaven van. Amit még régen gondoltak valamelyik fórumon, h az angyalszobor lesz, ahol angyalokat lehet venni, az a capital.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 13:24 

Academy lesz, ez tuti. Orkokat bűn lenne kihagyni, de sajnos nagyon úgy fest a dolog. Lehet neutral lények lesznek. Kiváncsi vagyok az új fajra. Lehetne még elméleteket gyártani, de minek. Már rég eldőlt, hogy milyen várak lesznek, reménykedjünk, hogy minnél hamarabb kiszivárogtatják :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 13:26 

Én az angyalszoborra azt hittem, hogy a grál épület... Szóval ott van az a barlangos vár, lehet, hogy lesz valami dungeon szerű vár? Mert az nagyon jó lenne :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 14:11 

Lehet, hogy a dragon utopia lesz az új vár :shock: Bár az nem új faj...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 14:34 

Plíííz Help!!

Én már a letöltésnél elakadtam:
Rákattintottam NOKEDLI linkjére, és kijött valami orosz oldal
és ennyi. Most hogyan\honnan kell letölteni a bétát?

Előre is kösssssssz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 17:44 

BHappy írta:
Én az angyalszoborra azt hittem, hogy a grál épület... Szóval ott van az a barlangos vár, lehet, hogy lesz valami dungeon szerű vár? Mert az nagyon jó lenne :D

A hiv. lapon a fórumban is ez az elmélet született. Ahol a nekros artokat lehet megnézni, ott ha körül néztek a srác már az épületeket is elkezdte kitalálni. Nem kevés melója lehet benne, és valszeg sokmindenben igaza lesz.
Nézzétek meg, érdemes...

edit: http://home.houston.rr.com/thepliskepages/h5_towns.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára silver 2005 aug. 20 szomb., 19:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 18:53 

Tomcsics írta:
Hm láttam ott a necro meg a természet képecskéit (koncepció) és egy barlang épületet ami azt jelenti, hogy eldönt melyik két régi nép marad meg benne. Tehát Bye-bye orkok és varázslók. :cry:

Kardokat elő, megyünk ostromolni! :evil: :evil: :evil: :wink: Az orkokat NEM lehet kihagyni, ez így nem megy! És ha összevonják a Srongholdot és Dungeont? Egyébként hol láttad a képeket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 19:37 

amíg ti tüzijátékot néztek avagy HoMM5 hiperbétát nyúztok újabb infora lettem figyelmes, a képek és ez alapján 70% az 5. :?: vár:
természet
a drachenwald.net egyik tagja áll. meglátogatta Games Conventiont ahol áll. bemutattak egy játszható demot a HoMM5-ről, és az illető egy nagy fa-lényt illetve kétféle druidát is látott..
A GC hiv oldalon még nincs semmi, a drachenwald.net -en viszont nemsokára fent lesz a beszámoló...
Haven
Inferno
Necro
Academy :?:
:?: nature :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 22:20 

silver írta:
no még egy újság:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x= ... 1,-1,-1,40
egészen pontosan 6 új kép. Az 5. az ami igazán érdemes. A bétával ellentétben jól látható a lények száma, és hogy melyik oldalhoz tartoznak, illetve a jobb alsó sarokban ott egy Spec. Ab. fej, ami a bétából ismerős, de feltehetően abban a körös menürendszerben, ami meg már a videókból ismeretes!

Én is az 5. képet emelném ki. Nekem úgy tűnik, mintha a griff 1 kicsit lejjebb helyezkedne a Sucubbushoz (:?:) képest. Sztem ez a hexára utal. :roll: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 20 szomb., 23:05 

Jó lenne! Hexát a népnek! :D Igen, a Nature várról ugye van egy art, meg egy dungeonszerűről (dragon-utopia?). Tehát a még nem nyilvánosságra hozott várak: Academy, Nature (?), és az új titokzatos faj. Csak frissítsék már a hivatalos site-ot :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 0:18 

A bétáról már szinte mindent leírtak, de én szeretnék valamit kiemelni. Az interfész, menü hihetetlen gagyi :( Tech stílus nem passzol ebbe a műfajba. A hős szintlépésekor az ablak, a naptár, a gombok, a main menü (a 3d-s animáció helyett valami szép art lehetne ott, lásd H3, H4) a töltéskor megjelenő csík sajnos nagyon csúnyák és nem passzolnak a stílusba. A felfedezetlen űr is jó lenne, ha a klasszikus csillagos lenne - ez az átmenet nagyon nem jó :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 0:58 

Loori írta:
Jó lenne! Hexát a népnek! :D Igen, a Nature várról ugye van egy art, meg egy dungeonszerűről (dragon-utopia?). Tehát a még nem nyilvánosságra hozott várak: Academy, Nature (?), és az új titokzatos faj. Csak frissítsék már a hivatalos site-ot :evil:

:cry: Siratom az orkokat. Szerintem túl kevés ez a 6 vár, ha új népet akarnak beletenni. Az is lehet, hogy az Academyt csak tipelte, vagy ezentúl mások fogják lakni nem a varázslók.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]