Na reggelre nekem is lejött, én is elmondom, mert 1-2 dolgot nem láttam leírva.
gép: 3GHz prescott 1G ram Ati 9800 XP home
4-5 mp-nél többet nem töltött elsőre, aztán gyorsult (pl. várba lépés). Egy-kétszer megakadt az animáció csataközben, de amúgy OK.
A játék. Hát igen. Ez annyira béta, hogy gamma. Nagyon sokat lehetne kritizálni, de legelőször arra hívnám fel a figyelmet, hogy pl. azt mondták ugye hogy egyszerre ütnek a lények, holott itt oda-vissza vágás van, mint 4ben (bár ha jobban belegondolok a videóban is eképp volt). Meg ugye nem hexa-terep hanem square (ami már szerepelt)... + amit a többiek említettek.
Én leginkább a harci sorrenden voltam kibukva, ha ahhoz nem nyúlnak, akkor minden lelkesedésem ellenére számomra meghal a játék. Egyszerűen nem találtam logikát a sorrendben

A hármas speedes ellen paraszt volt, hogy előbb jött, mint a hatos griff
Az arkangyalnak meg amúgy is csak 5-ös speedje volt!?
Nemcsak a chain néz ki úgy mint a pap lövése, hanem a feltámasztás is uolyan mint a bless, legalábbis érdemi különbséget nem láttam.
Nekem a mage guildba adott earthquake-t ami olyan ikonnal volt, mint a dimension door, de egyiket se néztem meg
Az építkezés látványos, de nem áttekinthető, nagyon sok info hiányzik még, nem tudod minek mi a hatása (bár tapasztalatból uaz mint a 3-é), minek mi a feltétele...
Upgradelni valóban nem lehet (mint írták a kollégák), továbbá nem lehet még piacozni, kocsmázni
A bányák animációja is sokkal másabb, sőt egyáltalán a kinézete is, mint a legújabb videókon.
Ha az íjász lőtt, és mögüle mutatta a kamera az eseményt, az ellenfél előtt álló harcos nem látszott, csak a száma
A paladin (upgr. lovas) nemcsak leveszi az átkot, de gyógyít, uakkor ehhez a cél-lény szomszédjába kell kerülnie.
A nyilas területet is tud lőni, bár ekkor kevesebbet sebez értelemszerűen.
A várostrom látványa fergeteges, de pl. gyalogossal nem tudtam kijönni (mert engem egyszer megtámadott a gép a várban!). Illetve a falakon se látszott túl sok amortizáció, de monumentális.
A HP-k közelebb kerültek 1máshoz, de furcsán oszlanak meg értsd:
paraszt: 7
íjász: 8
lovag: 15
griff: 25
inkvizítor: 75

(varázsol és lő)
paladdin:
arkangyal: 175
ezek emlékezetből, nem biztos h. pontos, de vmi ilyesmi. Nem tudom.
Így az egész furcsa, és nagyon gamma vagy delta, de talán omega se...
A megrögzött 3fanatikusok ne próbálják ki, mert tévútra vihet.
Amit igazából jobban megismerünk az talán a grafikai motor. Lenyűgöző

Bár a videóbetéteket jobb ha előre rendereltet használnak, mert így az elég bábmese szerű volt
Ami a legjobban tetszett az a víz. Ahogy a partot csapdossa!!! WOV
Más nem jut eszembe. Szóval akinek eddig is tetszett, próbálja ki bátran, de szerintem túl sokat nem érdemes adni rá. Sztem még a gameplayen is változtatni kell. Nagyon sok info elég hülyén vagy sehogyse jelenik meg (pl. artifactot a hősnél nem tudtam megnézni mire jó, csak mielőtt felvettem a térképről).
Ja és a pacis kurzort nem kéne elfelejteni, mert az a tuti!
+++ mighty gorgont a jónépnek