Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 22:35 

Erre vártam, már mióta Heroesban! Nekro NAGYON BÜNTET !!!. Szerintem eszement jól néz ki a wight, és a sárkány is, bár a vidijóban nem teljesen így néz ki... Eddig csak Disciples 2-ben volt igazán ott az undead feeling, de bekövetkezett, amiben reménykedtem, H5-ben is durvák az élőholtak, ráadásul a vámpírnak nem olyan "izgalmas"(hehe) a feje mint a harmadik részben volt...

Most jut eszembe! H5-ben már van vér, bár lehet, hogy kiszedik...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2005 aug. 18 csüt., 11:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 1:10 

Na most okosabbak lettünk azzal, hogy tudjuk a nekro egységeket. Hát bevallom idáig mindegyiknél volt 1 gyenge egység a többi meg ilyen "szétszedlek mint az etióp csomagot" kinézzetű. De ha a többi vár is olyan lesz, hogy csak az első és második nem egy nagy kigyúrt állat aztán a többi (legalábbis külsőre) egy kigyúrt csávó.
Ezt a három várat a többi részben nagyon nem szerettem. nem fogott meg még az Arkangyal sem egy Rampart, Tower, Dungeon esetleg egy Barbar stílusu vár jobban leköt. De most... most kiakarom próbálni. Mondjuk fura lesz a csonti íjászként.
Amit sajnálok: nincs itt a múmia ami azt jelenti, hogy vagy nem lesz benne vagy megint semleges lény lesz és úgy már nem jó :cry:
vagy még megfordult a fejemben, hogy az új nép a sivatagos lesz a barbár helyett vagy a barbárokhoz bekerül de ez egy kicsit rontana az idáig jónak igérkező szinten.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 1:52 

Volt szerencsém játszani egy menetet a H5 bétával..
nos..

A grafika kiváló, éppen ezért óriási erőforrást igényel.
2 Ghz AMD 640 Mb ram, 128 Mb grafikus kártya épp hogy elég neki.
Sajnos sokat töltöget, főleg csaták előtt. Éppen ezért idegesítő.

Ha valakit érdekel, adok egy linket a letöltéshez:

http://as99482.epolis.ru/epidem.ru_by_LSD/Heroes%20of%20Might%20and%20Magic%20V%20-%20betta/

pass: www.gamez.net.ru

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 7:49 

Szerintem ideje lesz megcsinálni bal oldalt a menüben a Heroes 5 menüpontot... Már van elég infonk a játékról. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 9:12 

nokedli írta:

Sajna a link már halott is :evil:

A Poetice által megemlített azureus viszont tökéletesnek tűnik, nem tudom miért nem próbáltam előbb. Tegnap este fél tizenegykor kipróbáltam, de estére le kellett állítanom a gépet. Ma reggel belövöm... és simán tölti le, pedig semmit nem töltöttem fel. Most épp 30k-val jön.
Aki ed2k párti azok is könnyen megtalálják: emule, edonkey. Aki ott régi felhasználó, annak is biztosan jönni fog lefelé, bár lassabban.
Nekem egyiken 50% másikon 7%. Torrentbe 23%...
Biztosra kell menni :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 9:44 

Megnéztem ma megint a Garvey által említett oldalt :
http://home.houston.rr.com/thepliskepages/h5_troops.htm

Az infok term. nem hivatalosak, és jelzik is, hogy eltérhetnek a valóságtól. De :!:
Már kint van az Academy linkje, bár lények még nincsenek, van két isimeretlen + egy neutral vár :?: :?:
Talán ők is arra gondolnak, hogy a hat vár kacsa? És az egy extra vár, az tul.képp meglepetés hetedik lesz :?:
Most már nem lepődnék meg rajta...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 9:50 

A heroes.ag.ru oldalon meg ez tűnt fel:
http://heroes.ag.ru/h5/jpg/GameSpot__screen008.jpg

Hát nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ez a pit fiend messze jobban tetszik, mint a 3-ban :lol:

És van egy artifakt is! Mindenki örömére Shackles of War :!:
http://heroes.ag.ru/h5/jpg/HOMM5_Concep ... sofWar.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 10:33 

A torrentes oldalról most már le lehet húzni feltöltés nélkül is, mivel letelt az 1 nap a felrakása óta. Nálam is lent van már :) Majd véleményezem később.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 10:42 

Nekiálltam én is letölteni, nehogy lemaradjak... de már előre röhögök, amikor direktbe elindítom 800mh-es gépen :D :D :D
Csak legyen benne dungeon szerű vár, egyébként arra gondoltam, hogy lehet, hogy eredetileg is 7 vár van, csak ivánék annyira más nyelvet beszélnek, lehet rosszul fordították :D :lol:

Edit: Nem akartam új hozzászólásba írni;
durván meglepődtem,mikor egye-b.ssza alapon megint megnyitom torrent file-t, erre jön az üzenet, hogy router használóknak a mittomén(talán 6881es) portot engedélyezni kell, de a letöltés már indul is... bár most visszaesett 73kb/s-re még kb 10-15 perc és lent van, felrakom 0,8as gépre, röhögök, aztán megyek 2,4es hez :) , VÁÁÁÁÁÁ!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2005 aug. 18 csüt., 11:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 10:44 

Garvey: Tudom, h te már belinkeltem, én is úgy láttam, csak szerettem volna hivatkozni, h hol olvastam. :wink:

Na, lassan én is megyek tesztelni, most a mágiát fogom kivesézni. :D Eddig 1 hibát láttam, a chain Lightning, ua, mint a papa lövése (meteor), és sorba csapódik be. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 11:35 

hardwired.hu, Dark Messiah cikk írta:
Elsőként leszögezték, hogy a sorozat összes soron következő része Ashan világában fog játszódni.
Bővebben: http://www.hardwired.hu/forum/forum.pht ... t&id=15504

Ha ez a mondat a Heroes-ra is vonatkozik, akkor lehet, hogy a Dark Messiah képeken látható fajok feltünnek a H5-ben is. A képeken van Ork, Goblin, Scavenger (?), meg valami szárnyas izé, ami leginkább a vyvern-re hasonlít. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 11:43 

Na, le is jött... megyek tesztelni :D

Edit:MÉGSEM! :x :evil: Valamiért nem tudom kezelni a fájlokat, előfordulhat, hogy balf. vagyok, bár nem hiszem( :wink: ),segítség kéne...

Edit2:Feladom, észre se veszi, hogy lent vannak a file-ok, nem tudja megnyitni, winrar se tudja, bakker :?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2005 aug. 18 csüt., 12:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 12:32 

Hi!

Letöltöttem a bitcomet nevű progit, de lövésem nincs mit és hogyan kell csinálni vele.
légyszi valaki írja le pontról pontra!
Hálás köszönet!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 13:14 

Test complete. :D

Gépigény: Elég húzós, bár nem akadozik 2.6-on, de sokat tölt, multiplayernél túl sok lehet a holtidő.
Adventure map: Szép, bár voltak benne kisebb hibák elsősorban a nyíllal, de ezt biztost megoldják. Ebben a bétában csak 1 hero van - Isabelle- és 1 Haven vára kezdéskor. A lényeket valamiért nem tudtam upgradelni, de ez gondolom csak a béta miatt van. ( pl. 1 már megvett angyalt nem tudtam arkangyallá upg.-ni) Az adventure mapon ugyanazok a tereptárgyak vannak mint a H3-H4-be. Bányák, witch hut (not available), magic garden, rally flag luck, morálnövelő (temple) stb és külső lénytermelő dwellingek. Peasant, archer és angyal. Nem figyeltem meg, hogy ez hogyan hat a várban lévő szaporulatra.
Hero: A fejlődése a H3-hoz hasonlít. Megvan a 4 alapérték, csak attack helyett offence a név. Szintlépéskor lehet válastani, hogy alapskileket akarsz (logistic, light magic stb.), vagy kiegészítő skilleket: Diplomacy, Toughness (ha jól írom) stb. Ezek közül van amelyik a lények termelését fokozza, van amelyik a csatlakozási készségüket, van amelyik a HP-jukat növeli. 1 szintlépéskor csak az egyiket lehet választani. Alapskillből csak 6 féle lehet 3 fokozatban. A Kiegészítőben nem vagyok biztos, nálam 6-ig jutott el, de nem volt tobb XP. :)
A csata: Elég érdekes. Felül van 1 skála (olyan mint 1 számegyenes :)) és azon fel vannak tüntetve, hogy melyik egység mikor következik. Ha az adott unit lép, vagy támad, akkor a sor legvégére kerül. De lehet defencét is használni, ilyenkor a sor feléhez teszi vissza. Lényegében lehet waitnak is értelmezni, de kicsit másabb mint a H3-ban. A lények különleges képességeihez külön gomb van, így a royal griff Dive Bomb-jához is. Az azt tudja, hogy mikor elsütöd a R. griff felrepül a csatatérről és a számegyenes végére kerül kihalványítva és mikor rákerül a sor ismét akkor lecsap. Erre a manőverre nincs visszaütés. Minél több lény van a heronál annál nagyobb a terep. Vagyis ha mind a 7 slot ki van töltve akkor a legnagyobb. Végülis nem rossz, hozzá lehet szokni.
Az ostromnál a gyalogos egységeket nem tudtam várfalon belülre vinni, mert annyi kört nem bírt ki a koma.
Nagyjából ennyi, ha valami még eszembe jut megosztom azokkal, akik még nem szedték le.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 14:04 

Egyre jobban teccik a H5, csak ahogy olvasgattam attól félek, hogy eddig is a Necro volt az egyik legtáposabb vár, és most ahogy nézem el fog billeni még jobban az egyensúly.
(Remélem nem lesz igazam.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 14:13 

:) :) :) :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Okuljatok! :lol:
BHappy írta:
Na, le is jött... megyek tesztelni

Edit:MÉGSEM! :x :evil: Valamiért nem tudom kezelni a fájlokat, előfordulhat, hogy balf. vagyok, bár nem hiszem( :wink: ),segítség kéne...

Edit2:Feladom, észre se veszi, hogy lent vannak a file-ok, nem tudja megnyitni, winrar se tudja, bakker :?

Tényleg csak röhögni tudok rajta... csak be kellett zárnom BT kliensemet! 8)

: D

Majd leközlöm a véleményemet, ha innen már nem akadok fent egyik hibámon se :wink: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 14:38 

Hűha, bogpista elég tápos véleményt írt. :D
Na korábban írtam, h 2-2 imp és hell hound van. Na tévedtem, hajóval el lehet menni egy szigetre, és ott van Demon is. Csak sajnos nem tudtam megnézni milyen, mert 1 nagy létszámű priest őrizte (kb. 120), és mire lett volna hadseregem, megint kilépett a béta. :( Így az angyalt sem tudtam tesztelni, h újra meg lehet-e venni. :?
Varázslatokat nem nagyon voltak, viszont azok szépen voltak animálva. 8) Nem érdemes a Mage Guildet fejleszteni, u.azok a varázslatok vannak, mint amit alapból a hős tud...
Magic Arrow (asszem nem ez volt a neve): Kék lövés
Bless: Aranylevelek hullnak az égből. Nem kell bemutatni.
Átkozás: Fekete felhő, amikből hollók törnek elő. Szintén nem.
Blind: Egy nagy fehér villanás a lény szeme előtt. :) Egy ideig egyhelyben áll a csíkon.
Stoneskin: Kőoszlopot varázsol a lény köre, majd összeomlik. :shock:
Wasp Swarm: Jönnek a zümik. 8) A csík végére helyezi a lényt.
Chain Lightning: Már írtam...(kék meteor... :?, de lehet h nem :D)
Dimension Door: nem működik.
Earthquake: Nincs infó :(
Hős specialításai: (nem kerül manába)
Holy Charge: A hős szintjének megfelelően sebez 1 lényen.
Prayer: Minden saját lényre varázsol. Nem vagyok biztos, de valőszínű, h a 4-es verzió...
Gondolom van 1 3. is, csak nekem még nem volt.
A basic light magic kifejlesztése utáni mellékskillek: (nem tudom a neveket... :oops:)
1. A Blesst és a Dispelt (ilyen nincs a bétában vagyis nem tudok róla) minden saját lényre varázsol. 2X-es mana.
2. u.e, csak Stoneskin meg még vmi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 15:25 

Na reggelre nekem is lejött, én is elmondom, mert 1-2 dolgot nem láttam leírva.
gép: 3GHz prescott 1G ram Ati 9800 XP home
4-5 mp-nél többet nem töltött elsőre, aztán gyorsult (pl. várba lépés). Egy-kétszer megakadt az animáció csataközben, de amúgy OK.

A játék. Hát igen. Ez annyira béta, hogy gamma. Nagyon sokat lehetne kritizálni, de legelőször arra hívnám fel a figyelmet, hogy pl. azt mondták ugye hogy egyszerre ütnek a lények, holott itt oda-vissza vágás van, mint 4ben (bár ha jobban belegondolok a videóban is eképp volt). Meg ugye nem hexa-terep hanem square (ami már szerepelt)... + amit a többiek említettek.
Én leginkább a harci sorrenden voltam kibukva, ha ahhoz nem nyúlnak, akkor minden lelkesedésem ellenére számomra meghal a játék. Egyszerűen nem találtam logikát a sorrendben :!: A hármas speedes ellen paraszt volt, hogy előbb jött, mint a hatos griff :?:
Az arkangyalnak meg amúgy is csak 5-ös speedje volt!?
Nemcsak a chain néz ki úgy mint a pap lövése, hanem a feltámasztás is uolyan mint a bless, legalábbis érdemi különbséget nem láttam.
Nekem a mage guildba adott earthquake-t ami olyan ikonnal volt, mint a dimension door, de egyiket se néztem meg :oops:
Az építkezés látványos, de nem áttekinthető, nagyon sok info hiányzik még, nem tudod minek mi a hatása (bár tapasztalatból uaz mint a 3-é), minek mi a feltétele...
Upgradelni valóban nem lehet (mint írták a kollégák), továbbá nem lehet még piacozni, kocsmázni :( :?
A bányák animációja is sokkal másabb, sőt egyáltalán a kinézete is, mint a legújabb videókon.
Ha az íjász lőtt, és mögüle mutatta a kamera az eseményt, az ellenfél előtt álló harcos nem látszott, csak a száma :lol:
A paladin (upgr. lovas) nemcsak leveszi az átkot, de gyógyít, uakkor ehhez a cél-lény szomszédjába kell kerülnie.
A nyilas területet is tud lőni, bár ekkor kevesebbet sebez értelemszerűen.
A várostrom látványa fergeteges, de pl. gyalogossal nem tudtam kijönni (mert engem egyszer megtámadott a gép a várban!). Illetve a falakon se látszott túl sok amortizáció, de monumentális.
A HP-k közelebb kerültek 1máshoz, de furcsán oszlanak meg értsd:
paraszt: 7
íjász: 8
lovag: 15
griff: 25
inkvizítor: 75 :!: :!: (varázsol és lő)
paladdin: :?:
arkangyal: 175
ezek emlékezetből, nem biztos h. pontos, de vmi ilyesmi. Nem tudom.
Így az egész furcsa, és nagyon gamma vagy delta, de talán omega se...
A megrögzött 3fanatikusok ne próbálják ki, mert tévútra vihet.
Amit igazából jobban megismerünk az talán a grafikai motor. Lenyűgöző :!: Bár a videóbetéteket jobb ha előre rendereltet használnak, mert így az elég bábmese szerű volt :roll: :lol:
Ami a legjobban tetszett az a víz. Ahogy a partot csapdossa!!! WOV :!: :!:
Más nem jut eszembe. Szóval akinek eddig is tetszett, próbálja ki bátran, de szerintem túl sokat nem érdemes adni rá. Sztem még a gameplayen is változtatni kell. Nagyon sok info elég hülyén vagy sehogyse jelenik meg (pl. artifactot a hősnél nem tudtam megnézni mire jó, csak mielőtt felvettem a térképről).
Ja és a pacis kurzort nem kéne elfelejteni, mert az a tuti!
+++ mighty gorgont a jónépnek :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 15:53 

A játékkal sajnos még nem játszottam (de ma remélhetőleg elkezdhetem tölteni), az infók és a képek alapján a következő a véleményem:
A Necropolis nagyon tetszik, bár sajnálom, hogy kitették a Black Knight-ot :(, a nekróban ő volt a kedvencem. A Towert (nem tudom, mi a H5-ös neve :oops:) ha beteszik, és valóban 6 vár lesz, akkora másik 2 vár szerintem a Nature (nem tartom valószínűnek a H3 Rampartját, bár sokkal jobban szeretem mint a Nature-t, úgyhogy remélem tévedek ezügyben :wink:) és Stronghold (vagy valami hasonló) lesz az utolsó két vár és a Stronghold lesz az "új" vár átalakítva mondjuk a Dungeon-nel összevonva. Mivel a Nature-hez nem hiszem, hogy hozzá fognak nyúlni, az szerintem a Rampart és a Nature keveréke lesz (csak könyörgöm ne nők legyenek a tündék, háború van, a férfiak harcoljanak! 8)). És itt az én variációm a H5-ös Strongholdra (a H3 és H2 lényei alapján):

1.szint: Ezt a helyet valószínüleg a Kentaúr fogja elfoglalni
2.szint: Ide szerintem a Farkasháton ülő Goblin kerül
3.szint: Egyértelműen az orké, hacsak nem cserélgetik a lények szintjeit :?
4.szint: A H2 miatt én ide tenném a Minotauruszt
5.szint: Én ide tenném a Rock-ot
6.szint: A H2-ős Küklopsz
7.szint: Vörös, majd fekete sárkány

Ez lenne az én variációm, de biztos fantáziadúsabbak lesznek, mint én. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 15:59 

Hát gyerkeke és a demo illegálisan letöltöt bétaverziója alapján nem igazán mernék kritizálni, de Ti tudjátok :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]