Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 03 szer., 19:17 

Sensei: Ha SoD-ot telepítesz van egy abforsod nevű progika, ami az összes AB cuccot berakja SoD alá! Az Essentialon is rajta van! Az elég kell, hogy legyen, olyan mintha RoE + AB + SoD telepítettél volna!!!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 03 szer., 20:28 

Sziasztok!

Miért van meg még minden opció azután, hogy feltettem a Laca módszere szerint a dolgokat? Még mindig ott van az a sok opció, amikkel a játékosok és csapatok számát állítom be, meg víz, ilyesmi. Ezekkel mit kell csinálni ahhoz, hogy rendesen működjön ez a dolog a template-vel? RMG.txt a helyén van.

Hogy lehet ROE kompatibilissé tenni?

Köszi,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 04 csüt., 2:50 

az opciókaz értelemszerűen beállitod, mp méret, underground, játékosok száma, water, monster ennyi..........a templatenek ehhez semmi köze........

roe kompatibilis csak ugy lesz, ha multiban nyomod, s a partnered 1.4, akkor a map roe map lesz, egyébként meg sod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 04 csüt., 9:05 

2much4me: A wogot mindenképp szedd le. A templatéknél fel van tüntetve, hogy pl: Xl + U only, 3-4 players: Ilyenkor értelemszerűen nem tudsz 2 személyes M-es méretűt generálni, de nem is engedi. A beállításokkal nem lehet gond, beállítod a játékosok számát. Az esetek 99%-ában No Water, és Strong a monsterek erőssége. És ahogy Adler mondta, ha a partnernek 1.4-e van, akkor lesz RoE-s a map, különben SoD-os.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 04 csüt., 13:53 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 04 csüt., 17:07 

Köszi srácok!

Most már szerintem rendesen működik, csak nem voltam még eléggé hozzászokva.

Conan: Azt az autosavert én is ismerem, a táborban használtam is Boti-val való meccsemen - had okuljak belőle... Épp tegnap néztem vissza a végét, és még mindig nem értem hogyan tudott megverni. Marad a "Boti az Boti" magyarázat. A hősöm jóval erősebb volt, seregben volt ő a jobb, de ennyivel?

Üdv és köszi még 1X mindenkinek,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 06 szomb., 5:50 

nyomtam egy randomot a toh-n
jól kiszoptam..........nevetséges,hogy az ellenfél várja, 2 napra van az én váramtól.....................szóval, ezért és hasonló dolgok miatt fikáztam a random mappokat

azt hiszem hanyagolom, meghagyom azoknak akik szeretik ezt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 06 szomb., 10:25 

Adler írta:
nyomtam egy randomot a toh-n
jól kiszoptam..........nevetséges,hogy az ellenfél várja, 2 napra van az én váramtól.....................szóval, ezért és hasonló dolgok miatt fikáztam a random mappokat

azt hiszem hanyagolom, meghagyom azoknak akik szeretik ezt.

Akkor az nem template volt. Ezekért (is) vezették be őket. Írtuk melyik templaték a jók. Azokon kell játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 06 szomb., 19:55 

nem én hostoltam, 1.4 vagyok

nem template?
megbeszéltem a partnerrel, hogy balance template...........de jó..........persze ellenőrizni nem tudtam, vagy inkább nem tudom, hogy kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 08 hétf., 1:42 

Szabály 2

Vagyon, Pénz, Föld érték, Vesztegetés & Lopás

Bevétel (Denarii - Erathia pénzneme) két módon történik:
-Sikeres vagy sikertelen föld védés esetén a föld értéke/védés.
-Minden megszálló/kihívó annak ellenére hogy sikeres vagy nem 40 %-ot kap a föld értékéből/támadás. A föld nélküli játékosok is gyűjthetnek pénzt sikertelen támadással.

Lordok növelhetik területüket ha legyőzik a szomszédot, vagy kényszerítve megveszi tőle a földet. Egy föld vétele 12-szer annyiba kerül mint a föld értéke, + az aktuális játékos vagyona.Annak a Lordnak aki megveszi a földet nehezebb dolga lesz hiszen akitől a földet elvette visszavásárolhatja egy idő után. Egy megszálló akinek nincs földje is vásárolhat földet ha van elég vagyona. A vásárlás növelhető a Diplomacy és Offense skillekkel, de a kettő nem vonható össze.

A Lordok fizethetnek a szomszédoknak ha szövetséget akar kötni; az ára a szomszéd földjeinek értéke és a szövetség 7 valós napig marad érvényben. A Lord ezután megtámadhat a szomszédja határán lévő ellenfelet is. A Lord a pénzt nem utasíthatja vissza, és nem támadhatja meg őt ez idő alatt. Ez jó dolog ha egy elzárt részen vagy és új területeket szeretnél szerezni, így kiterjeszti a saját határát és új határokat nyithat akár a sziget közepén.

A játékos lophat a többi játékostól; A Lordok a Lopás képességével kísérelhet meg lopást a megtámadot földön.

Játék beállítása

Védő játékos a piros, a kihívó játszik kék színben. A vár és hero választás teljesen random ha nincs a Lordnak ilyen tulajdonsága vagy a pályán nem kötött.

A pályák

Jegyezd meg hogy minden földnek egyedi neve van, magadtól nem nevezheted át őket. Ezek a pályák tesztelve lettek, de valószínű hogy változni fog a jövőben. A pirosnak általában van egy kis vagy jelentős előnye, és néhány pályán, kevesebb előny. Ha a föld értéke magasabb akkor a pirosnak is nehezebb.

Ellen-támadás
Ha a kihívó lejátsza a meccset az ellenfél és veszít, a védő választhatja az ellen-támadást. Az ellen-támadást azok használhatják akik sikeresen megvédték a földjüket a megszállóval szemben. Az ellentámadást nem lehet visszautasítani, akkor sem ha az ellenfél nem támadható (ellenfélnek van logisztika vagy navigáció képessége, és a védő nem mehetne annyit az ellenfélhez).

Lord képességek

Minden játékos aki elindul a tornán először választania kell egy Főhőst a
lordok közül, ami egy listán talál meg.Minden főhősnek két alap képessége van, és 10 Denarii. Játékos kezdéskor vehet egy másik tulajdonságot is. Ha egyszer választottál Lord-ot akkor utána nem változtathatod meg.Ez a te állandó karaktered. A Lordok növelhetik képességüket, ha ráköltenek 100 Denarii-t, akkor bármelyik képességüket fejleszthetik.

Szeretném ha mostantól mindenki aki szeretne indulni rajta az jelentkezzen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 08 hétf., 8:44 

köszönöm Tekinek!
igazán jó lett a forditás.

Remélem a 3. részben leforditja a skilleket is.

itt egyedül a tolvajlás hogyantja nem világos számomra, ezzel kéne csinálni valamit, ti. nem sikerült rájönnöm, hogyan is lehet lopni.

Reméelem minnél többen jelentkeznek.................

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 08 hétf., 8:52 

Sziasztok!

Bocsi a hülye kérdésért, de a temlate-eket honnan lehet leszedni?

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 08 hétf., 9:21 

2 game tegnapról (ToH):

Hg3 Phargo ellen
kék voltam és inferno, még az ellenfelem Stronghold, én Gurnisson , Ő Tazar
az inferno nem a nagy kedvencem, de ez van, elején csövezés volt, mert a fontosabb helyeket grand elfek őrizték, igy a sziget helyett tápoltam magam, csak a 2 héten mentem a szigetre, a cuccokért, sentinel és earth tome, innen kezdve elég egyszerű volt, mondjuk csöves utopia várt rám, lion shield.
A nyomorult droid elvérzett a sátornál, igy a titánok a garrsonban is hoztak némi xp-t, átmentem, elfoglaltam a várát, jött az ostrom, tazar brutalitása mellé, volt még 789 es villámja és golden bow..........sajnos az implo sem segitett, majdnem simán levert.

Merlin Chellenge
Teki ifjú jedi ellen........az Infernot megint nem kerülhettem el, de egy épkézlább herot nem sikerült összeszedni, maradt Caitlin, meglepően jol fejlődött a intelligence és sorcery, igy villámmal és 2 efritti vel szinte végig nyomtam a pályát, na jó volt mass slow és cure is.Teki fortressel tolta, nem ártott igyekezni, mert jóval erősebb mint az inferno.
Gold Dragon és az Arch Devil közül az utóbbit választottam. 3 devillel lenyomtam, bár a sátor és a ballista fogyóeszköznek számitott.
Mire kiértem Teki már kinn volt, s nagy erőkkel a táposabb artifact felé vette az irányt, én meg az utopiába - quest teljesitve, chain, és resurrect is volt - 1 black és barátai vártak, lion shield a jutalom, hát caitlin igen csöves volt attack/def ügyben igy nem volt kinn a vizből evvel az artival, Teki viszont igen, elhozta a bliss-t, s meglátogatta a Library t is.
Elkocogtam én is, exp. log és kesztyű, nekem a +12 knowlidge sisak jutott, a kicsit hosszú hajókázás után, a kék hajója nem ér át 1 nap.

3. hétre összeszedtem a sereget, elfoglaltam a Tower, mondjuk hiába fullra gyúrva spell ügyileg, megért volna egy print sceent a varázslatok........immár full sereggel elballagtam a másik utópiába, na ez fullos volt....hála a resurrectnek, nem vesztettem semmit, viszont:
kanna, gladius, dragon páncél.....nem is tudtam felszerelni, mi mindent kaptam..........innen nyert ügyem volt, Teki jött és becsületessen megtámadott.......maga a csata a gusztustalan luck morál comboról szólt, +5 morál és +4 luck om volt, már én éreztem magam kényelmetlenül, mikor a hydrát ütötték................

kellett a szerencse, de nagyon, ha Teki kihozza a saját utópiáját, begyaláz..........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 08 hétf., 11:15 

Ubul: http://www.toheroes.com/h3maps/Random.htm Innen szedheted le a templatékat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 08 hétf., 12:57 

Sziasztok!

Köszi Bogpista, töltöm, viszem, játszom! :lol:

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 08 hétf., 22:51 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 09 kedd, 2:05 

thnx
megnéztem az az igazság, korrektnek tünt, bár nem tudom, hogy mik a Balanced jellemzői.

a mai meccsem a hg3 on igazi unluck game volt, olyan,amikor az ellenfélnek minden összejön, s a másik még dragont is bukik az utópiában, ez a másik voltam én.
a szigeten lévő artikról nem is beszélek.

de ez is benne van a játékban, ezért szép.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 09 kedd, 9:42 

Sziasztok!

Leszedtem a template-ket és mindegyikhez generáltam néhány pályát, hogy meglássam milyen is valójában. Legjobban a balance és a panic érdekelt, mert azt emlegették itt a legtöbbet. Sajnos nincsenek túl jó tapasztalataim...

A 6 generált panic-template pályánál 4 esetben az egyik fél nem tudott 3 lépésnél jobban eltávolodni a várától, mert olyan monstereket pakolt a vár elé. (Lehet, hogy csak számomra tűnt lehetetlennek, de én nem tudom, hogy lehet varázslás és pénz nélkül 30 gnoll-lal lots lizardman-t, vagy 5 wolf raider + 22 goblin-nal 44 gog-ot legyőzni.) Impossible fokozaton nincs esélyed kijönni a várad elől.
A balance meg nem is annyira balance, ráadásul a 6 generált pályából 3 esetben 1 zóna se volt az ellenfelek között, azaz egy nem túl erős monster-kupac legyőzése után, már gyakhatod is a másikat. Így viszont nem sok értelme van a többi zónának.

Félreértés ne essék, én ilyen kevés random map-generálás tapasztalattal nem akarok véleményt mondani, csak azt akartam leírni, hogy milyenek az első meglátásaim.

Üdv:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 09 kedd, 19:47 

Szia Ubul!

A monszterek erősségét minden esetben állítsd strongra. Ilyenkor nagyon ritán fordulhat elő, hogy pár nap alatt üthetitek is egymást. M-es méretnél könnyebb az esély, de L-nél erős monsztrák vannak. Ja és ha impossiblén akarsz balancét, vagy Panicot játszani, akkor gratulálok :) Ott Hardnál erősebbel annyit lehet csinálni, hogy pislogni. Javaslom a Hrad nehézséget tehát. Egyébként a legjobbakat akkor generálja, ha RoE alapú, vagyis amikor valakinek 1.4 van. Igen erős battlékat kell ott nyomni. Amik nálad voltak azok pechek, általában újat kell kreálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 09 kedd, 20:13 

Bogpista majd valamikor nyomjunk egyet mert már kiváncsi vagyok. Én nem csinálok meg magamnak szóval marad az 1.4 .

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]