2 game tegnapról (ToH):
Hg3 Phargo ellen
kék voltam és inferno, még az ellenfelem Stronghold, én Gurnisson , Ő Tazar
az inferno nem a nagy kedvencem, de ez van, elején csövezés volt, mert a fontosabb helyeket grand elfek őrizték, igy a sziget helyett tápoltam magam, csak a 2 héten mentem a szigetre, a cuccokért, sentinel és earth tome, innen kezdve elég egyszerű volt, mondjuk csöves utopia várt rám, lion shield.
A nyomorult droid elvérzett a sátornál, igy a titánok a garrsonban is hoztak némi xp-t, átmentem, elfoglaltam a várát, jött az ostrom, tazar brutalitása mellé, volt még 789 es villámja és golden bow..........sajnos az implo sem segitett, majdnem simán levert.
Merlin Chellenge
Teki ifjú jedi ellen........az Infernot megint nem kerülhettem el, de egy épkézlább herot nem sikerült összeszedni, maradt Caitlin, meglepően jol fejlődött a intelligence és sorcery, igy villámmal és 2 efritti vel szinte végig nyomtam a pályát, na jó volt mass slow és cure is.Teki fortressel tolta, nem ártott igyekezni, mert jóval erősebb mint az inferno.
Gold Dragon és az Arch Devil közül az utóbbit választottam. 3 devillel lenyomtam, bár a sátor és a ballista fogyóeszköznek számitott.
Mire kiértem Teki már kinn volt, s nagy erőkkel a táposabb artifact felé vette az irányt, én meg az utopiába - quest teljesitve, chain, és resurrect is volt - 1 black és barátai vártak, lion shield a jutalom, hát caitlin igen csöves volt attack/def ügyben igy nem volt kinn a vizből evvel az artival, Teki viszont igen, elhozta a bliss-t, s meglátogatta a Library t is.
Elkocogtam én is, exp. log és kesztyű, nekem a +12 knowlidge sisak jutott, a kicsit hosszú hajókázás után, a kék hajója nem ér át 1 nap.
3. hétre összeszedtem a sereget, elfoglaltam a Tower, mondjuk hiába fullra gyúrva spell ügyileg, megért volna egy print sceent a varázslatok........immár full sereggel elballagtam a másik utópiába, na ez fullos volt....hála a resurrectnek, nem vesztettem semmit, viszont:
kanna, gladius, dragon páncél.....nem is tudtam felszerelni, mi mindent kaptam..........innen nyert ügyem volt, Teki jött és becsületessen megtámadott.......maga a csata a gusztustalan luck morál comboról szólt, +5 morál és +4 luck om volt, már én éreztem magam kényelmetlenül, mikor a hydrát ütötték................
kellett a szerencse, de nagyon, ha Teki kihozza a saját utópiáját, begyaláz..........
_________________ Despite what your mamma told you, violence does solve problems.
Annak ellenére, amit anyád mondott neked, az erőszak igenis megold problémákat
|