Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 24 pén., 12:26 

Udv,

Darth általában ha van 600 arkangyalod,akkor másbol több légionyid van,és nem biztos hogy pl 1 clone feléleszti,ehhez kell sok spellpoint..
Ha nicns arkangyalod,akkor resrurrectelni kell,ahhoz meg nem árt a sok spellpower és knowledge,votl olyan csatám ahol több mitn 1600 sp ment el az élesztgetésekre,ugy hogy a hősömnek 99-es spellpowerje volt...

Heres 3 és fallout 2 forever:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 9:29 

Igen, ezeket azért én is tudom.
DE! Eddigi heroes-tapasztalataim során EGYETLENEGY!!!! ismétlem EGYETLENEGY olyan pályát látta, ahol realitássá vált a 90 fölötti stat. A pálya neve The tale of the mighty. Ott van elég építmény ahhoz, hogy a hős ötvenedik szint körül elérje ezeket az extra magas értékeket. A legytöbb pályán a fő hős legmagasabb értéke nyolcvan-egynéhány körül van a végén, a többi tízzel-hússzal, néha harminccal alatta. Én attackra gyúrok, mert ha én jövök előbb, ami elég gyakori, akkor én ütök előbb, és az számít. A haderő újraélesztésére azért mégis az angyalka klónozása a legolcsóbb, mert a clone ugyanannyi spellpoint, mint a resurrect, de - az angyalok létszámától függően lényegesen többet tud feltámasztani. Mellesleg te is tudod, hogy igen nehéz elérni, hogy egy XL pálya vége felé 30 alatt legyen bármelyik értéked. Ja és: akkor kell élesztgetni, ha nem taktiázol. Mert ha leklónozol egy dragon fly-t/ genie-t és megütöd vele a brutális légiónyi gold dragont/mást, elmegy a visszaütése arra az egy lényre. Odasétálok a saját haderőm megfelelő egységével és nem tud a fő haderőmre támadni. Valamint van még berserk, morál bónusz, stb. Az én harci taktikám lényege, hogy az ellenfél lehetőleg szinte soha ne tudjon megütni. elsőként igyekszem a lövő egységét blokkolni - nem célom megölni, csak az, hogy elérjem, hogy ne tudjon lőni - ezért a mellette álló egységre támadok néha még akkor is, ha az ballista, sátor, vagy amo cart. Erre ő körémgyűlik és megpróbálja kiírtani. Általában sikerül is neki. két-három támadásból, és ekkor jön a berserk/ a lövő lény blind-ja. azt is lehet csinálni, hogy minden kör elején feltámasztom az adott egységet, és ő minden kör elején a fő lényével lecsapja, hogy lőhessen. Várostromnál gyakran kezdek azzal, hogy beállok a várkapuba, így a nem repülő lényei harcképtelenek. Lehet belőlük bármennyi, mindig passzolni fog velük/ fel-alá rohangál a váron belül és ezzel elhasználja a támadását. Ez még multiban is szokott működni, ember ellen...
Egyszóval arra törekszem, hogy két-háromszáz spellpointból megússzam a harcokat. az élesztgetéshez nincs türelmem, inkább betöltöm a harcot újra, és jobban átgondolom. A kisebb veszteségeket igyekszem a végén nullázni, de ha nagyon megfogytam, akkor inkább lejátszom mégegyszer.
De ebbe is bele fogsz tudni kötni, ha akarsz.
azért kiíváncsi vagyok, te hogy csinálod.
Sidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 10:55 

Darth Sidious írta:
Ja és: akkor kell élesztgetni, ha nem taktiázol. Mert ha leklónozol egy dragon fly-t/ genie-t és megütöd vele a brutális légiónyi gold dragont/mást, elmegy a visszaütése arra az egy lényre. Odasétálok a saját haderőm megfelelő egységével és nem tud a fő haderőmre támadni. Valamint van még berserk, morál bónusz, stb.

Na ne viccelődj. Az ilyen csatákban az ellenséges hős általában a várban ül, értékei 10-20-al magasabbak, vagy pedig serege 10-szer akkora mint a tied. Igen igazad van, van berserk varáztslat is, meg hasonlók. Mindig meg lehet (kell) találni a legjobb megoldást a csatában. És ekkor csak keveset kell élesztgetned (a seregednek csak a felét). Egyébként javaslom a küldetések versenyeket, ahol meg tudod magad méretni, hogy mennire csinálod jól. (persze a wog az nem játszik).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 15:17 

Bogpista! Igen, valóban zavaró lehet, hogy nem küldök be mentéseket és közben meg mondom a frankót az éterből, elhiszem. De én nem akarom elhitetni, hogy én csinálom a legjobban. Én csak azt írom be a fórumba, hogyan játszom. és nem viccelődöm, csak ha az a szöveget olcvasva is úgy tűnik.
Jó. Népek, akikkel ebben a fórumban kommunikálok! Yc, Bogpista, és mindenki más. Ajánlom, hogy tegyük át székhelyünket a "Ki milyen taktikát használ egy pályán?" c. fórumba. Oda válaszolnék már most is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 07 csüt., 20:47 

Szerintem a legjobb vár a Rampart mert elég jók a szörnyek benne és a
házak is jól néznek ki. :)

Kép 4EVER

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 17:37 

Bocs DAN,de szerintem a Tower vár a legjobb,mert sok varázslat,3 lövő szörny van,és persze a Mester dzsin.Meg a Dungeon vár,mert 1000 tapasztalati pontot kapsz,ott van a legerősebb sárkány,és megduplázza a varázspontokat! 8)

Ui.:Nekem ez a véleményem!!!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 18:36 

Szerintem is a tower a legjobb vár a szép havas táj miatt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 18:39 

Szerintem meg az Inferno, mert szép vörös árnyalatú...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 18:47 
Heroes Team

Sziasztok!

Szerintem meg a Dungeon! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 20 szer., 5:54 

Ha már a vár szépségéről beszélünk, akkor egyértelműen a Rampart viszi a pálmát!!!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 20 szer., 9:28 

Laca írta:
Ha már a vár szépségéről beszélünk, akkor egyértelműen a Rampart viszi a pálmát!!!

Laca

Nem nem, akkor inkább a Fortress! Egyébként meg Tower, csak a hősei ne fejlődnének olyan csapnivalóan :D ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 20 szer., 12:00 

Conflux. Szép táj, jó zene, használható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 20 szer., 12:04 

Szerintem akkor is a Stronghold a legjobb vár. Über olcsó és ha olyan a pálya már első héten behemóttal rohangászhatsz. Mire a nagy varázslóvárakban megépíted az 5. Mmágus tornyod, szerzel expert wisdomot és valamilyen varázslást hozzá addigra egy barbárnak olyan serege és hőse lesz hogy else jutsz a varázslásig! egyébként szerintem is a fortresset csinálták meg a legsszebben. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 20 szer., 12:51 

Sziasztok!

A Fortress nemcsak szép, hanem igencsak használható is. Főleg nyersanyagszegény mapokon. Legutóbbi 2 multimeccsemen Fortressel voltam random-balance templatén. (kivéve a tegnapit :)) Aláztam 1 Rampartot, és 1 Dungeont is legyűrtem. Jó vár, mert csak higany és kén kell hozzá a fán és köven kívül. Persze a normal fokozaton játszott übertáp pályákon nem a legjobb, de ott sok tényezős a dolog (varázslatok, artifaktok, stb.) Egy 7 órás meccs végén a csatában a hősöm értékei: 10 11 11 7 voltak, ellentétben a 30-as 40!-es értékű hősökkel. De az is jó, de én mostanában szinte már csak random mapokon játszok. Izgalmasabb és jobban kitűnnek a játékosok képességbeli különbségei.
Kicsit elkalandoztam a témától, de nézzétek el nekem :)
Viva la Fortress! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 20 szer., 18:24 

Mr.Hack írta:
Szerintem akkor is a Stronghold a legjobb vár. Über olcsó és ha olyan a pálya már első héten behemóttal rohangászhatsz. Mire a nagy varázslóvárakban megépíted az 5. Mmágus tornyod, szerzel expert wisdomot és valamilyen varázslást hozzá addigra egy barbárnak olyan serege és hőse lesz hogy else jutsz a varázslásig! egyébként szerintem is a fortresset csinálták meg a legsszebben. :twisted:

Osztom a véleményt, bár nekem a Rampart a kedvenc váram, a Strongholddal S-es (vagy M-es) pályán alázni lehet.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 08 hétf., 1:55 

Némi Distinctio!!
Ezen a szent honlapon 3 -azaz HÁROM - topic foglalkozik a vártípusok kiértékelésével.
1. Melyik a kedvenc váram.
2. Melyik a legjátszhatóbb vár.
3. melyik a legjobb vár.
Akikben a fenti kategóriák elolvasása után kezd - legalább homályosan - körvonalazódni valamiféle különbség felismerésének fellengzős, ámde örömteli élménye, azt kérem, hogy felmerülő gondolatait, élményeit, panaszait és általában minden hozzászólását szíveskedjen a megfelelő topicban közzétenni. Ugyanis nehéz úgy beszéélgetni, hogy valaki azt írja, szerinte azért XY a legjobb vár, mert ott olcsóbbak a lények. A másik előtte azt írja, hogy neki a vár háttérképe tetszik, stb. Talán érezhető, hogy nem egy csónakban evez a két gondolat. Ezt a hozzászólást mindhárom topicba berakom, - reményem szerint mindannyiunk épülésére.
Sidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 09 kedd, 8:12 

Szerintem a Flux a legjobb vár a Főnixnek nagyon sok előnye van az elementálok sem gyengék

IN THE WAKE OF GODS 4EVER

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: melyik a legjobb vár?
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 23 kedd, 15:33 
ISTEN

Szerintem a legjobb vár a HEROES3-ban a TOWER és az INFERNO de a DUNGEON se rossz. HEROES4-et nem játszok.

KIKI

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 26 pén., 16:50 

Szerintem meg a vár csak egy dolog. Megfelelő hőst is kell hozzá választani! Pl. a mocsaras vár Tazar mesterrel és az ő rettentő Armored képességével is elég elborzasztó, amikor a káosz hidrancsokat egyszerűen nem lehet megölni, mert egy fekete sárkány kb. 5-öt sebez beléjük....

Ja, és az sem mindegy, hogy nagy általánosságban milyen a pálya, milyen a környék, milyen nyersanyagok vannak, milyen varázstárgyak állnak rendelkezésünkre, milyen varázslatokat-képességeket-hősöket tiltott le az editormaster...

Úgyhogy szerintem merő meddő ez a vita (de legalább telik a fórum... :wink: ). Maximum azt lehet megvitatni, hogy melyik vár tetszik valakinek a legjobban, vagy melyik vár szörnyei tetszenek a legjobban.

Mindez persze szvsz.

Ja, nekem a dungeon a kedvencem, és Gunnar apó, a maga taktikájával és logisztikájával... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 28 vas., 11:44 

Mi köze van a pálya milyensége és a nyersanyagok közelségének ahhoz, hogy, ki szerint melyik a legjobb vár??

Itt arról van szó, hogy kinek, melyik vár tetszik a legjobban összességében és, hogyan tudja elmagyarázni annak előnyeit és a taktikát, amivel ő nagyot tudot alkotni vele!

Innentől az egész szubjektív és mindenkinek más a jó! Ez a szép a játékban! Egyébként gondolom azt már le sem kéne (megint) írnom, hogy mindegyik vár jó a maga módján!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]