Igen, ezeket azért én is tudom.
DE! Eddigi heroes-tapasztalataim során EGYETLENEGY!!!! ismétlem EGYETLENEGY olyan pályát látta, ahol realitássá vált a 90 fölötti stat. A pálya neve The tale of the mighty. Ott van elég építmény ahhoz, hogy a hős ötvenedik szint körül elérje ezeket az extra magas értékeket. A legytöbb pályán a fő hős legmagasabb értéke nyolcvan-egynéhány körül van a végén, a többi tízzel-hússzal, néha harminccal alatta. Én attackra gyúrok, mert ha én jövök előbb, ami elég gyakori, akkor én ütök előbb, és az számít. A haderő újraélesztésére azért mégis az angyalka klónozása a legolcsóbb, mert a clone ugyanannyi spellpoint, mint a resurrect, de - az angyalok létszámától függően lényegesen többet tud feltámasztani. Mellesleg te is tudod, hogy igen nehéz elérni, hogy egy XL pálya vége felé 30 alatt legyen bármelyik értéked. Ja és: akkor kell élesztgetni, ha nem taktiázol. Mert ha leklónozol egy dragon fly-t/ genie-t és megütöd vele a brutális légiónyi gold dragont/mást, elmegy a visszaütése arra az egy lényre. Odasétálok a saját haderőm megfelelő egységével és nem tud a fő haderőmre támadni. Valamint van még berserk, morál bónusz, stb. Az én harci taktikám lényege, hogy az ellenfél lehetőleg szinte soha ne tudjon megütni. elsőként igyekszem a lövő egységét blokkolni - nem célom megölni, csak az, hogy elérjem, hogy ne tudjon lőni - ezért a mellette álló egységre támadok néha még akkor is, ha az ballista, sátor, vagy amo cart. Erre ő körémgyűlik és megpróbálja kiírtani. Általában sikerül is neki. két-három támadásból, és ekkor jön a berserk/ a lövő lény blind-ja. azt is lehet csinálni, hogy minden kör elején feltámasztom az adott egységet, és ő minden kör elején a fő lényével lecsapja, hogy lőhessen. Várostromnál gyakran kezdek azzal, hogy beállok a várkapuba, így a nem repülő lényei harcképtelenek. Lehet belőlük bármennyi, mindig passzolni fog velük/ fel-alá rohangál a váron belül és ezzel elhasználja a támadását. Ez még multiban is szokott működni, ember ellen...
Egyszóval arra törekszem, hogy két-háromszáz spellpointból megússzam a harcokat. az élesztgetéshez nincs türelmem, inkább betöltöm a harcot újra, és jobban átgondolom. A kisebb veszteségeket igyekszem a végén nullázni, de ha nagyon megfogytam, akkor inkább lejátszom mégegyszer.
De ebbe is bele fogsz tudni kötni, ha akarsz.
azért kiíváncsi vagyok, te hogy csinálod.
Sidious
|