Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 256 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 21 kedd, 21:12 

Udv Darth...

az uprising-ot a castle-val kezdtem azt hiszem az a kék...
a kivett hősöket arra használtam,hogy a lézengő ellenhősöket ledarálják,a kevésbé preferált lényekkel,igy sok időt sporolhatok meg,mivel nem a fő arcnak kell utánuk járni...
Nem a behemotra nyomok blindet,hanem berseket adok neki,sokkal hatásosabb...
a silverpegasi azért jo,mert szinte elöbb jön,mielött varázsolnál...
és azért több ezres létszámban nem olyan rossz :)
és a kevés hp elönye,erős hősnél,hogy hamar fel leeht éleszteni ressurect-tel:)
2* annyit mint ogra mage-t,és azért 2 silverpegasi jobb mint 1 ogre mage:)
igen probáltam a running with te devil-t,nem rossz pálya,de ha szereted az ördögöket akkor feltétlen probáld ki a vengaence is mine-t,a versenyek közt van,eszméletlen jo kis pálya:)
és ott kiderül hogy mighty gorgon power:)

heroes 3 és fallout 2 forever:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 21 kedd, 21:29 

uprising.
fortress-str-holdal és kilgorral. az általad említett takarításra dessa kínálta magát, aki egy közeli szigeten raboskodott. Neked sikerült-e az Academy castle-ba bejutni? Termeltél-e azzúr-és faerie dragonokat? A gyors taktikába nemigen férnek bele. és persze mighty gorgon+teteleport és utána clone rá a végső csatában. Ez egy olyan pálya ahol meg lehet csinálni, hogy a gorgont csak akkor indítod útnak, ha már van belőle ezer...
Az ogremagi mégis a kedvencem marad. A gorgont amúgynagyon utálom, ha ellenem van, mindig ügyelek rá, nehogy meg tudjon moccanni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 24 pén., 12:20 

Udv,

amelyik lény ellen utálsz játszani,az lehet leginkább a kedvenced,ha megtanulod használni :)
én pl a hydrát nem szerettem,lassu és kevés hp,no de prayerrel és frenzyvel igen igen hatásos egység:))ez ajo ebbe a játékba temérdek lény és varázslat,és mindenki izlése szerint használhat kombokat(lény+varázslat) ez az ami nekem a 4-ből hiányzik igazán..
Nem értem oda az academy towerhoz,megnéztem az editorban anno,és 3 napon mulott :)
az azure dragont nem csipem,nagyon erős lény...bár volt olyan pálya,ahol nélküle nem győztem volna pedig csak 130 volt belőle:)
a ferie dragon-t mégkevésbé szeretem...
sőt egy ilyen mega sárkányt sem szeretek ,csak az alapokat
ami neutral lény és imádom az az enchanter,főleg ha megvan hozzá draco a néger varázslo,aki képe supgrade-lni a sima mage-eket:)
a shaprshooter sem lenne rossz,csak iszonyu kevés a hp-je :/
szoval darth azt a 2 pályát játszd végig,és sok mindent megtapasztalsz majd,igazi remek munka mindkettő,krityo is megmondhatja:)

Heroes 3 és faloout 2 forever:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 24 pén., 15:49 
Heroes Team

Jaja, Krityó a vengeance-ban király, de megőszült belé! :)
Undorítóan mocskosul nehéz pálya, de én mindig szerettem a mighty gorgókat, ezért okés volt...
Azt gondolom, a Lord of war továbbra is a legnagyobb kedvencem (bár Kertics bácsi eredménye mutatja, hiba is maradt benne!!!) maradt, de ez sokkal durvább alkotás.
Sok editor, sok yc-konzultáció és néhány teqesz-konzultáció kellett hozzá, meg kitartás, gipsz, pihenés hetekig, stb... :):):)!

Hajrá!!
Csáó,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 25 szomb., 0:52 

Udv,

Krityo megint kevered a 2 pályát:)))
te a bloodthirsty-re gondolsz :))
a másik durvább:)))

Heroes 3 és fallout 2 forever:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 25 szomb., 8:42 

Ez valami szakdolgozat, Krityó? Konzultáció, meg miegymás? Aki végigviszi, heroes3-diplomát kap? hmmm?
Amit a mighty gorgonnal kapcsolatban írtál, igaz. de eztén is tudom. van pár helyzet, ahol csak a gorgon segít. A nagyon hosszú pályák egyetlen hátránya szokott lenni, hogy ritkán adnak a főhpsnek leadershipet, így a végén nem nagyon lehet válogatni a lények között, mert az hazadobja a morált. ha én mapet szerkesztek, figyelek rá, hogy a legerősebb hősnek lehetőleg legyen leadershipje. Ja, tudjátok-e, hogy a WOG-ban, ha 0 apatt van a morál, azok a lények, amik utálják egymást (örög-angyal...) NAPONTA egymásnak esenek. volt egy esetem, ahol a !!! NAPI!!! veszteségem 62 darkness dragon és 49 Lord o Thunder volt, meg persze, el-el kaptak egyet kettőt verekedés közben a többi lényemből...
Jó napozást,
Sidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 25 szomb., 19:11 

Hello!

Haverommal multiztunk, és azon vitatkoztunk, hogy melyik taktika a nyerőbb.

Haverom (Stronghold): A lényekre gyúrt rá, már az első héten voltak behemótjai.

Én (Rampart): A pénzre gyúrtam rá, a második hét első napján megvolt a capitolom.

Mi a véleményetek? (WoG 3.58-cal jáccunk)
Ja, és a játékot még nem fejeztük be :).

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 25 szomb., 21:15 

S és M pályán a haverod nyer - szerintem. L-en te, az XL-en tökmindegy, ott a végső csata dönt, ki mivel van éppen ott, és hogy játszik. Ha WOG-oztok, és engeditek a lényeket 8. szintre upgradelni, a behemot iszonyat durva lesz, hiába lesz sok kis lényed, a ghostbehi megkajálja. Én legalábbis meg szoktam... Különösen, ha a lények kapnak Xp-t. A nyolcadik szintű lények a többihez képest aránytalanul erősek, aki hamar hozzájut akár egyetlen egyhez is, nagy előnybe kerül. Akkor nyerhetsz még, ha ki dudod húzni 1-2 héttel a játékot, és utoléred.
Sidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 9:08 

Igen, a haverom is leszólt, hogy neki már van 4 szellem behemótja, de mi van, ha nincs pénze megvenni az egységeit? Meg a diamond dragon is elég bruci tud azért lenni (én utálok ellenük harcolni).

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 11:12 
Heroes Team

Halihó, ez tényleg hihetetlen, de ha Ádám nem szól, észre sem vettem volna, hogy összekevertem a vengeance-t és az unleashing-et...! :):)
Biztos valami tudat alatti mondatja velem, hogy azt is meg kellene csinálnom! :) Sajna, majd sokára csak...
Darth: igen, hozászoktam, hogy választok egy konzulenst (belső konzulens. YC, külső szakértő: Teqesz Szlovákiából), és így készítem el a munkát, A4-es formátumban, számozott napokkal jelölve, úgy kb. 450 napos-lapos változatban :):)! Képzeld, jelesre értékelték a diplomamunkámat immáron sokadszor! :wink:

Na, lehet beadni a többi pályamunkát, halihó, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 15:26 

Jónapot! Egy másik fórumból átkanyarodtunk ide. A fórum topicja az volt, hogy melyik a kedvenc várunk. azóta jócskán eltértünk e tárgytól, ezért most despota módon átirányítottam magunkat ide. aki kíváncsi az előzményekre, olvassa el ott. (Bár a két fórum látogatói közt nincs sok különbség.)

SO. Ha rájövök, hogyan lehet egy csatát minimális veszteségekkel megoldani, az nem azt jelenti, hogy egyből úgy csinálom mindig. (de ez másnál is így van szerintem) Ez a különbség az egyszemélyes XL-es és a multi közt, csak a multiban egyenlő esélyekkel indulnak az ellenfelek, a single-ben meg nem.

Én élesztgetésnek azt hívom, amikor az ellenfél utolsó egységét a várában leblindolom és nekiállok a haderőmet sokszáz spellpontért feltámasztani. kb egy éve ezt XXXXXL-szuper taktikának gondoltam, de manapság egyre inkábbúgy látom, hogy túl lusta vagyok hozzá. ezért inkább a harcot próbálom meg - inkább több próbálkozásból - úgy lejátszani, hogy ne kelljen a végén resurrectelni. amikor az AI a maga kb 25-30-cal nagyobb spellpowerén elnyom egy resurrectet, mindig megijedek hogy na, most megszívtam, mert ha rááll erre, akkor nekem sanyi - lévén ő többet tud egyszerre éleszteni, mint én. De a mass resurrectet még a gép sem használja, mert tudja, hogy az ember leresetelné szegényt, ha megpróbálná. Mellesleg ez a taktika szerintem nem fejleszti az embert és nem is ad játékélményt, főleg ha az ember pályánként 15-20-szor eljátssza... Ettől függetlenül elhiszem, hogy van olyan, amikor nincs más megoldás. A korábbi hozzászólásomban csak azt akartam mondani, hogy számos módja van annak, hogy egy brutális lénytömeg ne tudja megütni a kedvenc egységünket. Ahogy Bogpista írtad az egyik fórumba, hogy a Loneknight pályán van egy vár, ahol az AI-nál van 7X200 gold dragon, amit a harc elején összeránt egyetlen egységgé, nehéz vele mit kezdeni, mert nagyon gyors, nem használható ellene mágia és k...va nagyot sebez. Az ilyen esetekre nem feltétlenül működik a mass resurrect. Annál az esetnél egyébként te is kb ezt mondtad.
Na, jónapot
DartSidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 17:54 

Udv,

a despotáknak is! :)
1 pl volt olyan csatám amikor az aprobb lényektől eltekintve volt 700 behemotom,az ellennek a fő léyne meg 1100 gold dragon,és ő kezdett,probáltam beállitani ugy a sereget hogy lehetőleg ne tudjon 2 erősebb lényemre támadni 1 fujással,de a behemotomat mindig megtalálta,ilyenkor nem nagyon lehet taktikázni,a sárkányt minnél elöbb ki kell végezni,a lehető legkisebb veszteséggel,és utána 2 ut marad,ha nem akarsz sokat veszteni vagy a ressurect vagy a sacrifice,sacrificenál nálam pl igencsak kedvelt az ogre mage,mert sok van belőle és sok a hp-je,igy a felélesztendő lények közül is soakt éleszt fel,mert hp alapon megy...
vagy pedig 1. ,2. szintu lényeket ha sok van belölük...
de 1 sacrifice az 1 feláldozando hely a seregben és ugye csak 7 lény lehet.. és ha mindre szukség van,akkor marad a ressurect...
ha az ellenfél kezd,akkor nem igen van mod taktizázásra,főleg a fenntebb leirt esetben...
nekem is volt oylan csata amit sokszor ujra kezdtem,hogy minnél kevesebb áldozattal megusszam,és lehetőleg relativ rövidebb idő alatt..
Ha nagyokat akarsz csatázni ujfennt ajánlom a vengaence is mine-t a versenyek menüben benne van..
Végre olyan csaták vannak benne,ahol ugyeltek arra hogy ne varázsolgathasson össze vissza az ember,sok spell le van tiltva vagy nehéz és sok idő megszerezni,nagyon sok ellennek meg igencsak magas a resistje,és ilyen esetben ha várat támadsz hiába állsz a kapu elé,ha neki lövös lényei vannak,pl ebben a pályában az egyik esetben olyan 4-5000 grand elf vagy sharpshooter,a végén emg azt hiszem 7200 enchanter a 2600 arkangyal és majd 800 azur sárkány mellett,jah és van neki 5000 championja,és hozzá kell tennem hogy sir munlich ahős és az összes speedes rafko rajta van,mind amellett armor of damned...
gondolom sejted hogy igy nem te kezdesz,és blindelni bersekerlni nem tudsz...
szoval jo kis csata,ajánlom neked tényleg..
:))
kiváncsi vagyok az eredményedre,és ha igazán nagyot akarsz játszani akkor ne nézd meg a map editor-t,viszont az event-eket mindig olvasd el,mert nagyon sokat segithet no persze impossible fokozaton,ahogy azt kell :)
Szerintem ha igy kezded el,akkor nem egyszer fogsz neki indulni ]:)
és ne wog-gal,hanem siam soddal :))
Várom a fejleményeket,és hogy a leirt taktikád mennyire válik be :)
Jha és még valami,szinte garantálom hogy az összes primary skilled 95 felett lesz :)
Mondjuk kelleni is fog:)))))

Pár eredményem..
Uprising 258 nap 490 pont
The lone Knigt 319nap 488 pont
The lord of war 264 nap 490 pont
The empire of the world 370 nap 486 pont
the vengaence is mine 312 nap 484 pont
unleashing bloodthirsty 301 nap 440 pont

szerintem ezek a legjobb pályák,és szivből ajánlom mindenkinek :)
hozzá kell tenni hogy ezen pályákon ezek a legjobb eredményeim,nem első alkalommal ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 18:01 

Udv ismét,

most látom a versenyek,küldetések menünél...
lord of war 64 nap alatt???
kizártnak tartom....
az ellenfél több mitn ezer ark angyallal indul...
és oda se érsz hozzá 2 honap alatt....
és láttam ott több érdekes eredményt,ezek mennyire valosak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 19:57 

DarthSidious írta:
Ha rájövök, hogyan lehet egy csatát minimális veszteségekkel megoldani, az nem azt jelenti, hogy egyből úgy csinálom mindig. (de ez másnál is így van szerintem)

Egyérterlmű, így igaz. Van mikor napokat töprengek 1-1 nehéz csatán, míg rájövök 1 jó taktikára.
DarthSidious írta:
Én élesztgetésnek azt hívom, amikor az ellenfél utolsó egységét a várában leblindolom és nekiállok a haderőmet sokszáz spellpontért feltámasztani. kb egy éve ezt XXXXXL-szuper taktikának gondoltam, de manapság egyre inkábbúgy látom, hogy túl lusta vagyok hozzá. ezért inkább a harcot próbálom meg - inkább több próbálkozásból - úgy lejátszani, hogy ne kelljen a végén resurrectelni.

Igen ezt nevezi mindenkiélesztgetésnek. Egyértelműen arra való, hogy a drága emberanyag megmaradjon. Nagyon nagy csatákban nincs más lehetőség. Sőt volt mikor be kellett áldoznom 1 egységet sacrifice-val, hogy nyerni tudjak. Sokféle taktika van, mindig más mást kell alkalmazni.
DarthSidious írta:
Ahogy Bogpista írtad az egyik fórumba, hogy a Loneknight pályán van egy vár, ahol az AI-nál van 7X200 gold dragon, amit a harc elején összeránt egyetlen egységgé, nehéz vele mit kezdeni, mert nagyon gyors, nem használható ellene mágia és k...va nagyot sebez.

Ha jól emlékszem annál a dragonoknál beáldoztam valamilzen lényt sacrifice-val és klónozott horned demonok (nagyon sok volt) segítségével sikertült. De szenvedtem vele asszem napokat, míg beugrot 1 jó megoldás. De a lone knighton volt olyan, amikor több ezer manapontot elhasználtam élesztgetésre 1-1 brutálisabb csata után. (volt belőle rengeteg.) Ezért mondtam neked a másik topicban is, hogy van olyan, amikor nincs más megoldás(ha meg akarod az egységeidet tartani).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 20:24 

yc írta:
Udv ismét,

most látom a versenyek,küldetések menünél...
lord of war 64 nap alatt???
kizártnak tartom....
az ellenfél több mitn ezer ark angyallal indul...
és oda se érsz hozzá 2 honap alatt....
és láttam ott több érdekes eredményt,ezek mennyire valosak?

Mind valós amit ott látsz. A 64 nap az szerintem megdönthetetlen. Az én eredményem 177 nap volt, de nagyon sok nap benne maradt, csak francnak se volt kedve vissztöltögetni :) A 64-et biztos nem értem volna el, de sokat le tudtam volna faragni. A behemótokkal nagyon jól lehet taktikázni erősebb hős ellen is.

u.i: Az eredményeidet miért nem küldöd el, Lzo-nak, hogy kitegye az oldalra?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 26 vas., 21:40 

Udv,

a 64 napot nem tudom elhinni
hiába v an 100 behemotod,nem tudsz vele nagyon taktikázni 1000 arkangyal ellen...
és a hős sem lesz oylan erős,mindameleltt sokc sata van oylan talajon ahol nem lehet varázsolni,és akkor aztán semmi segitség nincs,szoval szerintem a 64 napnál bizony map editor használat volt a játék megkezdése elött...
de ha mégsem,akkor tényleg nagy eredmény,de igencsak hihetetlen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 28 kedd, 9:48 

eredmények. Amiker írtál, abból játszottam uprisingot, loneknight empireo'world-del. az uprisingot kétszer, másodjára a 7.hó 2.hét 3 nap. A másik két pálya óta volt H3 telepítésem, halvány gőzöm nincs, mennyi idő alatt. Eddigi kedvencem egy 6-playeres S pálya, amit 14 nap latt produkáltam. Seven enemies a neve Még ajámlom a longest journey nevű pályát, az is finom.
Egy apró kérdés: szerintetek a végén a pontozásnál számít-e mennyi haderőd marad? Sz-tem nem.
Mullich + rafko + armor o' damned. át, az szívás. ha nincs expert cure, akkor az ember cumira ugrik ilyenkor. Persze erre az esetre jön jól a dragonfly, első harapásra leszed mindenkiről mindent. és utána másodikra is. és harmadikra is. az én taktikám abban áll, hogy néha egy harcot többféle haderő-összeállítással játszok. ezért általában csak két vártípus hetedik szintű lényeit termelem ki, meg azt, ami tud valami jó specialt - genie, dragonfly, ogre, eefreti..., a többit gyűjtöm. Utána freelancer' giuld és a pénz újra ott van, ha másféle lényre van szükség.
Élesztgetés. Én is tudom, hogy van, amikor nincs más. De azért az ember próbálkozik...
Najónapot, megyek lord of war-ozni. Kissé meglepett, amikor láttam, milyen bőséges alapokkal indul az ember. Persze jó, ha nem azzal megy el két hónap, hogy kitermeljük az első nyamvadt goblint.
Sidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 28 kedd, 12:33 
Heroes Team

yc írta:
Udv,

a 64 napot nem tudom elhinni
hiába v an 100 behemotod,nem tudsz vele nagyon taktikázni 1000 arkangyal ellen...
és a hős sem lesz oylan erős,mindameleltt sokc sata van oylan talajon ahol nem lehet varázsolni,és akkor aztán semmi segitség nincs,szoval szerintem a 64 napnál bizony map editor használat volt a játék megkezdése elött...
de ha mégsem,akkor tényleg nagy eredmény,de igencsak hihetetlen...

Üdv yc,

Miért nem nekem írsz, ha kétségeid vannak?
Megvan az összes napi mentésem (kb. 108 MB). Ha igényled, szivesen rendelkezésedre bocsátom őket. Lehet bogarászni :D
Még jó, hogy látatlanban nem vádolsz csalással. Nem szeretnék Conan lenni :evil:
Bár nekem kicsit több kell, hogy elzavarjanak erről az oldarról. :lol:

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 28 kedd, 13:44 

Udv,

Darth,az emlitett pályán az ellenfélre nem tudsz varázsolni semmi de semmit ! :)
Ő szépen avrázsolgatja a clone-t a 2600 arkangyalra,miközben az enchanterekkel(7200)az azure dragonokkal (600)a rust dargonokkal(800)a championokkal(6000) zealotokkal(6-7000) szépen megritkit:)
Nem hiszem hogy iylen haderő ellen te 1 slotot feláldoznál 2-3000 dragon fly-ra mikor van 3000 mighty gorgon,1200 chaos hydra,1100 behemot,1600 archdevil,stb stb stb :)))
kb 10* kezdtem neki,mire megvertem,de akkor simán,csak jo taktika kell:)
De mondom,rá semmi de semmit nem tudsz varázsolni,és ő az armor of damneddel az elején igencsak keresztbe tesz,aztán ugye amikor az azure dragon a fear-rel besegit,néha 1 kis morál,szoval nem rossz kis csata ,persze neki 99-es minden primary skillje:)
Kertics eszemben sincs csalással vádolni,csak számomra nagyon hihetetlene redmény,jo mondjuk én mindent bejártam,kalandoztam,élveztem a történetet,de a 64 nap akkor is lélegzet elállito:)
Elüldözni meg végképp nem akarok senkit,pláne régi heroes fanokat nem:)
Probáld ki te is az általam preferált 2 uj pályát a versenyek menüben,kiváncsi vagyok a te legjobb eredményedre:)
A lord of war remek pálya,csak nem nehéz,sok csatát igencsak meg lehetett volna neheziteni sod-os artifactokkal,és megfelelő skillekkel:)
Egyzer picit át is irtam,s megnehezitettem:))
ugy már keményebb volt:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 29 szer., 8:17 
Heroes Team

Üdv,

Krityó mester az előző oldal alján félig-meddig megmondta a 64 nap "titkát". Persze ezt az eredményt csak taktikával lehetett megoldani, a nyers erő nem igazán játszott szerepet.
Most lesz 1 hónap leállásunk, úgyhogy a nyaralás mellett valszeg nekiugrok egy küldetésnek. Anno az Empire Of The Word nagyon tetszett, úgyhogy asszem kipróbálom a 2. részt. Meg be kéne fejeznem az Eternal Love kampányt, amivel kb. fél éve félbe vagyok.
Ha jut időm persze kipróbálom az újakat is.
Az eredményt meg úgyis látni fogjátok :D

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 256 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]