Udv,
a despotáknak is!
1 pl volt olyan csatám amikor az aprobb lényektől eltekintve volt 700 behemotom,az ellennek a fő léyne meg 1100 gold dragon,és ő kezdett,probáltam beállitani ugy a sereget hogy lehetőleg ne tudjon 2 erősebb lényemre támadni 1 fujással,de a behemotomat mindig megtalálta,ilyenkor nem nagyon lehet taktikázni,a sárkányt minnél elöbb ki kell végezni,a lehető legkisebb veszteséggel,és utána 2 ut marad,ha nem akarsz sokat veszteni vagy a ressurect vagy a sacrifice,sacrificenál nálam pl igencsak kedvelt az ogre mage,mert sok van belőle és sok a hp-je,igy a felélesztendő lények közül is soakt éleszt fel,mert hp alapon megy...
vagy pedig 1. ,2. szintu lényeket ha sok van belölük...
de 1 sacrifice az 1 feláldozando hely a seregben és ugye csak 7 lény lehet.. és ha mindre szukség van,akkor marad a ressurect...
ha az ellenfél kezd,akkor nem igen van mod taktizázásra,főleg a fenntebb leirt esetben...
nekem is volt oylan csata amit sokszor ujra kezdtem,hogy minnél kevesebb áldozattal megusszam,és lehetőleg relativ rövidebb idő alatt..
Ha nagyokat akarsz csatázni ujfennt ajánlom a vengaence is mine-t a versenyek menüben benne van..
Végre olyan csaták vannak benne,ahol ugyeltek arra hogy ne varázsolgathasson össze vissza az ember,sok spell le van tiltva vagy nehéz és sok idő megszerezni,nagyon sok ellennek meg igencsak magas a resistje,és ilyen esetben ha várat támadsz hiába állsz a kapu elé,ha neki lövös lényei vannak,pl ebben a pályában az egyik esetben olyan 4-5000 grand elf vagy sharpshooter,a végén emg azt hiszem 7200 enchanter a 2600 arkangyal és majd 800 azur sárkány mellett,jah és van neki 5000 championja,és hozzá kell tennem hogy sir munlich ahős és az összes speedes rafko rajta van,mind amellett armor of damned...
gondolom sejted hogy igy nem te kezdesz,és blindelni bersekerlni nem tudsz...
szoval jo kis csata,ajánlom neked tényleg..

)
kiváncsi vagyok az eredményedre,és ha igazán nagyot akarsz játszani akkor ne nézd meg a map editor-t,viszont az event-eket mindig olvasd el,mert nagyon sokat segithet no persze impossible fokozaton,ahogy azt kell
Szerintem ha igy kezded el,akkor nem egyszer fogsz neki indulni ]:)
és ne wog-gal,hanem siam soddal

)
Várom a fejleményeket,és hogy a leirt taktikád mennyire válik be
Jha és még valami,szinte garantálom hogy az összes primary skilled 95 felett lesz
Mondjuk kelleni is fog:)))))
Pár eredményem..
Uprising 258 nap 490 pont
The lone Knigt 319nap 488 pont
The lord of war 264 nap 490 pont
The empire of the world 370 nap 486 pont
the vengaence is mine 312 nap 484 pont
unleashing bloodthirsty 301 nap 440 pont
szerintem ezek a legjobb pályák,és szivből ajánlom mindenkinek
hozzá kell tenni hogy ezen pályákon ezek a legjobb eredményeim,nem első alkalommal !