Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 24 vas., 12:33 

nem kaptunk tábori mappot
csak 4 mappot a Budapest Bajnokságra.

mi legyen??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 24 vas., 16:11 

Én körbe küldtem mindenkinek a pályát nézzétek meg az e-mail címeteket. Ha valaki nem kapta meg akkor szóljon.

Itt a honlap: http://heroes3.atw.hu

Ha valaki jobb honlapot csinál akkor csinálja meg. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 24 vas., 19:46 

a bastard mappot kaptuk meg

megszerkesztés nélkül, ugyanis az altar of secrifice nincs kivéve belőle..........

legyenek inkább a BB bajnokság mapjai

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 24 vas., 20:15 

inferno, tower
én ezeket hagyom ki, jegyezd fel

a honlapra is ird ki, minden player mellé
valamint azt is, hogy ki melyik várral volt, az adott körben

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 0:11 

Az is lesz Adler nyugi. De nem lehet 6 pályán játszani 12 kört. Kell a változatosság azért választottam ilyen pályát. Egyébként ezt is Vologya szerkesztette át még régebben. Így elméletileg nincs benne hiba. Ja és lehet taktikázni. Még nem kaptam meg mindenkitől a két várat amit nem választ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 3:00 

Boti ,hogyan érlek el!!!!!!!!!!!!!
Veled fogok játszani!!!
Bazz még a telefon számomat is megadom csak egyesztesünk már bazz.

Csak ennyit akartam :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 9:07 

Sziasztok!

Úgy döntöttem a békesség kedvéért kihagyom a versenyszférát, nehogy : " ...ti lelketeken fog száradni a dolog,
de nem csak titeket, hanem az egész közösséget jellemezi"

u.i.: Teki nem kell változtatni a versenyen semmit az én csoportomból egy kieső lesz és utánna két 3-as csoportban folytathatják a kiesettek. Jó játékot gl.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 10:40 

mastino írta:
Sziasztok!

Úgy döntöttem a békesség kedvéért kihagyom a versenyszférát, nehogy : " ...ti lelketeken fog száradni a dolog,

u.i.: Teki nem kell változtatni a versenyen semmit az én csoportomból egy kieső lesz és utánna két 3-as csoportban folytathatják a kiesettek. Jó játékot gl.

Szomorúan olvastam a soraidat! :( El tudom képzelni mennyire rosszul érinthetett ez az egész téged. Itt nincs semmi olyasmi, hogy "békesség kedvéért" Egyedül ArchConan tört pálcát feletted, mi többiek a védelmedre keltünk. Mindannyiunk nevében szeretnénk, ha a versenyen való indulást mégegyszer megfontolnád és indulnál. De ha esetlegesen nem indulsz, azt nagy sajnálattal vesszük tudomásul. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 12:08 

Udv!

Nem bírtam ki hozzászólás nélkul!
Szerintem lehet ArchConan akármilyen jo játékos, ez a "vagdalodzás", amit o csinál nem normális. Egyáltalán nem tudja, hogy mi volt itt, mikor Conan még játszott. Lehet, hogy o az OsConan, de ettol még nem kellene rogton hadat uzenni mindenkinek, akinek véletlenul megtetszett a Conan név. Egyáltalán nem tudja, hogy a játékosok tobbsége, hogy emlékszik Conan-ra. Szerintem (és talán ez a tobbség véleménye) Conan kivételes tehetség volt, akit emiatt megvádoltak, de sikerult bebizonyítania, hogy mi vagyunk olyan "amatorok", hogy nem tudjuk még csak elképzelni sem, hogyan tudott olyan jo eredményt elérni. En így emlékszek rá: Conan a profi. Nem kellene félnie ArchConan-nak, nem hozott szégyent a nevére. Szerintem ezzel a tobbiek is így vannak.
Hogy Mastino az occse, azt én elhiszem. Ha nem lett volna az, akkor valoszínuleg nem bírja ki és ezen a néven offline is indul. Ha mégis o az, akkor sem tortént semmi, mert o nem volt csalo!
Nem hiszem el, hogy még vannak olyanok, akik ArchConan-nak igazat adnak. Ennek az egésznek, amit csinált, nem volt semmi értelme. Egészen máshogy is el lehetett volna intézni. (arrol nem beszélve, hogy itt még o is újnak számít, ha vki más mondja ezt, akkor biztosan le lett volna hurrogva). Probáltam magam ArchConan helyzetébe képzelni, hogy pl. lenne egy Teqesz akármi, aki más kozosség tagja, akit megvádolnak csalással, de bizonyítja ártatlanságát - én nem tudnék beavatkozni ennek a kozosségnek az életébe és írogatni, hogy márpedig ez az én nevem, ki meri ezt használni és rossz hírben feltuntetni. Senki sem rolam beszél, ezért ez nem is érint engem. Ha kédezik ki vagyok, elárulom, hogy én nem o vagyok és kész. De nem fogok ott patáliát csapni anélkul, hogy tudnám hogy állnak pontosan a dolgok. Igen van másik Teqesz, aki nem én vagyok. Ezen érdemes elgondolkodni...
Gratula mindenkinek, akinek része van benne - megint egy játékossal kevesebben vagyunk!!! (azért, mert vki kivulrol ezt meg azt állít!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 12:39 

Én emlékszem a győri Conanra, mást nem ismertem ilyen névvel. Azt gondolom, ha mastino az öccse és csak néha ült a bátyja gépe előtt akkor lenne helye a versenyekben...Mastino gyere jácc...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 13:09 

Mastino! Én már kértelek zone-on is hogy gyere és játsz. Ha gondolod kérdezd meg az összes résztvevőt privát üzenetben, hogy ki gondolja úgy hogy inkább ne játsz, és ha csak egy kételkedő választ is kapsz, akkor ne indulj. De meggyőződésem, hogy ilyet nem fogsz kapni meg fölösleges is megtenni.
Mastino mindig mondta, hogy a játék kedvéért szeret játszani nem pedig a verseny szellemért. WWn is van egy rakás meccsünk mikor reportoltam a vereségem ő meg elfelejtette a győzelmét. De csak azt üzenem, hogy ha megnézed Teki honlapját az van rajta, hogy :"Először is ez egy barátságod kupa nincs semmi nagy tétje szóval ne veszekedjetek ..." Szóval a játék kedvéért gyere játszani.

Ja és Petrus ha olvasod akkor gyere te is, még nem késő beszállni szerintem...

Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 13:13 

Üdv!

Úgy látszik elfelejtettem elküldeni az üzenetemet, hiába ez van öregszem.
Szóval Syoke meg más aki el akar érni online játék ügyben naponta 8-16 között fenn vagyok az msn és a yahoo messengeren eboti@hotmail.com valamit elekes_botond@yahoo.com neveken. Játszani általában délután fogok, kb. éjjel 1-ig, hétvégén persze ha kell akkor tovább is fenn maradok, meg akkor már délelőtt is ráérek. Az egyeztetés viszont fontos mert hetente 2-3 alkalommal battlefield klán meccsem is szokott lenni.
A Conan-os dologhoz meg csak annyit fűznék hogy nyugodtam figyelmen kivül kell hagyni a hozzászólását, Ő eléggé leszűkiti a kört maga körül és általában az első benyomás számít nálla amikor megitél valakit, utánna már nagyon nehezen változtat a véleményén. Vellem se nagyon akar játszani mert én is "román" vagyok azok meg "köztudottan" csalnak.
Erről egyszer egy órán keresztül beszéltem velle de a végén ugyanott tartottunk ahol kezdtük.
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 13:25 

Mastino ! Mindenki akivel játszottál csak pozitiv véleménnyel van irántad. Ez azért nem csak duma hanem tény : becsületes player vagy.
Ha visszalépel akkor conan győzött...
Ma 16-órától várlak a zone-on !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 13:56 
Heroes Team
Heroes Team

mastino írta:
Sziasztok!

Szia mastino!

Köszi, hogy a félreértéseddel rám kened azt, hogy nem
versenyzel. Azok után hogy békíteni jöttem ide, ez igen
jól eseik. Én nem ismerlek téged, csak ArchConan-t, miért
tennél megjegyzést rád? Ezt kizárólag arra írtam, hogyha
esetleg igaza lenne ArchConan-nak, akkor megint el lesz
üldözve egy ember. Amióta a testvéred körüli bortány volt,
folyamtosan kapok innen-onnan visszajelzéseket, hogy
mekkora görénység volt, stb.
Szerinted nekem, mint Heroes Team-esnek ezek fejében
- pláne úgy, hogy ismerem ArchConan-t - indokom van-e
megvédeni még egy embert, aki esetleg megint gyűlölködés
áldozata lesz? Akkor ezek fejében légyszíves gondold át
azt, hogy nekem miért lenne célom az, hogy ne versenyezz.
Köszönöm.
Egyébként is közöm nincs a versenyekhez (- anno se ez volt
a konkrét bajom)

Üdv:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 13:56 

Sziasztok!

En csak olvasni szoktam idejarni, de ezt mar en sem birom szo nelkul hagyni, ami itt idonkent feltor ezen a forumon!!!

MODERATOROK REMELEM FIGYELTEK HA VAGYTOK!

Mikor ArchConan beszambazott ide es verte a nyalat minden alap nelkul teljesen ertheto volt, hisz annak idejen epp az oldalt uzemelteto inditott el egy lavinat, ami ugy latszik meg ma is rengeseket, csuszamlasokat idez, nem kis karokat okozva ennek a kis kozossegnek.
(A kerdesfelteves stilusaban volt a problema, meg a kulon topic nyitas akkor... mert ugye, ha egyszeruen megkerunk valakit, hogy lecci mondd el, mutasd meg hogy csinaltad VS gyanus, beszeljuk meg kozott oriasi a kulonbseg....)

Olvastam Conan a barbar tortenetet eme forumon. Sarral dobaltak sokan (irigysegbol es tudatlansagbol es kello turelem hianyanak, valamint magyarazat-megertesi problemaknak koszonhetoen).
Erveleseben nem csoda szamomar, ha neha vitriolosan talalta, en durvabb lettem volna a helyeben. (ember es ember, pofon es pofon kozott....) Tudod ha pofan kopnek ne varjak, hogy megsimogasd a masik fejet valaszkent.
Jol irta ott a REGEBBI Conan (a barbar), ha egyszer itt megvadolnak valakit az le nem mossa magarol....... es milyen igaza lett.

Aztan online-ban jon az altalanositas, hogy a Bulgar es Roman jatekosok biztos csalnak... :shock: meg az Oroszok, a Kinaiak, az Amerikaika, es a Tobagoiak is, csak mert jobban jatszanak esetleg :roll:

Vannak csalok is, ez is teny, de esetleg, ha csunyan elvernek valakit, vagy egy jatekos kiemelkedik a tobbi kozul, akkor az ovodas viselkedes helyett esetleg celszerubb volna megkerni, hogy tanitson, mutassa meg hogy csinalta, mert igy legkozelebb neki is izaglmasabb lesz a meccs...

Az itt felbukkano vadaskodo forumitak ideje, ha kicsit felnonenek es mashogy kozelitenenek mas jatekosokhoz. Vagy marad ez a homokozo es sok jo jatekos el fogja kerulni ezt a forumot.

GONDOLOM AZ UZEMELTETOKNEK EZ A LEGKEVESBE A CELJA, EZERT MEGKEREM OKET, HOGY A HASONLO MEGNYILVANULASOKAT IDOBEN, CSIRAJABAN KEZELJEK...

Erre most itt van Mastino esete, nos ehhez mar nem mondok semmit mert resetelne a forum :shock:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kuglee 2005 ápr. 25 hétf., 14:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 14:00 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 14:11 

Ezek után én csak Adlerhez tudok csatlakozni. Hamarosan beiratkozás az óvodákba. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 14:33 

no comment

halkan csak ennyit,hogy ne offoljátok szét a topicot..........

nyissatok egy újjat Conan az Isten néven,aztán ott lehet egymást szopkodni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 14:50 
Heroes Team
Heroes Team

Látom kár a szóért, akármilyen tárgyilagosan nézem a
dolgot, nem vagytok jobbak mint ArchConan. :roll:
Kizárólag ti tehettek arról, hogy ez a téma még mindig
pörög, "enyhén" nevetséges ilyenekkel jönni, hogy szétoffolódik
a topik. :)
Ehemm... Vkinek esetleg mondd az valamit, hogy normálisan
lekezelni a dolgot? (Tisztelet a kivételnek - pl. Teki)
Úgy látom senkinek.

Bye:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 14:55 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]