Sziasztok!
En csak olvasni szoktam idejarni, de ezt mar en sem birom szo nelkul hagyni, ami itt idonkent feltor ezen a forumon!!!
MODERATOROK REMELEM FIGYELTEK HA VAGYTOK!
Mikor ArchConan beszambazott ide es verte a nyalat minden alap nelkul teljesen ertheto volt, hisz annak idejen epp az oldalt uzemelteto inditott el egy lavinat, ami ugy latszik meg ma is rengeseket, csuszamlasokat idez, nem kis karokat okozva ennek a kis kozossegnek.
(A kerdesfelteves stilusaban volt a problema, meg a kulon topic nyitas akkor... mert ugye, ha egyszeruen megkerunk valakit, hogy lecci mondd el, mutasd meg hogy csinaltad VS gyanus, beszeljuk meg kozott oriasi a kulonbseg....)
Olvastam Conan a barbar tortenetet eme forumon. Sarral dobaltak sokan (irigysegbol es tudatlansagbol es kello turelem hianyanak, valamint magyarazat-megertesi problemaknak koszonhetoen).
Erveleseben nem csoda szamomar, ha neha vitriolosan talalta, en durvabb lettem volna a helyeben. (ember es ember, pofon es pofon kozott....) Tudod ha pofan kopnek ne varjak, hogy megsimogasd a masik fejet valaszkent.
Jol irta ott a REGEBBI Conan (a barbar), ha egyszer itt megvadolnak valakit az le nem mossa magarol....... es milyen igaza lett.
Aztan online-ban jon az altalanositas, hogy a Bulgar es Roman jatekosok biztos csalnak...

meg az Oroszok, a Kinaiak, az Amerikaika, es a Tobagoiak is, csak mert jobban jatszanak esetleg
Vannak csalok is, ez is teny, de esetleg, ha csunyan elvernek valakit, vagy egy jatekos kiemelkedik a tobbi kozul, akkor az ovodas viselkedes helyett esetleg celszerubb volna megkerni, hogy tanitson, mutassa meg hogy csinalta, mert igy legkozelebb neki is izaglmasabb lesz a meccs...
Az itt felbukkano vadaskodo forumitak ideje, ha kicsit felnonenek es mashogy kozelitenenek mas jatekosokhoz. Vagy marad ez a homokozo es sok jo jatekos el fogja kerulni ezt a forumot.
GONDOLOM AZ UZEMELTETOKNEK EZ A LEGKEVESBE A CELJA, EZERT MEGKEREM OKET, HOGY A HASONLO MEGNYILVANULASOKAT IDOBEN, CSIRAJABAN KEZELJEK...
Erre most itt van Mastino esete, nos ehhez mar nem mondok semmit mert resetelne a forum