Üdv!
Paul átpasszolta a belépőjét, mert lusta vagyok regisztrálni, és nem is akarok itt többet hozzászólni. Csak szeretnék röviden reagálni, néhány dolgot helyretenni a tisztánlátás és a további félreértések elkerülése végett:
Idézet:
Conan-t még régről ismerem amikor még a Heroes 2-t nyomtam. Mindig vele harcoltam az első helyért. Szeretném majd itt a fórumon is látni. Mondjuk az online kicsit más szóval meglátjuk mit tud. Akkor gyarapodunk rendesen. Jó lesz ez csak érjen mindenki rá. Reni a luck-ot nem lehet kiküszöbölni ez benne van a játékban és ettől szép ez. Paul sokat tud mesélni róla mivel neki MINDIG szerencséje van.
1. Én nem az a Conan vagyok akire, te gondolsz. Sose játszottam Heroes2-t online. 1999 óta nyomom az MSN zónán és csak Heroes3-at játszom (még Heroes4-et se!). Szintén semmi közöm a hardwired-en regisztált Conanhoz (ezt pedig elég sokan kérdezték már tőlem a zónán). Hallottam erről a helyről (hardwired), sőt még évente egyszer-kétszer meg is nézem mi újság itt. De erről a chatfórumról például nem is tudtam mind a mai napig, míg Paul el nem mondta hogy rólam folyik a csevely! Nem tudom a másik Conan miket csinálhatott itt, de a reakciókból ítélve nem lehetett valami pozitív figura

.
Idézet:
ellen nem állt ki még soha, pedig hivtam
2. Ez nem igaz. Mikor még kezdő voltam te is és Petrus is többször legyőztél (Deser War pl.), saját győzelmemre ellenetek viszont nem emlékszem. Te évek óta inaktív vagy a zónán (meg amennyire én tudom internetes versenyeken is pl. TOH), én meg azóta "valamivel" jobban játszom (1000+ games), mint 6 évvel ezelőtt. Nem nagyon értem miről beszélsz, hónapokig/évekig nem is láttalak téged a neten, bár igaz szökőévente egyszer odaköszönsz. Esetleg néha megnézhetnél egy ranglistát a neten, ha fent vagy...
Idézet:
Indul Conan? Nofene Akkor nadrágot felkötni Bár fix mapokra fel lehet készülni.
3. Nem, nem indul. Ezt csak Palika találtam ki, hogy lássa a reakciókat

. Szeret mások nevével szórakonzi

. Én úgy két-három év óta szinte kizárólag csak random pályákat nyomok 130-160%-on és semmilyen magyar Heroes-versenyen vagy -táborban nem vettem részt és ezen nem is szándékozom változtatni.
Elnézést a "bepofátlankodásért" és hogy nem regisztráltattam magam.
Sok sikert a versenyen mindenkinek! Gl Hf to All!
Üdv.: Conanthebarbar
a.k.a TheblackAdder
polgári néven: Almási István