Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 20 szer., 14:06 

Paul írta:
Teki !

Még 1 emberrel lehet számolnod kell !
Conanthebarbar a zone neve. Ha indul akkor van egy sanda gyanúm hogy ő nyeri ezt a bajnokságot :D De azért a 2. helyért még nagy csaták lesznek...

ellen nem állt ki még soha, pedig hivtam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 20 szer., 14:50 

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, hogy ki tudjátok-e vagy ki akarjatok-e küszöbölni a mérkőzéseket eldöntő luckot (pl. egyik félnek van resurrectje, vagy implója +6all relic stb a másiknak pedig nem jön be) ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 20 szer., 15:46 

Conan-t még régről ismerem amikor még a Heroes 2-t nyomtam. :) Mindig vele harcoltam az első helyért. Szeretném majd itt a fórumon is látni. Mondjuk az online kicsit más szóval meglátjuk mit tud. :D Akkor gyarapodunk rendesen. Jó lesz ez csak érjen mindenki rá. Reni a luck-ot nem lehet kiküszöbölni ez benne van a játékban és ettől szép ez. Paul sokat tud mesélni róla mivel neki MINDIG szerencséje van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 20 szer., 15:48 

Üdv!

Ki lehet kapcsolni a Luckot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 20 szer., 17:53 

Hellblood írta:
Üdv!

Ki lehet kapcsolni a Luckot.

Jó, kapcsold ki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 0:50 

Üdv!

Paul átpasszolta a belépőjét, mert lusta vagyok regisztrálni, és nem is akarok itt többet hozzászólni. Csak szeretnék röviden reagálni, néhány dolgot helyretenni a tisztánlátás és a további félreértések elkerülése végett:

Idézet:
Conan-t még régről ismerem amikor még a Heroes 2-t nyomtam. Mindig vele harcoltam az első helyért. Szeretném majd itt a fórumon is látni. Mondjuk az online kicsit más szóval meglátjuk mit tud. Akkor gyarapodunk rendesen. Jó lesz ez csak érjen mindenki rá. Reni a luck-ot nem lehet kiküszöbölni ez benne van a játékban és ettől szép ez. Paul sokat tud mesélni róla mivel neki MINDIG szerencséje van.

1. Én nem az a Conan vagyok akire, te gondolsz. Sose játszottam Heroes2-t online. 1999 óta nyomom az MSN zónán és csak Heroes3-at játszom (még Heroes4-et se!). Szintén semmi közöm a hardwired-en regisztált Conanhoz (ezt pedig elég sokan kérdezték már tőlem a zónán). Hallottam erről a helyről (hardwired), sőt még évente egyszer-kétszer meg is nézem mi újság itt. De erről a chatfórumról például nem is tudtam mind a mai napig, míg Paul el nem mondta hogy rólam folyik a csevely! Nem tudom a másik Conan miket csinálhatott itt, de a reakciókból ítélve nem lehetett valami pozitív figura :? .

Idézet:
ellen nem állt ki még soha, pedig hivtam

2. Ez nem igaz. Mikor még kezdő voltam te is és Petrus is többször legyőztél (Deser War pl.), saját győzelmemre ellenetek viszont nem emlékszem. Te évek óta inaktív vagy a zónán (meg amennyire én tudom internetes versenyeken is pl. TOH), én meg azóta "valamivel" jobban játszom (1000+ games), mint 6 évvel ezelőtt. Nem nagyon értem miről beszélsz, hónapokig/évekig nem is láttalak téged a neten, bár igaz szökőévente egyszer odaköszönsz. Esetleg néha megnézhetnél egy ranglistát a neten, ha fent vagy...

Idézet:
Indul Conan? Nofene Akkor nadrágot felkötni Bár fix mapokra fel lehet készülni.

3. Nem, nem indul. Ezt csak Palika találtam ki, hogy lássa a reakciókat :D. Szeret mások nevével szórakonzi :twisted: . Én úgy két-három év óta szinte kizárólag csak random pályákat nyomok 130-160%-on és semmilyen magyar Heroes-versenyen vagy -táborban nem vettem részt és ezen nem is szándékozom változtatni.

Elnézést a "bepofátlankodásért" és hogy nem regisztráltattam magam.
Sok sikert a versenyen mindenkinek! Gl Hf to All!

Üdv.: Conanthebarbar
a.k.a TheblackAdder
polgári néven: Almási István

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 2:41 

szeva Conan
valóban pár éve inaktiv vagyok, sajnos nem rendelkezem már annyi szabadidővel mint anno:(

ami a gaméket illeti, biztos igy volt,ahogy irod, nem vitatom.

"Esetleg néha megnézhetnél egy ranglistát a neten, ha fent vagy... "

nézném én, de nem találtalak, legalábbis a ToH-n nem,mert számomra az a mérvadó, ha mégis ott vagy,akkor bocsánat.
Gondolom azért vannak, még egyéb versenyek is, de én ezekről nem igazán tudok, nekem a WW nem igazán tetszett/tetszik, ha jól emlékszem,ott az a nyerő,aki sokat tud játszani.
Tudásodban sosem kételkedtem, s amikor fenn voltam, mindig köszöntem, s hivtalak is, bár ott elakadt a dolog, hogy Te a Random mappot preferálod, én meg nem, igy van :?:

GL

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 3:33 

szia Adler,

Ja, régen a TOH volt valóban a mérvadó, de gyakorlatilag 1-2 éve teljesen kiürült. Mióta Vesuvius átpártolt a H4-hez, és kiszállt a régi komplett adminisztrátor stáb (Andi, Motor stb), azóta csak vegetál a TOH. Nincs semmi új verseny a TOH-ban, semmi kezdeményezés, az update is akadozik néha. A H4 meg a WW elcsábította az emebereket onnan. Ma már többnyire csak pontéhes bolgárok és románok nyomulnak csak a TOH-ban (meg másütt is, sajnos).

Sajnálom, hogy nincs több szabadidőd. :( Évek óta alig van új magyar játékos a zónán pláne nem olyan, aki tartósan ott is marad. Kicsit hiányoznak a régi "harcostársak".

A WW-ben tényleg az számít, ki mennyit játszik ezért van aki mondjuk, 10-90 mérleggel előbb van mint akinek 20-0-ja van, de megnyugtatlak, én se a játszmák mennyiségében mérem a játékosokat.

Nem akartam semmi tartós konkfliktust generálni, csak az zavart, hogy úgy tüntetted föl, mintha annak hogy nem játszottunk, a bátorság hiánya, vagy vmi félelem lenne az oka, holott most te is korrektül leírtad, hogy a random pályák miatt nem tudunk. Pláne, hogy nekem 1.4 van fent, így nem is tudok generálni. Ez van.

Sok sikert a versenyen! Conan

U.i.: Paul cseréld ki a jelszót, hogy többet ne tudjak hozzászólni. Kösz a lehetőséget midnenesetre!
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 9:09 

Nem akartam semmi tartós konkfliktust generálni, csak az zavart, hogy úgy tüntetted föl, mintha annak hogy nem játszottunk, a bátorság hiánya, vagy vmi félelem lenne az oka, holott most te is korrektül leírtad, hogy a random pályák miatt nem tudunk. Pláne, hogy nekem 1.4 van fent, így nem is tudok generálni. Ez van.

félreértettél vagy rosszul fogalmaztam, nem állt szándékomban ilyen megvilágitásba helyzni a dolgokat...........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 15:11 

Na kicseréltem a jelszavam. Nem azért adtam oda hogy nevemban hülyeségeket irkáljon valaki. 3 nappal ezelőtt kérdeztem conantól hogy szoljak-e Tekinek hogy vegye fel az indulok közé ,azt mondta hogy majd ő szól neki. Ezért bátorkodtam beirni azt hogy LEHET számolnia kell Tekinek +1 emberrel. Tegnap is megkérdeztem tőle hogy indul vagy nem ? Erre ahelyett hogy a zone-messagemre válaszolt volna idefele irogatott. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 15:39 

Most akkor mi van? Nekem mindegy csak legyen biztos. Lehet hogy Syoke is csatlakozik még vele beszélnem kell utána meglátjuk mennyien is vagyunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 17:57 

1. Syoke
2. Mastino
3. Bogpista
4. Vologya
5. Zizi
6. Paul
7. Boti
8. Karesz
9. Teki1986
10. ssth
11. Adler

Tesóm véletlenszerűen mondta a számokat és én is össze vissza számoztam előtte:
Az első csoportkör sorsolása:
A-csoport:
11.7.1.8.
Adler
Boti
Syoke
Karesz
B-csoport:
6.3.9.2.
Paul
Bogpista
Teki1986
Mastino
C-csoport:
4.5.10.
Vologya
Zizi
ssth

Ezek után lesz egy második csoportkör szóval nincs semmi sem veszve. :) A honlap nemsoká kész ott mindent megtaláltok majd. A pálya is mindjárt meglesz de szeretném kérni mindenki e-mail címét privát üzenetben vagy MSN-en hogy elküldjem oda a pályát és kérem a két várat amivel nem akartok lenni. A többivel legalább egyszer kell lenned. Ha találtok még olyan embert aki nem jelentkezett az nagyon jó lenne mert a 12 minden szempontból előnyösebb lenne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 18:06 

1. hét: ápr. 22-29-ig
Pálya: Bastardok háborúja
Adler-Karesz
Boti-Syoke
Paul-Mastino
Bogpista-Teki1986
Vologya-ssth
Szabad hetes:Zizi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 19:30 

jó, megprobáljuk
rules?

adler882@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 20:05 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Teki1986: Mit kértem tőled? Azt mondtad péntekig elküldhetem a BB2 mappjait és azzal játsszunk... No mindegy, elküldtem a mailt a mappokkal, de minek??? :? Te vagy a góré én csak játsszom! 8) Már úgysem lehet visszacsinálni melyik mappokon játsszunk... :( Vagy igen? Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 21:51 

Először is nem csak 6 pályán fogunk játszani. A másik hogy ez az első pálya és csak a bizonyos heteken kapjátok meg a pályát így is érdekesebbé téve a várak választását. Holnap vagy holnap után megcsinálom a honlapot ott minden ott lesz részletesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 10:50 

Boti veled lesz az elsö mecsem ,hol érlek el ,hogy megbeszéljuk a részleteket??
esetleg msn: syoke@axelero.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 14:11 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 14:35 

Na ArchConan, most te is olyan voltál, mint annak idején a másik Conan-nal szemben. Meggyanusítottad mastino-t. Őt kérdezted már ez ügyről? Mert mi van, ha elírás? Tudomásom szerint a Conan név nem a te bejegyzett védjegyed. A zonán is van több Conan nevű is. Hiába na, népszerű a név. Hogy kitetted a Tribédből ehhez jogod van, csak te most elkezdted itt ócsárolni Mastinot. Megkérdezhetted volna erről akár őt is. És ha esetleg bebizonyosodik is, hogy Conan the barbarian néven fut valahol, akkor sem értem tk. mi a problémád? Egyébként nem Conan volt anno a hunyó. Meg lett gyanusítva, hogy csal. Ő bebizonyította az ellenkezőjét és jogos önérzetére hivatkozva megköszönte az eddigi lehetőséget és szerintem soha nem fog ide visszanézni (én se tenném). Úgyhogy azért, mert valakinek Conan a neve, attól még nem csaló, névbitorló huligán. Nem kell itt a tüzet szítani :!: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 15:18 

Sziasztok!

Köszi Bogpisti, nos az itt offlineban valamikor játszó Conant ismerem hisz a testvérem, de mig ő a gép ellen szeret inkább játszani én mindig jobban kedveltem, ha egymás ellen játszottunk. van még egy tesóm de őt soha nem érdekelte a heroes, szerencse hisz lenne nagy keverés. :) Aki kérdezte a zone-on, jhogy ismerem-e Conant nem csináltam belőle titkot. (Karesz, ssth is tudta) Szóltam neki, de nem érdekli ki mit irkál róla... Egyébként archconan nem nagyon votak szimpatikusak a zone-n való beszélgetéseink sem, hogy megbélyegzed úgy általában az összes román bolgár játékost, hogy csalnak.
A mastino pedig egy kutyafajta.... gondolj amit akarsz archconan. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]