Üdv Bátor Harcosok!
Látom a C csoport nagyon aktív a hozzászólásokban...

Én sem szeretnék kimaradni...

Hát nem könnyebb ez a csoport sem, mint a Pixies A csoport vagy a vegyes B csoport, de ez a jó benne, hogy veszteségek nélkül itt már nem lehet végezni!

Tegnap 4-5x sikerült minden csatát lejátszanom és hála a LUCK képességnek, ami majd minden esetben bejött mindenkit sikerült legyőznöm!

Ahogy az eddigi hozzászólásokból (Bogpista, Ubul, Nimbus) kiveszem, mindenki szenved és van, ahol a győzelem is kétséges a másik irányában!

Én is szenvedtem, de megtaláltam mindenki ellen a taktikát, amit persze nem árulok el...
Bogpista: Ezek a lövős csapatok nagyon kemények, még szerencse, hogy a FORGETFULLNESS kisegített a bajból, de így az AI ellennél jött a Haste és a védő egységeim (Phoenixek és Pixiek) a 3. körre már elhullottak (még szerencse, hogy a Phoenix újraéled!), de addigra szerencsére csupán 2 Firebird és 40-50 Cyclops maradt... Az elementáljaim hullottak, de ennél jobbat nem hiszem, hogy tudok csinálni...

Gratula Bogpista!
Lennon: Überbrutál sereg!

Szerencsére sikerült úgy alakítanom az alakzatot, hogy egybe tegye a Gnollokat, így minimálisra tudtam csökkenteni a veszteséget...

Segített a Főnix újraéledés is!

Gratula Lennon!
Magic: Már bánom, hogy nem vettem Recanterst, megkeserítette az életem a resurrection... Itt is sikerült az alakzatot úgy alakítani, hogy egybe tegye a Devileket, így sokkal könnyebb volt legyőzni és lényegesen kisebb veszteséggel, mintha külön-külön lettek volna!

És jól jött a FORCE FIELD varázslat is...

Ezek nélkül nem sok esélyem lett volna... Gratula Magic!
Nimbus: Köszi, hogy vettél Recanter's Cloakot!

Igaz megkeserítette az életem, de enélkül Magic biztosan továbbment volna a csoportból, bár nem tartom kizártnak, hogy így is továbbmegy! Félre ne értsetek, drukkolok minden ellenfelemnek!

Bár a Forgetfullnest és a Force Fieldet így én sem tudtam használni...

Szóval Nimbi csapata is kemény dió volt... Sehogy sem tudtam egybevarázsoltatni a Medusa Queeneket!

De a két luck kisegített! Enélkül legalább dupla akkora veszteségem lett volna, mint így. Ez a küzdelem okozta a legnagyobb fejfájást nekem, nem is játszom újra az biztos, mert ilyen mákom úgysem lenne mégegyszer...

Gratula Cimbi!
Ubul: Ez sem semmi csapat... FORGETFULLNESS az elején a Marksmenekre, erre az AI HASTE és lerohanták a védőimet... Milyen jó, hogy a Főnix újraéled...

Ez már sokadjára segített ki...

Szóval a Marksmenekkel gyorsan sikerült elbánni az AI meg élesztgetett az Arkangyalokkal, úgyhogy ez a küzdelem is jól sült el...

Gratula Ubulnak is!
Nem írom ide az eredményem, de pár tizeden kívül szerintem már semmit sem tudok javítani!

És ez a szám nem a legkisebb, többszöröse az előző fordulóban elért eredményemnek...

Kíváncsi vagyok a többieknek mit sikerül kitalálni! Sok sikert mindenkinek! Csoportbelieimnek és a másik két csoportban küzdőknek! Bocs, ha túl hosszú voltam! Baráti üdv,