Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 12:58 

Vologya írta:
Bogpista: Arifactokat lehet csak eladni 50%-os áron és az árkülönbözet kifizetésével lehet upgradelni a lényeket! Lényeket eladni nem lehet, csak ha nincs rá szükséged, akkor kidobhatod a csapatból! :roll: Baráti üdv,

Sziasztok!

Ubul és Mugger: Én ez alapján tettem ki a csapatból a magimat. És előtte sem emlékszem olyan infóról, hogy nem lehet lényt kitenni. Miért ne lehetne? Akkor ugyanúgy kellene eljárni artifakt esetében is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 13:08 

Nimbus írta:
Hali!

Vologyát védendöen elmondom, hogy én is majdnem betettem a sarpsúterek ilyának megfelelö combót, csak Laca hívta, fel a figyelmemet arra, hogy ez már nem RoE!!! :lol: Szal biztos, vagyok benne, hogy öreg cimborám is csak RoE-s rutinból rakta be a combót... :D

Csak tájékozódásképpen kérdem, mi az oka ennek a nagy félelemnek a kombó artiktól ? Furcsának tűnik számomra, hogy SOD-os versenyben nem rakható össze kombó artifact. Vagy a SOD jelleg csak a lényekben merül ki ? Hiányzott már nagyon a pixie :twisted: ebből a versenyfajtából ? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 13:14 

Szerintem is a lényeket ki lehessen dobni a csapatból, csak nem kap érte semmi pénzt.

A Combó art.-okról meg annyit, hogy nagyon olcsón össze lehetne dobni, olcsó kombókat, ami megint elvinné a többé kevésbé bevállt árlistát, pl.
Bow of sharpshooter összerakva 1500 arany, míg a golden bow 4500 arany.

A támadásnál azért lett SOD, hogy belekerüljön a Conflux vár is.
Ha ez a többséget zavarja, majd a köv. támadás során visszaállunk Conflux nélküli RoE-ra. (Szerintem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 14:48 

Mugger írta:
Sziasztok!

Bogpista: Én a saját magán véleményemet mondám, Vologya és Gepy a verseny vezetői, ha ők bármit engednek vagy sem ,"RAJTUK" lehet számonkérni, mint ahogy tetted is! Szerintem NEM tanácsos engedni a lények "elhagyását", ebből később nem 1 Magis, hanem súlyosabb problémákat generálhatunk! Majd jön XY, hogy Ő mindig elhagyta a csatákban a sátrát vagy a ballistáját,de ebben és abban a csatában inkább nem szeretné ha a csapatában lenne. Milyen erkölcsi alapon mondod akkor, hogy NEM???? De még egyszer mondom, én jelen esetben ugyan olyan játékosvéleményt hangoztatok, mint Te, a döntés JOGA és FELELŐSSÉGE Vologyáé és Gepyé!!!

Üdv. Mugger

Szia Mugger!

Én az 1 szem magimat most a 2. forduló csapatösszeállításánál tettem ki a csapatomból. Ezért én pénzt vissza nem kértem, kaptam. Amit te példának említesz, hogy xy bizonyos csatában dismissselt valamit, az teljesen különbözik ettől. Elárulom, hogy az első fordulóban is volt olyan, hogy a szerencsétlen magit dismisseltem csata előtt. Akkor az azt jelentette, hogy a csata alatt megmurdelt és bele is számolódott a veszteséglistámba. De én most a lehetőséggel élve az új csapatomban már nem szerepeltettem, így nem számít bele az összHP-mba, mivel töröltem a csapatlistámról(és nem csata előtt dissmisseltem). Ez számomra annyi előnnyel járt, hogy egy elhibázott dolgot korrigáltam az 1. forduló óta. Egyébként bárki kidobhat a csapatából pár ezer pixie-t :) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 15:03 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Elnézést kérek, hogy csak most reagálok, de eddig nem tudtam felnézni az oldalra! :? Tényleg az volt bennem, hogy ROE, fel sem merült bennem a SOD, természetesen korrigálom a csapatom! :wink: Eszembe sem jutott a Sharpshooterek íja... :shock: Ez már a megszokás! :?

Tudtommal senki sem mondta, hogy lényeket ne lehetne kitenni a csapatból az összeállításnál, de természetesen csak úgy, hogy pénzt nem kapsz érte! Az össz HP-d azután számolódik, miután a csapatod összeállítottad! Bárki bármilyen lényt kidobhat a csapatból, de csak a csapatok beküldési határidejéig! Nem hiszem, hogy túl sokan akartatok volna lényeket kidobni, upgradelés is csupán 1-2 esetben volt! Szóval nem látom értelmét annak, hogy ez vita tárgyát képezze! Lényeket egy adott forduló előtt bármikor kidobhatsz a csapatodból! :wink:

Remélem most már semmi gond sem lesz! :? Egyébként a mentések kedden vagy szerdán - reményeim szerint - fenn lesznek az oldalon!Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 15:10 

Elnézést kérnék az offtopikoskodásért, de:
Megkérdezhetem, hogy most már miért nem írja ki a gép, hogy x alkalommal szerkesztve vagy módosítva a hozzászólás. Mert régebben úgy volt.
Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 14:48 
Heroes Team

Halo!

Most jöttem rá hogy van Fórum is a világon, ahhol lehet dolgokat megtudni :idea: !
Gratulálok (utólag) is a továbbjutóknak az A csop.-ból
1 kérdés.
Ubul hogy csináltad a 0.15 %-os veszteséget a végére
(Ugyanis az azt jelenti hogy all 1.05 % veszt), amikor a második legkönnyebb ellenfelem voltál(0.42-vel)?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 15:05 

megamikor írta:
Elnézést kérnék az offtopikoskodásért, de:
Megkérdezhetem, hogy most már miért nem írja ki a gép, hogy x alkalommal szerkesztve vagy módosítva a hozzászólás. Mert régebben úgy volt.
Köszi

Szia!

Én úgy tudom, hogy ameddig a tied az utolsó hozzászólás az adott témában, addig korlátlanul tudod szerkeszteni, módosítani az utolsó hozzászólásod. Ha ezt 1 olyan hozzászólás esetében teszed, ami után már volt másik hozzászólás, akkor ezt a gép automatikusan feltünteti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 17:27 

Jou írta:
Halo!

Most jöttem rá hogy van Fórum is a világon, ahhol lehet dolgokat megtudni :idea: !
Gratulálok (utólag) is a továbbjutóknak az A csop.-ból
1 kérdés.
Ubul hogy csináltad a 0.15 %-os veszteséget a végére
(Ugyanis az azt jelenti hogy all 1.05 % veszt), amikor a második legkönnyebb ellenfelem voltál(0.42-vel)?

Nem nekem szól a kérdés, de ha már erre járok, belekotyogok. Az általad említett két dolognak semmi köze egymáshoz. Te a gép ellen játszol és a gép (AI) nem tudja a játékos taktikáját alkalmazni, sok esetben meg buta, mint a tök. Valamint mikor Ubul irányította a csapatát, akkor addig töltögethetett vissza, míg a megfelelő sec. skilleket kapta egy-egy ellenfél ellen.
Lehetne még sorolni, de talán a legsokatmondóbb, ha letöltöd Ubul mentését és nyomsz egy csatát magad ellen: figyeld, hogy úgy játszik-e az AI a Te csapatoddal, mint ahogy Te is játszanál, ha Te irányítanád.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 0:21 
Heroes Team

Kikerültek az új (2) mentések a szokásos helyre...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 2:13 

Üdv!

Na megnéztem a mentéseket. Elég érdekesek lettek :? Warlock 6Hp-s Pixijei tűnnek a legrosszabbnak. A többiek ellen viszonylag kevés veszteség nélkül túljutok.

Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 8:24 
Heroes Team

Halo!

Először is köszi a megjegyzést Morphose, de a lejátszást is megnéztem, de (bár igaz nem tudom Ubul taktikáját) nekem nem sikerült olyan jó eredményt elérnem. Bár lehet hogy nem is vagyok olyan jó mint ő.
(a gép balf*****át pedig nagyon jól tudom, de hogy ennyire legyen:shock: ?!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 9:06 

Sziasztok!

Jou: Pedig nem is olyan nehéz! Ellened pl. annyi kell, hogy megkeresd az earth magic-et ( így az 1. varázslat expert slow ) és megvárni, hogy az 1. körben bemorálozzanak a marksman-ek. Ezzel ki lehet szedni az egyik csoport elf-et, meg az egyik csoport pegazust. Az arkangyalokat 1-3-ba kell szedni és feláldozni az 1-et úgy, hogy az elfek elé állsz vele ( Közben leütöd az egyik kentaurt. Ezután majd a 3 arkangyallal vissza lehet támasztani az elvesztett 1 arkangyalt. ). Utánna már megy mint a karikacsapás. Mire felérnek a dendroidok, akkorára ki lehet írtani a másik csoport pegazust ill. elfet, utánna meg le lehet lődözni a dendrókat is.
Mindenki ellen más taktika kellett. Syoke meg Bogpista ellen különösen megszenvedtem, örülök is neki, hogy Bogpistával újra összekerültem :roll:
Remélem sikerült eloszlatnom a kétségeidet. Még annyit mindenképpen szeretnék hozzátenni, hogy az előző offline-támadásverseny első 3 helyezettjét én 0-ra vertem. Morphose-nak igaza van: ez a fajta versenytípus nem arról szól, hogy kit milyen nehéz az AI irányításával leverni.

Üdv:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 10:21 

Sziasztok!

Egyetértek Ubul hozzásszólásának minden pontjával. Az érzés, hogy ismét összekerültünk kölcsönös :P :lol: Sikerült mindig olyan számot megadnom, hogy szinte csak lövöldözős csapatok az ellenfeleim.
Húúú, de szenvedek velük :( Minden egyes ellenfelem darabokra szedte a csapatait, nem győzök úgy taktikázni, hogy egyberakja a gép. Hálistennek egy okos húzással ez megoldódott 2 esetben. Vologya ellen enélkül esélyem se volt, de ahogy sikerült egybevarázsolni az elementálokat sikerült legyőznöm. Nimbus ellen detto. Nála az átkozott villámok okozták a sebzést, a recanter meg a blindvédelemről nem is beszélve... De remélem én is csapkodozok majd villámmal AI-ként. :twisted: Lennon gnolljait sajnos nem tudtam egybevarázsolni, így ellene szopok mint a torkosborz. :) :( Magic deviljei is széjjel voltak szedve, de ellene nem volt annyira sok gondom (a hangsúly az annyirán van). Összességében az lett amit vártam. Mivel ez egy taktikára épülő csapat, kell is taktikáznom rendesen. Ha Lennon ellen is ki tudok majd valamit találni, akkor elégedett leszek akár továbbjutok, akár nem. De nagy valószínűséggel nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 10:24 

Üdv!

Akkor ma én is becsajozom. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 10:28 
Heroes Team

Halihó!

Köszi a leírást, mert erre a taktikára nem is gondoltam volna.
Az előző offline támadásról nem tudok semmit, mert 2004.12 hó elejétől
figyelem az oldalt ( és ez volt az első ilyen versenyjátekom is).
Na mindegy, sok sikert a továbbiakhoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 11:08 
Heroes Team

Heyho!

Hááát én is mögnéztem azokat a híres mentéseket. Sajnos most már teljesen biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz lesz a továbbjutás ebböl a csoportból (is). Iszonyatos milyen seregek vannak, hozzátéve még szerencsésnek is érezhetem magam, hogy nincs Pixie a csoportban... :?
Egyenlöre nem sok idöm volt a jáccani, de körvonalazódnak elöttem a dolgok.
Bogpista: A villámjaittól eltekintve viszonylag símán verhetö, bár a veszteség nem elhanyagolható...

Lennon: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Iszonyat... megtudom verni, de a veszteségeim brutálisak... Átlag háromszor (morál függö) sikerül meglönöm, de nagyon kevés esik el. Két teljes csapat mindenképpen elér, és iszonyatos pusztítást végeznek soraimban... :cry:
Csatlakozva Bogpista barátomhoz: VALAMIT SÜRGÖSEN KI KELL TALÁLNOM!!! :!:

Magic: Biztosan örül nekem :lol: , meg kell valljam csak miatta vettem Recantert... :wink:

Ubul: Kemény dió... lesznek veszteségeim...Odaállok az ijjászai elé, hogy nesztek itt vagyok üssetek, erre az AI hastet nyom a marksmanekre átrohan a csatamezön és pofánvágja a Medusáimat... láttatok mán ilyet?

Vologya: Dettó mint Ubul marksmannjei, a viharelemntálok hastel a nyakukban 17-es speedel rohangálnak és csapkodják a Medusáimat...Persze mindkét esetben hullanak is mint a legyek, de közben érzékeny (és könnyen lehet kivédhetetlen) veszteségeket okoznak... :(

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Látom a C csoport nagyon aktív a hozzászólásokban... :D Én sem szeretnék kimaradni... :wink: Hát nem könnyebb ez a csoport sem, mint a Pixies A csoport vagy a vegyes B csoport, de ez a jó benne, hogy veszteségek nélkül itt már nem lehet végezni! :shock: Tegnap 4-5x sikerült minden csatát lejátszanom és hála a LUCK képességnek, ami majd minden esetben bejött mindenkit sikerült legyőznöm! :twisted: Ahogy az eddigi hozzászólásokból (Bogpista, Ubul, Nimbus) kiveszem, mindenki szenved és van, ahol a győzelem is kétséges a másik irányában! :? Én is szenvedtem, de megtaláltam mindenki ellen a taktikát, amit persze nem árulok el... :roll:

Bogpista: Ezek a lövős csapatok nagyon kemények, még szerencse, hogy a FORGETFULLNESS kisegített a bajból, de így az AI ellennél jött a Haste és a védő egységeim (Phoenixek és Pixiek) a 3. körre már elhullottak (még szerencse, hogy a Phoenix újraéled!), de addigra szerencsére csupán 2 Firebird és 40-50 Cyclops maradt... Az elementáljaim hullottak, de ennél jobbat nem hiszem, hogy tudok csinálni... :? Gratula Bogpista! :wink:

Lennon: Überbrutál sereg! :( Szerencsére sikerült úgy alakítanom az alakzatot, hogy egybe tegye a Gnollokat, így minimálisra tudtam csökkenteni a veszteséget... :D Segített a Főnix újraéledés is! :D Gratula Lennon! :wink:

Magic: Már bánom, hogy nem vettem Recanterst, megkeserítette az életem a resurrection... Itt is sikerült az alakzatot úgy alakítani, hogy egybe tegye a Devileket, így sokkal könnyebb volt legyőzni és lényegesen kisebb veszteséggel, mintha külön-külön lettek volna! :roll: És jól jött a FORCE FIELD varázslat is... :D Ezek nélkül nem sok esélyem lett volna... Gratula Magic! :wink:

Nimbus: Köszi, hogy vettél Recanter's Cloakot! :D Igaz megkeserítette az életem, de enélkül Magic biztosan továbbment volna a csoportból, bár nem tartom kizártnak, hogy így is továbbmegy! Félre ne értsetek, drukkolok minden ellenfelemnek! :wink: Bár a Forgetfullnest és a Force Fieldet így én sem tudtam használni... :? Szóval Nimbi csapata is kemény dió volt... Sehogy sem tudtam egybevarázsoltatni a Medusa Queeneket! :( De a két luck kisegített! Enélkül legalább dupla akkora veszteségem lett volna, mint így. Ez a küzdelem okozta a legnagyobb fejfájást nekem, nem is játszom újra az biztos, mert ilyen mákom úgysem lenne mégegyszer... :D Gratula Cimbi! :wink:

Ubul: Ez sem semmi csapat... FORGETFULLNESS az elején a Marksmenekre, erre az AI HASTE és lerohanták a védőimet... Milyen jó, hogy a Főnix újraéled... :D Ez már sokadjára segített ki... :D Szóval a Marksmenekkel gyorsan sikerült elbánni az AI meg élesztgetett az Arkangyalokkal, úgyhogy ez a küzdelem is jól sült el... :D Gratula Ubulnak is! :wink:

Nem írom ide az eredményem, de pár tizeden kívül szerintem már semmit sem tudok javítani! :? És ez a szám nem a legkisebb, többszöröse az előző fordulóban elért eredményemnek... :? Kíváncsi vagyok a többieknek mit sikerül kitalálni! Sok sikert mindenkinek! Csoportbelieimnek és a másik két csoportban küzdőknek! Bocs, ha túl hosszú voltam! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]